Your free enquiry
IFSEC

IFSEC

London ,UK
индустрия
индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer :
UBM
Event website
Event website :
IFSEC
Frequency
Frequency:
1 year

Не се отчитат промени в графика за IFSEC International, основното търговско изложение за сигурност и безопасност. Това събитие ще се случи от 1 юни до 30 юни 2021 г. в ExCel London в Лондон, Великобритания. Организаторите подчертаха, че ще бъде изпълнен обширен план за безопасност на COVID-19. Очаква се съответствие на посетителите и изложителите.

Въведение

IFSEC представя актуална информация за най-новите продукти, нововъзникващи тенденции и най-добри практики в индустрията за безопасност и сигурност, както и контрол на достъпа. Ще видите утвърдени и нововъзникващи компании в бранша да представят своите най-добри продукти и услуги. Международният търговски панаир е опора от самото начало през 1988 г. и днес споделя сцената с три други влиятелни събития - Facilities Show, FIREX International и Safety & Health Expo (SHExpo)

Това, което търговските посетители идват да видят на изложбената площадка, е невероятното разнообразие от продукти - видеонаблюдение, системи за сигурност, системи за видеонаблюдение, алармени системи, системи за интернет сигурност, брави за сигурност, биометрични и противопожарни системи. Но IFSEC е нещо повече от пазар. Това е място на ноу-хау, както се вижда от семинарите за експертно обучение и казуси, които поставят всички тези нови технологии в техния контекст.

Логистиката

IFSEC е ежегодно събитие от голямо значение, което се провежда в Лондон, Великобритания около края на пролетта, началото на лятото - известно е, че месеците май и юни са, когато събитието се случи. Изданията продължават общо три дни и са дело на официалния организатор UBM Live.

Модерната сграда на ExCeL Лондон е съвсем естествено място за домакин и входът се дава само на търговски посетители. Работното време е от 10:00 сутринта до 17:00 следобед, но те подлежат на промяна, след като официалната програма бъде финализирана. Най-лесният начин да стигнете до ExCeL London е да шофирате, но ако нямате кола, има и други начини. Лондон е градът на влаковете, така че можете да избирате от метрото, DLR и надземната влакова система.

Какво казват хората

  • „За първи път излагаме в Обединеното кралство и Европа, тъй като искахме да разширим нашите пазари. Имаше добро качество на посетителите и пешеходния трафик - определено бихме участвали отново.“ - мениджър за бизнес развитие, Telaeris, Inc.;
  • „Целият екип проведе срещи с международни посетители, които бяха изключително успешни, чрез тези срещи открихме нови пътища, както и срещи със съществуващи клиенти.“ - Мениджър продажби на групи, Hand Media;
  • „Това е най-добрата ни година в IFSEC досега. По-добре управлявахме нашия график за срещи, като изпращахме лични покани и използвахме услугата за срещи.”- Инженер за техническа поддръжка на продажбите, Castel

Аудитория и статистика

IFSC е силно локализирано събитие, на което се представят над 500 изложители, които отговарят на нуждите на 27 000 търговски посетители и дори повече. Това може да не изглежда много, но трябва да вземете предвид качеството на аудиторията. Приблизително 70% от всички посетители посещават IFSC, за да доставят нови продукти - това е чудесна новина за всички изложители. Това, което прави този номер по-сочен, е да знаят, че заедно те управляват покупателната способност от над 23 милиарда британски лири. Това е повече от достатъчна причина за пътуването до Лондон.

Що се отнася до въпроса кой присъства, има четири основни групи посетители - инсталатори, дистрибутори, интегратори и крайни потребители. В тези четири основни групи имате различни постове и позиции като генерални мениджъри, изпълнителни директори, ръководители на отдели, водещи инженери и стратегически директори!

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви представя персонализирани хотелски услуги за IFSEC, които позволяват да бъдете в хотел в Лондон, който е по ваш вкус и да спестите. Отне ни години да планираме командировки, но ние насочихме изследователския процес до един ден. Вие ни кажете от какво имате нужда и ние ви представяме най-добрите хотелски цени по време на IFSEC в изчерпателен списък.

Вашият комфорт е важен приоритет за нас, така че освен търсенето на хотели в близост до ExCeL London, ние се уверяваме, че имате добър достъп до обществения транспорт. Настаняването за пътувания е само едната страна - ние сме тук, за да резервираме съоръжения за срещи на ваше име и дори можем напълно да инсталираме изложбената ви щанд за IFSEC.

Full list of
hotels for
IFSEC

Book Now
How to get to IFSEC

Similar trade shows