imm Cologne 2024

imm Cologne 2024

Дом и начин на живот Декорации Мебели Осветление
Köln, Germany
14-18 Jan 2024
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
1 year
Уебсайт:
imm Cologne

Водещо световно събитие за интериорен дизайн

Световните тенденции, които оказват влияние върху секторите за мебели, кухни и бани, са показани в Imm Cologne - международното търговско изложение за обзавеждане, на което водещи компании, както и нововъзникващи марки представят своите най-добри продуктови линии.

Създаден за първи път през 1949 г., Imm Cologne се превърна в събитие за определяне на тенденции в индустрията с невероятно въздействие, което се усеща не само в Европа, но и далеч отвъд.

Неговата уместност може да бъде проследена от богатството на продукти, включени в каталога му. Има домашни мебели, интериор, матраци, килими, столове, репродукционни мебели, мебели за спалня, трапезария, тъкани, мебели за самостоятелно сглобяване, мебели от масивно дърво и мека мебел, само за да маркирате основните категории.

Imm Cologne 2024

Изданието на IMM Cologne за 2023 е отложено поради глобалната пандемия от коронавирус. Koelnmesse GmbH е избрала тази промяна след обсъждания с VDM. IMM Cologne е насрочен за новите дати от 14.01.2024 до 18.01.2024 и ще се проведе в Koelnmesse в Кьолн, Германия. Няма да бъдат спазвани социални дистанции, санитарни и други предпазни мерки за здраве и безопасност. Това се дължи на премахването на свързаните с тях вътрешни ограничения. Понастоящем в Германия няма въведени ограничения за пътуване.  

Настаняване

Тайната на успеха по време на индустриални събития е хотелът, в който сте отседнали. Колкото по-добри са тарифите и местоположението му, толкова по-добро е вашето представяне и Trade Fair Trips ltd знаят всички най-добри хотелски оферти за imm Cologne.

Нашите услуги са достъпни за всяка компания и приспособяват нашите хотелски услуги за Imm Кьолн въз основа на вашите финансови възможности, така че да не харчите твърде много пари. Нашата мисия е да направим вашето работно пътуване рационализирано преживяване, така че винаги търсим хотели в близост до Кьолнмесе - всяка оферта, която изпращаме до вас, има добра връзка с обществения транспорт.

През годините Trade Fair Trips ltd разширява услугите си до логистика. Можете да заявите предварително съоръжения за срещи, както и да делегирате цялата си инсталация на щанда на нашия екип.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около imm Cologne

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
imm Cologne 2024 Köln Hotel Dusseldorf City by Tulip Inn Düsseldorf от € 412.00 EUR Запази сега
imm Cologne 2024 Köln Precise House Dusseldorf Airport Ratingen от € 451.00 EUR Запази сега
imm Cologne 2024 Köln Sheraton Dusseldorf Airport Hotel Düsseldorf от € 496.00 EUR Запази сега
imm Cologne 2024 Köln Radisson Blu Conference Hotel, Dusseldorf 47.9 Düsseldorf от € 532.00 EUR Запази сега
imm Cologne 2024 Köln Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof 37.6 Düsseldorf от € 408.00 EUR Запази сега
imm Cologne 2024 Köln Trip Inn Hotel Esplanade 46.14 Düsseldorf от € 396.00 EUR Запази сега
imm Cologne 2024 Köln PLAZA Premium Koln 3.4 Köln от € 370.00 EUR Запази сега
imm Cologne 2024 Köln NH Dusseldorf City 45.21 Düsseldorf от € 476.00 EUR Запази сега
imm Cologne 2024 Köln Mercure Hotel Dusseldorf Sud 32.1 Düsseldorf от € 194.00 EUR Запази сега
imm Cologne 2024 Köln Mercure Koeln Belfortstrasse 2.9 Köln от € 256.00 EUR Запази сега

Imm Cologne създава тенденциите и вкуса на мебелите, поради което в началото на всяка година работи като по часовник. Изданията продължават една седмица през януари и се провеждат в Кьолн, Германия.

Ролите на официален организатор и домакин се споделят от Koelnmesse, който превърна Кьолн в едно от най-важните си събития. Първите четири дни са запазени само за професионални посетители, а последните три дни допускат широката публика.

Работното време често е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, но може да се промени. Последният ден приключва с един час по-рано.

Koelnmesse е напълно интегриран в инфраструктурата на Кьолн и ви дава много възможности за пътуване до работното място. Извън шофирането имате градска железопътна, метро и трамвайна линия, за да стигнете до там.

  • Най-голямото предимство за изложението е фактът, че започвате годината и сезона с най-добрия си крак напред и се връщате вкъщи с добра реклама и продажби;
  • Imm Кьолн се е доказал като еталонно събитие за мебелната индустрия, поради което ще срещнете основните контакти във вашата ниша;
  • Тъй като крайният потребител има право да присъства, ще можете да съберете автентични реакции от широката общественост и да увеличите популярността на вашите продукти;
  • Imm Cologne е източник за иновации и творчество, тъй като всяко издание подчертава необичайни, изобретателни дизайни и материали.

Imm Cologne продължава да расте с всяко ново издание, тъй като публиката вече е достигнала общо 149 000 международни посетители - това е една от най-големите причини да си запазите място на етажа на шоуто. За сравнение има над 1150 изложители, които средно участват във всяко издание. Посетителите, които идват, представляват професионални купувачи, както и широката общественост, което ви позволява да събирате ценна информация от купувачите на всяко ниво.

Разделението на посетителите въз основа на национални и чуждестранни е приблизително по средата, като повечето посетители са локализирани на територията на Европа, като на преден план са Испания, Франция и Белгия. Imm Кьолн е обединен с подкрепата на Асоциацията на германската мебелна индустрия, която дава легитимност и привлича професионални посетители от специализирания сектор за търговия на дребно, обзавеждане и интериорен дизайн.

Imm Cologne 2023

Imm Cologne 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 04.06.2023 и 06.06.2023 в Messe Cologne. Събитието се състоя заедно с LivingKitchen 2023 на площ от 120 000 м2. Двете търговски изложения посрещнаха около 100 718 участници. Това включваше 718 изложители от 43 държави, 88% от които от чужбина. Техните стоки бяха разгледани от около 100 000 посетители, 52% от които от чужда държава. Групата на посещаващите включваше около 30 000 търговски участници от 116 нации.

 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до imm Cologne 2024 Изпрати

imm Cologne акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.