MAISON & OBJET
MAISON & OBJET

MAISON & OBJET

New Dates
9 сеп 2021 - 13 сеп 2021
France , Paris
21 яну 2022 - 25 яну 2022
France , Paris

General Information

Organizer

SAFI

Event website

MAISON & OBJET

Frequency

6 months

MAISON & OBJET Map

MAISON & OBJET е международен търговски панаир за стоки за бита, аксесоари за дома, интериор и декорация. Счита се за едно от важните събития в бранша. Насочен е по-скоро към по-малки фирми, търговски вериги и магазини, художествени галерии, интериорни дизайнери и декоратори. Това е чудесно място, на което да се запознаете с тенденциите в интериора и декорацията и да потърсите нови възможности за сътрудничество и развитие на бизнеса си.

Започнете да планирате как панаирът може да ви е максимално полезен. Поверете на нас грижата за организацията на пътуването ви.

Резервирайте хотел онлайн с наша помощ. Така ще се справите по-бързо, ще се настаните по-удобно и ще платите по-малко – ние разполагаме с огромна база от хотели в Париж. Назначен от нас асистент ще ви помогне да стесните кръга от хотели за Maison & Objet до тези, които отговарят на изискванията и бюджета ви. Предлагаме ви и всякакви допълнителни услуги, които ще улеснят вашето бизнес пътуване и ще ви помогнат да се представите по-добре на панаира. Наем на кола, осигуряване на конферентна зала или помещение за срещи и т.н. Услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА