Your free enquiry
SHK ESSEN

SHK ESSEN

Essen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer:
Messe Essen GmbH
Event website
Event website:
SHK ESSEN
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

SHK ESSEN ще се проведе през март 2024 между 19-то и 22-ро число на месеца. Домакин на събитието на живо ще бъде Messe Essen. Мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на свързаните с него вътрешни ограничения. И все пак участниците трябва да имат предвид, че поради променящия се характер на пандемията организаторът може да реши да въведе такива предпазни мерки на по-късни дати. В момента, Германия няма въведени ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

SHK Essen е международно изложение за строителство, отопление и климатизация, с особен акцент върху възобновяемите енергийни източници. Това е първото специализирано изложение за представяне на иновациите в бранша: жилищни технологии за модерна вентилация и климатизация; енергоспестяващи технологии за отопление и др. То събира производители, експерти, проектанти, архитекти, инженери, търговци на едро и дребно, които се информират за новостите, създават контакти и партньорства, сключват сделки и дискутират важни за индустрията теми.

Съсредоточете се върху подготовката на бизнес представянето си и оставете организацията на пътуването за изложението на нас. Ние сме специалисти в намирането онлайн на подходящите хотели за международни изложения. Вместо да търсите сами хотели в Есен, ние бързо ще ви предложим подходящите хотели за SHK Essen. Ще организираме трансфера ви от и до летището и съобразно вашите изисквания ще ви осигурим кола под наем или информация за градския транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, ще наемем подходящата за целите ви.

С нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – имате всички условия за удобно, ползотворно и изгодно пътуване. Възползвайте се от услугите ни.

Предишни издания

2022

SHK ESSEN 2022 се проведе между 6-ти септември и 9-ти септември 2022. Форматът на събитието беше "лице в лице", а мястото на провеждане беше Messe Essen. На мястото на провеждане не бяха въведени строги процедури за превенция на Ковид-19. Това се дължеше на факта, че съответните вътрешни ограничения бяха отменени. Изложението привлече 406 изложители от 15 държави и над 24 000 посетители. 69 % от присъстващите бяха лица, вземащи решения за покупка. Събитието разгледа три основни теми и представи ESSEN. 91% от участниците биха предложили събитието на други, а 92% са потвърдили присъствието си за бъдещото издание.

Full list of
hotels for
SHK ESSEN

Book Now
How to get to SHK ESSEN

Similar trade shows