УСЛУГИ

Мястото, където ще се настаните, е само началото. Трейд Феър Трипс ЕООД знае колко много усилия изисква организирането на едно бизнес пътуване и Ви помага да опростите този процес. При нас може да получите напътствия по отношение на следните основни аспекти на всички приготовления, свързани с едно пътуване по работа.

Готови ли сте да пътувате? Обадете ни се на +359 52 810 760 или ни пишете от страницата Контакти.

Контакти

Хотелско настаняване:

Независимо дали търсите икономично решение или най-високия възможен стандарт – можете да го намерите тук. Всички известни марки, вериги хотели за настаняване и локации – при това на неустоими цени.

Апартаменти/къщи за гости:

Идеалният вариант за настаняване за екипи, които искат да отседнат заедно и да се прегрупират след всяко събитие.

Hотели/пансиони:

Подходящото решение за делови хора, които търсят спокойствие и уединение, за да презаредят батериите си и по този начин да си осигурят едно силно представяне по време на участието си в съответното събитие.

Летищни трансфери:

Спестете си времето за уреждане на трансфер от и до хотела и изберете предварително запазен групов или частен трансфер от врата до врата.

Коли под наем:

Ако сте от хората, които обичат да обикалят и разглеждат, както и да се разпореждат сами с придвижването си до всички места, задължително споделете с нас предпочитанията си по отношение на автомобил. Разполагаме с всички възможни марки, модели и цветове, за да удовлетворим всяка дама или господин с нюх към колите.

Конферентни зали и оборудване:

В комплект с благоприятно местоположение, подкрепителни храна и напитки, както и подходящо оборудване за целта, тази услуга ще гарантира успеха на Вашата презентация във всяко едно отношение.

Информация за обществен транспорт:

Елате в непознатия град напълно подготвени с най-важната информация, необходима Ви за да се придвижвате с лекота из новия град, сякаш живеете там от години.

Щанд за търговско изложение:

Направете впечатление с щанд - олицетворение на качествена изработка и впечатляваща естетика. Ние можем да Ви осигурим щанд, с който ще печелите сърца на Вашето събитие!

Готови ли сте за следващото ви пътуване? Обадете ни се на +359 52 810 760 или ни пишете на страницата ни за контакти

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.