WindEnergy
WindEnergy

WindEnergy

New Date
27 сеп 2022 - 30 сеп 2022
Germany , Hamburg

General Information

Organizer

Hamburg Messe und Congress

Event website

WindEnergy

Frequency

2 years

WindEnergy Map

WindEnergy е международно изложение за ветроенергетика, екология, устойчиво развитие, производство на енергия от алтернативни източници. Представят се нови решения, технологии и оборудване за добив на енергия от вятъра на суша и вода. Срещат се ключови за индустрията играчи, които взимат важните решения за бранша и насочват развитието му. Изложителите са производители, доставчици на услуги, а посетителите – финансите, инженери, политически фигури, etc. Провеждат се множество срещи, дискусии, презентации. Очаква се в изданието на изложението да участват 1 200 изложителите и около 40 000 посетители и участници в съпътстващата програма.

Организира се на всеки две години. Резервирайте хотел или апартамент онлайн за събитието с наша помощ. Предлагаме ви настаняване в добрите апартаменти и хотели в Хамбург, които отговарят на бюджета и изискванията ви. Ще направим вашите хотелски резервации за Windenergy. Ще се погрижим за летищния трансфер, придвижването ви из града с кола под наем или с обществен транспорт, наемането на конферентна зала.

Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания. С нас пътувате комфортно и изгодно и имате всички условия за отлично бизнес представяне. Обадете ни се.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА