Търсите експо хотел, съобразен с вашите нужди?

Когато предприемате бизнес пътуване, важно е да намерите хотели в близост до изложбените площи. В този контекст става въпрос за професионално настаняване. Не всеки хотел ще свърши работа - вие сте в търсене на експо хотели, които отговарят на всички критерии, за да са удобни по време на посещението ви на което и да е събитие на живо в чужда страна. Факторите, които трябва да имате предвид, са много - езикови бариери, разходи, местоположение и достъп до обществения транспорт.

Цялостни услуги за резервация

Професионалното настаняване върви ръка за ръка с дълъг списък от логистични изисквания и всеки от тях има пряко влияние върху това дали вашата бизнес пътуване ще бъде успешнo или не. Първо, става въпрос за групови резервации - броят на пътуващите във вашата компания ще определи със сигурност къде ще отседнете. По-малка група под пет човека има по-добри шансове да си осигури атрактивни оферти за легло + закуска. Хотелските условия също варират в зависимост от избраните търговски изложения в Европа и Азия. Да си осигурите добро местоположение за нощувки близо до немски център за изложения няма да бъде същото в Шанхай например.

Да не споменаваме и че полетите трябва да се вземат под внимание, в това число и летищеният трансфер. При организирани пътувания с по-малки групи rent-a-car също е услуга, която да разгледате като част от цялостното пътуване. Ще имате ли също така нужда от заседателни зали или съоръжения за всякакви други цели?

Топ Хотелски Оферти за Водещите Търговски Изложения

Име на панаир Име на хотел Местоположение Най-добрата налична цена
International Hardware Fair Koncept Hotel Zum Kostbaren Blut Cologne
Germany
от
262.00 EUR
Резервирайте сега
interpack

interpack

7 - 13 May 2020
Schluessel am Markt Ratingen
Germany
от
167.00 EUR
Резервирайте сега
index

index

31 Mar - 3 Apr 2020
Eastwest Hotel Geneve
Switzerland
от
437.00 EUR
Резервирайте сега
Light + Building

Light + Building

8 - 13 Mar 2020
the niu Charly Frankfurt
Germany
от
341.00 EUR
Резервирайте сега
FRUIT LOGISTICA

FRUIT LOGISTICA

5 - 7 Feb 2020
Hotel Europa City Berlin Berlin
Germany
от
171.00 EUR
Резервирайте сега
ProWein

ProWein

15 - 17 Mar 2020
Hotel Haus Buderich Meerbusch
Germany
от
237.00 EUR
Резервирайте сега
ProWein

ProWein

15 - 17 Mar 2020
Hotel Ramor Garni Duisburg
Germany
от
251.00 EUR
Резервирайте сега
Glasstec

Glasstec

20 - 23 Oct 2020
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof Dusseldorf
Germany
от
177.00 EUR
Резервирайте сега
Aluminium

Aluminium

6 - 8 Oct 2020
Hotel Am Dusseldorfer Platz Ratingen
Germany
от
167.00 EUR
Резервирайте сега
INTERSCHUTZ

INTERSCHUTZ

15 - 20 Jun 2020
Gross Bueltener Hof Ilsede
Germany
от
187.00 EUR
Резервирайте сега
ProWein

ProWein

21 - 23 Mar 2021
Hotel Mondial Langenfeld
Germany
от
157.00 EUR
Резервирайте сега
EUROGUSS

EUROGUSS

14 - 16 Jan 2020
H+ Hotel Nurnberg Nuremberg
Germany
от
231.00 EUR
Резервирайте сега
GrindTec Augsburg

GrindTec Augsburg

18 - 21 Mar 2020
Hotel ibis budget Augsburg City Augsburg
Germany
от
145.50 EUR
Резервирайте сега
IWA OutdoorClassics

IWA OutdoorClassics

6 - 9 Mar 2020
DJH Jugendherberge Nurnberg Nuremberg
Germany
от
156.00 EUR
Резервирайте сега
Drupa

Drupa

16 - 26 Jun 2020
acora Hotel und Wohnen Dusseldorf
Germany
от
239.00 EUR
Резервирайте сега

Какво Ви убеди да се обръщате към нас за резервации

Основната ни сила е, че ние предлагаме решение за всички повдигнати по-горе въпроси. Ние изглаждаме всички подробности около логистиката от седалката на пътеката в самолета до мястото, където ще останете в града и как ще стигнете дотам. Нашите специалисти ви информират подробно за детайлите относно обществения транспорт в града. Където можете, най-добре е да разчитате на автобусите, метрото и градската железница, за да стигнете до местоназначението си като средство за спестяване на пари. Можете да намерите отговор на всички Ваши нужди относно пътуването ви в един от нашите пакети с персонализирани услуги и гъвкаво ценообразуване. Това, което ни прави водеща фирма в предлагането на пакети за настаняване, е способността ни да отговаряме на всички бюджетни изисквания. 

Бизнес пътници - Какво е специфично за тях?

За да разберем най-добре естеството на бизнес пътника, трябва да погледнем хората, които пътуват за отдих. Летовникът има една цел - почивка! Събуждате се когато искате, правете каквото искате и вижте какво искате. Бизнес пътниците се придържат към по-строг график, тъй като са в този конкретен град, за да участват в събитие на живо и да увеличат максимално печалбите за своята компания. Всеки час, всеки ден следва предопределен план.

Професионалното настаняване трябва да поддържа и обслужва този план възможно най-добре. Започвайки с ефективното и безпрепятствено пътуване от летището до лобито на хотела и след това от лобито до площта, където се провежда самото изложение. Също така е важно да обмислите ценовите фактори съпътстващи вашите планове за пътуване и размерът на допълнителните услуги, от които ще се нуждаете, от заседателни зали до транспорт на продукти и изграждане на изложбен щанд. 

Бизнес пътуванията продължават да получават известност, а статистическите данни допълнително подкрепят това твърдение. Статистиката от тази година разкрива най-големите страни в този сектор и начина, по който бюджетът им за общи разходи е нараснал. Китай, безспорен лидер, е похарчил над 346 милиарда долара през 2017 г. в сравнение с 196 милиарда през 2012 г. Второто място е САЩ с 292 милиарда долара през 2017 г. срещу 262 милиарда през 2012 г. Дори по-малки държави като Испания инвестират над 22 милиарда долара, което е увеличение от 5 милиарда след 2017 г.

Готови ли сте да пътувате?
Независимо дали търсите конкретно събитие или хотел, Trade Fair Trips ltd може да отговори на вашия вкус.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА