Formex 2024

Formex 2024

Дом и начин на живот
Stockholm, Sweden
27-29 Aug 2024
Организатор:
Stockholm International Fairs
Място на провеждане:
Stockholmsmassan
Честота:
6 months
Уебсайт:
Formex

Ключово събитие за скандинавския сектор на интериорния дизайн

Създадена през 1960 г., Formex е търговско изложение, което е насочено към интериорния дизайн, произведен в Скандинавия. Със сигурност може да се каже, че събитието е най-голямото по рода си събитие за скандинавския регион и функционира като производител на вкус, където първо се обявяват най-новите скандинавски тенденции в дизайна и след това са готови да поемат останалия свят. Колкото и популярен и желан да е скандинавският дизайн по целия свят, няма по-добро място за позициониране на вашите продукти. Продуктовото портфолио е обширно и вижда всичко - от живопис, мебели, органични продукти и продукти за справедлива търговия до дрехи, бижута, лампи, декоративни предмети, детски дрехи, пълнени животни и играчки.

Formex 2024

Августовското физическо издание на Formex 2024 ще се проведе от 27.08.2024 до 29.08.2024. Организаторите са категорични, че само търговските панаири и изложения на живо са в състояние да генерират бизнес с впечатляващи темпове. От търговските посетители няма да се изисква да спазват строгите мерки за защита срещу Ковид-19 в Stockholmsmässan в Стокхолм, Швеция. Това се дължи на премахването на свързаните с това пандемични ограничения. 

Настаняване

Както беше установено, има голяма избирателна активност за Formex, което означава едно - има голям интерес към хотелите в Стокхолм. Не искате да пропускате рано всички страхотни отстъпки. Trade Fair Trips ltd гарантира, че това няма да се случи. Ние поемаме вашето настаняване за търговски изложения и предоставяме хотелски услуги за Formex, проектирани според вашия бюджет и предпочитания. Правилното местоположение ще направи всичко важно на събитието, така че винаги търсим хотели близо до Stockholmsmässan. За нас е лесно да поберем какъвто и да е бюджетен размер и да ви свържем с обществения транспорт. След като направите резервацията си за хотел за Formex, е време да помислите за логистика. Trade Fair Trips ltd съдейства за инсталирането на щандове на търговски панаири и може също така да назначи срещи за срещи с правилните изисквания за A / V оборудване.

map

Хотели около Formex

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Formex 2024 Stockholm Queen's Hotel 9.5 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2024 Stockholm Scandic Skarholmen 8.3 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2024 Stockholm Scandic Grand Central 9.5 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2024 Stockholm Best Western Plus Time Hotel 10.1 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2024 Stockholm Quality Hotel Globe 5.4 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2024 Stockholm Scandic Malmen 9.6 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2024 Stockholm Motel L Stockholm Alvsjo 0.05 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2024 Stockholm Hotel Terminus Stockholm 9 Stockholm при поискване Заявка
Connect Hotel Stockholm 0.95 Stockholm при поискване Заявка
Formex 2024 Stockholm The Studio Hotel 18.2 Stockholm при поискване Заявка

Formex August 2022

Formex 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 23-ти и 26-ти август 2022. То се проведе в Stockholmsmässan и не включваше мерки за превенция на Ковид-19, тъй като ограниченията в страната, свързани с пандемията, бяха отменени. На мероприятието присъстваха 297 изложители.

Formex January 2023

Януарското издание на събитието за 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Stockholmsmassan между 17.01.2023 и 20.01.2023. Мястото на провеждане не приложи мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на вътрешните ограничения, свързани с пандемията в страната. В събитието участваха над 180 изложители.

Formex August 2023

Домакин на августовското издание на Formex за 2023 беше Stockholmsmässan между 22.08.2023 и 25.08.2023. Събитието се проведе като търговско изложение на живо и в него участваха повече от 380 изложители и 14 лектори. 

Formex January 2024

Януарското издание на Formex за 2024 се проведе като търговско изложение на живо в Stockholmsmässan. В него участваха около 290 изложители и около 10 000 посетители през последния ден. Датите на събитието бяха 16.01.2024 до 18.01.2024.

Formex продължава около четири дни и се провежда ежегодно в Стокхолм, Швеция. Тъй като дизайните се променят бързо за интериорния сектор, изданията се провеждат два пъти годишно. Първо през януари, за да отбележим началото на годината, а след това и през август. Stockholmsmässan AB изпълнява двойна функция както като организатор, така и като официален домакин. Посетителите се приемат всеки ден от 09:30 сутринта до 18:00 следобед. Изключение е последният ден, който приключва в 17:00 ч. Ще се радвате да разберете, че Стокхолмсмасан се радва на много връзки с инфраструктурата на града. Освен че е лесно да се стигне с кола, има автобусни линии и влакове, които спират на гара Älvsjö, която е до изложбения център.

  • „Formex е уникална възможност за нас да се срещнем с всички наши фантастични дилъри в тази продълговата страна. Това е и мястото, където сме били открити през годините от повечето наши агенти и дистрибутори, просто място за срещи, без което не можем да си позволим ”- Лиза Стивънс от Klinta;
  • „Нашето местоположение беше невероятно, което доведе до значително увеличение на продажбите“ - Abigail Ahern от Faux Botanicals;
  •  „Ние също така излагаме във Formex, за да намерим нови клиенти и да достигнем нови пазари, тъй като има много международни посетители на Formex“ - Амели Раберг от Kid´s Concept.

Стимулирането на продажбите е една от най-големите причини, поради които Formex съществува изобщо. Това е платформа за въвеждане на предлагането към търсенето и е изключително успешна. Около 800 изложители представят своите продукти на над 17 000 търговски посетители от цяла Европа и света. Срещате се с купувачи от Швейцария, Швеция, Латвия, Франция, Кувейт, Германия, Пакистан, Корея, Китай, Иран, САЩ, Исландия, Япония и Микронезия. Всяко издание носи редица нови купувачи - обикновено над 20% от всички посетители са първи таймери. Страхотното е, че публиката средно се състои от купувачи и агенти, търговци на едро и вносители, дизайнери и продуценти и медии. Приблизително 68% от всички посетители са главни изпълнителни директори, собственици или купувачи, така че това със сигурност е чудесен резултат за вашия бизнес.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Formex 2024 Изпрати

Formex акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.