E-World Energy & Water

E-World Energy & Water

Енергия Възобновяеми енергии Енергийна ефективност
Организатор:
Messe Essen GmbH
Честота:
1 year
Уебсайт:
E-World Energy & Water

Водещото събитие в енергийната индустрия

E-World Energy & Water ви представя най-новите технологични иновации и решения за най-неотложните предизвикателства, пред които е изправен секторът за енергия, вода и канализация. На този международен търговски панаир научните и технологични пробиви срещат устойчивостта в Есен, Германия.

E-World Energy & Water 2024

Организаторите обявиха датите за домакинство на изданието на E-world Energy & Water за 2024. Новите дати са насрочени за 20.02.2024-22.02.2024 в Messe Essen. Понастоящем Германия няма национални ограничения, свързани с Ковид-19, или ограничения за пътуване.

Най-добрите хотелски оферти за E-World Energy & Water

Това е мястото, където се намесва Trade Fair Trips ltd. Ние създаваме изживяване при работа по поръчка, което ви спестява пари и прави пътуването до работното място лесно. Получете всички най-добри цени на хотелите по време на E-World Energy & Water, изпратени до вас в рамките на часове и резервирането на вашия престой е толкова просто, колкото да посочите любимата си оферта.

Разбираме колко важно е стратегическото местоположение, затова търсим подходящи хотели близо до Messe Essen и винаги се уверяваме, че има добър маршрут за обществен транспорт до мястото. Но за нас има нещо повече от настаняване за търговски панаири. Ние помагаме на нашите клиенти с всякакъв вид логистика. Това може да означава всичко - от резервиране на зали за срещи до инсталиране на щандове за търговски изложения.

  • Вниманието на над 25 000 професионалисти с влияние и възможности за вземане на решения в тяхната компания;
  • Кариерният форум като ресурс с подходяща информация за това какви тенденции на пазара на труда излизат на преден план и практически съвети за кандидатите;
  • Следващо поколение изследвания и експертни мнения за предизвикателствата на деня чрез форума и семинарите на шоуто.

 

В продължение на три дни посетителите ще могат да се насладят на разнообразни решения и продукти като интелигентна мрежова технология, инженеринг за отпадъчни води, софтуер за таксуване, слънчева топлина, водни мрежи и съхранение на газ. E-world energy & water GmbH е официален организатор, носейки годишни издания на Messe Essen. Търговците се допускат всеки ден от 09:00 до 18:00 часа, като по традиция последният ден приключва един час по-рано в 17:00 часа.

E-World Energy & Water насърчава отговорното създаване и потребление на енергия, както може да се види от неговия ангажимент за подхранване на млади компании и стартиращи фирми. В същото време можете да видите новаторски дебют на продукти и услуги за всеки сектор от транспорт до съхранение и зелени технологии. В такава среда трябва да разполагате с най-удобните хотелски условия, за да сте винаги навреме и добре наспали.

E-World Energy & Water 2022

E-World Energy & Water 2022 се проведе като хибридно събитие между 21 юни и 23 юни 2022 г. Състоеше се от търговско изложение лице в лице в Messe Essen, както и дигитална платформа. Изложбата привлече 736 изложители от 27 държави и около 15 000 посетители. Изданието привлече значителен брой положителни отзиви от участниците и се фокусира върху европейското енергийно снабдяване. Деветдесет и четири процента от посетителите похвалиха значителното присъствие на пазарни лидери. Всеки четвърти търговски посетител е пристигнал от чужда страна. 23 % от присъстващата група потвърди присъствието си за следващото предаване. 96 % от присъстващите бяха доволни от тяхното участие. 95 % от изложителите потвърдиха присъствието си за следващата итерация.

E-World Energy & Water 2023

Изданието на E-World Energy & Water за 2023 се проведе в Messe Essen между 23.05.2023 и 25.05.2023. Събитието посрещна над 20 000 посетители от 68 държави, като 30% от тях пътуваха от чужбина. Те разгледаха стоките на 820 изложители от 27 страни. Изложението получи високо признание, аналогично на формата за 2022. Това се дължеше на силно положителните отзиви, предоставени от участниците. Така например 95% от посетителите и 92% от изложителите ще изберат да присъстват на следващото издание на събитието.

E-World Energy & Water 2024

Изданието на E-World Energy & Water за 2024 се проведе като търговско изложение на живо в Messe Essen между 20.02.2024 и 22.02.2024. В събитието участваха около 900 изложители от 31 държави и около 30 000 посетители. Повече от 97% от изложителите и 95% от посетителите ще посетят следващото издание.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до E-World Energy & Water Изпрати

E-World Energy & Water акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.