Your free enquiry
Nordstil

Nordstil

Hamburg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt
Event website
Event website:
Nordstil
Frequency
Frequency:
6 months

Nordstil и Covid-19

Професионалистите в областта на модата ще се радват да научат, че Nordstil Winter 2023 ще се проведе по график като събитие на живо. Изданието ще се състои от изложение лице в лице. Според последните актуализации международното търговско изложение ще се проведе от 14.01.2023 до 16.01.2023. Организаторите уверяват, че Messe Hamburg ще спазва най-новите протоколи за безопасност и здраве свързани с Ковид-19. Понастоящем страната няма вътрешни ограничения или международни пътнически забрани, свързани с коронавируса, поради подобряващата се пандемична ситуация.

Въведение

Nordstil е ново допълнение към индустрията на потребителските стоки с първото си издание, проведено през 2014 г. Той бързо се превърна във важна платформа за поръчки и място за новите сезонни тенденции, за да дебютират. Nordstil подчертава предимно вкусовете и дизайнерската чувствителност от Север (Северна Германия и Скандинавия).

Изложбените зали са разделени в четири основни категории - Дом и градина, Стил и дизайн, Подаръци и канцеларски материали и Бижута и мода. Nordstil предлага всеки продукт, който можете да си представите, от кухненски аксесоари, свещи, домашен текстил и мебели до вина, цветя, прибори за хранене и сувенири.

Логистиката

Въпреки че е официално организиран от Messe Frankfurt, Nordstil се провежда в град Хамбург, Германия. Международният търговски панаир за декорация и интериорен дизайн има две издания - едно през зимата през януари и едно през лятото през юли. Всяко издание трае около три дни и вратите са отворени само за професионални посетители.

Работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Единственото изключение е последният ден, когато панаирът завършва в 17:00 вечерта. Messe Hamburg се радва на отлично местоположение в централната част на града. Той се намира само на една спирка с градския транспорт от централната гара на Хамбург, което е чудесно, защото станцията е свързана и с летището в Хамбург. Това дава на професионалните посетители мобилност при пътуване до изложбените площадки. Имате избор от S-Bahn, U-Bahn и автобусни линии, за да пътувате из град Хамбург с лекота.

Какво казват хората

  • „Имахме много контакти с нашите клиенти преди изложението, които комуникираха ясно с нас: Нуждаем се от панаир, искаме да видим, докоснем и изживеем продуктите в действителност отново. Комуникацията в навечерието на търговското изложение работи добре, така че клиентите предварително се свързаха с нас.“ - Детлеф Клат, основател и дизайнер, Klatt Objects;
  • „На Nordstil тази година клиентите имаха по-малък избор от изложители и тази промяна в оформлението означаваше, че ние също спечелихме нови клиенти. Определено искахме да бъдем на панаира и по този начин да се върнем малко към нормалното.“ - Йенс Ристед, управител на завод, Posiwio;
  • „Като цяло сме много доволни от панаира. Това е специално време за всички нас, което не беше лесно за повечето от нас. Но сме много положително изненадани от Nordstil. Много сме доволни от поръчките и особено от качеството на клиентите, присъствали на Nordstil.”- Анна Уплегер, управляващ директор на Agentur Anna Upleger;

Аудитория и статистика

Още през 2019 г. Nordstil достигна впечатляваща избирателна активност. Имаше близо 1000 изложители на издание, които представиха пълната гама от продукти за дома и сектора на подаръците. Разбира се, имаше голям интерес и с малко над 19 000 търговски посетители от цяла Европа. Тъй като търговският панаир е съсредоточен върху Северна Германия и Скандинавия - по-голямата част от дизайнерите и производителите идват от северноевропейските страни. Това важи и за посетителите, които представляват местните пазари и се разпространяват в останалата част на Европа.

Като цяло 90% от всички посетители са доволни от представянето на продуктите и възможностите за пазаруване. Повече от 70% от търговските посетители представляват сектора на търговията на дребно от вериги магазини до бутици и онлайн магазини. Те са последвани от търговия на едро и дребно, услуги и квалифицирани сделки. Изложителите трябва да бъдат повече от развълнувани, защото две трети от всички посетители на търговските обекти имат решаваща покупателна способност и разполагат с бюджета, за да подкрепят това.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd е ключът към успешното, достъпно бизнес пътуване, тъй като ние предлагаме най-доброто в хотелското настаняване за търговски панаири. Независимо къде отивате, ние намираме най-добрите хотелски цени на пазара. Открийте отлични хотели в Хамбург, които са добре свързани с обществения транспорт.

Независимо дали търсите икономични стаи или луксозно настаняване, ние създаваме списък с хотели в близост до Messe Hamburg. Достатъчна е само телефонна консултация, за да направите резервацията на хотела си за Nordstil и да запазите бюджета си. 

Тук сме, за да резервираме съоръжения за срещи на ваше име преди време и се погрижим да намерим идеалното пространство с подходящото A / V оборудване. Клиентите също идват при нас, за да инсталират своите изложбени щандове.

Минали издания

Зимно издание на 2022

Зимното издание на Nordstil 2022 се проведе между 15.01.2022 г. и 17.01.2022 г. Nordstil Winter 2022 беше хибридно събитие, което включваше изложба на живо, както и цифрова платформа. Личната част на събитието се проведе в Hamburg Messe und Congress. Мястото на провеждане приложи строги мерки за превенция на Covid-19, като например 2G+ политиката за вход. Събитието привлече повече от 12 000 посетители и 670 изложители.

Full list of
hotels for
Nordstil

Book Now
How to get to Nordstil

Similar trade shows