!!! NB !!! За съжаление oils + fats 2019 сe отменея. Моля, разгледайте раздела с подобни събития по-долу, който включва изжложения в същата индустрия.

oils + fats е единственият международен панаир за технологии и иновации в производството и употребата на растителни и животински масла и мазнини. Тази част от световната хранително-вкусова промишленост става все по-важна. Затова и събитието привлича изложители – производители и експерти в областта, но също и диетолози, кулинари, готвачи, хора, които искат да живеят здравословно. Това е мястото, на което всички те могат да срещнат потенциални партньори и клиенти от цяла Европа. По време на панаира участниците се информират за всички възможни иновации, както и за тенденциите при тези продукти. Последното му издание е посетено от 2221 посетители от 110 страни.

Възложете подготовката на пътуването си на нас. Ние ще намерим онлайн хотели в Берлин, подходящи за панаира. Освен, че ще се погрижим за вашите хотелски резервации за oils + fats, ще организираме вашия летищен трансфер, придвижването ви из града с кола под наем или с градски транспорт, намирането на конферентна зала. Възползвайте се от услугите ни, те са безплатни за вас, спестяват ви време и средства и ви помагат да се фокусирате върху бизнес представянето си. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА