Your free enquiry
ONS

ONS

Stavanger ,Norway
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer :
Stavanger Forum
Event website
Event website :
ONS
Frequency
Frequency:
2 years

Изглежда, че е плавно плаване за изданието на ONS от 2022 г. Популярният търговски панаир за корабостроене ще се проведе без закъснения от 29 август до 1 септември на форума в Ставангер, Норвегия. На мястото ще се наблюдават и строги мерки за социално дистанциране, безопасност и санитария.

Въведение

ONS запознава своите търговски посетители с най-новите и вълнуващи разработки и иновации в областта на офшорната енергия и океанографията. Международният търговски панаир служи като платформа за обществени поръчки и информация, която получава световно внимание. Причината е проста - ако искате да знаете накъде е насочена международната офшорна машиностроителна индустрия, тук ще намерите отговора. Това не е малка част поради комбинацията от високопоставена програма за конференции и ангажимент за обслужване на цялата верига на стойността.

ONS - съкращение от Offshore Northern Seas - дава на посетителите общ преглед на инсталациите и машините за газовата и петролната промишленост, технологиите за проучване, офшорните технологии, корабостроенето, корабното оборудване, складовите съоръжения и оборудването за съхранение. Още по-силен от основаването си през 1974 г., ONS е окончателният определител на тенденции в световен мащаб. Едно от големите предимства на посещаването на ONS е, че можете да се запишете за услугата matchmakin, която в миналото е генерирала над 350 B2B срещи с отлични резултати.

Логистиката

ONS оперира от Ставангер, Норвегия, където се организира на двугодишна база. Изданията се падат само на четни години и продължават четири дни в края на лятото. Обикновено ONS се хоства между края на август и началото на септември.

Офшорната фондация "Северни морета" и "Форум Ставангер" споделят отговорностите като организатори на събитието, докато последният от двете е и официалното място за събитието. Достъпът се дава само за търговски посетители и работното време е от 9:30 сутринта до 17:30 следобед през първите три дни и до 15:00 часа в деня на затваряне.

Не трябва да се притеснявате за транспорта, защото има автобуси, които отиват до хотелите, за да вземат търговски посетители на Форум Stavanger. Можете също така да използвате системата за локален автобус безплатно, като покажете значката си за ONS.

Какво казват хората?

„OMV има дългосрочна перспектива в Норвегия, а изложението ONS в Ставангер ни подкрепя в профилирането и представянето на нашите дейности и планове на норвежкия континентален шелф. Имаме солидно продуктово портфолио и някои вълнуващи открития с потенциал за увеличаване. Следващите години вероятно ще прекроят компанията. Ето защо вече се записахме за следващото издание на ONS.“, каза Курт Михелсен, мениджър за комуникации в OMV;

„Искаме да участваме в ONS, защото го виждаме като чудесна арена за среща с важни заинтересовани страни и информиране за плановете на INEOS за разрастване на бизнеса си с нефт и газ. Очакваме събитието да даде както вдъхновение, така и добри възможности за работа в мрежа.“, каза Себастиан Кокс Андреасен, главен изпълнителен директор на INEOS Oil & Gas Norway

Аудитория и статистика

Както се вижда по-горе, хората в бранша са намерили ONS за полезен при воденето на бизнес и списъкът надхвърля OMV и INEOS - Shell, Neptune Energy, Lotos, ExxonMobile, Petoro и толкова много други посещения. Защо така? ONS функционира като естествена среща за професионалисти в бранша, тъй като над 68 000 търговски посетители от почти 100 страни присъстваха на изложението и последното издание на поддържащата програма. Сравнете това с над 1100 изложители - това е добра дажба за вас като изложител.

Не само сте в отлична позиция да се срещнете с купувачи със значителна покупателна способност, но можете и да наемете нови таланти, които се вливат в индустрията. Броят на новите лица се увеличи до 4000 последно издание благодарение на включването на ONS Young.

Настаняване

При тези обстоятелства надпреварата за хотелско настаняване за ONS ще се разгорещи, но вие можете да излезете победител с Trade Fair Trips ltd. Ние рационализираме процеса зад получаването на най-добрите отстъпки за хотели за изложби. Правейки това сами, вие обвързвате твърде много време и други ресурси, без да намерите най-оптималния избор за настаняване в процеса. Ние елиминираме тази фаза и просто ви изпращаме отлични цени за хотели близо до Stavanger Forum.

Изложителите се нуждаят от бързо пътуване до работното място, за да сме сигурни, че сте наблизо и имате добри връзки с обществения транспорт. Нещо повече - изложителите могат да поискат допълнителни услуги заедно с престоя си в хотела.

Можете да резервирате съоръжения за срещи с правилните A / V изисквания, а също така да предоставите конструкцията на вашия щанд изцяло в нашите ръце. Всяко конкурентно предимство е от решаващо значение и Trade Fair Trips ltd предлага цялостно решение на всяка стъпка.

Full list of
hotels for
ONS

Book Now
How to get to ONS

Similar trade shows