Your free enquiry
Formex

Formex

Stockholm, Sweden
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Stockholm International Fairs
Event website
Event website:
Formex
Frequency
Frequency:
6 months

Formex и Ковид-19

Януарското физическо издание на Formex 2023 ще се проведе от 17-ти до 20-ти януари 2023. Организаторите са категорични, че само търговските панаири и изложения на живо са в състояние да генерират бизнес с впечатляващи темпове. От търговските посетители няма да се изисква да спазват строгите мерки за защита срещу Ковид-19 в Stockholmsmässan в Стокхолм, Швеция. Това се дължи на премахването на свързаните с това вътрешни ограничения. Понастоящем в Швеция няма въведени ограничения за пътуване. 

Въведение

Създадена през 1960 г., Formex е търговско изложение, което е насочено към интериорния дизайн, произведен в Скандинавия. Със сигурност може да се каже, че събитието е най-голямото по рода си събитие за скандинавския регион и функционира като производител на вкус, където първо се обявяват най-новите скандинавски тенденции в дизайна и след това са готови да поемат останалия свят. Колкото и популярен и желан да е скандинавският дизайн по целия свят, няма по-добро място за позициониране на вашите продукти. Продуктовото портфолио е обширно и вижда всичко - от живопис, мебели, органични продукти и продукти за справедлива търговия до дрехи, бижута, лампи, декоративни предмети, детски дрехи, пълнени животни и играчки.

Логистиката

Formex продължава около четири дни и се провежда ежегодно в Стокхолм, Швеция. Тъй като дизайните се променят бързо за интериорния сектор, изданията се провеждат два пъти годишно. Първо през януари, за да отбележим началото на годината, а след това и през август. Stockholmsmässan AB изпълнява двойна функция както като организатор, така и като официален домакин. Посетителите се приемат всеки ден от 09:30 сутринта до 18:00 следобед. Изключение е последният ден, който приключва в 17:00 ч. Ще се радвате да разберете, че Стокхолмсмасан се радва на много връзки с инфраструктурата на града. Освен че е лесно да се стигне с кола, има автобусни линии и влакове, които спират на гара Älvsjö, която е до изложбения център.

Какво казват хората?

  • „Formex е уникална възможност за нас да се срещнем с всички наши фантастични дилъри в тази продълговата страна. Това е и мястото, където сме били открити през годините от повечето наши агенти и дистрибутори, просто място за срещи, без което не можем да си позволим ”- Лиза Стивънс от Klinta,
  • „Нашето местоположение беше невероятно, което доведе до значително увеличение на продажбите“ - Abigail Ahern от Faux Botanicals
  •  „Ние също така излагаме във Formex, за да намерим нови клиенти и да достигнем нови пазари, тъй като има много международни посетители на Formex“ - Амели Раберг от Kid´s Concept

Аудитория и статистика

Стимулирането на продажбите е една от най-големите причини, поради които Formex съществува изобщо. Това е платформа за въвеждане на предлагането към търсенето и е изключително успешна. Около 800 изложители представят своите продукти на над 17 000 търговски посетители от цяла Европа и света. Срещате се с купувачи от Швейцария, Швеция, Латвия, Франция, Кувейт, Германия, Пакистан, Корея, Китай, Иран, САЩ, Исландия, Япония и Микронезия. Всяко издание носи редица нови купувачи - обикновено над 20% от всички посетители са първи таймери. Страхотното е, че публиката средно се състои от купувачи и агенти, търговци на едро и вносители, дизайнери и продуценти и медии. Приблизително 68% от всички посетители са главни изпълнителни директори, собственици или купувачи, така че това със сигурност е чудесен резултат за вашия бизнес.

Настаняване

Както беше установено, има голяма избирателна активност за Formex, което означава едно - има голям интерес към хотелите в Стокхолм. Не искате да пропускате рано всички страхотни отстъпки. Trade Fair Trips ltd гарантира, че това няма да се случи. Ние поемаме вашето настаняване за търговски изложения и предоставяме хотелски услуги за Formex, проектирани според вашия бюджет и предпочитания. Правилното местоположение ще направи всичко важно на събитието, така че винаги търсим хотели близо до Stockholmsmässan. За нас е лесно да поберем какъвто и да е бюджетен размер и да ви свържем с обществения транспорт. След като направите резервацията си за хотел за Formex, е време да помислите за логистика. Trade Fair Trips ltd съдейства за инсталирането на щандове на търговски панаири и може също така да назначи срещи за срещи с правилните изисквания за A / V оборудване.

Full list of
hotels for
Formex

Book Now
How to get to Formex

Similar trade shows