Търсите експо хотел, съобразен с вашите нужди?

Когато предприемате бизнес пътуване, важно е да намерите хотели в близост до изложбените площи. В този контекст става въпрос за професионално настаняване. Не всеки хотел ще свърши работа - вие сте в търсене на експо хотели, които отговарят на всички критерии, за да са удобни по време на посещението ви на което и да е събитие на живо в чужда страна. Факторите, които трябва да имате предвид, са много - езикови бариери, разходи, местоположение и достъп до обществения транспорт.

Цялостни услуги за резервация

Професионалното настаняване върви ръка за ръка с дълъг списък от логистични изисквания и всеки от тях има пряко влияние върху това дали вашата бизнес пътуване ще бъде успешнo или не. Първо, става въпрос за групови резервации - броят на пътуващите във вашата компания ще определи със сигурност къде ще отседнете. По-малка група под пет човека има по-добри шансове да си осигури атрактивни оферти за легло + закуска. Хотелските условия също варират в зависимост от избраните търговски изложения в Европа и Азия. Да си осигурите добро местоположение за нощувки близо до немски център за изложения няма да бъде същото в Шанхай например.

Да не споменаваме и че полетите трябва да се вземат под внимание, в това число и летищеният трансфер. При организирани пътувания с по-малки групи rent-a-car също е услуга, която да разгледате като част от цялостното пътуване. Ще имате ли също така нужда от заседателни зали или съоръжения за всякакви други цели?

Топ Хотелски Оферти за Водещите Търговски Изложения

Име на панаир Име на хотел Местоположение Най-добрата налична цена
A + А

A + А

26 - 29 Oct 2021
AMBER HOTEL Hilden / Dusseldorf Hilden
Germany
от
202.00 EUR
Резервирайте сега
ProWein

ProWein

15 - 17 Mar 2020
Arcadia Hotel Dusseldorf Erkrath
Germany
от
178.00 EUR
Резервирайте сега
Interzoo

Interzoo

19 - 22 May 2020
A&O Nurnberg Hauptbahnhof Nuremberg
Germany
от
148.00 EUR
Резервирайте сега
IWA OutdoorClassics

IWA OutdoorClassics

6 - 9 Mar 2020
Arotel Best living Nurnberg Nuremberg
Germany
от
201.00 EUR
Резервирайте сега
Light + Building

Light + Building

8 - 13 Mar 2020
Capri by Fraser, Frankfurt Frankfurt
Germany
от
512.00 EUR
Резервирайте сега
Arab Health

Arab Health

27 - 30 Jan 2020
Ibis Styles Dubai Jumeira Dubai
UAE
от
166.80 EUR
Резервирайте сега
ProWein

ProWein

15 - 17 Mar 2020
Dorint Kongresshotel Dusseldorf/Neuss Neuss
Germany
от
292.00 EUR
Резервирайте сега
FRUIT LOGISTICA

FRUIT LOGISTICA

5 - 7 Feb 2020
a&o Berlin Kolumbus Berlin
Germany
от
97.00 EUR
Резервирайте сега
FRUIT LOGISTICA

FRUIT LOGISTICA

5 - 7 Feb 2020
LebensQuelle am Checkpoint Charlie Berlin
Germany
от
117.00 EUR
Резервирайте сега
interpack

interpack

7 - 13 May 2020
Best Western Plus Crown Hotel Monchengladbach
Germany
от
251.00 EUR
Резервирайте сега
GrindTec Augsburg

GrindTec Augsburg

18 - 21 Mar 2020
ibis Augsburg Koenigsplatz Augsburg
Germany
от
246.00 EUR
Резервирайте сега
ISM

ISM

2 - 5 Feb 2020
ibis Koln Centrum Cologne
Germany
от
137.00 EUR
Резервирайте сега
Control

Control

5 - 8 May 2020
arcona MO.HOTEL Stuttgart
Germany
от
257.00 EUR
Резервирайте сега
LogiMAT

LogiMAT

10 - 12 Mar 2020
B&B Hotel Stuttgart-Bad Cannstatt Stuttgart
Germany
от
145.00 EUR
Резервирайте сега
IMEX

IMEX

12 - 14 May 2020
Premier Inn Frankfurt Messe Frankfurt
Germany
от
222.00 EUR
Резервирайте сега

Какво Ви убеди да се обръщате към нас за резервации

Основната ни сила е, че ние предлагаме решение за всички повдигнати по-горе въпроси. Ние изглаждаме всички подробности около логистиката от седалката на пътеката в самолета до мястото, където ще останете в града и как ще стигнете дотам. Нашите специалисти ви информират подробно за детайлите относно обществения транспорт в града. Където можете, най-добре е да разчитате на автобусите, метрото и градската железница, за да стигнете до местоназначението си като средство за спестяване на пари. Можете да намерите отговор на всички Ваши нужди относно пътуването ви в един от нашите пакети с персонализирани услуги и гъвкаво ценообразуване. Това, което ни прави водеща фирма в предлагането на пакети за настаняване, е способността ни да отговаряме на всички бюджетни изисквания. 

Бизнес пътници - Какво е специфично за тях?

За да разберем най-добре естеството на бизнес пътника, трябва да погледнем хората, които пътуват за отдих. Летовникът има една цел - почивка! Събуждате се когато искате, правете каквото искате и вижте какво искате. Бизнес пътниците се придържат към по-строг график, тъй като са в този конкретен град, за да участват в събитие на живо и да увеличат максимално печалбите за своята компания. Всеки час, всеки ден следва предопределен план.

Професионалното настаняване трябва да поддържа и обслужва този план възможно най-добре. Започвайки с ефективното и безпрепятствено пътуване от летището до лобито на хотела и след това от лобито до площта, където се провежда самото изложение. Също така е важно да обмислите ценовите фактори съпътстващи вашите планове за пътуване и размерът на допълнителните услуги, от които ще се нуждаете, от заседателни зали до транспорт на продукти и изграждане на изложбен щанд. 

Бизнес пътуванията продължават да получават известност, а статистическите данни допълнително подкрепят това твърдение. Статистиката от тази година разкрива най-големите страни в този сектор и начина, по който бюджетът им за общи разходи е нараснал. Китай, безспорен лидер, е похарчил над 346 милиарда долара през 2017 г. в сравнение с 196 милиарда през 2012 г. Второто място е САЩ с 292 милиарда долара през 2017 г. срещу 262 милиарда през 2012 г. Дори по-малки държави като Испания инвестират над 22 милиарда долара, което е увеличение от 5 милиарда след 2017 г.

Готови ли сте да пътувате?
Независимо дали търсите конкретно събитие или хотел, Trade Fair Trips ltd може да отговори на вашия вкус.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА