Your free enquiry
Energiesparmesse

Energiesparmesse

Wels, Austria
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer:
Messe Wels
Event website
Event website:
Energiesparmesse
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за Energiesparmesse

Организаторите обявиха датите за изданието на Energiesparmesse за 2023. Понастоящем изложението ще се проведе между 03.03.2023 и 05.03.2023. Събитието на живо ще се проведе в Messe Wels, като мястото ще разполага с най-новите превантивни мерки срещу Ковид-19. Те ще включват предпазни мерки, като например участниците да бъдат помолени да носят защитни маски за лице.

Представяне на Energiesparmesse

Energiesparmesse е водещо международно изложение за отоплителни технологии, иновативни енергийни източници и санитария. На него се представят последните новости в областта. Събитието привлича множество участници – 913, от над 16 страни – и посетители – професионалисти от бранша, архитекти, etc. Демонстрациите на нови технологии на изложението са съпътствани от дискусии по различни проблеми от областта, презентации и срещи със специалисти. Обсъждат се енергийно-ефективни методи за строителство, създават се нови партньорства. Станете част и вие от най-голямото изложение за този бранш в Австрия. 

Ние сме специалистите, на които да поверите организацията на пътуването си. Вашият личен асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД ще ви предложи най-добрите хотели във Велс и ще ви насочи към най-подходящите хотели за Energiesparmesse. Освен, че ще се погрижим за вашите хотелски резервации, ще организираме летищния ви трансфер. Ще ви информираме за най-удобните начини за придвижване в града с обществен транспорт или ще наемем автомобил за вас. Спестете време и средства с наша помощ. Ще се отзовем на всяко ваше искане, включително за наем на конферентна зала и проектиране и/или изграждане на щанд. Свържете се с нас.

Предишни издания

2022

Изданието на Energiesparmesse за 2022 се проведе като събитие на живо в Messe Wels от 08.04.2022 до 10.04.2022. Събитието привлече 70 000 посетители.

Full list of
hotels for
Energiesparmesse

Book Now
How to get to Energiesparmesse

Similar trade shows