Your free enquiry
SOLEX

SOLEX

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Premier Promotions and Exhibitions Limited
Event website
Event website:
SOLEX
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

SOLEX 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице между датите 10.07.2023 и 12.07.2023. Поради премахването на вътрешните политики, в NEC Бирмингам, който ще бъде домакин на събитието, няма да бъдат въведени строги процедури за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на подобрената пандемична ситуация, която доведе и до премахване на ограниченията за пътуване.

Представяне на събитието

SOLEX е търговско изложение за градинско обзавеждане. Изложителите представят градински мебели за дома, офиса, заведения за хранене и развлечение: барбекюта, мебели, беседки, тенти, чадъри, осветление, оборудване. Посетителите са търговци на едро и дребно, които се запознават с текущите тенденции и осигуряват стока за своите магазини. По време на събитието се засягат теми, свързани с проектирането на градински кътове, опазването на околната среда, устойчивото развитие и еко производството. Атмосферата на изложението е приятелска, спокойна, предразполагаща към осъществяване на нови контакти и партньорства. 

Поверете организацията на пътуването си на нас. Професионалният опит ще ни позволи да ви намерим бързо не просто хотели, а подходящите хотели за SOLEX. Освен с вашите онлайн хотелски резервации ще се заемем с осигуряването на летищен трансфер, кола под наем или информация за обществения транспорт, конферентна зала, екип, който да направи щанда ви – проектиране и построяване. Възползвайте се от помощта ни, тя е безплатна за вас. Взимаме комисионна само от хотелите и фирмите, чиито услуги ползвате по време на пътуването си. Ще ви улесним, облекчим и ще имате повече време за подготовката на представянето си. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Минали издания

2022

SOLEX 2022 се проведе като изложение лице в лице между 12.07.2022 и 14.07.2022. То се състоя в NEC Бирмингам и не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на свързаните с тях вътрешни ограничения. В събитието участваха 58 изложители.

Full list of
hotels for
SOLEX

Book Now
How to get to SOLEX
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

By car
By car:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

Similar trade shows