Your free enquiry
BAU

BAU

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
BAU
Frequency
Frequency:
2 years

BAU и Ковид-19

През 2023 г. Messe Munich GmbH ще бъде домакин на BAU като търговско изложение на живо. Датите за последното издание са определени: От 09.01.2023 до 14.01.2023 в Messe Munich. На територията на изложението ще се използват най-съвременните и строги мерки за защита от коронавируси, за да се гарантира безопасността на участниците. Мерките за безопасност ще включват предпазни мерки като социална дистанция, политика за влизане и задължителни лични предпазни средства. Участниците трябва да се придържат към политиката за социална дистанция от 1,5 м и да носят маски за лице FFP2 по всяко време. Маските трябва винаги да покриват устата и носа и могат да се свалят в случаи като открити пространства, където се спазва посочената безопасна дистанция. По всяко време те трябва да избягват физическите действия на общуване, като например ръкостискане, и да извършват хигиена на ръцете толкова често, колкото е необходимо. Преди да бъдат допуснати до BAU 2023, участниците ще трябва да покажат документи като доказателство за възстановяване поради настоящата политика за влизане. Такива документи трябва да бъдат показани и при пристигането в Германия поради ограниченията за пътуване.

Въведение

Нямате търпение да разберете повече за иновативни идеи и решения в строителството и архитектурата? BAU е идеалното международно търговско изложение, посветено на разработки и нови подходи, където опитни изложители ще ви покажат бъдещето на строителния сектор. 

Строителното изложение BAU в Мюнхен е една от най-значимите платформи за представяне на продуктовите иновации за ново и съществуващо обектово и жилищно строителство. Водещи компании от сектора ще презентират новостите и разработките си на пазара за иновативни системни решения. На изложението ще имате възможността да се информирате от първа инстанция за продуктите и технологиите, и да създадете нови контакти с фирми и клиенти от строителния бранш. Ще имате достъп до изобилие от нови продукти и машини, които ще бъдат демонстирани – изолационни материали, архитектурни услуги, сигурност на сградите, планиране на строителството, поддръжка на сгради, управление на сгради и слънчеви панели – това са само част от програмата. 

Акценти

• В изданието за 2019 г. беше включена нова секция, която се фокусира върху строителните технологии.

• digitalBAU наскоро беше обявено като отделно събитие, което да се провежда на всеки две години в Кьолн от 2020 г.

• Аудиторията е нараснала до над 250 000 професионалисти – това обещава висока възвръщаемост на инвестициите.

Логистиката

Мюнхен е градът – домакин на събитието, а изданията в Германия се падат на всяка нечетна година с програма, която се състои от шест дни. Messe Munich GmbH удвоява функциите си - като организатор, и като място, където се провежда BAU. Събитието започва в 09:30 сутринта, а търговските посетители имат достъп до 18:00 следобед.

Аудитория и статистика

BAU е опора на световния строителен пазар повече от половин век и се доказа като една от най-успешните B2B платформи в света. Основната цел е да се постигне търсене и предлагане, като през цялото време се поддържа връзка с новите разработки в сектора. Строителни инженери, строителни инженери, интериорни дизайнери, инвеститори, проектанти и дори изследователи съставляват – това е аудиторията на изложението BAU, която също е отворена за широката публика.

Евтини хотелски стаи близо до Messe Munchen

Бъди един от първите, които резервира хотели, близо до провеждането на събитието BAU и се възползвай от най-добрите отстъпки, осигурени с любезното съдействие на Trade Fair Trips ltd. Нашият екип ще ти предостави много възможности от резиденции, хотели и жилищни сгради в Мюнхен, като ще се съобразим с твоя индивидуален бюджет. Споделете с нас предпочитания от вас тип стая и ценови диапазон и ние ще ви резервираме хотел в близост до Messe München, който освен, че ще ви спести пари и ще ви предостави достъп дп редовен обществен транспорт до самото място. Освен това, Trade Fair Trips ltd може да ви съдейства при инсталирането на вашия изложбен щанд до резервиране на помещения за срещи за презентация - ние сме тук за вас, за да се погрижим за всеки детайл от вашето бизнес пътуване.

Full list of
hotels for
BAU

Book Now
How to get to BAU
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows