Offshore Europe 2025

Offshore Europe 2025

Енергия Нефт и газ
Aberdeen, UK
02-05 Sep 2025
Организатор:
Reed Exhibitions
Място на провеждане:
P&J Live
Честота:
2 years
Уебсайт:
Offshore Europe

Световният форум за иновации на петролната и газовата индустрия

Offshore Europe обединява играчите и пазарите на европейския континент като платформа за споделяне на най-новите технологични новини, но и като мрежа за улесняване на бизнес сделки и изграждане на по-силни връзки. Международният панаир и конференция има дългогодишна история от основаването си през 1973 г. и сега е едно от първите събития в списъка за доставчици.

Изложението изследва иновациите в пълния спектър от оборудване и решения за индустрията - тръбни системи, нефтени платформи, тръбопроводи, помпи, кранове, сондажи, анкери, хидравлични продукти, смазочни материали, технологии за производство на газ и офшорно инженерство. Това е съчетано с първокласната програма за конференции, която върви заедно с бизнес matchmaking и изложбите.

Но фокусът не е само върху новия бизнес. Фокусът е и върху грижата за съвременното оборудване и съоръжения в лицето на Late Life and Decommittion Zone, която се справя със сложните проблеми, свързани със стареенето и остарелите инсталации.

SPE Offshore Europe 2025

Изданието на SPE Offshore Europe за 2025 ще се проведе в P&J Live в Абърдийн, Шотландия. Датите на провеждане понастоящем са определени между 02.09.2025 и 05.09.2025. Събитието ще се проведе при отсъствието на мерки за защита и безопасност във връзка с Ковид-19. Това се дължи на отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Настаняване

Данните по-горе убедиха ли ви да купите билети за Offshore Europe? Страхотно! Следващата стъпка е да резервирате хотелско настаняване за изложението и тук се включваме ние като ви помагаме във всеки аспект на вашето пътуване. Наред с нощувките по време на изложението, ние също запазваме съоръжения за срещи с модерно A / V оборудване и можем също така да се справим напълно с конструкцията на вашия щанд за нула време.

Посочете ни бюджет за престоя ви и ще получите най-добрите оферти на пазара за стаи в близост до връзки с обществения транспорт за по-бързо пътуване до работното място. Свържете се с нас достатъчно рано и ще можем да ви осигурим достъпни резервации за хотели в близост до AECC Aberdeen Exhibition & Conference Center. Планирането на вашето пътуване до Offshore Europe е толкова лесно, колкото едно телефонно обаждане!

Пеша
Пеша:

30 минути при пътуване от Aberdeen Airport (Летище Абърдийн)

37 минути при пътуване от Dyce Station (Гара Дайс)

 

С кола
С кола:

5 минути при пътуване от Aberdeen Airport (Летище Абърдийн)

4 минути при пътуване от Dyce Station (Гара Дайс)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

10 минути при пътуване от Aberdeen Airport (Летище Абърдийн)

40 минути при пътуване от Dyce Station (Гара Дайс)

 

map

Хотели около Offshore Europe

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Offshore Europe 2025 Aberdeen Mercure Aberdeen Ardoe House Hotel & Spa 12.5 Aberdeen при поискване Заявка
Wellington Hotel 6.3 Aberdeen при поискване Заявка
Hilton Garden Inn Aberdeen City Centre 4.5 Aberdeen при поискване Заявка
Brig Inn Hotel 1.1 Aberdeen при поискване Заявка
Beeches Aberdeen 6.5 Aberdeen при поискване Заявка
Offshore Europe 2025 Aberdeen Leonardo Inn Aberdeen Airport 2.1 Dyce при поискване Заявка
Offshore Europe 2025 Aberdeen The Highland Hotel 6 Aberdeen при поискване Заявка
Offshore Europe 2025 Aberdeen Crowne Plaza Aberdeen Airport 1.97 Dyce при поискване Заявка
Holiday Inn Express Aberdeen Airport 11 Dyce при поискване Заявка
The Aberdeen Altens Hotel 6.8 Aberdeen при поискване Заявка

Offshore Europe е продукт на Reed Exhibitions съвместно с Дружеството на нефтените инженери (SPE), последното от които помага за създаването на програмата за подкрепа. Изложбата и конференцията следват двугодишен график и изданията попадат в нечетни години. Общата продължителност е четири дни, обикновено през първата половина на септември.

Събитието наскоро промени мястото на провеждане си и сега се намира в Абърдийн, Шотландия, в AECC Aberdeen Exhibition & Conference Center. Вратите са отворени за професионални посетители, а работното време е от 09:30 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни и до 16:30 часа през последния ден.

AECC е разположен на централно място в Абърдийн, така че имате голям шанс да се отдалечите от хотела си, а летището и основната жп гара са на петнадесет минути. Имате и автобусни връзки, от които да се възползвате.

  • За да изпреварим кривата технологично погледнато. Процеси като автоматизация, AI и неуловимата интегрирана технология се разкриват в реално време на етапа на събитието. Това означава, че винаги можете да сравните колко технологично сте конкурентоспособни и разбира се коректни по даден проект, когато възникне необходимост;
  • Да се ​​учим от най-добрите умове в бранша. Не можем да преувеличим колко ценно е съдържанието, споделено на конференцията SPE. Първо, това е най-голямата безплатна за посещение конференция, специално пригодена за бранша. Второ, никъде другаде няма да имате достъп до водещите експерти на едно място и да придобиете знания чрез образователни семинари, уъркшопове и технически сесии;
  • Да изгради разпознаване на име и стойност на марката. Естествено, най-доброто нещо, което може да се очаква от присъствието на изложбата и конференцията, е цялото внимание. Ако всички, които са всички, са там, значи сте в идеалната позиция да спечелите внимание и отразяване за нови стартирания и нови съобщения.

Как се сравняват цифрите за Offshore Europe с претенциите на организаторите? Ще се радвате много да научите, че последното издание беше доста популярно. Говорим за над 800 изложители и публика, която достигна 38 000 посетители от 119 различни страни. 

Наред с познатите членове на Европейския съюз, изложбата видя присъствие от Сингапур, Нигерия, Китай, Гвиана и Бразилия. Освен това имаше и 14 национални павилиона от Канада, САЩ, Норвегия, Финландия, Холандия и Италия. Като се има предвид, че Offshore Europe е обединение на изложба и конференция, нормално е да видите разнообразна професионална аудитория, която включва не само висш ръководен персонал, но и експерти, инженери, технически специалисти и студенти.

Offshore Europe 2023

Изданието на Offshore Europe за 2023  отбеляза 50-ата годишнина на събитието. То се проведе като търговско изложение на живо в P&J Live между 05.09.2023 и 08.09.2023. Мястото на провеждане на изданието не включваше мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната. На Offshore Europe 2023 се представиха около 30 000 посетители и повече от 800 изложители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Offshore Europe 2025 Изпрати

Offshore Europe акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.