Your free enquiry
WINDEUROPE

WINDEUROPE

Copenhagen, Denmark
Индустрия
Индустрия:
Energy Production, Oil & Gas, Renewable Energies, Energy efficient
Organizer
Organizer:
WindEurope asbl/vzw
Event website
Event website:
WINDEUROPE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на WindEurope за 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо в Bella Center в Дания. Датите на провеждане са определени между 25-ти април 2023 и 27-ми април 2023. Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в Дания, на мястото на провеждане няма да има мерки за превенция на Ковид-19.

Въведение в събитието

WINDEUROPE е водещи за Европа международно изложение за ветроенергетика и метеорология. В него участват водещи специалисти в областта от повече от 60 страни. Заедно с изложението се провеждат голям брой събития, които насърчават комуникацията между професионалистите и им позволяват да обсъдят важни за бранша теми и да потърсят заедно решения на високо равнище на проблеми, свързани с наличието на ресурси, подобряване на системите за добив на енергия с ветрогенератори, etc. Изложението е отлично за създаване на нови контакти, намиране на партньори и разширяване на бизнеса ви. Тази година се очакват 8 000 участници.

WINDEUROPE се провежда в Париж, Франция и се организира веднъж годишно. Оставете грижата за настаняването си на нас. Ние сме специалисти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения и работим с множество партньори в целия свят. Ще ви предложим добрите хотели в Париж и ще ви насочим към подходящите хотели за WINDEUROPE. Ще се погрижим за придвижването ви от летището до хотела и обратно. Можем да ви осигурим кола под наем и/или информация за обществения транспорт. Ако имате нужда от конферентна зала, ще ви предоставим такава. С нас пътуването и престоят ви ще са по-спокойни и ползотворни, доверете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

Издание за 2021

WINDEUROPE Electric City се проведе като изложение на живо в Bella Center в Копенхаген. На мястото на събитието бяха представени най-новите предпазни мерки за защита от Ковид-19. Сред въведените мерки бяха строгото 3G правило за влизане и изискването да се носят медицински маски. Събитието привлече над 7000 участници. 

Full list of
hotels for
WINDEUROPE

Book Now
How to get to WINDEUROPE
On foot
On foot:

60 минути при пътуване от Copenhagen Airport (Летище Копенхаген, CPH)

Не е препоръчително при пътуване от Copenhagen Central Station (Централна Гара Копенхаген)

By car
By car:

5 минути при пътуване от Copenhagen Airport (Летище Копенхаген, CPH)

10 минути при пътуване от Copenhagen Central Station (Централна Гара Копенхаген)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Copenhagen Airport (Летище Копенхаген, CPH)

30 минути при пътуване от Copenhagen Central Station (Централна Гара Копенхаген)

 

Similar trade shows