IBS

IBS

Строителство и конструкция Строителство Архитектура
Организатор:
National Association Home Builders
Честота:
1 year
Уебсайт:
IBS

Водещо изложение за жилищно строителство в САЩ

IBS предоставя задълбочена информация относно настоящата ситуация в областта на леките конструкции, ремоделирането и строителството, наред с безброй образователни възможности. Международният панаир се завръща в Орландо, САЩ, където се очаква да участват над 1400 изложители. Изложението IBS е посветено на стимулирането на таланти със своите Young Pro предложения, насочени към демографската група на 20 до 30-годишните, плюс кариерни насоки и съвети. Събитието предлага огромни възможности за обмен на контакти и бизнес връзки. Конферентната програма IBS Centrals ви дава възможността да откриете своята ниша и да разговаряте с нейните лидери - били те от областта на жилищния сектор, строителството по поръчка, дизайна, ремоделирането или продажбите.

IBS 2024

Изданието на IBS през 2024 ще се проведе от 27.02.2024 до 29.02.2024. Търговското изложение на живо ще се проведе в Las Vegas Convention Center в Лас Вегас, Невада. В събитийния център няма да се прилагат най-новите стратегии за превенция на Ковид-19, като например задължителните защитни маски за лице. Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения на САЩ, свързани с пандемията. При пристигането си в Съединените щати участниците трябва да представят 3G документи, като отрицателни резултати от тестове и паспорти за ваксинация, заедно с подписани удостоверителни документи.

Настаняване

Още ли се чудите къде да отседнете? Трейд Феър Трипс ЕООД разполага с всички конкурентни цени на хотели - без значение какъв е бюджетът ви! Избегнете трескавото търсене и уредете своята резервация още днес. Хотелски оферти за IBS има предостатъчно, но не бива да губите време да ги търсите сами. Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да снеме това бреме от вашите рамене. Ние сравняваме цените, за да намерим оптималната оферта за вас и да ви позиционираме максимално близо до мястото на събитието. Това помага вашето участие да бъде по-координирано и продуктивно.

IBS 2022

Изданието на IBS през 2022 г. се проведе като търговско изложение на живо в Orange Country Convention Center в Орландо, Флорида. То се проведе между 08.02.2022 г. и 10.02.2022 г., като мястото на провеждане разполагаше с най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. Протоколите за безопасност включваха необходимостта участниците да представят 3G документи поради политиката за влизане. Въпреки пандемията от Covid-19, събитието получи повече от 70 000 търговски посетители и над 800 изложители, които бяха дошли да разгледат повече от 120-те представени образователни сесии.

 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IBS Изпрати

Отзиви

Mario Vocaturo / Via Valtellina 45 - SMM 2016 - Hotel Domicil Hamburg by Golden Tulip
Everything has going well with your company and with the hotel that was clean and useful for the scope. We'll work with you again in the fu...

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.