ISH 2025

ISH 2025

Heating Refrigeration Air-Conditioning Environment & Waste
Frankfurt am Main, Germany
17-21 Mar 2025
Организатор:
Messe Frankfurt GmbH
Място на провеждане:
Messe Frankfurt
Честота:
2 years
Уебсайт:
ISH

Световно изложение за сградно управление на вода и ОВК

ISH – актуализация

ISH 2023 ще се проведе като хибридно събитие. Организаторите избраха да бъдат домакини на последното издание през 2023, за да гарантират, че присъстващите могат да присъстват безопасно. Аспектът лице в лице на събитието ще се проведе в Messe Frankfurt между 13.03.2023 и 17.03.2023. Изложението на живо няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19 поради отмяната на ограниченията, свързани с пандемията в Германия.

Въведение

Като необходимост от оптимизиране, опазване и подобряване на начина, по който използваме ресурсите на природата, ISH предлага подробен поглед върху това как секторите на отоплението, канализацията, банята и охлаждането могат да подобрят общата си ефективност. ISH не е просто невероятна възможност да покажете продуктите си, да генерирате нови потенциални клиенти и да затвърдите връзки си с клиентите. 

Търговското изложение засяга различни теми като сектора на възобновяемата енергия, енергийно ефективни технологии за отопление и интелигентен дизайн. Ще има и различни форуми, където можете да говорите директно с водещи експерти. ISH е съкращението за International Sanitary and Heating и се провежда успешно от 1960 г. насам.

В момента ISH се позиционира като лидер в HVAC индустрията и е непрекъснат източник на иновации за слънчеви енергийни системи, душ кабини, охладителни системи, противопожарна защита и много други.

Логистиката

ISH следва двугодишен график, където изданията попадат в нечетни години. Всяко издание продължава общо пет дни и се провежда през месец март. Франкфурт, Германия е градът домакин на търговското изложение, а Messe Frankfurt е официален организатор на ISH заедно с партньорството на много немски професионални организации и асоциации. БДХ, ЗВШК и ФГК са сред спонсорите на събитието.

Допускат се само търговски посетители, а работното време започва от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Ако се чудите как да стигнете до изложбените площи, не се притеснявайте – отговорът е лесен. Messe Frankfurt се обслужва от трамвай, крайградска влакова система и система на метрото, като по този начин ви гарантира бързо пътуване до работното място, независимо къде сте отседнали във Франкфурт.

Какво можете да очаквате като изложител

  • ISH отваря врати за вашата марка за достигане на нови пазари и за вас да се свържете с купувачи от най-високо ниво във вашата ниша, което не може да се каже за никое друго международно събитие за HVAC – вие сте в състояние да идентифицирате нови пазарни възможности с лекота;
  • Всяко издание на ISH избира определени акценти от тенденциите и темите в цялата индустрия, така че да можете да придобиете по-задълбочено разбиране за индустрията, но също така ви помага да позиционирате продуктите си по-добре с по-добро внимание от пресата;
  • Всяко издание идва със специален фокус върху страна партньор – през 2019 г. страната беше Франция. Това специално изложение гарантира, че свежа реколта от изложители, купувачи и експерти са на ISH всеки път, което в крайна сметка е от полза за вас.

Аудитория и статистика

С над 188 000 търговски посетители (46% от които са чуждестранни граждани), ISH със сигурност оправдава репутацията си, която вещае успех, мащаб и разнообразие. Вие сте на идеалното място да стартирате продукти заедно с над 2500 изложители на Messe Frankfurt и да популяризирате нови иновации до задоволително отразяване в пресата и водещи продажби.

Най-големите представени пазари са от Европа - Италия, Белгия, Франция, Великобритания, Холандия, Полша, Чехия и Швейцария. Трябва да подчертаем и че Китай е като един от най-големите пазари извън континента, който трябва да бъде представен.

Аудиторията е разделена на квалифицирана търговия, строителство, недвижими имоти, комунални услуги, търговия на дребно, търговия на едро, местни власти, индустрия и инженерство.

Настаняване

Както установихме, ISH води хората във Франкфурт, Германия и това означава само едно нещо – ще има разгорещена надпревара за най-добрите хотелски цени за ISH. Можете да го спечелите с едно телефонно обаждане. Обърнете се към Trade Fair Trips ltd и ние ще ви настаним близо до изложението и ще намалим разходите ви. Ние сме експерти, когато става въпрос за бизнес настаняване и предоставяме само гъвкави хотелски услуги за ISH, като вземаме предвид вашия бюджет.

Колкото по-рано започнете, толкова по-лесно е да резервирате хотели в близост до Messe Frankfurt и да спестите от бюджета си. След като резервирате хотелските си стаи, е време да преминете към другите подробности от логистиката. Имате ли нужда от заседателни съоръжения? Нямате изпълнител, който да инсталира вашия щанд за търговско изложение? Trade Fair Trips ltd може да направи всичко по-горе вместо вас!

Може да разчитате на Trade Fair Trips ltd за всичко, свързано с организацията, свързана с вашето работно бизнес пътуване. Само ни кажете вашия бюджет и ние ще ви предложим страхотни оферти за хотел близо до ISH, Frankfurt am Main, ще монтираме вместо вас вашия търговски изложбен щанд, ще ви осигурим конфернетна зала за работни срещи и всичко това ще бъде съобразено с вашия бюджет! Целта ни е да се фокусирате върху вашия бизнес и да проведете успешно бизнес пътуване, като оставите всички логистични въпроси на нашия екип!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

map

Хотели около ISH

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
ISH 2025 Frankfurt am Main Novotel Frankfurt City 1.2 Frankfurt am Main от € 335.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main Maritim Hotel Frankfurt 0.75 Frankfurt am Main от € 341.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main mk hotel frankfurt 1.1 Frankfurt am Main от € 193.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main NH Frankfurt Niederrad 5.4 Frankfurt am Main от € 277.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main 25hours Hotel The Goldman 5.5 Frankfurt am Main от € 174.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main Fleming's Express Hotel Frankfurt 1.9 Frankfurt am Main от € 357.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main H4 Hotel Frankfurt Messe 3.3 Frankfurt am Main от € 186.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main Best Western Plus Welcome Hotel Frankfurt 1.6 Frankfurt am Main от € 337.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main Steigenberger Airport Hotel Frankfurt 12 Frankfurt am Main от € 271.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main relexa Hotel Frankfurt am Main 8.5 Frankfurt am Main от € 272.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ISH 2025 Изпрати

ISH акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.