Your free enquiry
E-World Energy & Water

E-World Energy & Water

Essen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Energy Production, Oil & Gas, Renewable Energies, Energy efficient
Organizer
Organizer:
Messe Essen GmbH
Event website
Event website:
E-World Energy & Water
Frequency
Frequency:
1 year

E-World Energy & Water - последни новини

Организаторите обявиха датите за домакинство на изданието на E-world Energy & Water през 2023 г. Новите дати са насрочени за 23 май – 25 май в Messe Essen. Понастоящем Германия няма национални ограничения, свързани с Covid-19, или ограничения за пътуване. По този начин от присъстващите няма да се изисква да спазват строги предпазни мерки като представяне на документи за влизане в 3G при пристигането в страната или на място на събитието. Участниците обаче трябва да имат предвид, че ще им трябва важна причина за пътуване до страната от Китай и обратно.

Въведение

E-World Energy & Water ви представя най-новите технологични иновации и решения за най-неотложните предизвикателства, пред които е изправен секторът за енергия, вода и канализация. На този международен търговски панаир научните и технологични пробиви срещат устойчивостта в Есен, Германия.

Акценти

  • Вниманието на над 25 000 професионалисти с влияние и възможности за вземане на решения в тяхната компания.
  • Кариерният форум като ресурс с подходяща информация за това какви тенденции на пазара на труда излизат на преден план и практически съвети за кандидатите.
  • Следващо поколение изследвания и експертни мнения за предизвикателствата на деня чрез форума и семинарите на шоуто.

Логистиката

В продължение на три дни посетителите ще могат да се насладят на разнообразни решения и продукти като интелигентна мрежова технология, инженеринг за отпадъчни води, софтуер за таксуване, слънчева топлина, водни мрежи и съхранение на газ. E-world energy & water GmbH е официален организатор, носейки годишни издания на Messe Essen. Търговците се допускат всеки ден от 09:00 до 18:00 часа, като по традиция последният ден приключва един час по-рано в 17:00 часа.

Публика и статистика

E-World Energy & Water насърчава отговорното създаване и потребление на енергия, както може да се види от неговия ангажимент за подхранване на млади компании и стартиращи фирми. В същото време можете да видите новаторски дебют на продукти и услуги за всеки сектор от транспорт до съхранение и зелени технологии. В такава среда трябва да разполагате с най-удобните хотелски условия, за да сте винаги навреме и добре наспали.

Най-добрите хотелски оферти за E-World Energy & Water

Това е мястото, където се намесва Trade Fair Trips ltd. Ние създаваме изживяване при работа по поръчка, което ви спестява пари и прави пътуването до работното място лесно. Получете всички най-добри цени на хотелите по време на E-World Energy & Water, изпратени до вас в рамките на часове и резервирането на вашия престой е толкова просто, колкото да посочите любимата си оферта.

Разбираме колко важно е стратегическото местоположение, затова търсим подходящи хотели близо до Messe Essen и винаги се уверяваме, че има добър маршрут за обществен транспорт до мястото. Но за нас има нещо повече от настаняване за търговски панаири. Ние помагаме на нашите клиенти с всякакъв вид логистика. Това може да означава всичко - от резервиране на зали за срещи до инсталиране на щандове за търговски изложения.

Предишни издания

Издаване 2022 г

E-World Energy & Water 2022 се проведе като хибридно събитие между 21 юни и 23 юни 2022 г. Състоеше се от търговско изложение лице в лице в Messe Essen, както и дигитална платформа. Изложбата привлече 736 изложители от 27 държави и около 15 000 посетители. Изданието привлече значителен брой положителни отзиви от участниците и се фокусира върху европейското енергийно снабдяване. Деветдесет и четири процента от посетителите похвалиха значителното присъствие на пазарни лидери. Всеки четвърти търговски посетител е пристигнал от чужда страна. 23 % от присъстващата група потвърди присъствието си за следващото предаване. 96 % от присъстващите бяха доволни от тяхното участие. 95 % от изложителите потвърдиха присъствието си за следващата итерация.

Full list of
hotels for
E-World Energy & Water

Book Now
How to get to E-World Energy & Water
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

40 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

25 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

Similar trade shows