Your free enquiry
Intersolar Europe

Intersolar Europe

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Energy Production, Oil & Gas, Renewable Energies, Energy efficient
Organizer
Organizer:
Solar Promotion GmbH
Event website
Event website:
Intersolar Europe
Frequency
Frequency:
1 year

Intersolar Europe & Ковид-19

Intersolar Europe 2023, заедно с ees Europe, Power2Drive Europe и EM-Power Europe, ще се проведе от 14-ти до 16-ти юни 2023. Организаторите заявиха, че ще насърчават участниците да следват няколко препоръки, свързани с Ковид-19, по време на участието си в Messe Munich. Мястото на провеждане няма да разполага със строг план за безопасност поради премахването на подобни вътрешни ограничения в цяла Германия през април 2022. Препоръките ще включват:

  • Участниците ще бъдат посъветвани да поддържат социална дистанция от 1,5 метра.
  • Те трябва също така да извършват редовна хигиена на ръцете, като използват предоставените дозатори за дезинфектант.
  • Участниците е желателно да носят защитни маски на лицето в закритите помещения, като например заседателните зали.

Въведение

INTERSOLAR EUROPE предлага пълен поглед в бъдещето на соларната индустрия и опазването на околната среда. Международното изложение е най-голямата платформа за компаниите да дебютират иновативни, новаторски технологии и решения, както и да водят бизнес преговори на високо ниво.

Продуктовото портфолио се разрасна и включва фотоволтаици, технологии за производство на фотоволтаици, системи за съхранение на енергия, соларни електроцентрали, соларни топлинни технологии и възобновяемо отопление.

Изданията работят успешно от 1991 г. в Пфорцхайм точно когато соларната индустрия набира пара. Оборотът е толкова голям, че организаторите са въвели сателитни събития в Сао Пауло, Сан Франциско, Мумбай и Пекин. INTERSOLAR EUROPE също води важни и често трудни разговори по теми като изменението на климата. Последното издание обсъди загрижеността относно изменението на климата и недостига на електроенергия.

Логистиката

INTERSOLAR EUROPE се случва всяка година в началото на лятото в Мюнхен, Германия. Изданията работят общо три дни някъде през юни и споделят сцената с automatica - търговското изложение, посветено на автоматизацията и роботиката. Solar Promotion GmbH и Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe GmbH & Co. KG са съвместни организатори на международното изложение, което се провежда в Messe München.

Вратите са отворени само за професионални посетители и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Само последният ден завършва един час по-рано в 17:00 вечерта. Messe München има многобройни връзки с градската инфраструктура, а центърът предлага много места за паркиране на пътуващите. По отношение на обществения транспорт можете да избирате между линия на метрото и крайградски влакове.

Какво можете да очаквате като изложител

  • INTERSOLAR EUROPE е вашият вход към цялата соларна общност в света и това е подкрепа с цифри, тъй като миналата година посетители дойдоха от 162 държави в Мюнхен - това е безценна възможност за идентифициране на нови пазари;
  • INTERSOLAR EUROPE предоставя допълнителна стойност за изложителите не само чрез възможностите си за продажби, но чрез програмата си за подкрепа, която предлага достъп до най-новите открития, тенденции и изследвания от лидери на мисълта, пакетирани в семинари и конференции;
  • Няма да намерите по-добро отразяване в медиите от индустриалните медии, отколкото в INTERSOLAR EUROPE, което придава допълнителна тежест на всяко голямо съобщение и е идеално за генериране на шум, както и за изграждане на разпознаване на марката;
  • Иновациите са центърът на INTERSOLAR EUROPE, както може да се види в близките 1200 заявления за INTERSOLAR AWARD.

Аудитория и статистика

INTERSOLAR EUROPE се радва на подкрепата и спонсорството на няколко германски и европейски асоциации и организации в областта, които гарантират висок оборот на посетителите от всяко ниво в бранша. Най-забележителните спонсори включват EPIA (Европейска асоциация за фотоволтаична индустрия), ESTIF (Европейска асоциация за фотоволтаична индустрия) и ISES (Международно общество за слънчева енергия). 

Последното издание бе посетено от 1000 международни изложители и над 50 000 присъстващи професионалисти, което е чудесен показател за това как ще протече вашето посещение. Ако искаме да разделим аудиторията по отношение на професионален опит, виждаме голямо разнообразие от архитекти, монтажници, енергийни консултанти, комунални услуги, интегратори, дистрибутори, инвеститори и анализатори. Но това са само професионалистите в бранша. На по-високо ниво имате енергиен планиращ, вземащи решения и силно представителство на правителството от длъжностни лица.

Настаняване

Избягвайте бързането с хотелското настаняване за INTERSOLAR EUROPE и намерете най-добрите хотелски цени по време на изложението чрез Trade Fair Trips ltd. Ние ви помагаме да съкратите времето, необходимо за планиране на цяла командировка, в рационализиран процес. Изпращате ни вашата идеална цена и местоположение и получавате специален списък с най-добрия хотел в близост до Messe München на следващия ден.

Можете да намалите разходите за настаняване, а също така да се насладите на бързо пътуване до изложбената площадка. Толкова е лесно и можете да комбинирате престоя си в хотела с други услуги. Trade Fair Trips ltd може предварително да инсталира щанда ви за търговски изложения и да проведе съоръжения за срещи на ваше име. Каквото и да се нуждаете, ние сме в състояние да го доставим!

Минали издания

Издание за 2021

Изданието на Intersolar Europe за 2021 беше част от програмата за подкрепа на Smarter E Europe Restart. То съвпадна с провеждането на 3 други свързани панаира. Това бяха ees Europe, Power2Drive Europe и EM-Power Europe. Форматът на 4-те изложения беше компактно изложение "лице в лице". И 4-те изложения се отличаваха със строги протоколи за безопасност срещу Ковид-19. Smarter E Europe Restart отбеляза успешния рестарт на соларната индустрия. Smart E Europe Restart събра около 26,000 посетители и повече от 450 изложители. Участниците в изложението представляваха общо 93 държави. Сред тях бяха държави като Германия, Австрия, Швейцария и Китай. Smarter E Europe Restart се проведе в Messe Munich между 6.10.2021 г. и 8.10.2021 г. След успеха на изданието организаторите обявиха, че ще продължат с организацията на изданието на Smarter E Europe за 2022.

Издание за 2022

Изданието за 2022 на Smart E Europe се проведе между 11.05.2022 и 13.05.2022. То беше организирано като събитие лице в лице в Messe Munich, без въведени ограничения срещу Covid-19 поради премахването им през април 2022 г. Броят на участниците се увеличи с 33% за това издание. На площ от 132 000 м2 се представиха 1356 изложители от 46 държави. Над 65 000 посетители от 149 държави разгледаха представените решения.

Full list of
hotels for
Intersolar Europe

Book Now
How to get to Intersolar Europe
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows