Your free enquiry
HUSUM Wind

HUSUM Wind

Husum, Germany
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer:
Messe Husum
Event website
Event website:
HUSUM Wind
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение 

HUSUM Wind ви помага да разберете променящите се тенденции в енергийния сектор, както и да представи технологичния напредък във вятърната енергийна индустрия за по-чист и по-устойчив модел. Международният търговски панаир се занимава с различни теми като енергиен преход и текущото състояние на зелените енергии. 

HUSUM Wind направи толкова много от първите си издания през 1989 г. и сега движи стандартите за нови технологии в цялата верига на стойността. Изложителите обхващат връзки към електрическата мрежа, акумулиране на енергия, части от растения, вятърни турбини, услуги и вятърни електроцентрали. 

Също така е важно да се отбележи ролята на HUSUM Wind в насърчаването на нови таланти в индустрията чрез образованието, достъпно на панаира за работа Windcareer. 

Логистиката

Messe Husum & Congress GmbH & Co. KG изпълнява двойно задължение като официален организатор на HUSUM Wind и място, където изданията се провеждат на всеки две години. Провеждането на HUSUM Wind се пада в нечетни години и ще продължи в продължение на четири дни през месец септември. 

Официалното работно време все още не е обявено, но обикновено е от 09:00 до 18:00 часа. Инфраструктурата в Хусум, Германия ви предлага множество начини да стигнете до центъра. Територията е лесно достъпна с кола и имате избор на обществен транспорт, или с влак, или с автобус. 

Какво казват хората?

„Търговският панаир не би могъл да бъде по-бурен и успешен. Множество големи играчи в индустрията, както и млади иновативни предприятия успяха да сключат много бизнес сделки и да установят ценни контакти в Хусум. И верни на нашето мото “Ние сме вятъра”, ние впечатляващо показахме как вятърната индустрия се държи заедно.” - Питър Бекер, управляващ директор на Messe Husum & Congress;

 „Това, което е специално за Шлезвиг-Холщайн – и наистина можете да видите  тук на търговския панаир – е, че ние участваме и мислим за следващото ниво на енергийния преход. Вярвам, че визионерите са тук, за да създадат решения, и чистият инат – е това, което прави Шлезвиг-Холщайн това, което е.“ – д-р Робърт Хабек, министър на енергийния преход, селското стопанство на Шлезвиг-Холщайн;

„HUSUM Wind все още е много привлекателен в своята тридесета година. Със силни иновации от всички области на стойностната мрежа, компаниите показаха какъв потенциал има във вятърната енергия.“ – Херман Алберс, президент на Германската асоциация за вятърна енергия. 

Аудитория и статистика

HUSUM Wind получава голяма институционална подкрепа от Асоциацията на немските производители на машини и инсталации, Германската асоциация за вятърна енергия, windcomm Шлезвиг-Холщайн и Мрежовата агенция за възобновяема енергия Шлезвиг-Холщайн. Това гарантира, че вашата марка ще бъде представена пред правилните хора. 

Професионалната аудитория се състои от производители, разработчици на проекти, доставчици, оператори, комунални компании, общини и инвеститори. Изданията обикновено привличат средно около 650 изложители и 15 000 търговски посетители, което прави този търговски панаир доста доходоносен. Разбивка на географския пазар разкрива силно присъствие на представители от Германия, Чехия, Холандия, Швейцария, Белгия, Франция и Австрия. 

Настаняване

Trade Fair Trips ltd работи с хотели, резиденции и къщи за гости в Хусум, Германия, така че можем да доставим хотели на разумни цени навсякъде от центъра на града до покрайнините. Всичко, от което се нуждаем, е ценови диапазон и предпочитан избор на местоположение, за да ви представим най-добрите хотелски цени за събитието HUSUM Wind. 

Ние сме ветерани, когато става въпрос за настаняване за бизнес пътувания и можем да планираме вашето до края на работния ден. Вземете своята индивидуална онлайн резервация за хотел за HUSUM Wind и останете в рамките на бюджета, който сте предвидили. Trade Fair Trips ltd ви позволява да планирате повече от престоя си. Можете да направите резервации в заседателни зали или напълно да оставите логистиката на инсталирането на вашия щанд за търговско изложение. 

Минали издания

Издание 2021 г 

Изданието на Husum Wind за 2021 г. беше първият основен търговски панаир в Шлезвиг-Холщайн, организиран на място за годината. Изданието прие 387 търговски изложители и около 8500 посетители. Сред представените продукти бяха технология за дронове, системи за проверка на болтове, роботика и приложения за добавена реалност. Тенденциите на панаира варираха от вятърна енергия до квалифицирани работници, зелен водород и свързване на сектори.

Full list of
hotels for
HUSUM Wind

Book Now
How to get to HUSUM Wind

Similar trade shows