Your free enquiry
R + T

R + T

Stuttgart ,Germany
индустрия
индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer :
LandesMesse Stuttgart GmbH
Event website
Event website :
R + T
Frequency
Frequency:
3 years

COVID-19 принуди организаторите да се откажат от плановете за събитие на живо през 2021 г. Вместо това ще има дигитално издание от 22 февруари до 25 февруари. Следващото физическо издание на R + T е обявено за 2022 г. Messe Stuttgart е потвърдено да бъде домакин от 21 февруари до 25 февруари.

Въведение

Едно изложение ще събере експертите в области като врати и слънцезащитни системи. Името на този търговски панаир е R + T и е задължително за посещение от известните производители. Създадена за първи път през 1965 г., R + T формира сплотена общност, изгражда видимост и се утвърждава като основна среща между търсенето и предлагането в индустрията. Това прави решението за изложение на международния търговски панаир много по-лесно.

Вие сте в челните редици на индустриалните тенденции, независимо дали това е чисто нова иновация или тенденция в дизайна, която обхваща света. Продуктовото портфолио точно представя цялата верига на стойността: ролетни щори, текстил с покритие, алармена инсталация, щори, врати, системи за контрол, системи за сигурност, двигатели и строителни части.

R + T също е барометър за бъдещето - всичко, което трябва да направите, е да разгледате 14-те различни награди за иновации, раздадени за всяко издание.

Акценти

  • Строителни технологии и оборудване
  • Машини
  • Интериорно строителство
  • Ролетни щори
  • Прозорци
  • Порти
  • Врати

Логистиката

Щутгарт, Германия е официалната база за R + T, която се провежда веднъж на всеки три години. Всяко издание продължава общо пет дни и обикновено е насрочено за втората половина на февруари. Messe Stuttgart е едновременно мястото и официалният организатор, но R + T е възможно с щедрата подкрепа на няколко институции като BVT, ITRS и Германската асоциация за щори и слънцезащита.

Към момента няма публикувано официално работно време. Допускат се само търговски посетители. Ако сте избрали кола под наем, ще намерите много лесно да пристигнете на мястото. За тези, които не желаят да шофират, има добри връзки до и от летище Щутгарт. След като сте в града, имате избор между автобусите и крайградската влакова система, за да направите пътуването си по-бързо.

Какво казват хората?

„Опитът за 2018 г. беше много добър. Срещнахме се със сигурност нашите дилъри и архитекти, така че хората да могат да тестват нашите продукти, но имахме и колеги от старши асоциации, с които имахме обмен на опит и най-добри практики. Беше много, много тестово за нас. Възможността да се срещнете с хора от по-голямата част от света е най-добрият начин за събиране на информация и учене и развитие на нашия пазар.”, каза Никола Формарели / ACMI

„Много сме доволни от R + T. Перспективата да срещнем много потенциални купувачи за нас е добра. Срещали сме се с много потенциални клиенти от цял ​​свят. Ние имаме силен пазар в Близкия изток и се опитваме да установим някои пазари в Европа.“, каза Garvit Mirani / Gandhi Automations Pvt Ltd;

„Международната асоциация на вратите е част от R + T. Това е четвъртият път, когато виждаме как ходът на R + T върви в посока, която е много положителна за нашите асоциации и много, много, много подобрения.“- каза Крис Лонг / Международна асоциация на вратите

Аудитория и статистика

Нека да прегледаме процента на посещаемост на R + T. Последното издание видя продуктите и иновациите от над 1000 международни изложители, идващи от над 40 държави. Организаторите отчитат проценти на аудиторията при 65 000 търговски посетители от над 140 държави. Това е повече от достатъчна причина за пътуване до панаира. Италия, Франция, Испания, Швейцария и Холандия се утвърждават като пазари с най-много посетители и съответно купувачи.

Друга добра статистика е, че на R + T могат да се видят много професионалисти вземащи решения. Приблизително 87% от всички посетители са или независими изпълнители, управляващи директори или членове на борда.

Професионалната разбивка на посетителите разкрива следните сектори - ролетни щори и защита от слънце, производство на врати и врати, търговия със строителни елементи, производство на прозорци, монтаж, поддръжка и сервиз.

Настаняване

Планирането на търговски панаир с всички изисквания от резервация на хотели в Щутгарт до управление на промоционални материали и вашият щанд може да бъде плашещ. Използвайки отличните услуги на Trade Fair Trips Ltd, можете да сте сигурни, че вашите договорености за резервация ще се обработват от истински професионалисти с дългогодишен опит. Можете да ни се доверите да резервираме съоръжения за срещи с подходящо оборудване или да ни накарате да изградим изцяло вашия изложбен щанд.

Освен това можем да създадем и индивидуално предложение за настаняване в хотел по време на R + T. Ние работим според вашите спецификации, бюджет и нужди. Нашата мисия е да направим настаняването за търговски изложения достъпно и удобно. Получавате списък с хотели близо до Messe Stuttgart с отлични връзки с обществения транспорт. TFT ltd проектира вашето работно пътуване до последния детайл и дава резултати в рамките на един работен ден!

Full list of
hotels for
R + T

Book Now
How to get to R + T

Similar trade shows