Your free enquiry
BAUExpo

BAUExpo

Giesen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer:
MAE systems GmbH
Event website
Event website:
BAUExpo
Frequency
Frequency:
1 year

BAUExpo & Ковид-19

BAUExpo ще се завърне през 2023 с нови дати: 10-ти март до 12-ти март 2023 г. Организаторите се надяват, че ще могат да посрещнат посетителите и изложителите отново в Messe Giessen. Все още има достатъчен интерес към провеждането на професионални събития, което само показва колко устойчиви и важни са търговските изложения за стимулиране на иновациите и генериране на потенциални продажби. Поради отмяната на вътрешните ограничения свързани с Ковид-19 през април 2022 и на забраните за пътуване през юни 2022, понастоящем от посетителите няма да се изисква да показват 3G документи за влизане при пристигане в страната и на мяастото за провеждане. Те трябва да имат предвид, че ще бъдат насърчавани да следват препоръчителни стъпки, като например да поддържат социална дистанция.

Въведение

Първото издание на BAUExpo се появи през 1995 г. и търговският панаир се разрасна и разшири като пазар и платформа за регионалната строителна индустрия. Основната цел на BAUExpo е да въведе предлагането в търсенето и да стимулира директните продажби. Има всяка една продуктова група по веригата на стойността под един покрив - строителни машини и инструменти, строителни материали, защита, покриви, стени, фасади, прозорци, врати, порти, сглобяеми и масивни къщи, кухненски модули, ремонт на стари къщи, интериорен дизайн и обзавеждане, градински и ландшафтен дизайн. BAUExpo е най-добрият възможен начин за директни продажби и стартиране на нови продукти. Често продуктите свършват!

Логистиката

BAUExpo ви предлага Messe Giessen GmbH, който също изпълнява двойна функция като домакин. Търговският панаир, базиран в Гисен, Германия, е ежегодно събитие, което се провежда всеки февруари. Изданията се изпълняват общо три дни в последния уикенд на месеца. Както търговските посетители, така и широката публика са добре дошли да присъстват на търговското изложение. Работното време и за трите дати е определено от 10:00 сутринта до 18:00 часа следобед. Messe Giessen има централно местоположение на пешеходно разстояние от централната жп гара, което означава, че има лесни начини да стигнете до него. В момента автобусните линии 7, 12, 24, 801 и 802 обслужват изложбените площи и се движат редовно през целия ден. Messe Giessen също е доста близо до жп гарата Oswaldsgarten. Независимо къде се намирате в града, бързо ще намерите пътя си!

Какво казват хората?

• „Книгите за поръчки вече са пълни. Междувременно посетителите вече стояха на пътеката, поради което обмисляме да разширим щанда си догодина“, - Удо Гус, Джудо;

• „Всеки, който наистина се интересува от сферата на строителството и желае да получи информация за нея, посещава BAUExpo. Като едносекторно строително изложение, той предлага всичко важно по темите за строителство, живеене и обновяване“, - генерална агенция Алианц

• „Нямаме нужда от маса хора; имаме нужда от правилните посетители, които се интересуват от нашата тема. И имахме доста от тях през трите дни“, - Хайнрих Мюлер и Зон.

• „Тази година по-голямата част от посетителите със сигурност планират инвестиции и ние сме щастливи, че обединихме тези проекти директно заедно с идеите за реализация и предложенията на изложителите в BAUExpo. Следователно търговското изложение се отплати както за посетителите, така и за изложителите“, - Роланд Цверенц, управляващ директор на Messe Giessen GmbH.

Аудитория и статистика

BAUExpo създава много възможности както за строителните професионалисти, така и за собствениците на жилища да получат всичко необходимо за бъдещи проекти по отношение на материали и оборудване. Въпреки че търговското събитие е ориентирано към региона Хесен, то успява да предизвика голям интерес. Последното издание видя, че общо над 10 000 души присъстваха на BAUExpo. Това не е лошо за търговско изложение с 300 изложители средно всяка година. Създава идеалните условия за привличане на постоянен поток от хора към вашия щанд. Извън голямата група собственици на жилища, посетителите идват от всички професионални среди - разработчици, изпълнители, търговци и производители. Те идват не само да правят покупки, но и да бъдат добре информирани за тенденциите и технологиите. BAUExpo се посвети на представянето на бъдещето на строителството и живеенето в три специални изложбени зони – Интелигентен дом, Сигурност в къщи и апартаменти и Безбариерно строителство и живот.

Настаняване

Имате ли билети за BAUExpo? Следващата стъпка е да резервирате хотелски стаи в Гисен, Германия. Trade Fair Trips ltd е вашият водач из града и ви показва всички най-добри хотелски оферти на всяка цена. Цената има значение и ние ви предоставяме най-достъпните цени за хотели в града. Резервирайте хотел близо до Messe Giessen и същевременно направете страхотни спестявания. Хотели, хостели, апартаменти – разполагаме с всичко и имаме повече от десетилетие осигуряване на настаняване за търговски изложения. Вие сте в добри ръце и имате своята резервация за BAUExpo само за един работен ден. Trade Fair Trips ltd предлага много допълнителни услуги, които да ви помогнат при бизнес пътуването. Можете да ни накарате да резервираме зала за срещи в изложбения център. Нямате екип, който да изгради своя щанд? Наемете екип от нас на правилната цена.

Full list of
hotels for
BAUExpo

Book Now
How to get to BAUExpo

Similar trade shows