E-World Energy & Water
E-World Energy & Water

E-World Energy & Water

New Dates
8 фев 2022 - 10 фев 2022
Germany , Essen

General Information

Organizer

Messe Essen GmbH

Frequency

1 year

E-World Energy & Water Map

Past Editions

9 - 11 Feb E-World Energy & Water 2021

11 - 13 Feb E-World Energy & Water 2020

5 - 7 Feb E-World Energy & Water 2019

6 - 8 Feb E-WORLD ENERGY & WATER 2018

7 - 9 Feb E-WORLD ENERGY & WATER 2017

Нарастващите случаи на корона вирус принудиха E-world energy & water да отложи изданието си за началото на февруари 2022. Организаторите са поели ангажимент за по-добри мерки за превенция и изчакват допълнителни насоки. Новите дати са предвидени за 8 февруари - 10 февруари в Messe Essen. Изложителите и посетителите все още могат да намерят мрежови възможности веднага щом планираната платформа за цифрови мрежи стартира в началото на 2022 година.

Въведение

E-World Energy & Water ви представя най-новите технологични иновации и решения на най-належащите предизвикателства, пред които е изправена секцията за енергетика, вода и канализация. На този международен търговски панаир научните и технологични постижения отговарят на устойчивостта в Есен, Германия.

 

Акценти

 

Вниманието на над 25 000 професионалисти с влияние и способности за вземане на решения в тяхната компания.

Форумът за кариера като ресурс със съответна информация за това какви тенденции на пазара на труда излизат на преден план и практически съвети за кандидатите.

Следващо поколение изследвания и експертни мнения за предизвикателствата на деня чрез форума и семинарите на шоуто.

 

Логистиката

 

В рамките на три дни посетителите ще могат да изпитат разнообразни решения и продукти като технология за интелигентна мрежа, инженеринг на отпадъчни води, софтуер за фактуриране, слънчева топлина, водни мрежи и газохранилище. E-world energy & water GmbH е официалният организатор, предоставящ годишни издания в Messe Essen. Посетителите на търговски обекти се допускат всеки ден от 9:00 сутринта до 18:00 следобед, а както е обичайно, последният ден завършва един час по-рано в 17:00 вечерта.

 

Аудитория и статистика

 

E-World Energy & Water насърчава отговорното създаване и потребление на енергия, както се вижда от нейния ангажимент за подхранване на млади компании и стартиращи фирми. В същото време можете да видите новаторски продукти и услуги, дебютиращи за всеки сектор, от транспорта до складирането и зелените технологии. В такава обстановка трябва да имате най-удобните хотелски договорености, за да сте винаги навреме и добре наспани.

 

Най-добрите хотелски оферти за E-World Energy & Water

 

Тук идва Trade Fair Trips ltd. Ние създаваме персонализирано работно пътуване, което ви спестява пари и прави пътуването без усилия. Всички най-добри хотелски цени по време на E-World Energy & Water да ви бъдат изпратени по часове и резервирането на престоя ви е толкова просто, колкото посочването на любимата ви оферта.

 

Разбираме колко важно е стратегическото местоположение, затова търсим подходящи хотели в близост до Messe Essen и винаги се уверяваме, че има добър маршрут на обществения транспорт до мястото.

 

Но за нас има нещо повече от настаняване за търговски изложения. Ние помагаме на нашите клиенти с всякакъв вид логистика. Това може да означава всичко - от резервиране на съоръжения за срещи до инсталиране на техните щандове за търговски изложения.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА