Your free enquiry
TOP DRAWER

TOP DRAWER

London ,UK
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Clarion Events
Event website
Event website :
TOP DRAWER
Frequency
Frequency:
6 months

TOP DRAWER и Kовид-19

Есенното издание на TOP DRAWER през 2022 г. ще се проведе като изложба лице в лице между 11.09.2022 г. и 13.09.2022 г. Търговското изложение ще се проведе в Лондон, Обединеното кралство, на мястото на събитието, известно като Olympia London. В центъра за провеждане на събитията ще бъдат приложени строги протоколи за сигурност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и 3G политика за влизане. Участниците трябва да поддържат безопасно разстояние от 1,5 метра през цялото време на своето присъствие. Преди да влязат на мястото на събитието, те трябва да покажат и 3G сертификати за влизане, като например отрицателни резултати от тестове. Такива документи трябва да бъдат предоставени и при пристигането в Обединеното кралство поради настоящите ограничения за пътуване.

Въведение

Top Drawer е уникално изживяване за търговските посетители, защото обединява толкова много различни категории продукти под един покрив. Това накара организаторите да го популяризират като ръководен от пазара търговски панаир - точно описание. Top Drawer отстоява свежи дизайнерски концепции и дава видимост на следващата реколта от талантливи дизайнери от 1989 г., когато се проведе първото издание. Днес това е огромно събитие, което обхваща над 11 отделни сектора - Дом, Хотелиерство, Подаръци, Мода, Занаяти, Игра, Поздрави и канцеларски материали, Food Emporium, Клиники за търговия на дребно, Пулс и Спот Елемент на внимателна курация, който ви поставя сред връстници и генерира по-силен поток от целенасочени води към кабината ви. Top Drawer се радва на статут на трансгранична платформа, където по-малките марки могат да блестят също толкова ярко.

Логистиката

Top Drawer проследява тенденциите в дизайна, тъй като те се случват и има две издания годишно - пролетно / лятно издание през януари и есенно / зимно издание, проведено през септември. Международният търговски панаир се провежда в изложбения център Olympia London в Лондон, Великобритания и продължава три дни. Събитието е организирано от Clarion Events Ltd. и се провежда заедно с друго популярно събитие - HOME. Вратите са отворени само за професионални посетители. Работното време е както следва. Първите два дни започват в 09:30 сутринта и приключват в 18:00 следобед. Третият ден приключва един час по-рано в 17:00 ч. Вечерта. Когато стигнете до пътуването до работното място, вие сте разглезени за избор. Като основен изложбен център, Олимпия има връзка с надземните, подземните и основните железопътни услуги, които работят редовно през деня и осигуряват връзки с останалата част от града.

Какво казват хората?

  • „Не знам колко най-чекмеджета съм правил. Правих януари и септември от много години. Има едно нещо, което го виждате в брошура или онлайн, но е съвсем различно да го виждате в реалния живот, ”- Лорна Сайсън, основател и дизайнер, Лорна Сайсън;
  • „Това е много умно, много добре организирано, много хлъзгаво. Много реални, качествени клиенти, мисля, че идват в шоуто. И така, това ни харесва в това “, - Мартин Агиус, съосновател, Gin In A Tin;
  • „Тук можете да видите други марки и да говорите с тях. Можете да извадите продукта си заедно по едно и също време, което е наистина хубаво “, - Лорън Дикинсън, основател и дизайнер, Лорън Дикинсън;
  • „За лондонско шоу видяхме много посетители от цяла Великобритания, дори от Север, което понякога с лондонските шоута е малко трудно да се получат, но мисля, че те наистина обичат шоуто. Наистина е лесно да стигнете до тук и мисля, че комбинацията от продукти е наистина страхотна “, - Марк Ашър, мениджър продажби в района, Alessi.

Аудитория и статистика

Като основен професионален панаир, обслужващ инсайдерите в индустрията, Top Drawers успява непрекъснато да подобрява броя си и със сигурност е сред най-големите за подаръци, интериорен дизайн и мода. Организаторите съобщават, че средно има над 1500 марки, които представят своите стоки в едно издание, а броят на посетителите надхвърля 21 000 търговски посетители. По отношение на посетителите има добра комбинация между търговците на дребно, договорните купувачи и пресата, което от своя страна гарантира не само скок в поръчките за продажба, но и така необходимата видимост на марката от различни пазари. Що се отнася до пълния калибър изложители, имате някои утвърдени големи имена в техните области, както и по-малки марки и нови създатели, които се опитват да направят своя пробив.

Настаняване

Успехът като изложител в Top Drawer започва с престоя ви и GETA ltd знае точно как да планира перфектната работа от началото до края. Хотелите в близост до изложбения център Olympia London са първите, които резервират с пълен капацитет и ние ви предоставяме списък с най-добрите хотелски цени за Top Drawer преди всеки друг. Независимо дали работите с ограничен бюджет или търсите луксозни хотели, GETA ltd създава специален списък с оферти. Достъпът до обществения транспорт е от съществено значение, така че ние намираме имотите с бързи и изчерпателни линии до изложбената площадка. GETA ltd прави много повече от хотелски услуги по време на Top Drawer. Нашият екип може да направи резервации за съоръжения за срещи на ваше име или да завърши изграждането на вашата панаирна кабина. Комбинирайте услугите, от които се нуждаете, във вашия персонализиран пакет от услуги и премахнете неприятностите при работа с хотелски договорености и логистика.

Full list of
hotels for
TOP DRAWER

Book Now
How to get to TOP DRAWER

Similar trade shows