oils + fats

oils + fats

Производство на енергия, нефт и газ, възобновяеми енергийни източници, енергийна ефективност
Организатор:
Messe Munich
Честота:
2 years
Уебсайт:
oils + fats

Водещо събитие за производството на възобновяеми масла и мазнини

Въведение

Всеки, който се занимава с растителни и животински масла и мазнини, знае, че международният панаир, който е задължителен, е масла + мазнини. Това е единственият търговски панаир, който е специализиран в технологиите и методите на производство в производството на масла и мазнини. Именно този статус на уникалност затвърждава значението му за сектора като една от най-добрите платформи за създаване на много бизнес отношения с представители на чуждестранни пазари до поразителна степен на релевантност. Тази идея е допълнително проучена в портфолиото, което изследва тенденциите в лабораторните технологии, смазочни материали, машини за пълнене, суровини, филтри, анализи, помощни средства, транспортни контейнери, контрол на качеството, контрол на процесите, сензорни технологии, търговия и запечатване на масла. Не само сте в състояние да се подпишете с потенциални клиенти за продажби, но също така можете да видите в каква посока е насочена индустрията и да действате съответно.

Логистиката

Мюнхен, Германия служи като официален дом на масла + мазнини, което предвид високата си специфичност е едно от събитията в хранителния сектор с най-голяма разлика между изданията. масла + мазнини се организира на всеки четири години и изданията се издават общо три дни през втората част на септември. Приемът се дава само на професионални посетители. Messe München изпълнява двойна роля както на мястото, така и като официален организатор. Няма данни за работното време на наближаващото издание, така че не забравяйте да се регистрирате на официалния уебсайт, когато се приближи. А сега по въпроса за транспорта. Мюнхен е един от градовете с ефективен обществен транспорт, така че ако не шофирате наоколо, можете да хванете метрото или някой от крайградските влакове, за да стигнете до там.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • Както вече разгледахме, масла + мазнини е единствената по рода си платформа в Европа, така че ще спечелите само от присъствието си на изложението, защото се позиционирате да бъдете забелязани;
  • мазнини + мазнини е ориентиран към бизнеса и специализиран, така че можете да сте сигурни, че ще се срещнете с квалифицирани купувачи, които имат изключително подходящи интереси и бюджет. Това означава успех и бърза възвръщаемост на инвестицията за изложението;
  • Друго голямо предимство да бъдеш изложител на масла + мазнини е възможността да изследваш целия спектър от иновации и технологични постижения в индустрията. Никъде другаде не получавате пълен пренебрегване на пазара, който да ви помогне да стратегиите по-добре.

Аудитория и статистика

Какво означава този уникален статус за масла + мазнини по отношение на броя? Реалността е, че панаирът е малко и самостоятелно събитие, където вие като изложител сте доста видими. В последното издание участваха 49 международни изложители от 16 държави в Европа. Броят на аудиторията се увеличи до над 2000, което може да изглежда малко, но трябва също да знаете, че те представляват 110 държави. Целият европейски регион беше представен изцяло, но също така трябва да споменем, че имаше посетители от САЩ, Китай и други части на Азия. Търговският панаир все още намира своите основи и всяко издание регистрира повишаване на броя на посетителите, така че има смисъл да се инвестира в присъствие. Ако искаме да разгледаме професионалния опит, получаваме висши ръководители, представители, лидери и експерти в едно и също пространство.

Настаняване

Вместо да забавяте плановете за пътуване повече, не забравяйте да резервирате хотелско настаняване за престоя си в Мюнхен. Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви намери хотелски стаи на справедливи цени и да се погрижи за всички други нужди, които може да имате. Изложителите идват редовно при нас с молби да се справят с инсталацията на техния щанд или да резервират заседателни зали за точно определено време. Нашата работа е да се погрижим да прекарате приятно и продуктивно. С нашите агенти за резервации договореностите, свързани с вашето бизнес пътуване, ще бъдат обработени отлично и навреме. Удобството е на първо място, поради което винаги се насочваме към хотели в близост до Мюнхен, за да не прекарвате деня си в пътуване напред-назад. Имайте предвид, че нашата туристическа агенция може да предложи конкурентни цени и различни специални оферти. Резервирайте хотел за масла + мазнини чрез нашата платформа днес и позволете на експертите от Trade Fair Trips Ltd да ви помогнат с вашите условия за настаняване.

Предишни издания

Издание от 2022

Събитието се проведе едновременно с Drinktec 2022. Изложенията се проведоха във формат "лице в лице" в Messe Munich и не включваха процедури за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че страната премахна националните си ограничения свързани с коронавируса. На събитията присъстваха 1002 изложители и около 50 000 посетители. 65 % от участниците изложители и от над 70 % от посетителите представяха чужда държава. Например 40 % от посетителите пристигнаха от Мексико, Индия, Япония или Бразилия. В изложенията участваха 55 държави изложителки и 169 държави посетителки.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до oils + fats Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.