Your free enquiry
Proposte

Proposte

Cernobbio ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Proposte srl
Event website
Event website :
Proposte
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Proposte 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо във Villa Erba в Италия между датите 18.04.2023-20.04.2023. Конгресният център домакин няма да инсталира строги предпазни мерки срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че страната премахва свързаните с тях вътрешни разпоредби. Аналогично, в момента Италия няма ограничения за пътуване. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация.

Въведение в програмата

Международно изложение за интериорен текстил Proposte е водещо събитие в света на производителите на завеси, дамаски и всякакви видове домашен текстил. Селекцията на изложителите е много строга и посетителите могат да са сигурни, че виждат най-добрите и иновативни продукти. Тук се приветстват експериментите с материите и новите технологии за производството им, но не се позволяват компромиси с качеството. Изложението не е с отворен достъп, създадено е специално за дизайнери, проектанти и производители на мека мебел и интериорен текстил, търговци на едро и дистрибутори. Ако сте одобрени за участие, не се колебайте. То ще разкрие нови възможности пред вашия бизнес. 

Да се намерят хотели не е трудно, но организацията на пътуването ще отнеме от времето ви за подготовка за самото изложение. Затова ви предлагаме да я поверите на нас. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на бизнес пътувания. Основната ни цел е да ви осигурим максимален комфорт и спокойствие, за ползотворно представяне по време на събитието. Ще ви предложим най-подходящите хотели за Proposte и освен за вашите онлайн хотелски резервации ще се погрижим за всичко – от летищния трансфер до наемането на конферентна зала. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
Proposte

Book Now
How to get to Proposte

Similar trade shows