Your free enquiry
AHR Expo

AHR Expo

Atlanta, USA
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
International Exposition Co.
Event website
Event website:
AHR Expo
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за AHR Expo 2023

AHR Expo ще се проведе като изложение  тип "лице в лице" между 06.02.2023 г. и 08.02.2023 г. Мястото на провеждане на търговското изложение ще бъде Световният конгресен център в Атланта, САЩ. Конгресният център ще въведе строги превантивни мерки срещу Ковид-19 за изданието. Планът за превенция ще включва разпоредби като задължителното използване на маски за лице в закритите помещения и 3G правилото за допускане на посетители.  Всички участници в панаира трябва да носят хирургически маски, когато посещават мястото на събитието. Поради действащите в момента забрани за пътуване, при пристигане в САЩ трябва да се покажат 3G документи. 

Въведение

AHR Expo има критично важна цел като пазарно място и сцена, където компаниите могат да представят своите най-нови технологични постижения и успехи в областта на климатизацията, отоплението и охлаждането. Международният панаир, провеждащ се в Атланта, САЩ, има средна посещаемост от около 2000 изложители и 60 000 представители на сектора, което го прави едно от най-значимите събития в световен мащаб. Избегнете конкуренцията за хотели на разумни цени и спестете пари от бюджета си за пътуването с помощта на Трейд Феър Трипс ЕООД.

Хотелски оферти за AHR Expo има предостатъчно, но ще отнеме време да намерите цените, които съответстват на вашия бюджет и изискванията ви за удобно местоположение. Защо да посвещавате цели дни на тази дейност, когато ние в Трейд Феър Трипс ЕООД можем да се справим с всичко за един ден. На база на вашия предпочитан бюджет, нашият екип създава списък с варианти в благоприятно местоположение. Това ви дава предимство по време на изложението AHR Expo, което не само представя най-различни продукти и услуги, но и организира няколко специални раздела като Автоматизация и управление на сгради, Софтуерен център и Павилион на Асоциацията по качество на въздуха на закрито (Indoor Air Quality Association).

AHR Expo - Предишни издания

Издание 2022

Изданието на AHR Expo през 2022 г. се проведе в Конгресния център в Лас Вегас между 31.01.2022 г. и 02.02.2022 г. Форматът на събитието беше "лице в лице", а мястото на провеждане разполагаше с най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това включваше необходимостта участниците да покажат 3G документи преди влизане, като например паспорти за ваксинация. В изданието се включиха общо 30 678 участници, включително 1 573 изложители. 

Full list of
hotels for
AHR Expo

Book Now
How to get to AHR Expo

Similar trade shows