Your free enquiry
Heimtextil

Heimtextil

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
Heimtextil
Frequency
Frequency:
1 year

За съжаление, Heimtextil 2021 трябваше да бъде отменен поради нарастващите нива на инфекция в Германия. Heimtextil 2022 е насрочен за 11 януари до 14 януари. Мястото на избор е Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Организаторите увериха, че ще бъдат дадени стабилни протоколи за здраве и безопасност на COVID-19.

Въведение

Heimtextil е ключово международно изложение за интериорната индустрия, където посетителите и големите купувачи могат да разгледат стиловете и тенденциите на домашния текстил и платове, които да излязат през годината. Датиращ от 1971 г., Heimtextil със сигурност е успял да надрасне първата си функция като пазар. Вместо това сега това е еталонно събитие, което определя стандартите за качество и как да се произвеждат тъкани.

Продуктовото портфолио се разпростира върху мебелни тъкани, кожа, спално бельо, декорация на маси, одеала, мокети, килими, завеси, слънцезащитни системи, бродерии и стенни облицовки. Не можете да очаквате по-добър старт на финансовата година от представянето на вашия състав в препълнените зали на Heimtextil.

Логистиката

Както вече споменахме, Heimtextil се провежда в началото на календарната година. Всъщност това е едно от първите събития за годината, организирано в Messe Frankfurt, който е не само домакин, но и официален организатор. Годишните издания се пускат средно през месец януари средно и продължават общо четири дни. Вратите са отворени за търговски посетители от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. следобед, въпреки че последният ден приключва час по-рано в 17:00 ч.

Както при повечето германски изложбени центрове, има много начини да се стигне до Messe Frankfurt и посетителите могат да ползват безплатен обществен транспорт. Имате три възможности за транспорт - метролиния (4), три крайградски влакови линии (S3, S4 и S6) и две трамвайни линии (16 и 17).

Какво казват хората?

  • „Животът, особено индивидуалният живот, е много важен - има толкова много неща, които можете да видите на панаира и можете да откриете как да обзаведете красиво собственото си жилищно пространство.“ - Enie van de Meiklokjes;
  • „Посетителите могат да се възползват от нови взаимодействия, по-кратки разстояния и много вдъхновение за обзавеждане.“ - Детлеф Браун, член на изпълнителния съвет;
  • „Благодарение на оптимизираната си концепция и свързаното с това ново оформление, Heimtextil улесни посетителите да се възползват от ценното вдъхновение и бизнес импулсите, които се предлагат.“ - Мартин Ауербах, управляващ директор на Асоциацията на немските производители на домашен текстил

Аудитория и статистика

Heimtextil вижда задоволителна активност по отношение на посетителите - около 67 000 професионалисти от цял ​​свят. Това е повече от достатъчно, за да видите вашите продукти и да направите поръчки, като се има предвид, че общо има малко над 3000 международни изложители. Това е добро съотношение.

Кои са хората, които посещават Heimtextil? Списъкът е дълъг - производители, дистрибутори, купувачи, търговци на дребно, търговци на едро, дизайнери, магазини за мебели и спално бельо, интериорни декоратори, интериорни архитекти, хотелиери и архитекти. След Германия страните с най-много посетители включват Китай, Италия, Великобритания, САЩ, Пакистан, Испания, Франция, Турция и Холандия. Близо до 40% от посетителите имат решаващата сила да правят покупки, което е точно това, което търсите в аудиторията - взимащите решения.

Настаняване

Не е нужно време да намерите най-добрите хотелски цени за Heimtextil, когато имате ветеран в индустрията за бизнес пътувания, който да ви насочи. Trade Fair Trips ltd има силни бизнес връзки с резиденции, хотели и къщи за гости във Франкфурт и обслужва компании с всякакви размери и възможности. Услугата, която предлагаме, се персонализира лесно, ако резервирате хотели за Heimtextil в посочения от вас ценови диапазон и оставате твърдо в рамките на бюджета. Можете да спестите време и да направите впечатление.

Да не говорим, че Trade Fair Trips ltd надхвърля и извън помещенията за панаири. Изложителите могат да делегират изцяло инсталирането на техния изложбен щанд на нас и ние ще поемем момента, в който вашият блок пристигне. Нуждаете се от съоръжения за срещи? Можем да направим правилните резервации за вас!

Full list of
hotels for
Heimtextil

Book Now
How to get to Heimtextil

Similar trade shows