Your free enquiry
HUSUM Wind

HUSUM Wind

Husum ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer :
Messe Husum
Event website
Event website :
HUSUM Wind
Frequency
Frequency:
2 years

Организаторите са щастливи да съобщят, че най-голямото вятърно събитие в Германия, HUSUM Wind, ще се проведе на фона на стерилни мерки за безопасност и превенция на коронавируса от 14 септември до 17 септември 2021 г. HUSUM Wind, където изложителите и посетителите могат да се срещнат, да купят, продадат и да търсят работа , ще се проведе в Messe Husum в Husum, Германия.

Въведение

HUSUM Wind ви помага да разберете променящите се политики в енергийния сектор, както и да представите технологичния напредък във вятърната енергетика за по-чист и по-устойчив подход. Международният търговски панаир се занимава с различни теми като енергийния преход и текущото състояние на зелените енергии.

HUSUM Wind направи толкова много от първите си издания през 1989 г. и сега управлява стандартите за нови технологии по цялата верига на стойността. Изложителите обхващат връзки в електропреносната мрежа, акумулиране на енергия, части от централи, вятърни турбини, услуги и вятърни централи. Също така е важно да се отбележи ролята на

HUSUM Wind за насърчаването на нови таланти в бранша чрез образованието, предлагано на панаира на работата на Windcareer.

Логистиката

Messe Husum & Congress GmbH & Co. KG изпълнява двойно задължение като официален организатор на HUSUM Wind и мястото, където изданията се представят на всеки две години. Понастоящем изложението се пада в нечетни години и ще продължи в продължение на четири дни през септември.

Официалното работно време все още не е обявено, но обикновено тече от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Инфраструктурата в Husum, Германия ви предлага множество начини да стигнете до центъра. Площадките са лесно достъпни с автомобили и имате избор на обществен транспорт или с влак, или с автобус.

Какво казват хората?

„Търговският панаир не би могъл да бъде по-бурен, но успешен. Многобройни големи играчи в бранша, както и млади иновативни предприятия успяха да сключат много бизнес сделки и да установят ценни контакти в Husum. И верни на нашето мото „Ние сме вятър“, ние впечатляващо показахме как вятърната индустрия се държи заедно. “ - Петер Бекер, управляващ директор на Messe Husum & Congress;

 „Особеното в Шлезвиг-Холщайн - и това наистина можете да видите тук на търговския панаир - е, че ние участваме и мислим за следващото ниво на енергийния преход. Вярвам, че мечтателите, които се занимават да създават решения и чист инат - е това, което прави Шлезвиг-Холщайн това, което е. “ - д-р Робърт Хабек, министър на Шлезвиг-Холщайн за енергиен преход, земеделие;

„HUSUM Wind все още е много привлекателен през тридесетата си година. Със силни иновации от всички области на стойностната мрежа, компаниите показаха какъв потенциал има в вятърната енергия.“ - Херман Алберс, президент на Германската асоциация за вятърна енергия

Аудитория и статистика

HUSUM Wind получава много институционална подкрепа от Асоциацията на немските производители на машини и растения, Германската асоциация за вятърна енергия, windcomm Schleswig-Holstein и Мрежовата агенция за възобновяеми енергии Schleswig-Holstein. Това гарантира, че вашата марка е представена на правилните хора.

Професионалната аудитория се състои от производители, разработчици на проекти, доставчици, оператори, комунални компании, общини и инвеститори. Изданията обикновено привличат около 650 изложители и 15 000 търговски посетители средно, което прави този търговски панаир доста доходоносен.

Разбивка на географския пазар разкрива силно присъствие от Германия, Чехия, Холандия, Швейцария, Белгия, Франция и Австрия.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd работи с хотели, резиденции и къщи за гости в Husum, Германия, за да можем да доставяме хотели на разумни цени навсякъде от центъра на града до покрайнините. Всичко, от което се нуждаем, е ценови диапазон и предпочитан избор на място, за да ви представим най-добрите хотелски цени за HUSUM Wind.

Ние сме ветерани, когато става въпрос за настаняване за пътувания и може да планира вашето до края на работния ден. Вземете вашата поръчка онлайн за хотел HUSUM Wind и останете в рамките на бюджета. TFT ви позволява да планирате нещо повече от престоя си. Можете да направите резервации в заседателни зали или да напуснете логистиката за пълно инсталиране на щанда на вашето търговско изложение.

Full list of
hotels for
HUSUM Wind

Book Now
How to get to HUSUM Wind

Similar trade shows