Търсите експо хотел, съобразен с вашите нужди?

Когато предприемате бизнес пътуване, важно е да намерите хотели в близост до изложбените площи. В този контекст става въпрос за професионално настаняване. Не всеки хотел ще свърши работа - вие сте в търсене на експо хотели, които отговарят на всички критерии, за да са удобни по време на посещението ви на което и да е събитие на живо в чужда страна. Факторите, които трябва да имате предвид, са много - езикови бариери, разходи, местоположение и достъп до обществения транспорт.

Цялостни услуги за резервация

Професионалното настаняване върви ръка за ръка с дълъг списък от логистични изисквания и всеки от тях има пряко влияние върху това дали вашата бизнес пътуване ще бъде успешнo или не. Първо, става въпрос за групови резервации - броят на пътуващите във вашата компания ще определи със сигурност къде ще отседнете. По-малка група под пет човека има по-добри шансове да си осигури атрактивни оферти за легло + закуска. Хотелските условия също варират в зависимост от избраните търговски изложения в Европа и Азия. Да си осигурите добро местоположение за нощувки близо до немски център за изложения няма да бъде същото в Шанхай например.

Да не споменаваме и че полетите трябва да се вземат под внимание, в това число и летищеният трансфер. При организирани пътувания с по-малки групи rent-a-car също е услуга, която да разгледате като част от цялостното пътуване. Ще имате ли също така нужда от заседателни зали или съоръжения за всякакви други цели?

Топ Хотелски Оферти за Водещите Търговски Изложения

Име на панаир Име на хотел Местоположение Най-добрата налична цена
Anuga

Anuga

5 - 9 Oct 2019
Hotel Monte Christo Cologne
Germany
от
236.00 EUR
Резервирайте сега
CPhI Worldwide

CPhI Worldwide

5 - 7 Nov 2019
Schoene Aussicht Frankfurt
Germany
от
256.00 EUR
Резервирайте сега
Labelexpo Europe

Labelexpo Europe

24 - 27 Sep 2019
Hotel Le Dome Brussels
Belgium
от
225.00 EUR
Резервирайте сега
wire

wire

30 Mar - 3 Apr 2020
Hotel Lonac Duisburg
Germany
от
210.00 EUR
Резервирайте сега
EMO Hannover

EMO Hannover

16 - 21 Sep 2019
Am kleinen Brunnen - Bad Pyrmont Bad Pyrmont
Germany
от
89.00 EUR
Резервирайте сега
IBC

IBC

13 - 17 Sep 2019
Hampshire Hotel - Eden Amsterdam Amsterdam
Netherlands
от
202.00 EUR
Резервирайте сега
Agritechnica

Agritechnica

10 - 16 Nov 2019
Hotel Central Hannover Hannover
Germany
от
327.00 EUR
Резервирайте сега
IFA Berlin

IFA Berlin

6 - 11 Sep 2019
Novum Hotel City B Berlin Centrum Berlin
Germany
от
177.00 EUR
Резервирайте сега

Villa Hotel Rheinblick Cologne
Germany
от
174.00 EUR
Резервирайте сега
InnoTrans

InnoTrans

22 - 25 Sep 2020
Hotel Berlin, Berlin Berlin
Germany
от
296.00 EUR
Резервирайте сега
IWA OutdoorClassics

IWA OutdoorClassics

6 - 9 Mar 2020
NH Furth Nurnberg Furth
Germany
от
189.00 EUR
Резервирайте сега
R + T

R + T

22 - 26 Feb 2021
NH Stuttgart Airport Stuttgart
Germany
от
301.00 EUR
Резервирайте сега
Anuga

Anuga

5 - 9 Oct 2019
Hotel Kaspar Garni Siegburg
Germany
от
201.00 EUR
Резервирайте сега
Anuga

Anuga

5 - 9 Oct 2019
Hotel Haus Sachsen Garni Hurth
Germany
от
144.00 EUR
Резервирайте сега
IFA Berlin

IFA Berlin

6 - 11 Sep 2019
Hotel Tiergarten Berlin Berlin
Germany
от
186.00 EUR
Резервирайте сега

Какво Ви убеди да се обръщате към нас за резервации

Основната ни сила е, че ние предлагаме решение за всички повдигнати по-горе въпроси. Ние изглаждаме всички подробности около логистиката от седалката на пътеката в самолета до мястото, където ще останете в града и как ще стигнете дотам. Нашите специалисти ви информират подробно за детайлите относно обществения транспорт в града. Където можете, най-добре е да разчитате на автобусите, метрото и градската железница, за да стигнете до местоназначението си като средство за спестяване на пари. Можете да намерите отговор на всички Ваши нужди относно пътуването ви в един от нашите пакети с персонализирани услуги и гъвкаво ценообразуване. Това, което ни прави водеща фирма в предлагането на пакети за настаняване, е способността ни да отговаряме на всички бюджетни изисквания. 

Бизнес пътници - Какво е специфично за тях?

За да разберем най-добре естеството на бизнес пътника, трябва да погледнем хората, които пътуват за отдих. Летовникът има една цел - почивка! Събуждате се когато искате, правете каквото искате и вижте какво искате. Бизнес пътниците се придържат към по-строг график, тъй като са в този конкретен град, за да участват в събитие на живо и да увеличат максимално печалбите за своята компания. Всеки час, всеки ден следва предопределен план.

Професионалното настаняване трябва да поддържа и обслужва този план възможно най-добре. Започвайки с ефективното и безпрепятствено пътуване от летището до лобито на хотела и след това от лобито до площта, където се провежда самото изложение. Също така е важно да обмислите ценовите фактори съпътстващи вашите планове за пътуване и размерът на допълнителните услуги, от които ще се нуждаете, от заседателни зали до транспорт на продукти и изграждане на изложбен щанд. 

Бизнес пътуванията продължават да получават известност, а статистическите данни допълнително подкрепят това твърдение. Статистиката от тази година разкрива най-големите страни в този сектор и начина, по който бюджетът им за общи разходи е нараснал. Китай, безспорен лидер, е похарчил над 346 милиарда долара през 2017 г. в сравнение с 196 милиарда през 2012 г. Второто място е САЩ с 292 милиарда долара през 2017 г. срещу 262 милиарда през 2012 г. Дори по-малки държави като Испания инвестират над 22 милиарда долара, което е увеличение от 5 милиарда след 2017 г.

Готови ли сте да пътувате?
Независимо дали търсите конкретно събитие или хотел, Trade Fair Trips ltd може да отговори на вашия вкус.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА