Your free enquiry
HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

Milan ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Fiera Milano S.p.A.
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за HOMI 2023

Датите за провеждане на събитието HOMI 2023 са от 26.01.2023 до 29.01.2023. Мястото на провеждане е Fiera Milano, а изложението ще се проведе като изложба на живо. Строгите мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително задължителното показване на удостоверения за здравословно състояние, няма да бъдат прилагани във Fiera Milano. Това се дължи на отпадането на вътрешните ограничения и забраните за пътуване в страната.

Въведение в HOMI

Homi – Il Nuovo Grande MACEF е международно изложение, на което се стичат дизайнери на стоки за бита, интериорни дизайнери, декоратори и производители на всички онези дреболии, които правят обстановката около нас красива и уютна, а животът приятен и удобен. Декорации, домашен текстил, мебели, аксесоари, осветителни тела – многобройните посетители на изложението се наслаждават на уникални интериорни решения и се информират за тенденциите и нововъведенията в областта. Всичко това се случва в една от столиците на модата и дизайна – Милано, Италия.

Homi – Il Nuovo Grande MACEF се провежда в Милано и ако имате интереси или развивате бизнес, свързан с интериора и стоките за дома, трябва да го посетите. От това фирмата ви само ще спечели. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – можем да поемем организацията на пътуването ви. Ще ви спестим време от търсенето на подходящите хотели в Милано, бързо ще стесним кръга от хотели за Homi – Il Nuovo Grande MACEF. Резервирайте хотел или апартамент с нас – определено ще ви бъде и по-изгодно. Ще ви осигурим летищен трансфер, информация за подходящите маршрути и градски транспорт в града или кола под наем, както и всичко, което ви е необходимо за перфектното ви представяне по време на изложението.

Full list of
hotels for
HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

Book Now
How to get to HOMI - IL NUOVO GRANDE MACEF

Similar trade shows