Most booked hotels
Your free enquiry
TOP DRAWER

TOP DRAWER

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Clarion Events
Event website
Event website:
TOP DRAWER
Frequency
Frequency:
6 months

Top Drawer - актуализация

Зимното издание на TOP DRAWER за 2023 ще се проведе като изложение лице в лице между 15.01.2023 и 17.01.2023. Търговското изложение ще се състои в Лондон, Обединеното кралство, в обекта за провеждане на събития, известен като Olympia London. В събитийния център няма да бъдат прилагани строги протоколи за защита от Ковид-19. Това се дължи на отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Въведение

Top Drawer е уникално изживяване за търговските посетители, защото обединява толкова много различни категории продукти под един покрив. Това накара организаторите да го популяризират като ръководен от пазара търговски панаир - точно описание. Top Drawer отстоява свежи дизайнерски концепции и дава видимост на следващата реколта от талантливи дизайнери от 1989 г., когато се проведе първото издание. Днес това е огромно събитие, което обхваща над 11 отделни сектора - Дом, Хотелиерство, Подаръци, Мода, Занаяти, Игра, Поздрави и канцеларски материали, Food Emporium, Клиники за търговия на дребно, Пулс и Спот Елемент на внимателна курация, който ви поставя сред връстници и генерира по-силен поток от целенасочени води към кабината ви. Top Drawer се радва на статут на трансгранична платформа, където по-малките марки могат да блестят също толкова ярко.

Логистиката

Top Drawer проследява тенденциите в дизайна, тъй като те се случват и има две издания годишно - пролетно / лятно издание през януари и есенно / зимно издание, проведено през септември. Международният търговски панаир се провежда в изложбения център Olympia London в Лондон, Великобритания и продължава три дни. Събитието е организирано от Clarion Events Ltd. и се провежда заедно с друго популярно събитие - HOME. Вратите са отворени само за професионални посетители. Работното време е както следва. Първите два дни започват в 09:30 сутринта и приключват в 18:00 следобед. Третият ден приключва един час по-рано в 17:00 ч. Вечерта. Когато стигнете до пътуването до работното място, вие сте разглезени за избор. Като основен изложбен център, Олимпия има връзка с надземните, подземните и основните железопътни услуги, които работят редовно през деня и осигуряват връзки с останалата част от града.

Какво казват хората?

  • „Не знам колко най-чекмеджета съм правил. Правих януари и септември от много години. Има едно нещо, което го виждате в брошура или онлайн, но е съвсем различно да го виждате в реалния живот, ”- Лорна Сайсън, основател и дизайнер, Лорна Сайсън;
  • „Това е много умно, много добре организирано, много хлъзгаво. Много реални, качествени клиенти, мисля, че идват в шоуто. И така, това ни харесва в това “, - Мартин Агиус, съосновател, Gin In A Tin;
  • „Тук можете да видите други марки и да говорите с тях. Можете да извадите продукта си заедно по едно и също време, което е наистина хубаво “, - Лорън Дикинсън, основател и дизайнер, Лорън Дикинсън;
  • „За лондонско шоу видяхме много посетители от цяла Великобритания, дори от Север, което понякога с лондонските шоута е малко трудно да се получат, но мисля, че те наистина обичат шоуто. Наистина е лесно да стигнете до тук и мисля, че комбинацията от продукти е наистина страхотна “, - Марк Ашър, мениджър продажби в района, Alessi.

Аудитория и статистика

Като основен професионален панаир, обслужващ инсайдерите в индустрията, Top Drawers успява непрекъснато да подобрява броя си и със сигурност е сред най-големите за подаръци, интериорен дизайн и мода. Организаторите съобщават, че средно има над 1500 марки, които представят своите стоки в едно издание, а броят на посетителите надхвърля 21 000 търговски посетители. По отношение на посетителите има добра комбинация между търговците на дребно, договорните купувачи и пресата, което от своя страна гарантира не само скок в поръчките за продажба, но и така необходимата видимост на марката от различни пазари. Що се отнася до пълния калибър изложители, имате някои утвърдени големи имена в техните области, както и по-малки марки и нови създатели, които се опитват да направят своя пробив.

Настаняване

Успехът като изложител в Top Drawer започва с престоя ви и GETA ltd знае точно как да планира перфектната работа от началото до края. Хотелите в близост до изложбения център Olympia London са първите, които резервират с пълен капацитет и ние ви предоставяме списък с най-добрите хотелски цени за Top Drawer преди всеки друг. Независимо дали работите с ограничен бюджет или търсите луксозни хотели, GETA ltd създава специален списък с оферти. Достъпът до обществения транспорт е от съществено значение, така че ние намираме имотите с бързи и изчерпателни линии до изложбената площадка. GETA ltd прави много повече от хотелски услуги по време на Top Drawer. Нашият екип може да направи резервации за съоръжения за срещи на ваше име или да завърши изграждането на вашата панаирна кабина. Комбинирайте услугите, от които се нуждаете, във вашия персонализиран пакет от услуги и премахнете неприятностите при работа с хотелски договорености и логистика.

Предишни издания

Издание за 2022

Есенното издание на TOP DRAWER 2022 се проведе в присъствен формат в Olympia London между датите 11.09.2022 и 13.09.2022. Мястото на провеждане не приложи мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията. На събитието присъстваха над 130 изложители.

Full list of
hotels for
TOP DRAWER

How to get to TOP DRAWER

Similar trade shows