BAUExpo 2024

BAUExpo 2024

Архитектура Строителство
Giesen, Germany
08-10 Mar 2024
Организатор:
MAE systems GmbH
Място на провеждане:
Messe Giessen GmbH
Честота:
1 year
Уебсайт:
BAUExpo

Ключовата търговска платформа за строителния сектор в Германия

Първото издание на BAUExpo се появи през 1995 г. и търговският панаир се разрасна и разшири като пазар и платформа за регионалната строителна индустрия. Основната цел на BAUExpo е да въведе предлагането в търсенето и да стимулира директните продажби. Има всяка една продуктова група по веригата на стойността под един покрив - строителни машини и инструменти, строителни материали, защита, покриви, стени, фасади, прозорци, врати, порти, сглобяеми и масивни къщи, кухненски модули, ремонт на стари къщи, интериорен дизайн и обзавеждане, градински и ландшафтен дизайн. BAUExpo е най-добрият възможен начин за директни продажби и стартиране на нови продукти. Често продуктите свършват!

BAUExpo 2024

BAUExpo ще се завърне на нови дати през 2024: 08.03.2024-10.03.2024. Организаторите се надяват, че ще могат да посрещнат посетителите и изложителите отново в Messe Giessen. Все още има достатъчен интерес към провеждането на професионални събития, което само показва колко устойчиви и важни са търговските изложения и прояви за стимулиране на иновациите и генериране на потенциални продажби. Поради това, че през 2022 страната отмени ограниченията си относно Ковид-19, от посетителите няма да се изисква да спазват никакви мерки за безопасност, като например да показват 3G документи за влизане.

Настаняване

Имате ли билети за BAUExpo? Следващата стъпка е да резервирате хотелски стаи в Гисен, Германия. Trade Fair Trips ltd е вашият водач из града и ви показва всички най-добри хотелски оферти на всяка цена. Цената има значение и ние ви предоставяме най-достъпните цени за хотели в града. Резервирайте хотел близо до Messe Giessen и същевременно направете страхотни спестявания. Хотели, хостели, апартаменти – разполагаме с всичко и имаме повече от десетилетие осигуряване на настаняване за търговски изложения. Вие сте в добри ръце и имате своята резервация за BAUExpo само за един работен ден. Trade Fair Trips ltd предлага много допълнителни услуги, които да ви помогнат при бизнес пътуването. Можете да ни накарате да резервираме зала за срещи в изложбения център. Нямате екип, който да изгради своя щанд? Наемете екип от нас на правилната цена.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

16 минути при пътуване от Giese Hauptbahnhof (Централна Гара Гиезе)

С кола
С кола:

45 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

8 минути при пътуване от Giese Hauptbahnhof (Централна Гара Гиезе)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

10 минути при пътуване от Giese Hauptbahnhof (Централна Гара Гиезе)

map

Хотели около BAUExpo

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
BAUExpo 2024 Giesen Best Western Premier IB Hotel Friedberger Warte Frankfurt am Main от € 296.00 EUR Запази сега
BAUExpo 2024 Giesen Mercure Hotel Frankfurt Eschborn Helfmann Park Eschborn от € 186.00 EUR Запази сега
BAUExpo 2024 Giesen Mercure Hotel Bad Homburg Friedrichsdorf Friedrichsdorf при поискване Заявка
BAUExpo 2024 Giesen B&B Hotel Bad Homburg Bad Homburg vor der Höhe при поискване Заявка
BAUExpo 2024 Giesen City Central Promenade Bad Homburg при поискване Заявка
BAUExpo 2024 Giesen KTC Konigstein Konigstein im Taunus при поискване Заявка
BAUExpo 2024 Giesen Welcome Hotel Marburg Marburg an der Lahn при поискване Заявка
BAUExpo 2024 Giesen Hotel Esmer Alsfeld при поискване Заявка
BAUExpo 2024 Giesen VILA VITA Rosenpark Marburg an der Lahn при поискване Заявка
BAUExpo 2024 Giesen Comfort Hotel Am Kurpark Bad Homburg при поискване Заявка

BAUExpo ви предлага Messe Giessen GmbH, който също изпълнява двойна функция като домакин. Търговският панаир, базиран в Гисен, Германия, е ежегодно събитие, което се провежда всеки февруари. Изданията се изпълняват общо три дни в последния уикенд на месеца. Както търговските посетители, така и широката публика са добре дошли да присъстват на търговското изложение. Работното време и за трите дати е определено от 10:00 сутринта до 18:00 часа следобед. Messe Giessen има централно местоположение на пешеходно разстояние от централната жп гара, което означава, че има лесни начини да стигнете до него. В момента автобусните линии 7, 12, 24, 801 и 802 обслужват изложбените площи и се движат редовно през целия ден. Messe Giessen също е доста близо до жп гарата Oswaldsgarten. Независимо къде се намирате в града, бързо ще намерите пътя си!

  • „Книгите за поръчки вече са пълни. Междувременно посетителите вече стояха на пътеката, поради което обмисляме да разширим щанда си догодина“, - Удо Гус, Джудо;
  • „Всеки, който наистина се интересува от сферата на строителството и желае да получи информация за нея, посещава BAUExpo. Като едносекторно строително изложение, той предлага всичко важно по темите за строителство, живеене и обновяване“, - генерална агенция Алианц;
  • „Нямаме нужда от маса хора; имаме нужда от правилните посетители, които се интересуват от нашата тема. И имахме доста от тях през трите дни“, - Хайнрих Мюлер и Зон;
  • „Тази година по-голямата част от посетителите със сигурност планират инвестиции и ние сме щастливи, че обединихме тези проекти директно заедно с идеите за реализация и предложенията на изложителите в BAUExpo. Следователно търговското изложение се отплати както за посетителите, така и за изложителите“, - Роланд Цверенц, управляващ директор на Messe Giessen GmbH.

BAUExpo създава много възможности както за строителните професионалисти, така и за собствениците на жилища да получат всичко необходимо за бъдещи проекти по отношение на материали и оборудване. Въпреки че търговското събитие е ориентирано към региона Хесен, то успява да предизвика голям интерес. Последното издание видя, че общо над 10 000 души присъстваха на BAUExpo. Това не е лошо за търговско изложение с 300 изложители средно всяка година. Създава идеалните условия за привличане на постоянен поток от хора към вашия щанд. Извън голямата група собственици на жилища, посетителите идват от всички професионални среди - разработчици, изпълнители, търговци и производители. Те идват не само да правят покупки, но и да бъдат добре информирани за тенденциите и технологиите. BAUExpo се посвети на представянето на бъдещето на строителството и живеенето в три специални изложбени зони – Интелигентен дом, Сигурност в къщи и апартаменти и Безбариерно строителство и живот.

BAUExpo 2023

Изданието на BAUExpo за 2023 година отбеляза тържественото завръщане на търговското изложение след 2-годишно прекъсване. Събитието се проведе в Messe Giesen между 10.03.2023 и 12.03.2023, и беше посетено от над 10 000 участници. Това включваше повече от 220 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до BAUExpo 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.