ONS 2024

ONS 2024

Енергия Възобновяеми енергии Нефт и газ
Stavanger, Norway
26-29 Aug 2024
Организатор:
Stavanger Forum
Място на провеждане:
Stavanger Forum
Честота:
2 years
Уебсайт:
ONS

Главната база за срещи в енергийната индустрия

ONS запознава своите професионални посетители с най-новите и вълнуващи разработки и иновации в областта на офшорната енергия и океанографията. Международният търговски панаир служи като платформа за обществени поръчки и информация, която получава световно внимание. Причината е проста – ако искате да знаете накъде се е насочила международната офшорна инженерна индустрия, това е мястото, където ще намерите отговора. Това в голяма степен се дължи на комбинацията от високопоставена конферентна програма и ангажимент за обслужване на цялата верига на стойността.

ONS – съкратено от Offshore Northern Seas – дава на посетителите общ преглед на съоръжения и машини за газовата и петролната промишленост, технологии за проучване, офшорни технологии, корабостроене, корабно оборудване, съоръжения за съхранение и оборудване за съхранение. Ставайки само по-силен от основаването си през 1974 г., ONS е окончателният определящ тенденциите в световен мащаб. Едно от големите предимства на посещението на ONS е, че можете да се регистрирате за услугата за matchmakin, която в миналото е генерирала над 350 B2B срещи с отлични резултати. 

ONS 2024

Изглежда, че изданието на ONS през 2024 г ще се проведе безпроблемно. Популярният корабостроителен панаир ще се проведе без забавяне от 26 август до 29 август в Stavanger Forum в Ставангер, Норвегия. Поради подобряващата се пандемична ситуация в момента страната няма въведени вътрешни ограничения за безопасност на коронавирус или международни ограничения за пътуване.

Настаняване

При тези обстоятелства надпреварата за хотелско настаняване за ONS ще бъде разгорещена, но вие можете да излезете победител с Trade Fair Trips ltd. Ние рационализираме процеса зад получаване на най-добрите отстъпки за хотели за изложения. Правейки това сами, вие отделяте твърде много време и други ресурси, без да намерите най-оптималния избор на настаняване в процеса. Ние премахваме тази фаза и просто ви изпращаме отлични цени за хотели близо до Stavanger Forum. 

Изложителите се нуждаят от бързо пътуване, така че ние се уверяваме, че сте наблизо и имате добри връзки с обществения транспорт. Нещо повече – изложителите могат да поискат допълнителни услуги, заедно с престоя си в хотела.

Можете да резервирате помещения за срещи с правилните A/V изисквания и също така да поверите изграждането на вашия щанд изцяло в наши ръце. Всяко конкурентно предимство е от решаващо значение и Trade Fair Trips ltd предоставя цялостно решение на всяка стъпка.

Trade Fair Trips ltd – това е отговорът ви за всички въпроси, свързани с логистиката за вашето бизнес пътуване. Екипът ни ще се погрижи да имате най- добрите оферти за хотел, заседателна зала и изграждане на фирмен щанд на изложението, при това съобразени с вашия бюджет.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Stavanger Airport (Летище Ставангер)

35 минути при пътуване от Stavanger Station (Гара Ставангер)

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Stavanger Airport (Летище Ставангер)

5 минути при пътуване от Stavanger Station (Гара Ставангер)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Stavanger Airport (Летище Ставангер)

10 минути при пътуване от Stavanger Station (Гара Ставангер)

 

map

Хотели около ONS

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
ONS 2024 Stavanger Frogner House - Sirkus Renaa 2.9 Stavanger от € 353.00 EUR Запази сега
ONS 2024 Stavanger Thon Hotel Maritim 3.25 Stavanger от € 477.00 EUR Запази сега
ONS 2024 Stavanger Thon Hotel Stavanger 3 Stavanger от € 477.00 EUR Запази сега
ONS 2024 Stavanger St Svithun Hotel 2.5 Stavanger от € 322.00 EUR Запази сега
ONS 2024 Stavanger Quality Hotel Pond 9 Sandnes при поискване Заявка
ONS 2024 Stavanger Thon Partner Stavanger Forum Hotel 0.17 Stavanger при поискване Заявка
Comfort Hotel Stavanger 3 Stavanger при поискване Заявка
Stavanger St Svithun Vandrerhjem Stavanger при поискване Заявка
ONS 2024 Stavanger Victoria Hotel 3.2 Stavanger при поискване Заявка
ONS 2024 Stavanger Quality Hotel Residence 13.5 Sandnes при поискване Заявка

ONS работи от Ставангер, Норвегия, където се провежда на двугодишна база. Изданията се падат само на четни години и продължават четири дни в края на лятото. Обикновено ONS се провежда между края на август и началото на септември.

Offshore Northern Seas Foundation и Stavanger Forum AS споделят отговорностите като организатори на събитието, докато последният от двамата е и официалното място за събитието. Допуска се само за търговски посетители, а работното време е от 09:30 сутринта до 17:30 следобед през първите три дни и до 15:00 часа в деня на затваряне. 

Не трябва да се притеснявате за транспорта, защото има автобуси, които отиват до хотелите, за да вземат професионални посетители пътуващи до Stavanger Forum. Можете също така да използвате безплатно местната автобусна система, като покажете значката си на ONS.

  • „OMV има дългосрочна перспектива в Норвегия и изложението ONS в Ставангер ни подкрепя в профилирането и представянето на нашите дейности и планове на норвежкия континентален шелф. Имаме солидно производствено портфолио и някои вълнуващи открития с възходящ потенциал. Следващите години вероятно ще прекроят компанията. Ето защо ние вече се записахме за следващото издание на ONS,” каза Курт Михелсен, мениджър комуникации в OMV;
  • „Искаме да вземем участие в ONS, защото го виждаме като страхотна арена за среща с важни заинтересовани страни и информиране за плановете на INEOS да развие своя бизнес с нефт и газ. Очакваме събитието да предостави както вдъхновение, така и добри възможности за работа в мрежа“, каза Себастиан Кокс Андреасен, главен изпълнителен директор, INEOS Oil & Gas Norway.

Както се вижда по-горе, гигантите в индустрията са намерили ONS за полезна при воденето на бизнес и списъкът надхвърля OMV и INEOS – Shell, Neptune Energy, Lotos, ExxonMobile, Petoro и още много други. Защо така? ONS функционира като естествено място за срещи на професионалисти в индустрията, тъй като над 68 000 търговски посетители от почти 100 страни присъстваха на изложението и неговата поддържаща програма в последното издание. Сравнете това с над 1100 изложители – това е добра статистика за вас като изложител.

Вие не само сте в отлична позиция да се срещнете с купувачи със значителна покупателна способност, но можете също така да наемете нови таланти, които се вливат в индустрията. Броят на новите лица нарасна до 4000 последното издание благодарение на включването на ONS Young.

ONS 2022

Изданието на ONS през 2022 се проведе между 29-ти август и 1-ви септември 2022. Събитието беше организирано във Stavanger Forum и не включваше мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължеше на факта, че ограниченията, свързани с пандемията, бяха отменени. Събитието привлече 61 098 посетители от 82 държави, повече от 1000 лектори, над 1000 изложители и 230 медии от 20 страни. В това издание бяха въведени три нови подсъбития.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ONS 2024 Изпрати

ONS акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.