Your free enquiry
BAU

BAU

Munich ,Germany
индустрия
индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
BAU
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Очаквате с нетърпение иновативните идеи и решения в строителството и архитектурата? BAU е идеалният международен търговски панаир, посветен на разработки, пробиви и нови подходи, където опитни изложители ще ви покажат бъдещето на строителния сектор. Имате богатство от изложени нови продукти и машини - изолационни материали, архитектурни услуги, сградна сигурност, строително планиране, поддръжка на сгради, управление на сгради и слънчеви панели сред много други.

Акценти

  • В изданието за 2019 г. беше включен нов раздел, който се фокусира върху строителните технологии.
  • digitalBAU беше обявен наскоро като отделно събитие, което ще се провежда на всеки две години в Кьолн от 2020 г.
  • Аудиторията, която е нараснала до над 250 000 професионалисти - това обещава висока възвръщаемост на инвестициите.

Логистиката

Мюнхен, Германия е градът домакин и изданията падат всяка нечетна година с програма, която се провежда шест дни поред. Messe München GmbH удвоява функциите си и като организатор, и като място, където се провежда BAU. Вратите се отварят в 9:30 сутринта и търговските посетители получават вход до 06:00 следобед.

Аудитория и статистика

BAU е опора на световния строителен пазар в продължение на повече от половин век и се е доказала като една от най-успешните B2B платформи в света. Основната цел е да се въведат търсенето и предлагането, като същевременно се поддържа връзка с новите развития по цялата верига на стойността. Гражданските инженери, строителните инженери, интериорните дизайнери, инвеститорите, проектантите и дори изследователите съставят публиката в BAU, която също е отворена за широката публика.

Евтини хотелски стаи в близост до Мюнхен

Не бъдете последният, който резервира хотели близо до BAU и се възползвайте от най-добрите отстъпки с любезното съдействие на Trade Fair Trips ltd. Нашият екип разполага с широка мрежа и работи с резиденции, хотели и жилищни сгради в Мюнхен във всички бюджетни размери. Казвате ни предпочитания тип стая и ценови диапазон и ние ви резервираме хотел в близост до Messe München, който ви спестява пари и осигурява редовен обществен транспорт до мястото. Има още Trade Fair Trips ltd, които могат да направят за вас. От помощ при инсталирането на щанда ви до резервиране на съоръжения за срещи за презентация, ние сме тук за вас на всяка крачка.

Full list of
hotels for
BAU

Book Now
How to get to BAU

Similar trade shows