BAU
BAU

BAU

New Dates
9 яну 2023 - 14 яну 2023
Germany , Munich

General Information

Organizer

Messe Munich

Event website

BAU

Frequency

2 years

BAU Map

Past Editions

14 - 19 Jan BAU 2019

16 - 21 Jan BAU 2017

19 - 24 Jan BAU 2015

Bau е международен търговски панаир за архитектура и всички сфери на строителната индустрия. Строителни материали, архитектурни студиа, фирми за строителна техника – изложителите на панаира показват какви ще са тенденциите в бранша за следващата година и запознават колеги, партньори и посетители с иновациите в сферата на строителните технологии.

Посетете го и вие. Така ще можете да въведете нови услуги в бизнеса си, да се сдобиете с нови технологии, които да ви изведат пред конкуренцията и да създадете нови контакти. Поверете на нас организацията на пътуването си.

Основната дейност на „Трейд Феър Трипс” ЕООД е организация на индивидуални и групови бизнес пътувания. Ние предлагаме хотелски резервации, осигуряване на транспорт, конферентни зали, допълнителна помощ, свързана с вашето пребиваване в града. Бързо ще изберем най-подходящия за вас от всички хотели в Мюнхен. Ще ви спестим дългото търсене на хотели за Bau, твърде скъпото настаняване и необходимостта да се занимавате с всичко сами. Услугите ни са безплатни за вас. Получаваме комисионната си от хотелите и фирмите, които изберете да използвате по време на престоя си. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите около вашето пътуване.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА