Salone Internazionale del Mobile

Salone Internazionale del Mobile

New Dates
5 сеп 2021 - 10 сеп 2021
Italy , Milan

General Information

Organizer

Cosmit S.p.A.

Frequency

1 year

Salone Internazionale del Mobile Map

Past Editions

9 - 14 Apr Salone Internazionale del Mobile 2019

17 - 22 Apr SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE 2018

4 - 9 Apr SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE 2017

Въведение

SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE е мястото на което трябва да представите мебелния си бизнес. Този международен търговски панаир се развива силно от 60-те години и обвхваща цялата италианска мебелна индустрия. Известен просто като Salone del Mobile или Миланския панаир на мебели на английски. Събитието се провежда ежегодно в Милано, Италия през април и продължава 7 дни.

Акценти

  • В предишните издания на изложбата е имало събития като DE-SIGNO, Изкуството на италианския дизайн преди и след Леонардо;
  • Имате възможност да достигнете до 370 000 посетители, както професионалисти, така и широката публика.
  • Иложението е разделено на три тематични категории. А именно мебели Classic, Design и xLux.

Логистика

Въпреки че изложението е по-насочено към професионалния пазар, Fiera Milano отваря врати за широката публика в събота и неделя. Организатор на събитието е спа центърът Federlegno Arredo Eventi, който поддържа шоуто толкова актуално в настоящия международен климат.

Статистика и Аудитория

Предоставя ви се чудесна възможност да привлечете вниманието върху новата си колекция. Няма как да разберем значението на SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE, без първо да знаем за продуктовото му портфолио. Изложители, които редовно се събират, представят целия мебелен спектър. Изложбените категории включват интериор за трапезарии и всекидневни, детски мебели, градински мебели за бързане и ратан, легла, матраци, мека мебел, интериор за спални, гардероби и антре. Не е изненадващо, че старши купувачи от големите европейски и световни пазари нямат търпение да пътуват до Милано през април.

Евтино Настаняване Близо до Фиера Милано

Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да улесни планирането на работното ви пътуване, независимо дали имате нужда от професионално настаняване за търговски панаири, конферентни зали или помощ с изложбения ви щанд. Ние знаем къде да търсим най-добрите оферти на пазара и как да ви осигурим хотелска стая в близост до Фиера Милано. Наш приоритет е да ви осигурим местоположение близо до обществен транспорт.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА