Your free enquiry
IFSEC

IFSEC

London ,UK
Индустрия
Индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer :
UBM
Event website
Event website :
IFSEC
Frequency
Frequency:
1 year

IFSEC и Ковид-19

Изданието на IFSEC за 2023 ще се проведе между 16-ти и 18-ти май 2023. Търговското изложение ще се реализира като експозиция на живо. ExCeL Лондон ще бъде домакин на IFSEC 2023. Организаторите силно ще насърчават участниците да се придържат към няколко препоръки за безопасност. Това ще включва носене на предпазни маски на лицето от страна на участниците в закрити помещения, като например заседателните зали.

Въведение

IFSEC представя актуална информация за най-новите продукти, нововъзникващи тенденции и най-добри практики в индустрията за безопасност и сигурност, както и контрол на достъпа. Ще видите утвърдени и нововъзникващи компании в бранша да представят своите най-добри продукти и услуги. Международният търговски панаир е опора от самото начало през 1988 г. и днес споделя сцената с три други влиятелни събития - Facilities Show, FIREX International и Safety & Health Expo (SHExpo)

Това, което търговските посетители идват да видят на изложбената площадка, е невероятното разнообразие от продукти - видеонаблюдение, системи за сигурност, системи за видеонаблюдение, алармени системи, системи за интернет сигурност, брави за сигурност, биометрични и противопожарни системи. Но IFSEC е нещо повече от пазар. Това е място на ноу-хау, както се вижда от семинарите за експертно обучение и казуси, които поставят всички тези нови технологии в техния контекст.

Логистиката

IFSEC е ежегодно събитие от голямо значение, което се провежда в Лондон, Великобритания около края на пролетта, началото на лятото - известно е, че месеците май и юни са, когато събитието се случи. Изданията продължават общо три дни и са дело на официалния организатор UBM Live.

Модерната сграда на ExCeL Лондон е съвсем естествено място за домакин и входът се дава само на търговски посетители. Работното време е от 10:00 сутринта до 17:00 следобед, но те подлежат на промяна, след като официалната програма бъде финализирана. Най-лесният начин да стигнете до ExCeL London е да шофирате, но ако нямате кола, има и други начини. Лондон е градът на влаковете, така че можете да избирате от метрото, DLR и надземната влакова система.

Какво казват хората

  • „За първи път излагаме в Обединеното кралство и Европа, тъй като искахме да разширим нашите пазари. Имаше добро качество на посетителите и пешеходния трафик - определено бихме участвали отново.“ - мениджър за бизнес развитие, Telaeris, Inc.;
  • „Целият екип проведе срещи с международни посетители, които бяха изключително успешни, чрез тези срещи открихме нови пътища, както и срещи със съществуващи клиенти.“ - Мениджър продажби на групи, Hand Media;
  • „Това е най-добрата ни година в IFSEC досега. По-добре управлявахме нашия график за срещи, като изпращахме лични покани и използвахме услугата за срещи.”- Инженер за техническа поддръжка на продажбите, Castel

Аудитория и статистика

IFSC е силно локализирано събитие, на което се представят над 500 изложители, които отговарят на нуждите на 27 000 търговски посетители и дори повече. Това може да не изглежда много, но трябва да вземете предвид качеството на аудиторията. Приблизително 70% от всички посетители посещават IFSC, за да доставят нови продукти - това е чудесна новина за всички изложители. Това, което прави този номер по-сочен, е да знаят, че заедно те управляват покупателната способност от над 23 милиарда британски лири. Това е повече от достатъчна причина за пътуването до Лондон.

Що се отнася до въпроса кой присъства, има четири основни групи посетители - инсталатори, дистрибутори, интегратори и крайни потребители. В тези четири основни групи имате различни постове и позиции като генерални мениджъри, изпълнителни директори, ръководители на отдели, водещи инженери и стратегически директори!

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви представя персонализирани хотелски услуги за IFSEC, които позволяват да бъдете в хотел в Лондон, който е по ваш вкус и да спестите. Отне ни години да планираме командировки, но ние насочихме изследователския процес до един ден. Вие ни кажете от какво имате нужда и ние ви представяме най-добрите хотелски цени по време на IFSEC в изчерпателен списък.

Вашият комфорт е важен приоритет за нас, така че освен търсенето на хотели в близост до ExCeL London, ние се уверяваме, че имате добър достъп до обществения транспорт. Настаняването за пътувания е само едната страна - ние сме тук, за да резервираме съоръжения за срещи на ваше име и дори можем напълно да инсталираме изложбената ви щанд за IFSEC.

Full list of
hotels for
IFSEC

Book Now
How to get to IFSEC

Similar trade shows