Your free enquiry
Heimtextil

Heimtextil

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Heimtextil
Frequency
Frequency:
1 year

Heimtextil актуализация

От 09.01.2024 до 12.01.2024 Heimtextil ще се проведе във Франкфурт на Майн. Събитието ще се осъществи под формата на търговско изложение "лице в лице". Понастоящем мястото на провеждане на събитието не въвежда строги Ковид-19 мерки за безопасност поради отмяната на свързаните с него национални ограничения от страна на правителството на страната. Аналогично, понастоящем в Германия няма въведени ограничения за пътуване. Участниците ще бъдат посъветвани по време на участието си да следват препоръчителни стъпки, като например да поддържат социална дистанция.

Въведение

Heimtextil е ключово международно изложение за интериорната индустрия, където посетителите и големите купувачи могат да разгледат стиловете и тенденциите на домашния текстил и платове, които да излязат през годината. Датиращ от 1971 г., Heimtextil със сигурност е успял да надрасне първата си функция като пазар. Вместо това сега това е еталонно събитие, което определя стандартите за качество и как да се произвеждат тъкани.

Продуктовото портфолио се разпростира върху мебелни тъкани, кожа, спално бельо, декорация на маси, одеала, мокети, килими, завеси, слънцезащитни системи, бродерии и стенни облицовки. Не можете да очаквате по-добър старт на финансовата година от представянето на вашия състав в препълнените зали на Heimtextil.

Логистиката

Както вече споменахме, Heimtextil се провежда в началото на календарната година. Всъщност това е едно от първите събития за годината, организирано в Messe Frankfurt, който е не само домакин, но и официален организатор. Годишните издания се пускат средно през месец януари средно и продължават общо четири дни. Вратите са отворени за търговски посетители от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. следобед, въпреки че последният ден приключва час по-рано в 17:00 ч.

Както при повечето германски изложбени центрове, има много начини да се стигне до Messe Frankfurt и посетителите могат да ползват безплатен обществен транспорт. Имате три възможности за транспорт - метролиния (4), три крайградски влакови линии (S3, S4 и S6) и две трамвайни линии (16 и 17).

Какво казват хората?

  • „Животът, особено индивидуалният живот, е много важен - има толкова много неща, които можете да видите на панаира и можете да откриете как да обзаведете красиво собственото си жилищно пространство.“ - Enie van de Meiklokjes;
  • „Посетителите могат да се възползват от нови взаимодействия, по-кратки разстояния и много вдъхновение за обзавеждане.“ - Детлеф Браун, член на изпълнителния съвет;
  • „Благодарение на оптимизираната си концепция и свързаното с това ново оформление, Heimtextil улесни посетителите да се възползват от ценното вдъхновение и бизнес импулсите, които се предлагат.“ - Мартин Ауербах, управляващ директор на Асоциацията на немските производители на домашен текстил

Аудитория и статистика

Heimtextil вижда задоволителна активност по отношение на посетителите - около 67 000 професионалисти от цял ​​свят. Това е повече от достатъчно, за да видите вашите продукти и да направите поръчки, като се има предвид, че общо има малко над 3000 международни изложители. Това е добро съотношение.

Кои са хората, които посещават Heimtextil? Списъкът е дълъг - производители, дистрибутори, купувачи, търговци на дребно, търговци на едро, дизайнери, магазини за мебели и спално бельо, интериорни декоратори, интериорни архитекти, хотелиери и архитекти. След Германия страните с най-много посетители включват Китай, Италия, Великобритания, САЩ, Пакистан, Испания, Франция, Турция и Холандия. Близо до 40% от посетителите имат решаващата сила да правят покупки, което е точно това, което търсите в аудиторията - взимащите решения.

Настаняване

Не е нужно време да намерите най-добрите хотелски цени за Heimtextil, когато имате ветеран в индустрията за бизнес пътувания, който да ви насочи. Trade Fair Trips ltd има силни бизнес връзки с резиденции, хотели и къщи за гости във Франкфурт и обслужва компании с всякакви размери и възможности. Услугата, която предлагаме, се персонализира лесно, ако резервирате хотели за Heimtextil в посочения от вас ценови диапазон и оставате твърдо в рамките на бюджета. Можете да спестите време и да направите впечатление.

Да не говорим, че Trade Fair Trips ltd надхвърля и извън помещенията за панаири. Изложителите могат да делегират изцяло инсталирането на техния изложбен щанд на нас и ние ще поемем момента, в който вашият блок пристигне. Нуждаете се от съоръжения за срещи? Можем да направим правилните резервации за вас!

Минали издания

Heimtextil 2020

Messe Frankfurt беше домакин на изданието на Heimtextil за 2020. На събитието бяха представени най-новите и строги мерки за превенция на COVID-19. Такива включваха социално дистанциране и редовна хигиена на ръцете. Събитието събра общо 63 000 посетители и 2 957 изложители.

Heimtextil 2022

Специалното лятно издание на Heimtextil съвпадна с Techtextil Frankfurt и Texprocess 2022. Те представляваха триумфалното възобновяване на световния текстилен сектор. 91% от участниците бяха доволни от хибридните събития, проведени в Messe Frankfurt. Те се проведоха между 21-ви и 24-ти юни 2022. Те привлякоха около 63 000 посетители и 2 300 изложители от 117 участващи държави.

Heimtextil 2023

Изложението Heimtextil 2023, което се проведе на живо между 10.01.2023 и 13.01.2023 в Messe Frankfurt, беше посетено от 44 000 посетители и 2400 фирми-изложители от общо 129 държави участници. Сред тях бяха Китай, Индия, САЩ, Нидерландия, Пакистан, Италия, Испания, Португалия, Франция, Обединеното кралство, Гърция и Германия. Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията, в Германия мястото на провеждане не приложи мерки а превенция на Ковид-19.

Full list of
hotels for
Heimtextil

Book Now
How to get to Heimtextil
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

Similar trade shows