Търсите експо хотел, съобразен с вашите нужди?

Когато предприемате бизнес пътуване, важно е да намерите хотели в близост до изложбените площи. В този контекст става въпрос за професионално настаняване. Не всеки хотел ще свърши работа - вие сте в търсене на експо хотели, които отговарят на всички критерии, за да са удобни по време на посещението ви на което и да е събитие на живо в чужда страна. Факторите, които трябва да имате предвид, са много - езикови бариери, разходи, местоположение и достъп до обществения транспорт.

Цялостни услуги за резервация

Професионалното настаняване върви ръка за ръка с дълъг списък от логистични изисквания и всеки от тях има пряко влияние върху това дали вашата бизнес пътуване ще бъде успешнo или не. Първо, става въпрос за групови резервации - броят на пътуващите във вашата компания ще определи със сигурност къде ще отседнете. По-малка група под пет човека има по-добри шансове да си осигури атрактивни оферти за легло + закуска. Хотелските условия също варират в зависимост от избраните търговски изложения в Европа и Азия. Да си осигурите добро местоположение за нощувки близо до немски център за изложения няма да бъде същото в Шанхай например.

Да не споменаваме и че полетите трябва да се вземат под внимание, в това число и летищеният трансфер. При организирани пътувания с по-малки групи rent-a-car също е услуга, която да разгледате като част от цялостното пътуване. Ще имате ли също така нужда от заседателни зали или съоръжения за всякакви други цели?

Топ Хотелски Оферти за Водещите Търговски Изложения

Име на панаир Име на хотел Местоположение Най-добрата налична цена
INTERSCHUTZ

INTERSCHUTZ

15 - 20 Jun 2020
zeitlos Hotel und Restaurant am Fuchsbach Pattensen
Germany
от
170.00 EUR
Резервирайте сега
IMEX

IMEX

12 - 14 May 2020
BOLD Hotel Frankfurt an der Messe Frankfurt
Germany
от
196.00 EUR
Резервирайте сега
Aluminium

Aluminium

6 - 8 Oct 2020
Binnewies City Hotel Neuss
Germany
от
116.00 EUR
Резервирайте сега
interpack

interpack

7 - 13 May 2020
Lindner Hotel BayArena Leverkusen
Germany
от
302.00 EUR
Резервирайте сега
EuroBLECH

EuroBLECH

27 - 30 Oct 2020
Maritim Airport Hotel Hannover Langenhagen
Germany
от
342.00 EUR
Резервирайте сега
Orgatec

Orgatec

27 - 31 Oct 2020
Mercure Koeln Belfortstrasse Cologne
Germany
от
262.00 EUR
Резервирайте сега
LIGNA Hannover

LIGNA Hannover

10 - 14 May 2021
A&C Hotel Hannover Hannover
Germany
от
231.00 EUR
Резервирайте сега
Agritechnica

Agritechnica

14 - 20 Nov 2021
cantera by Wiegand Wunstorf
Germany
от
281.00 EUR
Резервирайте сега
Seafood Expo Global

Seafood Expo Global

21 - 23 Apr 2020
First Euroflat Hotel Brussels
Belgium
от
279.00 EUR
Резервирайте сега
IWA OutdoorClassics

IWA OutdoorClassics

3 - 6 Sep 2020
H+ Hotel Nurnberg Nuremberg
Germany
от
312.00 EUR
Резервирайте сега
Seafood Expo Global

Seafood Expo Global

21 - 23 Apr 2020
Best Western Hotel Brussels South Ruisbroek
Belgium
от
141.00 EUR
Резервирайте сега
CHINAPLAS

CHINAPLAS

3 - 6 Aug 2020
Scholars Hotel Shanghai Shanghai
China
от
100.00 EUR
Резервирайте сега
CHINAPLAS

CHINAPLAS

3 - 6 Aug 2020
Cordis Shanghai Hongqiao Shanghai
China
от
276.00 EUR
Резервирайте сега
SIAL

SIAL

18 - 22 Oct 2020
Nomad Paris Roissy CDG Le Mesnil Amelot
France
от
178.00 EUR
Резервирайте сега

AZIMUT Hotel Munich Munich
Germany
от
238.00 EUR
Резервирайте сега

Какво Ви убеди да се обръщате към нас за резервации

Основната ни сила е, че ние предлагаме решение за всички повдигнати по-горе въпроси. Ние изглаждаме всички подробности около логистиката от седалката на пътеката в самолета до мястото, където ще останете в града и как ще стигнете дотам. Нашите специалисти ви информират подробно за детайлите относно обществения транспорт в града. Където можете, най-добре е да разчитате на автобусите, метрото и градската железница, за да стигнете до местоназначението си като средство за спестяване на пари. Можете да намерите отговор на всички Ваши нужди относно пътуването ви в един от нашите пакети с персонализирани услуги и гъвкаво ценообразуване. Това, което ни прави водеща фирма в предлагането на пакети за настаняване, е способността ни да отговаряме на всички бюджетни изисквания. 

Бизнес пътници - Какво е специфично за тях?

За да разберем най-добре естеството на бизнес пътника, трябва да погледнем хората, които пътуват за отдих. Летовникът има една цел - почивка! Събуждате се когато искате, правете каквото искате и вижте какво искате. Бизнес пътниците се придържат към по-строг график, тъй като са в този конкретен град, за да участват в събитие на живо и да увеличат максимално печалбите за своята компания. Всеки час, всеки ден следва предопределен план.

Професионалното настаняване трябва да поддържа и обслужва този план възможно най-добре. Започвайки с ефективното и безпрепятствено пътуване от летището до лобито на хотела и след това от лобито до площта, където се провежда самото изложение. Също така е важно да обмислите ценовите фактори съпътстващи вашите планове за пътуване и размерът на допълнителните услуги, от които ще се нуждаете, от заседателни зали до транспорт на продукти и изграждане на изложбен щанд. 

Бизнес пътуванията продължават да получават известност, а статистическите данни допълнително подкрепят това твърдение. Статистиката от тази година разкрива най-големите страни в този сектор и начина, по който бюджетът им за общи разходи е нараснал. Китай, безспорен лидер, е похарчил над 346 милиарда долара през 2017 г. в сравнение с 196 милиарда през 2012 г. Второто място е САЩ с 292 милиарда долара през 2017 г. срещу 262 милиарда през 2012 г. Дори по-малки държави като Испания инвестират над 22 милиарда долара, което е увеличение от 5 милиарда след 2017 г.

Готови ли сте да пътувате?
Независимо дали търсите конкретно събитие или хотел, Trade Fair Trips ltd може да отговори на вашия вкус.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА