WindEnergy 2024

WindEnergy 2024

Енергия Възобновяеми енергии Енергийна ефективност
Hamburg, Germany
24-27 Sep 2024
Организатор:
Hamburg Messe und Congress
Място на провеждане:
Hamburg Messe und Congress
Честота:
2 years
Уебсайт:
WindEnergy

Международното събитие за вятърна енергия в Германия

WindEnergy 2024

Изложението WindEnergy 2024 ще се проведе под формата на присъствено търговско изложение между 24 и 27 септември 2024. Поради отпадането на съответните вътрешни ограничения Messe Hamburg няма да включва предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Понастоящем в Германия не са въведени ограничения за пътуване.

Въведение

WindEnergy инвестира много в демонстриране на най-новите технологични пробиви и промени в политиката във вятърната индустрия, енергийния сектор, офшорните и сушата. Международното изложение ви накара да се потопите напълно в страстна и креативна среда, която се справя с всички належащи проблеми, пред които е изправен вятърният сектор, и се фокусира върху технологиите за съхранение. Това е вашият шанс да се свържете с големите вземащи решения и да създадете трайни партньорства.

Съществува в сегашния си вид от 2014 г., WindEnergy обединява всички основни играчи във вятърната индустрия и представлява цялата верига за създаване на стойност. Широчината на продукта включва вятърни турбини, компоненти, нови материали, монтаж, планиране, експлоатация и поддръжка, съхранение на енергия, финанси, услуги и офшорни.

Едно от най-привлекателните неща за професионалистите в индустрията е програмата на конференцията, която се фокусира с лазерна прецизност върху навременни и важни въпроси като динамичните пазари, интелигентната енергия и ефективността на разходите.

Логистиката

WindEnergy за първи път пристигна като ежегодно събитие, провеждано в Husum, Германия, но оттогава мигрира в Хамбург и следва двугодишен формат. Изданията пристигат обикновено през септември и са с продължителност общо четири дни. WindEnergy се представя на Messe Hamburg заедно с WindEurope Conference & Exhibition. Международният търговски панаир е съвместна идея на Hamburg Messe und Congress GmbH и Messe Husum & Congress GmbH и се радва на щедрата подкрепа от две големи германски институции - VDMA и BWE.

Входът е разрешен само за професионални посетители, а работното време е определено от 9:00 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни. Заключителният ден завършва в 16:00 вечерта. Messe Hamburg предлага на посетителите множество начини да стигнат до помещенията си, без да се налага да наемат кола. Първо, това са S-Bahn и U-Bahn, които са най-надеждни и най-бързи, а след това имате и няколко автобусни линии.

Какво казват хората?

  • „През последните години се наблюдава бързо развитие във вятърната индустрия. Глобалната среща на върха по вятъра има за цел да използва всички тези иновации и да създаде нов потенциал за вятъра в световен мащаб. Електрификацията и свързването на сектори са два основни инструмента за разгръщане на пълния потенциал на вятърната енергия - на сушата и в морето - и с нетърпение очаквам да обсъдим това в Хамбург през септември." - Филип Кавафян, главен изпълнителен директор, MHI Vestas;
  • „Декарбонизирането на световния енергиен микс означава пълно използване на потенциала на възобновяемите енергийни източници в енергийния, транспортния и строителния сектор. Глобалната среща на върха на вятъра е мястото, където можем да определим програма за свързване на сектори и електрификация, за да планираме по-чист, по-екологичен свят.“ - Анжа-Изабел Доценрат, главен изпълнителен директор, E.ON Climate and Renewables;
  • „Днес вятърната индустрия пробива нова почва във всяко отношение: географски и икономически, технологично и дори политически. Глобалната среща на върха на вятъра е мястото, където всички заинтересовани страни ще се съберат около единна визия за индустрията в световен мащаб, за да гарантираме, че ще продължим да пробиваме нови позиции в бъдеще.“- Ханс-Дитер Кетуиг, управляващ директор, Enercon.

Аудитория и статистика

Числата напълно подкрепят твърдението, че WindEnergy е напълно обединяващо събитие за вятърната индустрия, тъй като се радва на участието на над 1400 изложители, които представляват усилията на 40 държави, а това от своя страна води до посещаемост до 35 000 професионалисти, което идват от цял ​​свят.

45% от публиката се състои от чуждестранни международни граждани, които пътуват от 100 страни. Повечето пазари са базирани в Европа, но можете също така да се свържете с професионалисти от Азия и Америка. Освен високопоставени служители и купувачи, с кого още ще се срещнете? Списъкът е разнообразен - дизайнери, производители, доставчици, финансисти, оператори и доставчици на услуги от офшорката, както и от сушата.

Настаняване

С такива номера най-добрата ви стратегия е да търсите най-добрите хотелски цени за WindEnergy възможно най-скоро. Trade Fair Trips ltd е мястото, от което да започнете, тъй като ние развиваме вашия опит като изложител от настаняването в хотела за търговски изложения до помощ при логистиката. Можете да дойдете при нас с искания за съоръжения за срещи преди време или да ни възложите изграждането на вашата панаирна кабина. Тук сме, за да ви помогнем.

Сортирайте настаняването си за WindEnergy за нула време с нашата гъвкава услуга. Ние помагаме на компании от всякакъв мащаб да резервират хотели, независимо къде пътуват и знаем Хамбург като дланта си. Отнема ни един работен ден, за да ви изпратим списък с хотелски оферти, които отговарят на вашите точни спецификации. Списъкът с оферти съдържа хотели в близост до Messe Hamburg за по-голямо удобство.

Предишни издания

Издание от 2022

Wind Energy Hamburg се проведе в Hamburg Messe und Congress от 27-ми до 30-ти септември 2022. Поради това, че Германия премахна ограниченията си, свързани с пандемията, на мястото на провеждане не бяха приложени мерки за превенция на Ковид-19. Изданието привлече над 1400 изложители и 30 000 посетители от 92 държави.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

35 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

С кола
С кола:

23 минути при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

7 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

42 минути при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

21 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

map

Хотели около WindEnergy

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
WindEnergy 2024 Hamburg Hotel Senator Hamburg 2.6 Hamburg от € 242.00 EUR Запази сега
Hotel Furst Bismarck 2.8 Hamburg от € 183.00 EUR Запази сега
WindEnergy 2024 Hamburg Hampton By Hilton Hamburg City Centre 3.5 Hamburg от € 285.00 EUR Запази сега
WindEnergy 2024 Hamburg ibis Styles Hamburg Barmbek 6.6 Hamburg от € 191.00 EUR Запази сега
Boston Hotel Hamburg 2.07 Hamburg от € 288.00 EUR Запази сега
Novotel Hamburg Alster 4 Hamburg от € 283.00 EUR Запази сега
WindEnergy 2024 Hamburg Select Hotel Tiefenthal 7 Hamburg от € 141.00 EUR Запази сега
WindEnergy 2024 Hamburg Leonardo Hotel Hamburg Altona 4.1 Hamburg от € 334.00 EUR Запази сега
WindEnergy 2024 Hamburg Holiday Inn - Hamburg - Berliner Tor, an IHG 4.7 Hamburg от € 216.00 EUR Запази сега
WindEnergy 2024 Hamburg NH Hamburg Altona 4.1 Hamburg от € 180.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до WindEnergy 2024 Изпрати

WindEnergy акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.