Your free enquiry
Offshore Europe

Offshore Europe

Aberdeen, UK
Индустрия
Индустрия:
Energy Production, Oil & Gas, Renewable Energies, Energy efficient
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
Offshore Europe
Frequency
Frequency:
2 years

Влияние на коронавируса върху SPE Offshore Europe

Изданието на SPE Offshore Europe за 2022 е отменено поради продължаващата пандемия.  Организаторите решиха да отменят събитието, тъй като в настоящата ситуация то не е в най-добрия интерес на общността. Всички изложители подкрепиха това решение. Изданието на изложението за 2023 ще бъде разположено в P&J Live в Абърдийн, Шотландия. Датите на провеждане в момента са определени между 5-ти и 8-ми септември 2023. Събитието ще се проведе в отсъствието на мерки за здравословни и безопасни условия свързани с Ковид-19. Това се дължи на отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията.

Въведение

Offshore Europe обединява играчите и пазарите на европейския континент като платформа за споделяне на най-новите технологични новини, но и като мрежа за улесняване на бизнес сделки и изграждане на по-силни връзки. Международният панаир и конференция има дългогодишна история от основаването си през 1973 г. и сега е едно от първите събития в списъка за доставчици.

Изложението изследва иновациите в пълния спектър от оборудване и решения за индустрията - тръбни системи, нефтени платформи, тръбопроводи, помпи, кранове, сондажи, анкери, хидравлични продукти, смазочни материали, технологии за производство на газ и офшорно инженерство. Това е съчетано с първокласната програма за конференции, която върви заедно с бизнес matchmaking и изложбите.

Но фокусът не е само върху новия бизнес. Фокусът е и върху грижата за съвременното оборудване и съоръжения в лицето на Late Life and Decommittion Zone, която се справя със сложните проблеми, свързани със стареенето и остарелите инсталации.

Логистиката

Offshore Europe е продукт на Reed Exhibitions съвместно с Дружеството на нефтените инженери (SPE), последното от които помага за създаването на програмата за подкрепа. Изложбата и конференцията следват двугодишен график и изданията попадат в нечетни години. Общата продължителност е четири дни, обикновено през първата половина на септември.

Събитието наскоро промени мястото на провеждане си и сега се намира в Абърдийн, Шотландия, в AECC Aberdeen Exhibition & Conference Center. Вратите са отворени за професионални посетители, а работното време е от 09:30 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни и до 16:30 часа през последния ден.

AECC е разположен на централно място в Абърдийн, така че имате голям шанс да се отдалечите от хотела си, а летището и основната жп гара са на петнадесет минути. Имате и автобусни връзки, от които да се възползвате.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • За да изпреварим кривата технологично погледнато. Процеси като автоматизация, AI и неуловимата интегрирана технология се разкриват в реално време на етапа на събитието. Това означава, че винаги можете да сравните колко технологично сте конкурентоспособни и разбира се коректни по даден проект, когато възникне необходимост;
  • Да се ​​учим от най-добрите умове в бранша. Не можем да преувеличим колко ценно е съдържанието, споделено на конференцията SPE. Първо, това е най-голямата безплатна за посещение конференция, специално пригодена за бранша. Второ, никъде другаде няма да имате достъп до водещите експерти на едно място и да придобиете знания чрез образователни семинари, уъркшопове и технически сесии;
  • Да изгради разпознаване на име и стойност на марката. Естествено, най-доброто нещо, което може да се очаква от присъствието на изложбата и конференцията, е цялото внимание. Ако всички, които са всички, са там, значи сте в идеалната позиция да спечелите внимание и отразяване за нови стартирания и нови съобщения.

Аудитория и статистика

Как се сравняват цифрите за Offshore Europe с претенциите на организаторите? Ще се радвате много да научите, че последното издание беше доста популярно. Говорим за над 800 изложители и публика, която достигна 38 000 посетители от 119 различни страни. 

Наред с познатите членове на Европейския съюз, изложбата видя присъствие от Сингапур, Нигерия, Китай, Гвиана и Бразилия. Освен това имаше и 14 национални павилиона от Канада, САЩ, Норвегия, Финландия, Холандия и Италия. Като се има предвид, че Offshore Europe е обединение на изложба и конференция, нормално е да видите разнообразна професионална аудитория, която включва не само висш ръководен персонал, но и експерти, инженери, технически специалисти и студенти.

Настаняване

Данните по-горе убедиха ли ви да купите билети за Offshore Europe? Страхотно! Следващата стъпка е да резервирате хотелско настаняване за изложението и тук се включваме ние като ви помагаме във всеки аспект на вашето пътуване. Наред с нощувките по време на изложението, ние също запазваме съоръжения за срещи с модерно A / V оборудване и можем също така да се справим напълно с конструкцията на вашия щанд за нула време.

Посочете ни бюджет за престоя ви и ще получите най-добрите оферти на пазара за стаи в близост до връзки с обществения транспорт за по-бързо пътуване до работното място. Свържете се с нас достатъчно рано и ще можем да ви осигурим достъпни резервации за хотели в близост до AECC Aberdeen Exhibition & Conference Center. Планирането на вашето пътуване до Offshore Europe е толкова лесно, колкото едно телефонно обаждане!

Full list of
hotels for
Offshore Europe

Book Now
How to get to Offshore Europe
On foot
On foot:

30 минути при пътуване от Aberdeen Airport (Летище Абърдийн)

37 минути при пътуване от Dyce Station (Гара Дайс)

 

By car
By car:

5 минути при пътуване от Aberdeen Airport (Летище Абърдийн)

4 минути при пътуване от Dyce Station (Гара Дайс)

 

By public transport
By public transport:

10 минути при пътуване от Aberdeen Airport (Летище Абърдийн)

40 минути при пътуване от Dyce Station (Гара Дайс)

 

Similar trade shows