IHM

IHM

Дом и начин на живот Изкуства и занаяти Строителство
Организатор:
GHM
Честота:
1 year
Уебсайт:
IHM

Световно изложение за строителство, ремонт и обновяване

IHM е годишно международно изложение за почитателите на „направи си сам” културата, което се провежда от 1949 година насам. То обхваща цялата гама от продукти и услуги в сферата на занаятите. Представят се инструменти, материали, технологии за различните занаяти, оборудване на работилници – професионални и любителски. Обръща се внимание на градинската техника, декорацията, направата на музикални инструменти. Предлагат се и готови комплекти „направи си сам” мебели и други вещи. Изложението е изключително ценно с новите идеи и знания, които предлага, както и с възможността да създадете контакти!

IHM 2024

IHM 2024 и GARTEN MUNCHEN 2024 ще се проведат между 28.02.2024 и 03.03.2024. Изложенията ще се състоят като присъствени събития в изложбения център в Мюнхен или Messe Munich. Понастоящем мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за защита от Ковид-19, като например 3G политика за допускане. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация, която обоснова премахването на вътрешните ограничения. Аналогично, в Германия няма въведени ограничения за пътуване.

Настаняване

Ако искате да посетите изложението, свържете се с нас. Ние ще организираме цялото ви пътуване. Предлагаме множество опции за настаняване – пансиони, хостели, апартаменти, хотели. Ще ви насочим към най-подходящите хотели за IHM. Освен за вашите хотелски резервации – независимо дали пътувате сами или в група, ще се погрижим и за летищния трансфер, придвижването ви в града (с кола под наем или с обществен транспорт). Ще ви осигурим конферентна зала под наем или ще проектираме и построим щанда ви (ако сте участник в изложението). Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД – специалисти в организацията на бизнес пътувания. Обадете ни се.

IHM 2022

IHM 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 6-ти и 10-ти юли 2022. Изданието се състоя в Messe Munich и не включваше предпазни мерки срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че страната отмени вътрешните си ограничения. В събитието участваха 335 изложители.

IHM 2023

Изданията на IHM, GARTEN MUNCHEN и FOOD & LIFE за 2023 се проведоха в Messe Munich между 08.03.2023 и 12.03.2023. Те се състояха като търговски изложения на живо без въведени мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на премахването на ограниченията, свързани с пандемията, от страна на държавата през 2022. На събитията присъстваха над 85 000 посетители и 670 изложители от 60 държави.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IHM Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.