Formex 2023

Formex 2023

Home & Lifestyle
Stockholm, Sweden
22-25 Aug 2023
Организатор:
Stockholm International Fairs
Място на провеждане:
Stockholmsmassan
Честота:
6 months
Уебсайт:
Formex

Ключово събитие за скандинавския сектор на интериорния дизайн

Formex - актуализация

Януарското физическо издание на Formex 2023 ще се проведе от 22.08.2023 до 25.08.2023. Организаторите са категорични, че само търговските панаири и изложения на живо са в състояние да генерират бизнес с впечатляващи темпове. От търговските посетители няма да се изисква да спазват строгите мерки за защита срещу Ковид-19 в Stockholmsmässan в Стокхолм, Швеция. Това се дължи на премахването на свързаните с това вътрешни ограничения. Понастоящем в Швеция са въведени временни ограничения за пътуване относно пристигащите от Китай. Съгласно тези ограничения, които ще бъдат валидни до 18.20.2023, участниците, пристигащи от Народната република, ще трябва да представят отрицателен резултат от тест. 

Въведение

Създадена през 1960 г., Formex е търговско изложение, което е насочено към интериорния дизайн, произведен в Скандинавия. Със сигурност може да се каже, че събитието е най-голямото по рода си събитие за скандинавския регион и функционира като производител на вкус, където първо се обявяват най-новите скандинавски тенденции в дизайна и след това са готови да поемат останалия свят. Колкото и популярен и желан да е скандинавският дизайн по целия свят, няма по-добро място за позициониране на вашите продукти. Продуктовото портфолио е обширно и вижда всичко - от живопис, мебели, органични продукти и продукти за справедлива търговия до дрехи, бижута, лампи, декоративни предмети, детски дрехи, пълнени животни и играчки.

Логистиката

Formex продължава около четири дни и се провежда ежегодно в Стокхолм, Швеция. Тъй като дизайните се променят бързо за интериорния сектор, изданията се провеждат два пъти годишно. Първо през януари, за да отбележим началото на годината, а след това и през август. Stockholmsmässan AB изпълнява двойна функция както като организатор, така и като официален домакин. Посетителите се приемат всеки ден от 09:30 сутринта до 18:00 следобед. Изключение е последният ден, който приключва в 17:00 ч. Ще се радвате да разберете, че Стокхолмсмасан се радва на много връзки с инфраструктурата на града. Освен че е лесно да се стигне с кола, има автобусни линии и влакове, които спират на гара Älvsjö, която е до изложбения център.

Какво казват хората?

  • „Formex е уникална възможност за нас да се срещнем с всички наши фантастични дилъри в тази продълговата страна. Това е и мястото, където сме били открити през годините от повечето наши агенти и дистрибутори, просто място за срещи, без което не можем да си позволим ”- Лиза Стивънс от Klinta,
  • „Нашето местоположение беше невероятно, което доведе до значително увеличение на продажбите“ - Abigail Ahern от Faux Botanicals
  •  „Ние също така излагаме във Formex, за да намерим нови клиенти и да достигнем нови пазари, тъй като има много международни посетители на Formex“ - Амели Раберг от Kid´s Concept

Аудитория и статистика

Стимулирането на продажбите е една от най-големите причини, поради които Formex съществува изобщо. Това е платформа за въвеждане на предлагането към търсенето и е изключително успешна. Около 800 изложители представят своите продукти на над 17 000 търговски посетители от цяла Европа и света. Срещате се с купувачи от Швейцария, Швеция, Латвия, Франция, Кувейт, Германия, Пакистан, Корея, Китай, Иран, САЩ, Исландия, Япония и Микронезия. Всяко издание носи редица нови купувачи - обикновено над 20% от всички посетители са първи таймери. Страхотното е, че публиката средно се състои от купувачи и агенти, търговци на едро и вносители, дизайнери и продуценти и медии. Приблизително 68% от всички посетители са главни изпълнителни директори, собственици или купувачи, така че това със сигурност е чудесен резултат за вашия бизнес.

Настаняване

Както беше установено, има голяма избирателна активност за Formex, което означава едно - има голям интерес към хотелите в Стокхолм. Не искате да пропускате рано всички страхотни отстъпки. Trade Fair Trips ltd гарантира, че това няма да се случи. Ние поемаме вашето настаняване за търговски изложения и предоставяме хотелски услуги за Formex, проектирани според вашия бюджет и предпочитания. Правилното местоположение ще направи всичко важно на събитието, така че винаги търсим хотели близо до Stockholmsmässan. За нас е лесно да поберем какъвто и да е бюджетен размер и да ви свържем с обществения транспорт. След като направите резервацията си за хотел за Formex, е време да помислите за логистика. Trade Fair Trips ltd съдейства за инсталирането на щандове на търговски панаири и може също така да назначи срещи за срещи с правилните изисквания за A / V оборудване.

Предишни издания

Formex August 2022

Formex 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 23-ти и 26-ти август 2022. То се проведе в Stockholmsmässan и не включваше мерки за превенция на Ковид-19, тъй като ограниченията в страната, свързани с пандемията, бяха отменени. На мероприятието присъстваха 297 изложители.

Formex January 2023

Януарското издание на събитието за 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Stockholmsmassan между 17.01.2023 и 20.01.2023. Мястото на провеждане не приложи мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на вътрешните ограничения, свързани с пандемията в страната. В събитието участваха над 180 изложители.

map

Хотели около Formex

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Formex 2023 Stockholm Queen's Hotel 9.5 Stockholm при поискване Заявка
Connect Hotel Stockholm 0.95 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2023 Stockholm 2Home Hotel Apartments Solna при поискване Заявка
Formex 2023 Stockholm Mornington Hotel Bromma Stockholm при поискване Заявка
Formex 2023 Stockholm Scandic Grand Central 9.5 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2023 Stockholm Best Western Plus Time Hotel 10.1 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2023 Stockholm Quality Hotel Globe 5.4 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2023 Stockholm Scandic Malmen 9.6 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2023 Stockholm Motel L Stockholm Alvsjo 0.05 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2023 Stockholm Hotel Terminus Stockholm 9 Stockholm при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Formex 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.