Your free enquiry
STOCKHOLM FURNITURE AND LIGHT FAIR

STOCKHOLM FURNITURE AND LIGHT FAIR

Stockholm, Sweden
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Stockholmsmassan
Frequency
Frequency:
1 year

Най-новата информация за Stockholm Furniture and Light Fair

Stockholm Furniture & Light Fair 2022 е отменен. Сред посочените причини са нарастващите нива на инфекции, причинени от Omicron. Датите за провеждане на изданието през 2023 са определени за 07.02.2023 и 11.02.2023. Организаторите са направили този труден избор, за да посрещнат възможно най-много участници  по време на събитието. Това включва посетители от държави, които в момента са подложени на изолация. Stockholmsmässan ще продължи да бъде домакин на търговското изложение. Мястото на провеждане ще инсталира строг план за безопасност срещу Ковид-19. Мерките за безопасност ще включват правила за социална дистанция и задължително носене на маски. По време на посещението си посетителите трябва да спазват социална дистанция от 1,5 метра. Освен това те трябва да носят медицински маски в закритите помещения.

Представяне на събитието

 

Stockholm Furniture and Light Fair е важно международно изложение за мебели, интериорен дизайн и осветление. Водещата роля на Швеция в дизайна и производството на мебели привлича дизайнери, производители и посетители от цял свят. Програмите и изложбите са изключително силни. Лекциите и презентациите също. Изложението е подходящото място да се запознаете с важни фигури в света на интериорния дизайн и да създадете трайни професионални контакти.

Поверете на нас търсенето на хотели за Stockholm Furniture and Light Fair. Самолетни и хотелски резервации, трансфер от и до летището – ще се погрижим за всичко. Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД е съставен от професионални организатори на бизнес пътувания. Разполагаме с голяма база хотели в Стокхолм и можем да ви намерим изгодно и комфортно настаняване. В случай, че ви е необходима конферентна зала или зала за преговори или имате нужда от допълнителна помощ, свързана с ползотворността на вашето бизнес пътуване – ние сме на разположение. Услугите ни са безплатни за вас и платени за всички фирми, чиито услуги ползвате по време на престоя си в Стокхолм. Спестете си време, като оставите организацията на нас. Вложете го в подготовка за изложението.

Full list of
hotels for
STOCKHOLM FURNITURE AND LIGHT FAIR

Book Now
How to get to STOCKHOLM FURNITURE AND LIGHT FAIR

Similar trade shows