HUSUM Wind
HUSUM Wind

HUSUM Wind

New Dates
14 сеп 2021 - 17 сеп 2021
Germany , Husum

General Information

Organizer

Messe Husum

Event website

HUSUM Wind

Frequency

2 years

HUSUM Wind Map

Past Editions

10 - 13 Sep HUSUM Wind 2019

12 - 15 Sep HUSUM WIND 2017

15 - 18 Sep HUSUM WIND 2015

Организаторите са щастливи да съобщят, че най-голямото вятърно събитие в Германия, HUSUM Wind, ще се проведе на фона на стерилни мерки за безопасност и превенция на коронавируса от 14 септември до 17 септември 2021 г. HUSUM Wind, където изложителите и посетителите могат да се срещнат, да купят, продадат и да търсят работа , ще се проведе в Messe Husum в Husum, Германия.

Въведение

HUSUM Wind ви помага да разберете променящите се политики в енергийния сектор, както и да представите технологичния напредък във вятърната енергетика за по-чист и по-устойчив подход. Международният търговски панаир се занимава с различни теми като енергийния преход и текущото състояние на зелените енергии.

HUSUM Wind направи толкова много от първите си издания през 1989 г. и сега управлява стандартите за нови технологии по цялата верига на стойността. Изложителите обхващат връзки в електропреносната мрежа, акумулиране на енергия, части от централи, вятърни турбини, услуги и вятърни централи. Също така е важно да се отбележи ролята на

HUSUM Wind за насърчаването на нови таланти в бранша чрез образованието, предлагано на панаира на работата на Windcareer.

Логистиката

Messe Husum & Congress GmbH & Co. KG изпълнява двойно задължение като официален организатор на HUSUM Wind и мястото, където изданията се представят на всеки две години. Понастоящем изложението се пада в нечетни години и ще продължи в продължение на четири дни през септември.

Официалното работно време все още не е обявено, но обикновено тече от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Инфраструктурата в Husum, Германия ви предлага множество начини да стигнете до центъра. Площадките са лесно достъпни с автомобили и имате избор на обществен транспорт или с влак, или с автобус.

Какво казват хората?

„Търговският панаир не би могъл да бъде по-бурен, но успешен. Многобройни големи играчи в бранша, както и млади иновативни предприятия успяха да сключат много бизнес сделки и да установят ценни контакти в Husum. И верни на нашето мото „Ние сме вятър“, ние впечатляващо показахме как вятърната индустрия се държи заедно. “ - Петер Бекер, управляващ директор на Messe Husum & Congress;

 „Особеното в Шлезвиг-Холщайн - и това наистина можете да видите тук на търговския панаир - е, че ние участваме и мислим за следващото ниво на енергийния преход. Вярвам, че мечтателите, които се занимават да създават решения и чист инат - е това, което прави Шлезвиг-Холщайн това, което е. “ - д-р Робърт Хабек, министър на Шлезвиг-Холщайн за енергиен преход, земеделие;

„HUSUM Wind все още е много привлекателен през тридесетата си година. Със силни иновации от всички области на стойностната мрежа, компаниите показаха какъв потенциал има в вятърната енергия.“ - Херман Алберс, президент на Германската асоциация за вятърна енергия

Аудитория и статистика

HUSUM Wind получава много институционална подкрепа от Асоциацията на немските производители на машини и растения, Германската асоциация за вятърна енергия, windcomm Schleswig-Holstein и Мрежовата агенция за възобновяеми енергии Schleswig-Holstein. Това гарантира, че вашата марка е представена на правилните хора.

Професионалната аудитория се състои от производители, разработчици на проекти, доставчици, оператори, комунални компании, общини и инвеститори. Изданията обикновено привличат около 650 изложители и 15 000 търговски посетители средно, което прави този търговски панаир доста доходоносен.

Разбивка на географския пазар разкрива силно присъствие от Германия, Чехия, Холандия, Швейцария, Белгия, Франция и Австрия.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd работи с хотели, резиденции и къщи за гости в Husum, Германия, за да можем да доставяме хотели на разумни цени навсякъде от центъра на града до покрайнините. Всичко, от което се нуждаем, е ценови диапазон и предпочитан избор на място, за да ви представим най-добрите хотелски цени за HUSUM Wind.

Ние сме ветерани, когато става въпрос за настаняване за пътувания и може да планира вашето до края на работния ден. Вземете вашата поръчка онлайн за хотел HUSUM Wind и останете в рамките на бюджета. TFT ви позволява да планирате нещо повече от престоя си. Можете да направите резервации в заседателни зали или да напуснете логистиката за пълно инсталиране на щанда на вашето търговско изложение.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА