Your free enquiry
imm Cologne

imm Cologne

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
imm Cologne
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на IMM Cologne за 2023 е отложено поради глобалната пандемия от коронавирус. Koelnmesse GmbH е избрала тази промяна след обсъждания с VDM. IMM Cologne е насрочен за новите дати от 4-ти до 7-ми юни 2023 и ще се проведе в Koelnmesse в Кьолн, Германия. Няма да бъдат спазвани социални дистанции, санитарни и други предпазни мерки за здраве и безопасност. Това се дължи на премахването на свързаните с тях вътрешни ограничения. Понастоящем в Германия няма въведени ограничения за пътуване.  

Въведение

Световните тенденции, които оказват влияние върху секторите за мебели, кухни и бани, са показани в Imm Cologne - международното търговско изложение за обзавеждане, на което водещи компании, както и нововъзникващи марки представят своите най-добри продуктови линии.

Създаден за първи път през 1949 г., Imm Cologne се превърна в събитие за определяне на тенденции в индустрията с невероятно въздействие, което се усеща не само в Европа, но и далеч отвъд.

Неговата уместност може да бъде проследена от богатството на продукти, включени в каталога му. Има домашни мебели, интериор, матраци, килими, столове, репродукционни мебели, мебели за спалня, трапезария, тъкани, мебели за самостоятелно сглобяване, мебели от масивно дърво и мека мебел, само за да маркирате основните категории.

Логистиката

Imm Cologne създава тенденциите и вкуса на мебелите, поради което в началото на всяка година работи като по часовник. Изданията продължават една седмица през януари и се провеждат в Кьолн, Германия.

Ролите на официален организатор и домакин се споделят от Koelnmesse, който превърна Кьолн в едно от най-важните си събития. Първите четири дни са запазени само за професионални посетители, а последните три дни допускат широката публика.

Работното време често е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, но може да се промени. Последният ден приключва с един час по-рано.

Koelnmesse е напълно интегриран в инфраструктурата на Кьолн и ви дава много възможности за пътуване до работното място. Извън шофирането имате градска железопътна, метро и трамвайна линия, за да стигнете до там.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Най-голямото предимство за изложението е фактът, че започвате годината и сезона с най-добрия си крак напред и се връщате вкъщи с добра реклама и продажби;
  • Imm Кьолн се е доказал като еталонно събитие за мебелната индустрия, поради което ще срещнете основните контакти във вашата ниша;
  • Тъй като крайният потребител има право да присъства, ще можете да съберете автентични реакции от широката общественост и да увеличите популярността на вашите продукти;
  • Imm Cologne е източник за иновации и творчество, тъй като всяко издание подчертава необичайни, изобретателни дизайни и материали.

Аудитория и статистика

Imm Cologne продължава да расте с всяко ново издание, тъй като публиката вече е достигнала общо 149 000 международни посетители - това е една от най-големите причини да си запазите място на етажа на шоуто. За сравнение има над 1150 изложители, които средно участват във всяко издание. Посетителите, които идват, представляват професионални купувачи, както и широката общественост, което ви позволява да събирате ценна информация от купувачите на всяко ниво.

Разделението на посетителите въз основа на национални и чуждестранни е приблизително по средата, като повечето посетители са локализирани на територията на Европа, като на преден план са Испания, Франция и Белгия. Imm Кьолн е обединен с подкрепата на Асоциацията на германската мебелна индустрия, която дава легитимност и привлича професионални посетители от специализирания сектор за търговия на дребно, обзавеждане и интериорен дизайн.

Настаняване

Тайната на успеха по време на индустриални събития е хотелът, в който сте отседнали. Колкото по-добри са тарифите и местоположението му, толкова по-добро е вашето представяне и Trade Fair Trips ltd знаят всички най-добри хотелски оферти за imm Cologne.

Нашите услуги са достъпни за всяка компания и приспособяват нашите хотелски услуги за Imm Кьолн въз основа на вашите финансови възможности, така че да не харчите твърде много пари. Нашата мисия е да направим вашето работно пътуване рационализирано преживяване, така че винаги търсим хотели в близост до Кьолнмесе - всяка оферта, която изпращаме до вас, има добра връзка с обществения транспорт.

През годините Trade Fair Trips ltd разширява услугите си до логистика. Можете да заявите предварително съоръжения за срещи, както и да делегирате цялата си инсталация на щанда на нашия екип.

Full list of
hotels for
imm Cologne

Book Now
How to get to imm Cologne

Similar trade shows