Most booked hotels
Your free enquiry
IBS

IBS

Las Vegas, USA
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
National Association Home Builders
Event website
Event website:
IBS
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за IBS

Изданието на IBS през 2023 г. ще се проведе от 31.01.2023 до 02.02.2023 г. Търговското изложение на живо ще се проведе в Конгресния център на Лас Вегас. В конгресния център ще се въведат най-новите стратегии за превенция на инфекции с Ковид-19, като например задължителни медицински маски за лице. Участниците трябва да поддържат безопасно разстояние от 1,5 метра през цялото време. Те трябва да носят маските за лице на места като изложбените зали. При пристигането си в Съединените щати участниците трябва да представят 3G документи, като например отрицателни резултати от изследвания.

IBS - Въведение

IBS предоставя задълбочена информация относно настоящата ситуация в областта на леките конструкции, ремоделирането и строителството, наред с безброй образователни възможности. Международният панаир се завръща в Орландо, САЩ, където се очаква да участват над 1400 изложители. Още ли се чудите къде да отседнете? Трейд Феър Трипс ЕООД разполага с всички конкурентни цени на хотели - без значение какъв е бюджетът ви! Избегнете трескавото търсене и уредете своята резервация още днес.

Хотелски оферти за IBS има предостатъчно, но не бива да губите време да ги търсите сами. Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да снеме това бреме от вашите рамене. Ние сравняваме цените, за да намерим оптималната оферта за вас и да ви позиционираме максимално близо до мястото на събитието. Това помага вашето участие да бъде по-координирано и продуктивно. Изложението IBS е посветено на стимулирането на таланти със своите Young Pro предложения, насочени към демографската група на 20 до 30-годишните, плюс кариерни насоки и съвети. Събитието предлага огромни възможности за обмен на контакти и бизнес връзки. Конферентната програма IBS Centrals ви дава възможността да откриете своята ниша и да разговаряте с нейните лидери - били те от областта на жилищния сектор, строителството по поръчка, дизайна, ремоделирането или продажбите.

Предишни издания на IBS

Предаване 2022
Изданието на IBS през 2022 г. се проведе като търговско изложение на живо в Orange Country Convention Center в Орландо, Флорида. То се проведе между 08.02.2022 г. и 10.02.2022 г., като мястото на провеждане разполагаше с най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. Протоколите за безопасност включваха необходимостта участниците да представят 3G документи поради политиката за влизане. Въпреки пандемията от Covid-19, събитието получи повече от 70 000 търговски посетители и над 800 изложители, които бяха дошли да разгледат повече от 120-те представени образователни сесии.

Full list of
hotels for
IBS

How to get to IBS

Similar trade shows