Търсите експо хотел, съобразен с вашите нужди?

Когато предприемате бизнес пътуване, важно е да намерите хотели в близост до изложбените площи. В този контекст става въпрос за професионално настаняване. Не всеки хотел ще свърши работа - вие сте в търсене на експо хотели, които отговарят на всички критерии, за да са удобни по време на посещението ви на което и да е събитие на живо в чужда страна. Факторите, които трябва да имате предвид, са много - езикови бариери, разходи, местоположение и достъп до обществения транспорт.

Цялостни услуги за резервация

Професионалното настаняване върви ръка за ръка с дълъг списък от логистични изисквания и всеки от тях има пряко влияние върху това дали вашата бизнес пътуване ще бъде успешнo или не. Първо, става въпрос за групови резервации - броят на пътуващите във вашата компания ще определи със сигурност къде ще отседнете. По-малка група под пет човека има по-добри шансове да си осигури атрактивни оферти за легло + закуска. Хотелските условия също варират в зависимост от избраните търговски изложения в Европа и Азия. Да си осигурите добро местоположение за нощувки близо до немски център за изложения няма да бъде същото в Шанхай например.

Да не споменаваме и че полетите трябва да се вземат под внимание, в това число и летищеният трансфер. При организирани пътувания с по-малки групи rent-a-car също е услуга, която да разгледате като част от цялостното пътуване. Ще имате ли също така нужда от заседателни зали или съоръжения за всякакви други цели?

Топ Хотелски Оферти за Водещите Търговски Изложения

Име на панаир Име на хотел Местоположение Най-добрата налична цена
R + T

R + T

22 - 26 Feb 2021
Mercure Stuttgart Sindelfingen an der Messe Sindelfingen
Germany
от
252.00 EUR
Резервирайте сега
ISM

ISM

31 Jan - 3 Feb 2021
The Ascot Hotel Cologne
Germany
от
187.00 EUR
Резервирайте сега
Drinktec

Drinktec

4 - 8 Oct 2021
Hotel Regent Munich
Germany
от
272.00 EUR
Резервирайте сега
Orgatec

Orgatec

27 - 31 Oct 2020
V8 Hotel Koeln Cologne
Germany
от
352.00 EUR
Резервирайте сега
R + T

R + T

22 - 26 Feb 2021
Apartmenthotel Residenz Steinenbronn Steinenbronn
Germany
от
196.00 EUR
Резервирайте сега
CPhI Worldwide

CPhI Worldwide

13 - 15 Oct 2020
Europa Fiera Rho Milan
Italy
от
182.00 EUR
Резервирайте сега
IFA Berlin

IFA Berlin

3 - 8 Sep 2021
Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie Berlin
Germany
от
236.00 EUR
Резервирайте сега
Fakuma

Fakuma

13 - 17 Oct 2020
Best Western Hotel Goldenes Rad Friedrichshafen
Germany
от
237.00 EUR
Резервирайте сега
EUROBIKE

EUROBIKE

24 - 26 Nov 2020
Best Western Plus Marina Star Hotel Lindau Lindau
Germany
от
201.00 EUR
Резервирайте сега
Glasstec

Glasstec

20 - 23 Oct 2020
Hotel Dusseldorf City by Tulip Inn Dusseldorf
Germany
от
192.00 EUR
Резервирайте сега
MEDICA

MEDICA

16 - 19 Nov 2020
City Partner Central-Hotel Wuppertal Wuppertal
Germany
от
197.00 EUR
Резервирайте сега
DOMOTEX Hannover

DOMOTEX Hannover

15 - 18 Jan 2021
Hotel VIVA CREATIVO Hannover
Germany
от
212.00 EUR
Резервирайте сега
BAU

BAU

11 - 16 Jan 2021
Holiday Inn Express Munich Messe Munich
Germany
от
342.00 EUR
Резервирайте сега
Fakuma

Fakuma

13 - 17 Oct 2020
Hotel Rebgarten Ravensburg
Germany
от
157.00 EUR
Резервирайте сега
Control

Control

4 - 7 May 2021
Essential by Dorint Stuttgart/Airport Leinfelden-Echterdingen
Germany
от
276.00 EUR
Резервирайте сега

Какво Ви убеди да се обръщате към нас за резервации

Основната ни сила е, че ние предлагаме решение за всички повдигнати по-горе въпроси. Ние изглаждаме всички подробности около логистиката от седалката на пътеката в самолета до мястото, където ще останете в града и как ще стигнете дотам. Нашите специалисти ви информират подробно за детайлите относно обществения транспорт в града. Където можете, най-добре е да разчитате на автобусите, метрото и градската железница, за да стигнете до местоназначението си като средство за спестяване на пари. Можете да намерите отговор на всички Ваши нужди относно пътуването ви в един от нашите пакети с персонализирани услуги и гъвкаво ценообразуване. Това, което ни прави водеща фирма в предлагането на пакети за настаняване, е способността ни да отговаряме на всички бюджетни изисквания. 

Бизнес пътници - Какво е специфично за тях?

За да разберем най-добре естеството на бизнес пътника, трябва да погледнем хората, които пътуват за отдих. Летовникът има една цел - почивка! Събуждате се когато искате, правете каквото искате и вижте какво искате. Бизнес пътниците се придържат към по-строг график, тъй като са в този конкретен град, за да участват в събитие на живо и да увеличат максимално печалбите за своята компания. Всеки час, всеки ден следва предопределен план.

Професионалното настаняване трябва да поддържа и обслужва този план възможно най-добре. Започвайки с ефективното и безпрепятствено пътуване от летището до лобито на хотела и след това от лобито до площта, където се провежда самото изложение. Също така е важно да обмислите ценовите фактори съпътстващи вашите планове за пътуване и размерът на допълнителните услуги, от които ще се нуждаете, от заседателни зали до транспорт на продукти и изграждане на изложбен щанд. 

Бизнес пътуванията продължават да получават известност, а статистическите данни допълнително подкрепят това твърдение. Статистиката от тази година разкрива най-големите страни в този сектор и начина, по който бюджетът им за общи разходи е нараснал. Китай, безспорен лидер, е похарчил над 346 милиарда долара през 2017 г. в сравнение с 196 милиарда през 2012 г. Второто място е САЩ с 292 милиарда долара през 2017 г. срещу 262 милиарда през 2012 г. Дори по-малки държави като Испания инвестират над 22 милиарда долара, което е увеличение от 5 милиарда след 2017 г.

Готови ли сте да пътувате?
Независимо дали търсите конкретно събитие или хотел, Trade Fair Trips ltd може да отговори на вашия вкус.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА