Your free enquiry
IHM

IHM

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
GHM
Event website
Event website:
IHM
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

IHM 2023 и GARTEN MUNCHEN 2023 ще се проведат между 08.03.2023 и 12.03.2023. Изложенията ще се състоят като присъствени събития в изложбения център в Мюнхен или Messe Munich. Понастоящем мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например 3G политика за допускане. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация, която обоснова премахването на вътрешните ограничения през април 2022. Аналогично, в Германия няма въведени ограничения за пътуване. 

Представяне на събитието

IHM е годишно международно изложение за почитателите на „направи си сам” културата, което се провежда от 1949 година насам. То обхваща цялата гама от продукти и услуги в сферата на занаятите. Представят се инструменти, материали, технологии за различните занаяти, оборудване на работилници – професионални и любителски. Обръща се внимание на градинската техника, декорацията, направата на музикални инструменти. Предлагат се и готови комплекти „направи си сам” мебели и други вещи. Изложението е изключително ценно с новите идеи и знания, които предлага, както и с възможността да създадете контакти

Ако искате да посетите изложението, свържете се с нас. Ние ще организираме цялото ви пътуване. Предлагаме множество опции за настаняване – пансиони, хостели, апартаменти, хотели. Ще ви насочим към най-подходящите хотели за IHM. Освен за вашите хотелски резервации – независимо дали пътувате сами или в група, ще се погрижим и за летищния трансфер, придвижването ви в града (с кола под наем или с обществен транспорт). Ще ви осигурим конферентна зала под наем или ще проектираме и построим щанда ви (ако сте участник в изложението). Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД – специалисти в организацията на бизнес пътувания. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание от 2022

IHM 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 6-ти и 10-ти юли 2022. Изданието се състоя в Messe Munich и не включваше предпазни мерки срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че страната отмени вътрешните си ограничения. В събитието участваха 335 изложители.

Full list of
hotels for
IHM

Book Now
How to get to IHM

Similar trade shows