Your free enquiry
INDEX DESIGN SERIES

INDEX DESIGN SERIES

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
dmg :: events Middle East
Event website
Event website:
INDEX DESIGN SERIES
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

INDEX DESIGN SERIES 2023 ще се проведе в Световния търговски център в Дубай от 23-ти до 25-ти май 2023. За да се подсигури здравето на участниците по време на изданието "лице в лице", на мястото на провеждане ще бъдат приети процедури за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. От участниците ще се изисква винаги да поддържат междуличностна дистанция от 2 метра. Те трябва също така да знаят, че поради ограниченията за пътуване в ОАЕ ще трябва да покажат 3G документи за влизане, като например паспорти за ваксинация.

Представяне на събитието

INDEX DESIGN SERIES е международно изложение за мебели, обзавеждане и интериорен дизайн. Представят се текстилни продукти, аксесоари за баня, кухненски съоръжения, градински мебели и аксесоари, осветителни тела. Колекциите са практични и модерни, а посетителите – многобройни и от цял свят. Особено заинтересовани са търговците на едро, собствениците на хотели и къщи за гости, интериорни дизайнери. Изложението е особено известно с допълнителната си, развлекателна програма – конкурси за дизайн, архитектурни награди, атракции и забавления, конкурси за ученици, живи инсталации.

Предлагаме ви да се погрижим за вашите хотелски резервации. Настаняването в някой от подходящите хотели за INDEX DESIGN SERIES е само малка част от услугите, които предлагаме. Освен с хотели в Дубай, работим с фирми за коли под наем, бизнес центрове. Ще организираме вашия летищен трансфер, ще ви предоставим автомобил под наем. Услугите ни са безплатни за вас, а опитът в организацията на бизнес пътувания ни прави полезен партньор, който спестява време и ви осигурява максимален комфорт. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2022

Изданието на INDEX DESIGN SERIES за 2022 се проведе в Световния търговски център в Дубай. За да се гарантира безопасността на участниците, мястото на провеждане включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социална дистанциране. В изданието участваха приблизително 300 фирми-изложителки от повече от 100 държави.

 

Full list of
hotels for
INDEX DESIGN SERIES

Book Now
How to get to INDEX DESIGN SERIES
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By public transport
By public transport:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

Similar trade shows