Your free enquiry
kbb Birmingham

kbb Birmingham

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
UBM
Event website
Event website:
kbb Birmingham
Frequency
Frequency:
2 years

Актуална информация за събитието

Изданието на kbb Бирмингам през 2024 ще се проведе между 03.03.2024 и 06.03.2024. Търговското изложение на живо ще се реализира в NEC Birmingham. Към момента в Обединеното кралство няма въведени ограничения за пътуване или мерки за сигурност срещу Ковид-19. Участниците обаче трябва да имат предвид, че носенето на защитни маски в затворени помещения е силно препоръчително.

Представяне на събитието

kbb Birmingham е международно изложение за обзавеждане и оборудване на кухни и бани. По време на събитието се представят най-новите продукти на британски и световни марки. Обзавеждане за кухни, спални, бани, осветление, смесители, работни плотове, аксесоари и керамика – посетителите се запознават с тенденциите в тази сфера и получават достъп до най-добрите продукти в индустрията. Посетители на изложението са: търговци на дребно – това е едно от ключовите места за сключване на сделки за тях; архитекти, интериорни дизайнери, строители, потребители. kbb Birmingham дава възможност за създаване на нови контакти, привличане на нови клиенти и стъпване на нови пазари.

Възложете на нас намирането на хотели в Бирмингам, които отговарят на бюджета и изискванията ви за настаняване. Ние ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас и ще се погрижим за всеки детайл от пътуването ви: летищен трансфер, кола под наем; информация за обществения транспорт; конферентна зала.

Резервирайте хотел за kbb Birmingham с нас и ни позволете да ви осигурим условия за комфортно и ползотворно пътуване. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
kbb Birmingham

Book Now
How to get to kbb Birmingham
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

By car
By car:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

Similar trade shows