Most booked hotels
Your free enquiry
HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Fiera Milano S.p.A.
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за HOMI 2023

Датите за провеждане на събитието HOMI 2023 са от 26.01.2023 до 29.01.2023. Мястото на провеждане е Fiera Milano, а изложението ще се проведе като изложба на живо. Строгите мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително задължителното показване на удостоверения за здравословно състояние, няма да бъдат прилагани във Fiera Milano. Това се дължи на отпадането на вътрешните ограничения и забраните за пътуване в страната.

Въведение в HOMI

Homi – Il Nuovo Grande MACEF е международно изложение, на което се стичат дизайнери на стоки за бита, интериорни дизайнери, декоратори и производители на всички онези дреболии, които правят обстановката около нас красива и уютна, а животът приятен и удобен. Декорации, домашен текстил, мебели, аксесоари, осветителни тела – многобройните посетители на изложението се наслаждават на уникални интериорни решения и се информират за тенденциите и нововъведенията в областта. Всичко това се случва в една от столиците на модата и дизайна – Милано, Италия.

Homi – Il Nuovo Grande MACEF се провежда в Милано и ако имате интереси или развивате бизнес, свързан с интериора и стоките за дома, трябва да го посетите. От това фирмата ви само ще спечели. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – можем да поемем организацията на пътуването ви. Ще ви спестим време от търсенето на подходящите хотели в Милано, бързо ще стесним кръга от хотели за Homi – Il Nuovo Grande MACEF. Резервирайте хотел или апартамент с нас – определено ще ви бъде и по-изгодно. Ще ви осигурим летищен трансфер, информация за подходящите маршрути и градски транспорт в града или кола под наем, както и всичко, което ви е необходимо за перфектното ви представяне по време на изложението.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на HOMI за 2021 се проведе във Fiera Milano между 5.09 и 8.09.2021. То съвпадна със Super Salone и Milano Design Week. HOMI2021 беше хибридно събитие, състоящо се от физическо изложение, допълнено от цифрова платформа. На физическото изложение бяха въведени строги мерки за защита, съгласно COVID-19. В HOMI2021 участваха над 300 марки от 22 държави. Сред тях имаше водещи дизайнери, местни компании, както и стартиращи предприятия. 30% от изложителите бяха от чужбина. Сред представените нации бяха Франция, Германия, Швеция, Белгия, Индонезия и Южна Корея. Италианските региони с висока посещаемост включваха Ломбардия, Тоскана, Венето, Пиемонт и Пулия. Един от водещите акценти на събитието беше представянето на проекта "Ki-Life". Друг водещ акцент беше включването на различни изложбени зони. Това включваше бизнес областите: Home Boutique & Design и Retail Inspiration. Home Boutique демонстрира висококачествено производство и включваше две подзони: Creazioni Italiane и World Designer. World Designer се състоеше от две зони: Textile Inspiration (Вдъхновение от текстил) и Fragrance Inspiration (Вдъхновение от аромати). Друго ново допълнение бяха 8-те тематични маршрута. Сред тях бяха тематичните пътеки " Christmas and Promotions" (Коледа и промоции), "PED", "Green Home" (Зелен дом), "Think Local" (Мисли локално) и "Homi Next". Сред най-важните теми на различните конференции на събитието бяха дизайн и устойчивост, дизайн на аромати и други.

Издание 2022

HOMI 2022 се проведе като търговско изложение на живо без въведени мерки за защита от Ковид-19 Това се дължеше на отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. Събитието се проведе между датите 16.09.2022 и 19.09.2022 във Fiera Milano. В него взеха участие 227 изложители, 40% от които пристигнаха от чужбина. 

Full list of
hotels for
HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

How to get to HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

Similar trade shows