Your free enquiry
RENEXPO HYDRO

RENEXPO HYDRO

Salzburg, Austria
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer:
REECO GmbH
Event website
Event website:
RENEXPO HYDRO
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на RENEXPO HYDRO за 2023 ще се осъществи като изложение лице в лице. Събитието ще се проведе между 30.03.2023 и 31.03.2023 в Messezentrum Salzburg. В изложбения център в Залцбург ще бъдат въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Те ще включват изискване към участниците да покажат преди влизане документи като имунизационни паспорти. Те ще трябва да представят своите 3G входни документи при пристигането си в Германия поради ограниченията за пътуване.

RENEXPO HYDRO - Въведение

Renexpo Hydro е международен търговски панаир за енергетика и хидроенергетика. От създаването си до момента събитието се е утвърдило като един от най-големите водноелектрически търговски панаири в Европа. Заедно с него се провежда и конференция, която привлича допълнително експерти и професионалисти от бранша и улеснява дискутирането на важни за сферата проблеми. Представяне на иновации, семинари и лекции, обмяна на опит, създаване на партньорства – Renexpo Hydro е мястото, на което да създадете нови възможности за своя бизнес. 

Ние сме специалисти в организацията на индивидуални и групови бизнес пътувания. Ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за Renexpo Hydro и ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Наш служител ще бъде вашият личен асистент за това пътуване и ще се погрижи дори за най-малките подробности – от летищен трансфер, през съставяне на маршрути за пътуване с градския транспорт, до наем на конферентна зала. Неговата помощ ще ви спести време, което можете да вложите в подготовката на бизнес представянето си, и ще ви осигури спокойствие по време на престоя ви в Залцбург. Резервирайте хотел за Renexpo Hydro с нас.

Предишни издания

Издание 2022

От 03.03.2022 г. до 04.03.2022 г. Messezentrum Salzburg беше домакин на RENEXPO HYDRO 2022 като търговско изложение на живо. Събитието се проведе във формат "лице в лице", като бяха въведени строги предпазни мерки срещу Ковид-19, като например използването на задължителни хирургически маски. На тазгодишното издание имаше над 60 изложители и общо 40 лектори.

Full list of
hotels for
RENEXPO HYDRO

Book Now
How to get to RENEXPO HYDRO

Similar trade shows