Heimtextil
Heimtextil

Heimtextil

New Dates
11 яну 2022 - 14 яну 2022
Germany , Frankfurt am Main

General Information

Organizer

Messe Frankfurt GmbH

Event website

Heimtextil

Frequency

1 year

Heimtextil Map

Past Editions

7 - 10 Jan Heimtextil 2020

8 - 11 Jan Heimtextil 2019

9 - 12 Jan HEIMTEXTIL 2018

10 - 13 Jan HEIMTEXTIL 2017

За съжаление, Heimtextil 2021 трябваше да бъде отменен поради нарастващите нива на инфекция в Германия. Heimtextil 2022 е насрочен за 11 януари до 14 януари. Мястото на избор е Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Организаторите увериха, че ще бъдат дадени стабилни протоколи за здраве и безопасност на COVID-19.

Въведение

Heimtextil е ключово международно изложение за интериорната индустрия, където посетителите и големите купувачи могат да разгледат стиловете и тенденциите на домашния текстил и платове, които да излязат през годината. Датиращ от 1971 г., Heimtextil със сигурност е успял да надрасне първата си функция като пазар. Вместо това сега това е еталонно събитие, което определя стандартите за качество и как да се произвеждат тъкани.

Продуктовото портфолио се разпростира върху мебелни тъкани, кожа, спално бельо, декорация на маси, одеала, мокети, килими, завеси, слънцезащитни системи, бродерии и стенни облицовки. Не можете да очаквате по-добър старт на финансовата година от представянето на вашия състав в препълнените зали на Heimtextil.

Логистиката

Както вече споменахме, Heimtextil се провежда в началото на календарната година. Всъщност това е едно от първите събития за годината, организирано в Messe Frankfurt, който е не само домакин, но и официален организатор. Годишните издания се пускат средно през месец януари средно и продължават общо четири дни. Вратите са отворени за търговски посетители от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. следобед, въпреки че последният ден приключва час по-рано в 17:00 ч.

Както при повечето германски изложбени центрове, има много начини да се стигне до Messe Frankfurt и посетителите могат да ползват безплатен обществен транспорт. Имате три възможности за транспорт - метролиния (4), три крайградски влакови линии (S3, S4 и S6) и две трамвайни линии (16 и 17).

Какво казват хората?

  • „Животът, особено индивидуалният живот, е много важен - има толкова много неща, които можете да видите на панаира и можете да откриете как да обзаведете красиво собственото си жилищно пространство.“ - Enie van de Meiklokjes;
  • „Посетителите могат да се възползват от нови взаимодействия, по-кратки разстояния и много вдъхновение за обзавеждане.“ - Детлеф Браун, член на изпълнителния съвет;
  • „Благодарение на оптимизираната си концепция и свързаното с това ново оформление, Heimtextil улесни посетителите да се възползват от ценното вдъхновение и бизнес импулсите, които се предлагат.“ - Мартин Ауербах, управляващ директор на Асоциацията на немските производители на домашен текстил

Аудитория и статистика

Heimtextil вижда задоволителна активност по отношение на посетителите - около 67 000 професионалисти от цял ​​свят. Това е повече от достатъчно, за да видите вашите продукти и да направите поръчки, като се има предвид, че общо има малко над 3000 международни изложители. Това е добро съотношение.

Кои са хората, които посещават Heimtextil? Списъкът е дълъг - производители, дистрибутори, купувачи, търговци на дребно, търговци на едро, дизайнери, магазини за мебели и спално бельо, интериорни декоратори, интериорни архитекти, хотелиери и архитекти. След Германия страните с най-много посетители включват Китай, Италия, Великобритания, САЩ, Пакистан, Испания, Франция, Турция и Холандия. Близо до 40% от посетителите имат решаващата сила да правят покупки, което е точно това, което търсите в аудиторията - взимащите решения.

Настаняване

Не е нужно време да намерите най-добрите хотелски цени за Heimtextil, когато имате ветеран в индустрията за бизнес пътувания, който да ви насочи. Trade Fair Trips ltd има силни бизнес връзки с резиденции, хотели и къщи за гости във Франкфурт и обслужва компании с всякакви размери и възможности. Услугата, която предлагаме, се персонализира лесно, ако резервирате хотели за Heimtextil в посочения от вас ценови диапазон и оставате твърдо в рамките на бюджета. Можете да спестите време и да направите впечатление.

Да не говорим, че Trade Fair Trips ltd надхвърля и извън помещенията за панаири. Изложителите могат да делегират изцяло инсталирането на техния изложбен щанд на нас и ние ще поемем момента, в който вашият блок пристигне. Нуждаете се от съоръжения за срещи? Можем да направим правилните резервации за вас!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА