Your free enquiry
WindEnergy

WindEnergy

Hamburg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer:
Hamburg Messe und Congress
Event website
Event website:
WindEnergy
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изложението WindEnergy 2024 ще се проведе под формата на присъствено търговско изложение между 24 и 27 септември 2024. Поради отпадането на съответните вътрешни ограничения Messe Hamburg няма да включва предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Понастоящем в Германия не са въведени ограничения за пътуване.

Въведение

WindEnergy инвестира много в демонстриране на най-новите технологични пробиви и промени в политиката във вятърната индустрия, енергийния сектор, офшорните и сушата. Международното изложение ви накара да се потопите напълно в страстна и креативна среда, която се справя с всички належащи проблеми, пред които е изправен вятърният сектор, и се фокусира върху технологиите за съхранение. Това е вашият шанс да се свържете с големите вземащи решения и да създадете трайни партньорства.

Съществува в сегашния си вид от 2014 г., WindEnergy обединява всички основни играчи във вятърната индустрия и представлява цялата верига за създаване на стойност. Широчината на продукта включва вятърни турбини, компоненти, нови материали, монтаж, планиране, експлоатация и поддръжка, съхранение на енергия, финанси, услуги и офшорни.

Едно от най-привлекателните неща за професионалистите в индустрията е програмата на конференцията, която се фокусира с лазерна прецизност върху навременни и важни въпроси като динамичните пазари, интелигентната енергия и ефективността на разходите.

Логистиката

WindEnergy за първи път пристигна като ежегодно събитие, провеждано в Husum, Германия, но оттогава мигрира в Хамбург и следва двугодишен формат. Изданията пристигат обикновено през септември и са с продължителност общо четири дни. WindEnergy се представя на Messe Hamburg заедно с WindEurope Conference & Exhibition. Международният търговски панаир е съвместна идея на Hamburg Messe und Congress GmbH и Messe Husum & Congress GmbH и се радва на щедрата подкрепа от две големи германски институции - VDMA и BWE.

Входът е разрешен само за професионални посетители, а работното време е определено от 9:00 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни. Заключителният ден завършва в 16:00 вечерта. Messe Hamburg предлага на посетителите множество начини да стигнат до помещенията си, без да се налага да наемат кола. Първо, това са S-Bahn и U-Bahn, които са най-надеждни и най-бързи, а след това имате и няколко автобусни линии.

Какво казват хората?

  • „През последните години се наблюдава бързо развитие във вятърната индустрия. Глобалната среща на върха по вятъра има за цел да използва всички тези иновации и да създаде нов потенциал за вятъра в световен мащаб. Електрификацията и свързването на сектори са два основни инструмента за разгръщане на пълния потенциал на вятърната енергия - на сушата и в морето - и с нетърпение очаквам да обсъдим това в Хамбург през септември." - Филип Кавафян, главен изпълнителен директор, MHI Vestas;
  • „Декарбонизирането на световния енергиен микс означава пълно използване на потенциала на възобновяемите енергийни източници в енергийния, транспортния и строителния сектор. Глобалната среща на върха на вятъра е мястото, където можем да определим програма за свързване на сектори и електрификация, за да планираме по-чист, по-екологичен свят.“ - Анжа-Изабел Доценрат, главен изпълнителен директор, E.ON Climate and Renewables;
  • „Днес вятърната индустрия пробива нова почва във всяко отношение: географски и икономически, технологично и дори политически. Глобалната среща на върха на вятъра е мястото, където всички заинтересовани страни ще се съберат около единна визия за индустрията в световен мащаб, за да гарантираме, че ще продължим да пробиваме нови позиции в бъдеще.“- Ханс-Дитер Кетуиг, управляващ директор, Enercon.

Аудитория и статистика

Числата напълно подкрепят твърдението, че WindEnergy е напълно обединяващо събитие за вятърната индустрия, тъй като се радва на участието на над 1400 изложители, които представляват усилията на 40 държави, а това от своя страна води до посещаемост до 35 000 професионалисти, което идват от цял ​​свят.

45% от публиката се състои от чуждестранни международни граждани, които пътуват от 100 страни. Повечето пазари са базирани в Европа, но можете също така да се свържете с професионалисти от Азия и Америка. Освен високопоставени служители и купувачи, с кого още ще се срещнете? Списъкът е разнообразен - дизайнери, производители, доставчици, финансисти, оператори и доставчици на услуги от офшорката, както и от сушата.

Настаняване

С такива номера най-добрата ви стратегия е да търсите най-добрите хотелски цени за WindEnergy възможно най-скоро. Trade Fair Trips ltd е мястото, от което да започнете, тъй като ние развиваме вашия опит като изложител от настаняването в хотела за търговски изложения до помощ при логистиката. Можете да дойдете при нас с искания за съоръжения за срещи преди време или да ни възложите изграждането на вашата панаирна кабина. Тук сме, за да ви помогнем.

Сортирайте настаняването си за WindEnergy за нула време с нашата гъвкава услуга. Ние помагаме на компании от всякакъв мащаб да резервират хотели, независимо къде пътуват и знаем Хамбург като дланта си. Отнема ни един работен ден, за да ви изпратим списък с хотелски оферти, които отговарят на вашите точни спецификации. Списъкът с оферти съдържа хотели в близост до Messe Hamburg за по-голямо удобство.

Full list of
hotels for
WindEnergy

Book Now
How to get to WindEnergy

Similar trade shows