Your free enquiry
ISH

ISH

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
ISH
Frequency
Frequency:
2 years

ISH и Ковид-19

ISH 2023 ще се проведе като хибридно събитие. Присъствената част на събитието ще се проведе в Messe Frankfurt между 13.03.2023 и 17.03.2023. Виртуалната част на събитието ще се проведе от 13.03.2023 до 24.03.2023. Изложението на живо ще включва строги мерки за превенция на Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Сред прилаганите мерки ще бъдат строгото 3G правило за допускане до мястото на провеждане, задължително носене на медицински маски и правила за социално дистанциране. Участниците трябва да покажат паспорт за ваксинация, доказателство за възстановяване или отрицателни резултати от тестовете.

Въведение

Тъй като е необходимо да оптимизираме, съхраним и подобрим начина, по който използваме природните ресурси, ISH предлага подробен поглед върху това как секторите отопление, канализация, баня и хладилник могат да подобрят общата си ефективност. ISH не е просто невероятна възможност да демонстрирате своите продукти, да генерирате потенциални клиенти за продажби и да укрепите връзките си с клиентите.

Изложението засяга различни теми като сектора на възобновяемите енергийни източници, енергийно ефективните отоплителни технологии и интелигентния дизайн. Ще има и различни форуми, където можете да говорите директно с водещи експерти. ISH е съкращението за Международна санитария и отопление и успешно работи от 1960 г.

Към момента ISH се позиционира на място като лидер в HVAC индустрията и е непрекъснат източник на иновации за слънчеви енергийни системи, душ кабини, охладителни системи, противопожарна защита и много други.

Логистиката

ISH следва двугодишен график, където изданията попадат в нечетни години. Всяко издание трае общо пет дни и се провежда обикновено през месец март. Франкфурт, Германия е градът домакин на изложението, а Messe Frankfurt е официален организатор на ISH заедно с партньорството на много немски професионални организации и асоциации. BDH, ZVSHK и FGK са сред спонсорите на събитието.

Допускат се само търговски посетители и работното време започва от 9:00 сутринта до 18:00 следобед. Ако се чудите как да стигнете до изложбените площадки, не се притеснявайте - отговорът е прост. Messe Франкфурт се обслужва от трамвая, системата на крайградските влакове и системата на метрото, като по този начин гарантира бързо пътуване до работното място, независимо къде сте отседнали във Франкфурт.

Какво можете да очаквате като изложител

ISH отваря врати за вашата марка да достигне нови пазари и за вас да се свържете с купувачи от най-висок клас във вашата ниша, което не може да се каже за друго международно събитие за ОВК - вие можете лесно да идентифицирате нови пазарни възможности;

Всяко издание на ISH избира определени акценти от общоиндустриалните тенденции и теми, така че да можете да разберете по-задълбочено отрасъла, но също така ви помага да позиционирате своите продукти по-добре с по-голямо внимание от страна на пресата;

Всяко издание идва със специален фокус върху страна партньор - през 2019 г. страната е Франция. Това специфично шоу гарантира, че ще срещнете както нови, така и познати изложители, купувачи и експерти са в ISH всеки път, което в крайна сметка е от полза за вас.

Аудитория и статистика

С над 188 000 търговски посетители (46% от които са чуждестранни граждани), ISH със сигурност отговаря на репутацията, потънала в успех, мащаб и разнообразие. Намирате се на идеалното място да пуснете продукти заедно с над 2500 изложители в Messe Frankfurt и да популяризирате нови иновации до задоволително отразяване в пресата и продажби.

Най-големите представени пазари са от Европа - Италия, Белгия, Франция, Великобритания, Холандия, Полша, Чехия и Швейцария. Също така трябва да подчертаем Китай като един от най-големите пазари извън континента, който трябва да бъде представен.

Аудиторията е разделена на квалифицирана търговия, строителство, недвижими имоти, комунални услуги, търговия на дребно, търговия на едро, местни власти, индустрия и инженеринг.

Настаняване

Тъй като установихме, че ISH води хората във Франкфурт, Германия, и това се превръща в само едно - ще има гореща надпревара за най-добрите хотелски цени за ISH. Можете да го спечелите с едно телефонно обаждане. Обърнете се към Trade Fair Trips ltd и ние ще Ви поставим близо до изложението и ще намалим разходите Ви. Ние сме експерти по отношение на настаняването за изложби и предоставяме само гъвкави хотелски услуги за ISH, които вземат предвид вашия бюджет.

Колкото по-рано започнете, толкова по-лесно е да резервирате хотели близо до Messe Frankfurt и да спестите. След като резервирате хотелските си стаи, е време да преминете към друга логистика. Имате ли нужда от съоръжения за срещи? Нямате изпълнител, който да инсталира щанда на изложението ви? Trade Fair Trips ltd може да направи всичко по-горе вместо вас!

Full list of
hotels for
ISH

Book Now
How to get to ISH

Similar trade shows