Your free enquiry
Intersolar Europe

Intersolar Europe

Munich ,Germany
индустрия
индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer :
Solar Promotion GmbH
Event website
Event website :
Intersolar Europe
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

INTERSOLAR EUROPE предлага пълен поглед в бъдещето на соларната индустрия и опазването на околната среда. Международното изложение е най-голямата платформа за компаниите да дебютират иновативни, новаторски технологии и решения, както и да водят бизнес преговори на високо ниво.

Продуктовото портфолио се разрасна и включва фотоволтаици, технологии за производство на фотоволтаици, системи за съхранение на енергия, соларни електроцентрали, соларни топлинни технологии и възобновяемо отопление.

Изданията работят успешно от 1991 г. в Пфорцхайм точно когато соларната индустрия набира пара. Оборотът е толкова голям, че организаторите са въвели сателитни събития в Сао Пауло, Сан Франциско, Мумбай и Пекин. INTERSOLAR EUROPE също води важни и често трудни разговори по теми като изменението на климата. Последното издание обсъди загрижеността относно изменението на климата и недостига на електроенергия.

Логистиката

INTERSOLAR EUROPE се случва всяка година в началото на лятото в Мюнхен, Германия. Изданията работят общо три дни някъде през юни и споделят сцената с automatica - търговското изложение, посветено на автоматизацията и роботиката. Solar Promotion GmbH и Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe GmbH & Co. KG са съвместни организатори на международното изложение, което се провежда в Messe München.

Вратите са отворени само за професионални посетители и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Само последният ден завършва един час по-рано в 17:00 вечерта. Messe München има многобройни връзки с градската инфраструктура, а центърът предлага много места за паркиране на пътуващите. По отношение на обществения транспорт можете да избирате между линия на метрото и крайградски влакове.

Какво можете да очаквате като изложител

  • INTERSOLAR EUROPE е вашият вход към цялата соларна общност в света и това е подкрепа с цифри, тъй като миналата година посетители дойдоха от 162 държави в Мюнхен - това е безценна възможност за идентифициране на нови пазари;
  • INTERSOLAR EUROPE предоставя допълнителна стойност за изложителите не само чрез възможностите си за продажби, но чрез програмата си за подкрепа, която предлага достъп до най-новите открития, тенденции и изследвания от лидери на мисълта, пакетирани в семинари и конференции;
  • Няма да намерите по-добро отразяване в медиите от индустриалните медии, отколкото в INTERSOLAR EUROPE, което придава допълнителна тежест на всяко голямо съобщение и е идеално за генериране на шум, както и за изграждане на разпознаване на марката;
  • Иновациите са центърът на INTERSOLAR EUROPE, както може да се види в близките 1200 заявления за INTERSOLAR AWARD.

Аудитория и статистика

INTERSOLAR EUROPE се радва на подкрепата и спонсорството на няколко германски и европейски асоциации и организации в областта, които гарантират висок оборот на посетителите от всяко ниво в бранша. Най-забележителните спонсори включват EPIA (Европейска асоциация за фотоволтаична индустрия), ESTIF (Европейска асоциация за фотоволтаична индустрия) и ISES (Международно общество за слънчева енергия). 

Последното издание бе посетено от 1000 международни изложители и над 50 000 присъстващи професионалисти, което е чудесен показател за това как ще протече вашето посещение. Ако искаме да разделим аудиторията по отношение на професионален опит, виждаме голямо разнообразие от архитекти, монтажници, енергийни консултанти, комунални услуги, интегратори, дистрибутори, инвеститори и анализатори. Но това са само професионалистите в бранша. На по-високо ниво имате енергиен планиращ, вземащи решения и силно представителство на правителството от длъжностни лица.

Настаняване

Избягвайте бързането с хотелското настаняване за INTERSOLAR EUROPE и намерете най-добрите хотелски цени по време на изложението чрез Trade Fair Trips ltd. Ние ви помагаме да съкратите времето, необходимо за планиране на цяла командировка, в рационализиран процес. Изпращате ни вашата идеална цена и местоположение и получавате специален списък с най-добрия хотел в близост до Messe München на следващия ден.

Можете да намалите разходите за настаняване, а също така да се насладите на бързо пътуване до изложбената площадка. Толкова е лесно и можете да комбинирате престоя си в хотела с други услуги. Trade Fair Trips ltd може предварително да инсталира щанда ви за търговски изложения и да проведе съоръжения за срещи на ваше име. Каквото и да се нуждаете, ние сме в състояние да го доставим!

Full list of
hotels for
Intersolar Europe

Book Now
How to get to Intersolar Europe

Similar trade shows