Middle East Energy 2024

Middle East Energy 2024

Енергия Енергийна ефективност
Dubai, UAE
16-18 Apr 2024
Организатор:
Informa Exhibitions Middle East
Място на провеждане:
Dubai World Trade Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
Middle East Energy

Най-всеобхватното търговско енергетично събитие в Близкия изток

Middle East Energy е нова глава за енергийната индустрия в Близкия изток. Тази изложба съществува в продължение на 45 години като електричество в Близкия изток, но с нарастващото търсене на чиста енергия и възобновяеми енергийни източници изложението трябва да се развива и променя. В момента MEE е класиран като най-важният център за професионалисти в електротехническата индустрия и тук се споделят най-новите новаторски иновации. Изложбените площи са разделени на пет сектора - критична и резервна енергия, възобновяема енергия, пренос и разпределение, интелигентни решения и консумация и управление на енергия. Повече от 150 експерти излизат на сцената на Global Energy & Utilities Forum, за да оформят бъдещето на производството на електроенергия.

Middle East Energy 2024

Най-новото издание на Middle East Energy ще се проведе под формата на търговско изложение тип "лице в лице" между датите 16.04.2024 и 18.04.2024. Събитието ще се проведе в Световния Търговски Център на Дубай в ОАЕ. На мястото на събитието ще бъдат въведени най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително социално дистанциране и задължителни медицински маски. Участниците ще бъдат помолени да поддържат социална дистанция от 2 метра помежду си. Освен това те трябва да носят медицински маски за лице, които покриват устата и носа им. Засега от тях няма да се изисква да представят такива документи при пристигането си в Дубай поради премахнатите ограничения за пътуване.

Настаняване

Резервирайте хотели за енергията в Близкия изток на цени, които работят за вас. Trade Fair Trips ltd ви помага да намерите достъпни цени на хотели в Дубай, независимо дали пътувате самостоятелно или в група. Всичко, което трябва да направите, е да се консултирате с нашите агенти и да получите списък с подбрани оферти. Познаваме пътя си в Дубай и разполагаме с база данни с хотели, хостели и апартаменти, които можем да наемем на добри цени. Разбираме необходимостта от бързо пътуване до работното място, така че всички хотели се намират в близост до връзките на обществения транспорт, за да се намали пътуването до работното място. Също така намираме стаи на пешеходно разстояние от Световния търговски център в Дубай. Trade Fair Trips ltd разполага с богато портфолио от допълнителни услуги. Можем предварително да резервираме съоръжения за срещи, а също така да изпратим екип, който да състави изложбената ви щанд за енергията на Близкия изток.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

map

Хотели около Middle East Energy

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Middle East Energy 2024 Dubai 25hours Hotel One Central 0.75 Dubai от € 336.00 EUR Запази сега
Middle East Energy 2024 Dubai Ibis Deira City Centre 7.8 Dubai при поискване Заявка
Middle East Energy 2024 Dubai Al Waleed Palace Hotel Apartments - Oud Metha 4 Dubai при поискване Заявка
Middle East Energy 2024 Dubai Nikki Beach Resort & Spa Dubai 4.5 Dubai при поискване Заявка
Middle East Energy 2024 Dubai Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira 8.3 Dubai при поискване Заявка
Middle East Energy 2024 Dubai Rove At The Park 48 Dubai при поискване Заявка
Kings Square Hotel LLC 7 Dubai при поискване Заявка
Middle East Energy 2024 Dubai Novotel Bur Dubai 5 Dubai при поискване Заявка
Middle East Energy 2024 Dubai Roda Al Murooj Residences 4.5 Dubai при поискване Заявка
Middle East Energy 2024 Dubai Canal Central Hotel 7.2 Dubai при поискване Заявка

Middle East Energy следва строг годишен график и изданията пристигат през първото тримесечие на годината в началото на март. Международният търговски панаир е базиран извън Дубай, ОАЕ, в Световния търговски център в Дубай. Тридневното събитие ви предоставя информационни изложби, а допускането се дава само на професионалисти, участващи в енергийната индустрия. Работното време и за трите дни е както следва - 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Независимо къде отсядате в Дубай, имате бърза връзка със Световния търговски център на Дубай. Навсякъде из града има таксита за бързо пътуване до работното място и много автобусни линии спират на мястото. Изложбените площи също се обслужват от системата на метрото, която покрива целия град и ви отвежда за минути.

  • „Близкоизточната енергетика играе важна роля, отразявайки фокуса на индустрията и региона за днес и бъдещето, като място за срещи на глобалния енергиен сектор, предоставяйки перфектната комбинация от мрежи, улесняване на бизнеса и споделяне на знания за посрещане на бъдещата енергия цели, ”- Гарет Рапли, директор на групата, Индустриални, информационни пазари;
  • „Бъдещите градове и търсенето на енергия се увеличават. Бъдещите тенденции ще бъдат насърчавани от цифровизацията и диверсификацията във време на нарастваща несигурност и климатичен стрес. Middle East Energy 2020 е платформата за справяне с тези бъдещи тенденции и свързване на света в ОАЕ отново. " - Министерство на енергетиката и промишлеността на ОАЕ;
  •  „Напредъкът в интелигентните цифрови технологии променя нашия свят. Ние вярваме, че нашият свят се подобрява с интелигентното управление на захранването и в Eaton ние приемаме (IoT) и го използваме, за да преосмислим иновациите. Предприемаме Индустрия 4.0 челно, като инвестираме в нашите хора и технологии, за да предложим на пазара цифровите иновации, които оказват положително въздействие върху вашите продукти, процеси и крайни резултати “, - Ашаф Йехия, управляващ директор, Eaton;

Близкоизточната енергетика работи благодарение на непрекъснатата подкрепа от правителството, специално от Министерството на енергетиката на ОАЕ, и покровителството на Н. В. Шейх Мактум Бин Мохамед Бин Рашид Ал Мактум. Международното изложение е място за среща между производители и доставчици на енергия, а изданията ще видят продуктите и технологиите, представени от около 1200 изложители. Това само затвърждава статута му на световен лидер. Изложителите могат да се надяват да се срещнат с почти всеки съседен на енергийния сектор професионалист от общинските власти, правителствата и комуналните услуги до агентите, строителните компании, подизпълнителите, архитектите и инженерните консултанти. Това представя пълен модел на вертикалната верига за създаване на стойност и изложителите могат повече да повишат своя профил. Те могат ефективно да развиват бизнеса си. В допълнение, 96% от всички търговски посетители подчертават, че MEE е много важно за техния растеж!

Middle East Energy 2023

Изданието на MEE за 2023 се проведе в Dubai World Trade Center между 07.03.2023 и 09.03.2023. В него взеха участие 974 изложители от 57 държави и над 52 000 посетители от 170 страни.

Middle East Energy 2022

Изданието на MEE за 2022 се проведе в Dubai World Trade Center между 07.03.2022 и 09.03.2022. В изданието участваха 113 лектори, над 20 000 посетители и над 600 изложители от 80 държави. В резултат на обширните срещи и контакти, проведени по време на изданието, бяха генерирани общо 705 млн. долара.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Middle East Energy 2024 Изпрати

Middle East Energy акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.