TOP DRAWER 2024

TOP DRAWER 2024

Дом и начин на живот Декорации
London, UK
08-10 Sep 2024
Организатор:
Clarion Events
Място на провеждане:
Olympia
Честота:
6 months
Уебсайт:
TOP DRAWER

Водещо събитие в Обединеното кралство, насочено към дизайна и купувачите

Top Drawer е уникално изживяване за търговските посетители, защото обединява толкова много различни категории продукти под един покрив. Това накара организаторите да го популяризират като ръководен от пазара търговски панаир - точно описание. Top Drawer отстоява свежи дизайнерски концепции и дава видимост на следващата реколта от талантливи дизайнери от 1989 г., когато се проведе първото издание. Днес това е огромно събитие, което обхваща над 11 отделни сектора - Дом, Хотелиерство, Подаръци, Мода, Занаяти, Игра, Поздрави и канцеларски материали, Food Emporium, Клиники за търговия на дребно, Пулс и Спот Елемент на внимателна курация, който ви поставя сред връстници и генерира по-силен поток от целенасочени води към кабината ви. Top Drawer се радва на статут на трансгранична платформа, където по-малките марки могат да блестят също толкова ярко.

Top Drawer Summer 2024

Лятното издание на TOP DRAWER за 2024 ще се проведе като изложение лице в лице между  08.09.2024 и 10.09.2024. Търговското изложение ще се състои в Лондон, Обединеното кралство, в обекта за провеждане на събития, известен като Olympia London. В събитийния център няма да бъдат прилагани строги протоколи за защита от Ковид-19. Това се дължи на отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Настаняване

Успехът като изложител в Top Drawer започва с престоя ви и Трейд Феър Трипс ЕООД знае точно как да планира перфектната работа от началото до края. Хотелите в близост до изложбения център Olympia London са първите, които резервират с пълен капацитет и ние ви предоставяме списък с най-добрите хотелски цени за Top Drawer преди всеки друг. Независимо дали работите с ограничен бюджет или търсите луксозни хотели, Трейд Феър Трипс ЕООД създава специален списък с оферти. Достъпът до обществения транспорт е от съществено значение, така че ние намираме имотите с бързи и изчерпателни линии до изложбената площадка. Трейд Феър Трипс ЕООД прави много повече от хотелски услуги по време на Top Drawer. Нашият екип може да направи резервации за съоръжения за срещи на ваше име или да завърши изграждането на вашата панаирна кабина. Комбинирайте услугите, от които се нуждаете, във вашия персонализиран пакет от услуги и премахнете неприятностите при работа с хотелски договорености и логистика.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

Не е препоръчително при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

С кола
С кола:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

15 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

40 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

map

Хотели около TOP DRAWER

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
TOP DRAWER 2024 London Holiday Inn Express London - ExCel London от € 604.00 EUR Запази сега
Grange Clarendon Hotel London от € 346.00 EUR Запази сега
TOP DRAWER 2024 London YOTEL London Shoreditch London от € 348.00 EUR Запази сега
The Stratford Hotel London London от € 274.00 EUR Запази сега
TOP DRAWER 2024 London London City Airport Hotel London от € 254.00 EUR Запази сега
Oxford Hotel London при поискване Заявка
TOP DRAWER 2024 London Blandford Hotel London при поискване Заявка
TOP DRAWER 2024 London Finsbury Serviced Apartments London при поискване Заявка
TOP DRAWER 2024 London Point A Hotel London Paddington London при поискване Заявка
TOP DRAWER 2024 London hub by Premier Inn London Westminster, St James's Park London при поискване Заявка

Top Drawer проследява тенденциите в дизайна, тъй като те се случват и има две издания годишно - пролетно / лятно издание през януари и есенно / зимно издание, проведено през септември. Международният търговски панаир се провежда в изложбения център Olympia London в Лондон, Великобритания и продължава три дни. Събитието е организирано от Clarion Events Ltd. и се провежда заедно с друго популярно събитие - HOME. Вратите са отворени само за професионални посетители. Работното време е както следва. Първите два дни започват в 09:30 сутринта и приключват в 18:00 следобед. Третият ден приключва един час по-рано в 17:00 ч. Вечерта. Когато стигнете до пътуването до работното място, вие сте разглезени за избор. Като основен изложбен център, Олимпия има връзка с надземните, подземните и основните железопътни услуги, които работят редовно през деня и осигуряват връзки с останалата част от града.

  • „Не знам колко най-чекмеджета съм правил. Правих януари и септември от много години. Има едно нещо, което го виждате в брошура или онлайн, но е съвсем различно да го виждате в реалния живот, ”- Лорна Сайсън, основател и дизайнер, Лорна Сайсън;
  • „Това е много умно, много добре организирано, много хлъзгаво. Много реални, качествени клиенти, мисля, че идват в шоуто. И така, това ни харесва в това “, - Мартин Агиус, съосновател, Gin In A Tin;
  • „Тук можете да видите други марки и да говорите с тях. Можете да извадите продукта си заедно по едно и също време, което е наистина хубаво “, - Лорън Дикинсън, основател и дизайнер, Лорън Дикинсън;
  • „За лондонско шоу видяхме много посетители от цяла Великобритания, дори от Север, което понякога с лондонските шоута е малко трудно да се получат, но мисля, че те наистина обичат шоуто. Наистина е лесно да стигнете до тук и мисля, че комбинацията от продукти е наистина страхотна “, - Марк Ашър, мениджър продажби в района, Alessi.

Като основен професионален панаир, обслужващ инсайдерите в индустрията, Top Drawers успява непрекъснато да подобрява броя си и със сигурност е сред най-големите за подаръци, интериорен дизайн и мода. Организаторите съобщават, че средно има над 1500 марки, които представят своите стоки в едно издание, а броят на посетителите надхвърля 21 000 търговски посетители. По отношение на посетителите има добра комбинация между търговците на дребно, договорните купувачи и пресата, което от своя страна гарантира не само скок в поръчките за продажба, но и така необходимата видимост на марката от различни пазари. Що се отнася до пълния калибър изложители, имате някои утвърдени големи имена в техните области, както и по-малки марки и нови създатели, които се опитват да направят своя пробив.

 

TOP DRAWER Autumn 2022

Есенното издание на TOP DRAWER 2022 се проведе в присъствен формат в Olympia London между датите 11.09.2022 и 13.09.2022. Мястото на провеждане не приложи мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията. На събитието присъстваха над 130 изложители.

TOP DRAWER Spring 2023

Пролетното издание на Top Drawer за 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 15.01.2023 и 17.01.2023. Olympia London не приложи мерки за защита от Ковид-19, подобно на изданието за 2022. В него взеха участие над 500 търговски марки, като 50% от тях изложиха стоки единствено на изложението, а 25% направиха своя дебют.

Top Drawer Autumn 2023

Есенното издание на Top Drawer за 2023 се проведе между 10.09.2023 и 12.09.2023. Мястото на провеждане, Olympia London, не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19, подобно на изданието за 2022. В събитието участваха над 400 изложители. 

Top Drawer Spring 2024

Пролетното издание на Top Drawerза 2024 беше търговско изложение на живо, организирано в Olympia London. То се проведе между 14.01.2024 и 16.01.2024. В него участваха над 570 изложители и повече от 10 000 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до TOP DRAWER 2024 Изпрати

TOP DRAWER акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.