Съветникът по пътуване, който искате на ваша страна

Работейки години наред в тази сфера, Трейд Феър Трипс ЕООД има ноу-хау и контакти, за да осигури най-доброто хотелско настаняване отговарящо на вашите нужди, което да ви удовлетвори на всеки етап от Вашето пътуване. Ние сме тук за вас, без значение колко далеч ще ви отведе бизнес пътуването или колко души имате в списъка ви за стаите.

Кое прави Трейд Феър Трипс EООД незаменими в подготовката на Вашето пътуване

Организирането на всяко пътуване изисква време, усилия и енергия, посветени на множество задачи. Ние ви предлагаме да оставите подготовката и да възложите списъка си със задачи на Трейд Феър Трипс ЕООД, като от това Вие печелите:

  • Навременни отговори: Получавате бързи, точни и откровени отговори на всичките си въпроси. Поддържаме ежедневна връзка с Вас, за да Ви предоставим актуална информация за Вашата резервация.
  • Висококачествено обслужване: Всеки етап от процеса на планиране и резервация се оформя от Вашите лични изисквания, срокове, бюджет и конкретен брой пътуващи.
  • Без никакви усилия от Ваша страна: Ние ще свършим цялата работа и ще Ви предоставим готовия завършен продукт.
  • Безплатна услуга: Вие не плащате нищо за нашите услуги. Ние просто Ви свързваме с правилните хора. Без скрити и допълнителни такси. Ние получаваме комисионите си от партньори, доставчици и хотели.

Преди да започнете да приготвяте багажа си, обадете ни се на някои от следните телефони +359 52 810 769, + 359 2 851 00 24 или + 359 2 851 72 71 или ни пишете на страницата за контакти, за да Ви помогнем с подготовката на пътуването.

„Трейд Феър Трипс ЕООД” е лицензиран български туроператор с удостоверение за регистрация № РК-01-7158, и застраховка Отговорност на Туроператора в ЗК "ЛЕВ ИНС" АД, съгласно чл. 97 от ЗТ.

Оперативна програма ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТНОСПОСОБНОСТ

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.