Your free enquiry
HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

Milan ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Fiera Milano S.p.A.
Frequency
Frequency:
6 months

HOMI и Ковид-19

Датите за провеждане на събитието HOMI 2022 са от 16.09.2022 до 19.09.2022. Мястото на провеждане е Fiera Milano, а търговският панаир ще се проведе като изложение на живо. Във Fiera Milano ще бъдат приложени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително задължително показване на удостоверения за здравословно състояние. Това включва и сертификати за доказване на оздравяването. Такива документи трябва да бъдат представени и при пристигането в Италия поради наложените забрани за пътуване. Това се отнася както за пътниците на авиокомпаниите, така и за пътниците на фериботите.

Въведение в HOMI

Homi – Il Nuovo Grande MACEF е международно изложение, на което се стичат дизайнери на стоки за бита, интериорни дизайнери, декоратори и производители на всички онези дреболии, които правят обстановката около нас красива и уютна, а животът приятен и удобен. Декорации, домашен текстил, мебели, аксесоари, осветителни тела – многобройните посетители на изложението се наслаждават на уникални интериорни решения и се информират за тенденциите и нововъведенията в областта. Всичко това се случва в една от столиците на модата и дизайна – Милано, Италия.

Homi – Il Nuovo Grande MACEF се провежда в Милано и ако имате интереси или развивате бизнес, свързан с интериора и стоките за дома, трябва да го посетите. От това фирмата ви само ще спечели. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – можем да поемем организацията на пътуването ви. Ще ви спестим време от търсенето на подходящите хотели в Милано, бързо ще стесним кръга от хотели за Homi – Il Nuovo Grande MACEF. Резервирайте хотел или апартамент с нас – определено ще ви бъде и по-изгодно. Ще ви осигурим летищен трансфер, информация за подходящите маршрути и градски транспорт в града или кола под наем, както и всичко, което ви е необходимо за перфектното ви представяне по време на изложението.

Full list of
hotels for
HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

Book Now
How to get to HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

Similar trade shows