Your free enquiry
MAISON & OBJET

MAISON & OBJET

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
SAFI
Event website
Event website:
MAISON & OBJET
Frequency
Frequency:
6 months

Последни новини за MAISON & OBJET  

MAISON & OBJET 2023 ще се проведе между 19.01.2023 и 23.01.2023. Събитието ще се състои в Paris Nord Villepinte Exhibition Center под формата на изложение "лице в лице". Мястото на провеждане няма да включва строги мерки за превенция на COVID-19. Това се дължи на факта, че правителството на страната премахна вътрешните ограничения, свързани с пандемията, в резултат на подобряването на ситуацията. Поради същата причина в момента в страната няма ограничения за пътуване.

Въведение

Maison & Objet е стара марка, която се отглежда от 1995 г. и оттогава е надраснала своето просто описание като панаир за домакински стоки и декорации. Международният търговски панаир се превърна в естествен център за индустрията за интериорна декорация със силно гравитационно привличане на производителите на вкус и създателите на тенденции до степен, че не е естествен диктатор на това, което е вкусно за дома и офиса. Наистина, всяко пространство, предназначено за хора. Maison & Objet е мястото, където най-вероятно ще представите вашата марка на по-големия европейски пазар и портфолиото на събитието е почти неограничено. Посетителите на търговията получават достъп до парфюми, модни аксесоари, промишлени занаяти, мебели, обзавеждане, офис консумативи, порцеланови съдове, декорация на маса, прибори за хранене и градински артикули. За да се докаже колко интегрална е Maison & Objet, там е обявен и Дизайнерът на годината.

Логистиката

Maison & Objet се случва със стандартна честота за събития в своите сектори - два пъти годишно. Единият панаир е през януари, а вторият през септември, за да се улови изцяло богатството от тенденции през годината. Париж, Франция приветства професионални посетители в Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions et Center de Conventions, където те също могат да присъстват на Scenes d'interieur, maison & objet musées, maison & objet outdoor indoor и maison & objet projets - Solutions par l „архитектура на изкуството. Панаирът е съвместно предприятие на SAFI-Salons Français et Internationaux и Reed Expositions France (Siége Social) и изданията му продължават общо пет дни. Работното време е от 09:30 сутринта до 19:00 следобед през първите четири дни и до 18:00 часа през последния ден. Паркът Nord-Villepinte Parc d'Expositions е достъпен с автобус от Porte Maillot и летище Beauvais заедно с автобусите на Air France. Пътуващите могат да разчитат и на влака RER за бърза връзка с изложбената площадка.

Какво можете да очаквате като изложител

Въпреки че със сигурност е полезно като платформа за обществени поръчки, най-голямата сила на Maison & Objet се крие в нейните авторитети като производител на вкус. Вие сте в състояние да получите дълбока представа за вашата конкретна ниша и дори да създадете търсене на вашата естетика, което е идеално за вашата марка;

Maison & Objet също често е тематичен, което позволява на изложителите да позиционират по-добре колекции и продукти в рамките на по-големия разказ на шоуто. Темата на последното издание беше WORK! и получи добър прием;

Освен чисто бизнес аспекта на търговския панаир, Maison & Objet предлага и значителна програма за конференции, която обхваща теми като устойчив начин на живот и нови тенденции в използването на социалните медии и разказването на истории.

Аудитория и статистика

Вие сте въведени, за да разберете колко изгодно ще бъде вашето участие като изложител и ние сме тук, за да ви дадем нужните ви номера. Maison & Objet е дом на 3137 марки (представени от 2762 изложители) и само в последното издание са представени 863 новоизлагащи се марки. Ако трябва да изключим Франция, страните с най-висока концентрация на изложители са Италия, Германия, Холандия, Обединеното кралство и Белгия. Там присъстват близо 77 000 търговски посетители, като приблизително 30% от общия брой чуждестранни граждани достигат до 160 държави. Публиката се състои от интериорни дизайнери, архитекти, производители на мебели, хотелски вериги, ресторанти и купувачи на всички нива на търговската верига. Те включват търговия на дребно, търговци на едро, дистрибутори, онлайн търговия, вносител и износител.

Настаняване

Ако искате да увеличите напълно пазарните възможности, които се представят, тогава трябва да планирате много подробно работното си пътуване. Тук на помощ е Trade Fair Trips ltd, която предоставя едно гише за всички ваши нужди като изложител. Можете да направите резервации за съоръжения за срещи на ваше име доста предварително, както и да накарате екип да инсталира изложбената ви щанд според вашите изисквания. Но това, с което сме най-известни, е настаняването за изложби. Резервирайте хотели за Maison & Objet с часове и се насладете на специални отстъпки и промоции. Ние сме повече от способни да останем в рамките на определен ценови диапазон и да представим списък с най-добрите хотелски цени по време на Maison & Objet, като имате предвид. Можете също така да резервирате хотели в близост до Париж-Норд Вилепинте Парк д'Експозиции и да се насладите на бързо ежедневно пътуване до изложбената площадка.

Минали издания

Издание от 2021

MAISON & OBJET 2021 се проведе като изложение "лице в лице" между 09.09.2021 и 13.09.2021. В него участваха 1 476 изложители и 48 641 посетители, представляващи общо 112 държави. Сред държавите, представени на изложението, бяха Германия, Испания, Дания, Нидерландия, Франция и Белгия. Изложбеният център Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions беше въвел строги мерки за превенция на Ковид-19. Организаторите са избрали да проведат MAISON & OBJET март 2022 поради успеха на изданието през 2021.

Март 2022

Мартенското издание на MAISON & OBJET за 2022 продължи успеха на рестартиращото издание и беше второто реализирано по време на пандемията. Събитието на живо се проведе между 24.03.2022 и 28.03.2022 в изложбения център Paris Nord Villepinte. На изложението присъстваха общо 51 656 посетители, от които 18 674 международни, представляващи 136 държави. Нациите с най-голям брой посетители бяха Франция, САЩ, Испания, Португалия, Швейцария, Обединеното кралство, Нидерландия, Белгия, Италия и Германия.  53% от посетителите представляваха индустрията за търговия на дребно, а 58% от групата се състоеше от изпълнителни директори, директори и собственици на фирми. Групата участници включваше още 900 журналисти, както и 1 811 изложители от 53 държави. Деветстотин осемдесет и шест от фирмите изложителки бяха международни марки.

Full list of
hotels for
MAISON & OBJET

Book Now
How to get to MAISON & OBJET

Similar trade shows