ISH 2025

ISH 2025

Отопление Хладилна индустрия Климатични технологии Околна среда и отпадъци
Frankfurt am Main, Germany
17-21 Mar 2025
Организатор:
Messe Frankfurt GmbH
Място на провеждане:
Messe Frankfurt
Честота:
2 years
Уебсайт:
ISH

Световно изложение за сградно управление на вода и ОВК

Като необходимост от оптимизиране, опазване и подобряване на начина, по който използваме ресурсите на природата, ISH предлага подробен поглед върху това как секторите на отоплението, канализацията, банята и охлаждането могат да подобрят общата си ефективност. ISH не е просто невероятна възможност да покажете продуктите си, да генерирате нови потенциални клиенти и да затвърдите връзки си с клиентите. 

Търговското изложение засяга различни теми като сектора на възобновяемата енергия, енергийно ефективни технологии за отопление и интелигентен дизайн. Ще има и различни форуми, където можете да говорите директно с водещи експерти. ISH е съкращението за International Sanitary and Heating и се провежда успешно от 1960 г. насам.

В момента ISH се позиционира като лидер в HVAC индустрията и е непрекъснат източник на иновации за слънчеви енергийни системи, душ кабини, охладителни системи, противопожарна защита и много други.

ISH 2025

ISH 2025 ще се проведе като хибридно събитие. Организаторите избраха да бъдат домакини на последното издание през 2025, за да гарантират, че присъстващите могат да присъстват безопасно. Аспектът лице в лице на събитието ще се проведе в Messe Frankfurt между 17.03.2025 и 21.03.2025.

Настаняване

Както установихме, ISH води хората във Франкфурт, Германия и това означава само едно нещо – ще има разгорещена надпревара за най-добрите хотелски цени за ISH. Можете да го спечелите с едно телефонно обаждане. Обърнете се към Trade Fair Trips ltd и ние ще ви настаним близо до изложението и ще намалим разходите ви. Ние сме експерти, когато става въпрос за бизнес настаняване и предоставяме само гъвкави хотелски услуги за ISH, като вземаме предвид вашия бюджет.

Колкото по-рано започнете, толкова по-лесно е да резервирате хотели в близост до Messe Frankfurt и да спестите от бюджета си. След като резервирате хотелските си стаи, е време да преминете към другите подробности от логистиката. Имате ли нужда от заседателни съоръжения? Нямате изпълнител, който да инсталира вашия щанд за търговско изложение? Trade Fair Trips ltd може да направи всичко по-горе вместо вас!

Може да разчитате на Trade Fair Trips ltd за всичко, свързано с организацията, свързана с вашето работно бизнес пътуване. Само ни кажете вашия бюджет и ние ще ви предложим страхотни оферти за хотел близо до ISH, Frankfurt am Main, ще монтираме вместо вас вашия търговски изложбен щанд, ще ви осигурим конфернетна зала за работни срещи и всичко това ще бъде съобразено с вашия бюджет! Целта ни е да се фокусирате върху вашия бизнес и да проведете успешно бизнес пътуване, като оставите всички логистични въпроси на нашия екип!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

map

Хотели около ISH

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
ISH 2025 Frankfurt am Main Crowne Plaza Frankfurt Congress Hotel, an IHG Hotel 8.7 Frankfurt am Main от € 421.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main INNSIDE by Melia Frankfurt Ostend 4.8 Frankfurt am Main от € 301.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main Bristol Hotel 1.8 Frankfurt am Main от € 431.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main Holiday Inn Frankfurt Airport, an IHG Hotel 10.9 Frankfurt am Main от € 391.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main NH Frankfurt Messe 0.95 Frankfurt am Main от € 513.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main Hampton By Hilton Frankfurt Airport 10.2 Frankfurt am Main от € 376.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main Aparthotel Adagio Frankfurt City Messe 0.65 Frankfurt am Main от € 375.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main Mövenpick Hotel Frankfurt City Messe 0.7 Frankfurt am Main от € 439.33 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main Hotel Plaza 2 Frankfurt am Main от € 416.00 EUR Запази сега
ISH 2025 Frankfurt am Main Citadines City Centre Frankfurt 0.5 Frankfurt am Main от € 376.00 EUR Запази сега

ISH следва двугодишен график, където изданията попадат в нечетни години. Всяко издание продължава общо пет дни и се провежда през месец март. Франкфурт, Германия е градът домакин на търговското изложение, а Messe Frankfurt е официален организатор на ISH заедно с партньорството на много немски професионални организации и асоциации. БДХ, ЗВШК и ФГК са сред спонсорите на събитието.

Допускат се само търговски посетители, а работното време започва от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Ако се чудите как да стигнете до изложбените площи, не се притеснявайте – отговорът е лесен. Messe Frankfurt се обслужва от трамвай, крайградска влакова система и система на метрото, като по този начин ви гарантира бързо пътуване до работното място, независимо къде сте отседнали във Франкфурт.

  • ISH отваря врати за вашата марка за достигане на нови пазари и за вас да се свържете с купувачи от най-високо ниво във вашата ниша, което не може да се каже за никое друго международно събитие за HVAC – вие сте в състояние да идентифицирате нови пазарни възможности с лекота;
  • Всяко издание на ISH избира определени акценти от тенденциите и темите в цялата индустрия, така че да можете да придобиете по-задълбочено разбиране за индустрията, но също така ви помага да позиционирате продуктите си по-добре с по-добро внимание от пресата;
  • Всяко издание идва със специален фокус върху страна партньор – през 2019 г. страната беше Франция. Това специално изложение гарантира, че свежа реколта от изложители, купувачи и експерти са на ISH всеки път, което в крайна сметка е от полза за вас.

С над 188 000 търговски посетители (46% от които са чуждестранни граждани), ISH със сигурност оправдава репутацията си, която вещае успех, мащаб и разнообразие. Вие сте на идеалното място да стартирате продукти заедно с над 2500 изложители на Messe Frankfurt и да популяризирате нови иновации до задоволително отразяване в пресата и водещи продажби.

Най-големите представени пазари са от Европа - Италия, Белгия, Франция, Великобритания, Холандия, Полша, Чехия и Швейцария. Трябва да подчертаем и че Китай е като един от най-големите пазари извън континента, който трябва да бъде представен.

Аудиторията е разделена на квалифицирана търговия, строителство, недвижими имоти, комунални услуги, търговия на дребно, търговия на едро, местни власти, индустрия и инженерство.

ISH 2023

ISH 2023 отбеляза триумфалното завръщане на събитието след няколкогодишна пауза, предизвикана от пандемията. Домакин на хибридното събитие беше Messe Frankfurt в периода от 13.03.2023 до 17.03.2023. В него взеха участие 2 025 изложители от 54 държави и 153 734 посетители от 154 страни. 72% от излагащите и 44% от посещаващите бяха от чужбина. 94% от посетителите са постигнали своите бизнес цели, а 96% са останали доволни от асортимента на изложените стоки. 52 % от посещаващите считат, че икономическото положение в сектора ще се подобри.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ISH 2025 Изпрати

ISH акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.