BAU 2025

BAU 2025

Висококачествени материали и компоненти Архитектура Строителство
Munich, Germany
13-18 Jan 2025
Организатор:
Messe Munich
Място на провеждане:
Messe Munich
Честота:
2 years
Уебсайт:
BAU

Нямате търпение да разберете повече за иновативни идеи и решения в строителството и архитектурата? BAU е идеалното международно търговско изложение, посветено на разработки и нови подходи, където опитни изложители ще ви покажат бъдещето на строителния сектор. 

Строителното изложение BAU в Мюнхен е една от най-значимите платформи за представяне на продуктовите иновации за ново и съществуващо обектово и жилищно строителство. Водещи компании от сектора ще презентират новостите и разработките си на пазара за иновативни системни решения. На изложението ще имате възможността да се информирате от първа инстанция за продуктите и технологиите, и да създадете нови контакти с фирми и клиенти от строителния бранш. Ще имате достъп до изобилие от нови продукти и машини, които ще бъдат демонстирани – изолационни материали, архитектурни услуги, сигурност на сградите, планиране на строителството, поддръжка на сгради, управление на сгради и слънчеви панели – това са само част от програмата. 

BAU 2025

През 2025 Messe Munich GmbH ще бъде домакин на търговското изложение BAU. Датите за най-новото издание вече са определени: 13.01.2025 до 18.01.2025 в Messe Munich. На територията на изложението няма да се използват най-съвременните и строги мерки за защита от коронавируси поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията.

Евтини хотелски стаи близо до Messe Munchen

Бъди един от първите, които резервира хотели, близо до провеждането на събитието BAU и се възползвай от най-добрите отстъпки, осигурени с любезното съдействие на Trade Fair Trips ltd. Нашият екип ще ти предостави много възможности от резиденции, хотели и жилищни сгради в Мюнхен, като ще се съобразим с твоя индивидуален бюджет. Споделете с нас предпочитания от вас тип стая и ценови диапазон и ние ще ви резервираме хотел в близост до Messe München, който освен, че ще ви спести пари и ще ви предостави достъп дп редовен обществен транспорт до самото място. Освен това, Trade Fair Trips ltd може да ви съдейства при инсталирането на вашия изложбен щанд до резервиране на помещения за срещи за презентация - ние сме тук за вас, за да се погрижим за всеки детайл от вашето бизнес пътуване.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

map

Хотели около BAU

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
BAU 2025 Munich Hotel Torbrau 9.7 Munich от € 385.00 EUR Запази сега
AppartementPension Zum Zacherl 2.4 Feldkirchen от € 146.00 EUR Запази сега
Ruby Rosi Hotel Munchen 11 Munich от € 399.00 EUR Запази сега
BAU 2025 Munich Maritim Hotel Munchen 11.5 Munich от € 256.00 EUR Запази сега
BAU 2025 Munich acom-Hotel Munich 4.1 Munich от € 246.00 EUR Запази сега
BAU 2025 Munich Hotel Demas Garni 11.9 Unterhaching от € 215.00 EUR Запази сега
BAU 2025 Munich Moxy Munich Ostbahnhof 7.6 Munich от € 322.00 EUR Запази сега
BAU 2025 Munich Coffee Fellows Hotel München-Freiham 23.3 Munich от € 177.00 EUR Запази сега
BOLD Hotel Munchen Giesing 9.3 Munich от € 300.00 EUR Запази сега
BAU 2025 Munich Hotel Obermaier 2.9 Munich от € 182.00 EUR Запази сега
  • В изданието за 2019 г. беше включена нова секция, която се фокусира върху строителните технологии;
  • DigitalBAU наскоро беше обявено като отделно събитие, което да се провежда на всеки две години в Кьолн от 2020 г;
  • Аудиторията е нараснала до над 250 000 професионалисти – това обещава висока възвръщаемост на инвестициите.

 

Мюнхен е градът – домакин на събитието, а изданията в Германия се падат на всяка нечетна година с програма, която се състои от шест дни. Messe Munich GmbH удвоява функциите си - като организатор, и като място, където се провежда BAU. Събитието започва в 09:30 сутринта, а търговските посетители имат достъп до 18:00 следобед.

BAU е опора на световния строителен пазар повече от половин век и се доказа като една от най-успешните B2B платформи в света. Основната цел е да се постигне търсене и предлагане, като през цялото време се поддържа връзка с новите разработки в сектора. Строителни инженери, строителни инженери, интериорни дизайнери, инвеститори, проектанти и дори изследователи съставляват – това е аудиторията на изложението BAU, която също е отворена за широката публика.

BAU 2023

BAU 2023 ознаменува триумфалното завръщане на събитието след прекъсване, причинено от Ковид-19. То се проведе като хибридно събитие между 17.04.2023 и 22.04.2023 в Messe Munich. Събитието привлече около 190 000 посетители (40% от тях бяха от чужбина) и 2 260 изложители от 49 държави. BAU 2023 получи високи оценявания. Например 93% от групата на изложителите оцениха изданието като добро, 91% смятат, че то има правилния изложбен характер, 90% оцениха качеството на програмата като върхово, а 89% оцениха интернационалността на посетителите като върхова. Освен това 98 % от групата на посетителите оцениха изданието като отлично.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до BAU 2025 Изпрати

BAU акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.