Your free enquiry
Salone Internazionale del Mobile

Salone Internazionale del Mobile

Milan ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Cosmit S.p.A.
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Salone Internazionale del Mobile

Събитието е отложено поради пандемията. 60-ото издание на Salone Internazionale del Mobile ще се проведе във Fiera Milano. Събитието ще се проведе във формат "лице в лице". За да се гарантира безопасността на участниците, на мястото на провеждане на събитието ще бъдат приложени най-съвременните и строги мерки за превенция на инфекции с Ковид-19. Сред прилаганите мерки ще бъдат социалното дистанциране, 3G политиката за влизане и задължителното носене на медицинска маска. Участниците трябва да поддържат минимална социална дистанция от 1,5 метра. Хигиената на ръцете трябва да се практикува редовно. Участниците трябва да носят медицинска маска, маска KN95/N95 или FFP2 на закрито. Участниците трябва също така да избягват физически форми на общуване, като например ръкостискане. Всички 3G документи трябва да включват:

  • Име и фамилия на тестваното лице
  • Домашен адрес и дата на раждане на тестваното лице
  • Името на компанията, в която работи тестваното лице.

Събитието е планирано да се проведе между 07.06.2022 и 12.06.2022 г.

Въведение

SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE е мястото на което трябва да представите мебелния си бизнес. Този международен търговски панаир се развива силно от 60-те години и обвхваща цялата италианска мебелна индустрия. Известен просто като Salone del Mobile или Миланския панаир на мебели на английски. Събитието се провежда ежегодно в Милано, Италия през април и продължава 7 дни.

Акценти

  • В предишните издания на изложбата е имало събития като DE-SIGNO, Изкуството на италианския дизайн преди и след Леонардо;
  • Имате възможност да достигнете до 370 000 посетители, както професионалисти, така и широката публика.
  • Иложението е разделено на три тематични категории. А именно мебели Classic, Design и xLux.

Логистика

Въпреки че изложението е по-насочено към професионалния пазар, Fiera Milano отваря врати за широката публика в събота и неделя. Организатор на събитието е спа центърът Federlegno Arredo Eventi, който поддържа шоуто толкова актуално в настоящия международен климат.

Статистика и Аудитория

Предоставя ви се чудесна възможност да привлечете вниманието върху новата си колекция. Няма как да разберем значението на SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE, без първо да знаем за продуктовото му портфолио. Изложители, които редовно се събират, представят целия мебелен спектър. Изложбените категории включват интериор за трапезарии и всекидневни, детски мебели, градински мебели за бързане и ратан, легла, матраци, мека мебел, интериор за спални, гардероби и антре. Не е изненадващо, че старши купувачи от големите европейски и световни пазари нямат търпение да пътуват до Милано през април.

Евтино Настаняване Близо до Фиера Милано

Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да улесни планирането на работното ви пътуване, независимо дали имате нужда от професионално настаняване за търговски панаири, конферентни зали или помощ с изложбения ви щанд. Ние знаем къде да търсим най-добрите оферти на пазара и как да ви осигурим хотелска стая в близост до Фиера Милано. Наш приоритет е да ви осигурим местоположение близо до обществен транспорт.

Full list of
hotels for
Salone Internazionale del Mobile

Book Now
How to get to Salone Internazionale del Mobile

Similar trade shows