Your free enquiry
E-World Energy & Water

E-World Energy & Water

Essen ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer :
Messe Essen GmbH
Event website
Event website :
E-World Energy & Water
Frequency
Frequency:
1 year

E-World Energy & Water и Ковид-19

Нарастващите нива на коронавирусни инфекции наложиха отлагането на E-world Energy & Water. Организаторите се ангажираха с по-добри мерки за превенция и с изчакване на допълнителни насоки. Новите дати са насрочени за 21-ви до 23-ти юни в Messe Essen. Събитието ще се проведе като хибридно събитие - търговско изложение лице в лице, съчетано с виртуална платформа. Сред превантивните мерки, които ще бъдат въведени в Messe Essen, са:

  • Стриктна 3G политика за влизане

Участниците ще бъдат помолени да покажат 3G документи, преди да получат достъп до Messe Essen. Такива удостоверения трябва да се представят и при пристигане в Германия поради ограниченията за пътуване.

  • Задължителни маски за лице и социална дистанция

По време на участието си участниците трябва да носят хирургически или FFP2 маски за лице. Освен това те трябва да спазват социална дистанция от 1,5 метра.

  • Задължителна хигиена на ръцете и избягване на физически поздрави

По време на участието си участниците трябва да извършват редовна хигиена на ръцете. Те могат да осъществят действието в определените дезинфекционни пунктове, разположени в близост до входовете. Участниците трябва също така да избягват подаването на ръка или други форми на физически поздрави.

Въведение

Събитието E-World Energy & Water ви представя най-новите технологични иновации и решения, ориентирани към най-належащите предизвикателства, пред които са изправени енергетиката, канализацията и водния сектор. На това международно търговско изложение научните и технологични открития са представени в Есен, Германия.

Акценти

Вниманието на над 25 000 професионалисти с влияние и възможности за вземане на решения в тяхната компания. Кариерният форум като ресурс с подходяща информация за това какви тенденции на пазара на труда излизат на преден план и практически съвети за кандидатите. Чрез форума и семинарите, които са част от програмата на изложението се представят следващо поколение изследвания и експертно мнение за предизвикателствата на деня.

Логистиката

В продължение на три дни посетителите ще могат да изпитат различни решения и продукти като технология за интелигентни мрежи, инженеринг за отпадъчни води, софтуер за фактуриране, слънчева топлинна енергия, водопроводни мрежи и съхранение на газ. E-world energy & water GmbH е официалният организатор, който носи годишни издания на Messe Essen. Търговските посетители се приемат всеки ден от 09:00 часа сутринта до 18:00 часа следобед, като както е обичайно - последният ден приключва един час по-рано, в 17:00 часа.

Аудитория и статистика

E-World Energy & Water насърчава отговорното създаване и потребление на енергия, както може да се види от ангажимента му да подпомага млади компании и стартиращи фирми. В същото време можете да видите новаторски дебют на продукти и услуги за всеки сектор от транспорта до съхранението и зелените технологии. В такава среда трябва да имате най-удобното хотелско настаняване, за да сте отпочинали и за да сте винаги навреме. 

Най-добрите хотелски оферти за E-World Energy & Water

Тук се намесва екипът на Trade Fair Trips ltd. Ние създаваме персонално изживяване за работно пътуване, което ви спестява пари и прави бизнес пътуването без усилия. Получавайте всички най-добри хотелски цени по време на E-World Energy & Water за часове и резервирането на вашия престой е толкова лесно, колкото да посочите любимата си оферта.

Ние разбираме колко важно е стратегическото местоположение, затова търсим подходящи хотели в близост до Messe Essen и винаги се уверяваме, че има добър маршрут за обществен транспорт, с който да стигнете до мястото на събитието.

Но за нас има нещо повече от настаняване за търговски панаири. Ние помагаме на нашите клиенти с всякакъв вид логистика. Това може да означава всичко - от резервиране на помещения за срещи до инсталиране на техните изложбени щандове за събитието.

Full list of
hotels for
E-World Energy & Water

Book Now
How to get to E-World Energy & Water

Similar trade shows