WINDEUROPE

WINDEUROPE

Енергия Възобновяеми енергии Енергийна ефективност
Организатор:
WindEurope asbl/vzw
Честота:
1 year
Уебсайт:
WINDEUROPE

Ключовото събитие за наземна и офшорна вятърна енергия в Европа

WINDEUROPE е водещи за Европа международно изложение за ветроенергетика и метеорология. В него участват водещи специалисти в областта от повече от 60 страни. Заедно с изложението се провеждат голям брой събития, които насърчават комуникацията между професионалистите и им позволяват да обсъдят важни за бранша теми и да потърсят заедно решения на високо равнище на проблеми, свързани с наличието на ресурси, подобряване на системите за добив на енергия с ветрогенератори, etc. Изложението е отлично за създаване на нови контакти, намиране на партньори и разширяване на бизнеса ви. Тази година се очакват 8 000 участници.

WindEurope 2024

Изданието на WindEurope за 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо в Bella Center в Дания. Понастоящем се обсъждат датите за провеждане. Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в Дания, на мястото на провеждане няма да има мерки за превенция на Ковид-19.

Настаняване

WINDEUROPE се провежда в Париж, Франция и се организира веднъж годишно. Оставете грижата за настаняването си на нас. Ние сме специалисти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения и работим с множество партньори в целия свят. Ще ви предложим добрите хотели в Париж и ще ви насочим към подходящите хотели за WINDEUROPE. Ще се погрижим за придвижването ви от летището до хотела и обратно. Можем да ви осигурим кола под наем и/или информация за обществения транспорт. Ако имате нужда от конферентна зала, ще ви предоставим такава. С нас пътуването и престоят ви ще са по-спокойни и ползотворни, доверете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

WindEurope 2021

WINDEUROPE Electric City се проведе като изложение на живо в Bella Center в Копенхаген. На мястото на събитието бяха представени най-новите предпазни мерки за защита от Ковид-19. Сред въведените мерки бяха строгото 3G правило за влизане и изискването да се носят медицински маски. Събитието привлече над 7000 участници.

WINDEUROPE 2023

WINDEUROPE Electric City 2023 беше организиран като търговско изложение на живо. По време на провеждането му не бяха приложени мерките за защита от Ковид-19. Това се дължеше на отмяната на свързаните с пандемията ограничения в страната. По време на провеждането на събитието в Bella Center се включиха над 14 000 участници и повече от 500 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до WINDEUROPE Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.