World Utilities Congress 2024

World Utilities Congress 2024

Производство на енергия, нефт и газ, възобновяеми енергийни източници, енергийна ефективност
Abu Dhabi, UAE
09-11 Sep 2024
Организатор:
DMG events
Място на провеждане:
Abu Dhabi National Exhibition Center
Честота:
1 year

Глобалният конгрес за иновации в енергетиката и водоснабдяването

World Utilities Congress е международно търговско изложение, което се провежда веднъж годишно. Изданията му се провеждат в продължение на три дни в Abu Dhabi National Exhibition Centre (ADNEC). Организатор на търговското изложение е DMG Events. Търговското събитие е важен форум за индустрията на комуналните услуги и енергетиката. То им дава възможност да повишат своята популярност и да разширят бизнес мрежите си. Над 9 000 участници от 71 държави посещават ежегодното международно събитие. В тях участват над 8000 посетители и повече от 60 изложители. Сред участващите държави са Япония, Канада, Испания, Индия, Нигерия, Южна Африка и Германия. На изложението присъстват представители на различни индустрии. Сред тях са енергетика, комунални услуги, научни изследвания, инженерство, производство, дистрибуция и образование. Представят ги различни членове на стойностната верига. Примерите включват:

 • Дистрибутори
 • Крайни потребители
 • Доставчици на услуги
 • Производители
 • Финансисти
 • Инвеститори
 • Консултанти
 • Изпълнители
 • Разработчици на проекти
 • Изпълнителни директори
 • Ръководители на отдели и мениджъри
 • Университети

Те представляват енергийни, комунални, инженерни и EPC компании. Освен това те представляват регулаторни агенции или такива за опазване на околната среда. Участват известни компании като Shell, Baker Hughes, ABB, Hitachi Energy, Schneider Electric, Toshiba, Honeywell, Siemens Energy, General Electric и Huawei.

World Utilities Congress 2024

Домакин на World Utilities Congress 2024 ще бъде ADNEC между датите 09.09.2024 и 11.09.2024. Понастоящем мястото на провеждане не разполага с мерки за защита от Ковид-19. Въпреки това участниците трябва да имат предвид, че по преценка на организаторите може да им бъде поискано да представят доказателства, че не са носители на коронавирус. В Абу Даби няма въведени ограничения за пътуване.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd може да ви помогне да намерите най-добрите оферти за хотел за World Utilities Congress за нула време. Намалете разходите за пътуване, като намерите хотели на разумни цени в Абу Даби. Можем да ви помогнем, независимо дали искате да сте на пешеходно разстояние от изложението или търсите тиха стая в жилищен район. Trade Fair Trips Ltd изработва индивидуално преживяване, което ви позволява да инвестирате повече средства в участието си. Това е сигурен начин да се откроите от конкуренцията си. Можете да направите своята онлайн резервация за хотел за World Utilities Congress в рамките на часове. Надградете настаняването си за изложения с още услуги. Trade Fair Trips Ltd може да ви помогне да резервирате помещения за срещи предварително или да инсталирате изцяло своя панаирен щанд. Вие избирате това, от което се нуждаете!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Abu Dhabi International Airport (Международно Летище Абу Даби)

Не е препоръчително при пътуване от Abu Dhabi Central Bus Station (Централна Автогара Абу Даби)

С кола
С кола:

16 минути при пътуване от International Airport Abu Dhabi (Международно Летище Абу Даби)

11 минути при пътуване от Abu Dhabi Central Bus Station (Централна Автогара Абу Даби)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Abu Dhabi International Airport (Международно Летище Абу Даби)

55 минути при пътуване от Abu Dhabi Central Bus Station (Централна Автогара Абу Даби)

map

Хотели около World Utilities Congress

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Al Seef Resort & Spa by Andalus 4.8 Abu Dhabi от € 251.00 EUR Запази сега
Oryx Hotel 13.8 Abu Dhabi при поискване Заявка
Kingsgate Hotel by Millennium 13 Abu Dhabi при поискване Заявка
World Utilities Congress 2024 Abu Dhabi Pearl Rotana Capital Centre 0.5 Abu Dhabi при поискване Заявка
World Utilities Congress 2024 Abu Dhabi Centro Al Manhal by Rotana 9.5 Abu Dhabi при поискване Заявка
Anantara Eastern Mangroves Hotel & Spa 4.3 Abu Dhabi при поискване Заявка
Capital Centre Arjaan by Rotana 0.45 Dubai при поискване Заявка
Bab Al Qasr Residence 16 Abu Dhabi при поискване Заявка
World Utilities Congress 2024 Abu Dhabi Courtyard by Marriott World Trade Center, Abu Dhabi Abu Dhabi при поискване Заявка
World Utilities Congress 2024 Abu Dhabi Ramada Abu Dhabi Corniche 14.9 Abu Dhabi при поискване Заявка

Участниците могат да постигнат различни бизнес цели, включително да повишат специализирания си опит. Повишаването на известността на търговската марка чрез установяване на контакти с различни компании също е постижима цел. Участниците могат също така да представят иновации и да се запознаят с актуалните тенденции. Съпътстващата програма на събитието включва изложение, две конференции, форум и сцена за иновации.

Всяко подсъбитие позволява постигането на различни цели. Например изложението позволява преглед на пазарите, проучване на иновациите, създаване на мрежи и повишаване на осведомеността за марките. То е разделено на следните сектори:

 • Разпределение (съхранение на енергия, интелигентни водни мрежи, управление на енергията и анализ на данни)
 • Вода (обезсоляване, химикали за третиране, пречистване на вода, мембрани, тръбопроводи и сондажи)
 • Комунални услуги (районно охлаждане, зареждане на електромобили и градски енергийни системи с изкуствен интелект, интернет на нещата, фактуриране)
 • Производство на енергия (горивни смеси, ремонт на електроцентрали, производство на енергия от възобновяеми източници, турбини и системи за оптимизиране на мощността)

The Strategic and Technical Conferences включват над 60 конферентни сесии. Всяка от тях е посветена на конкретна тема и привлича различни видове участници. Стратегическата конференция (Strategic Conference), например, привлича ръководители от индустрията, законодатели и новатори. По време на подсъбитието те могат да установят контакти и да обменят информация. Това включва обсъждане на теми, като например актуални тенденции. Техническата конференция (Technical Conference) привлича експерти, като например специалисти в областта на научноизследователската и развойната дейност, които обсъждат резултати от изследвания, актуализации на проекти и най-добри практики.

Сходни по замисъл са Форумът за лидерство в ядрената енергетика (Nuclear Energy Leadership Forum) и Театърът за водород и иновации (Hydrogen & Innovation Theatre). На форума се обсъждат най-новите постижения и проекти в областта на ядрената енергия. Театърът се фокусира върху най-новите теми, свързани с водорода. Сред тях са ключови въпроси за индустрията, иновации и резултати от проучвания.

Световният конгрес по комунални услуги се провежда в Abu Dhabi National Exhibition Centre или ADNEC. Търговското изложение се намира на удобно разстояние с кола или такси от международното летище на Абу Даби. Това се дължи на факта, че времето за придвижване чрез посочения вид транспорт е 20 минути. Също така мястото на провеждане е близо до Executive Airport Al Bateen. Така например до него може да се стигне от терминала за 28 минути пеша, за 3 минути с такси или автомобил и за 5 минути с автобус. Участниците могат да стигнат до ADNEC от централната гара чрез таксита, автомобили и автобуси. Чрез такси или автомобил времето за придвижване ще бъде 10 минути, а чрез автобус - 40 до 50 минути.

World Utilities Congress 2022

Първото издание на World Utilities Congress отбеляза успешното начало на събитието. То се проведе като търговско изложение на живо в ADNEC и включваше над 10 000 посетители, 120 изложители и повече от 200 лектори. В него участваха и 1000 конферентни делегати.

World Utilities Congress 2023

Второто издание на събитието подобри успеха на откриващото издание през 2022. В него се включиха над 10 000 посетители, 150 изложители и повече от 250 лектори. То се проведе аналогично в ADNEC като търговско изложение на живо.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до World Utilities Congress 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.