IFSEC 2024

IFSEC 2024

Сигурност Отбранителна промишленост Сигурност
London, UK
02-04 Dec 2024
Организатор:
UBM
Място на провеждане:
ExCeL London
Честота:
1 year
Уебсайт:
IFSEC

Най-мащабното и надеждно събитие по сигурността в Великобритания

IFSEC представя актуална информация за най-новите продукти, нововъзникващи тенденции и най-добри практики в индустрията за безопасност и сигурност и контрол на достъпа. Ще видите утвърдени и нововъзникващи компании в бранша да представят най-добрите си продукти и услуги. Международният търговски панаир е водеща от самото начало през 1988 г. и днес споделя сцената с три други влиятелни събития: Facilities Show, FIREX International и Safety & Health Expo (SHExpo).

Това, което търговските посетители идват да видят в изложбените площи, е невероятното разнообразие от продукти – видеонаблюдение, системи за сигурност, системи за видеонаблюдение, алармени системи, системи за интернет сигурност, охранителни брави, биометрични и противопожарни системи. Но IFSEC е нещо повече от пазар. Това е място на ноу-хау, както се вижда от експертните образователни семинари и казуси, които поставят всички тези нови технологии в техния контекст. 

IFSEC 2024

Изданието на IFSEC за 2024 ще се проведе между 02.12.2024 и  04.12.2024. Търговският панаир ще се проведе като изложение на живо. ExCeL London ще служи като място за домакин на IFSEC 2023. Участниците ще бъдат силно насърчавани от организаторите да се придържат към няколко препоръки за безопасност. Това ще включва присъстващите да носят предпазни маски за лице в закрити помещения, като заседателните зали.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви представя персонализирани хотелски услуги за IFSEC, които ви позволяват да бъдете в хотел в Лондон, който ви харесва, и да спестявате. Отне ни години да планираме бизнес пътувания, но рационализирахме процеса на проучване до един ден. Вие ни казвате от какво се нуждаете, а ние ви представяме най-добрите цени на хотелите по време на IFSEC в изчерпателен списък.

Вашият комфорт е висок приоритет за нас, така че в допълнение към търсенето на хотели близо до ExCeL London, ние се грижим да имате добър достъп до обществен транспорт. Настаняването за пътувания е само едната страна – ние сме тук, за да направим резервации за помещения за срещи на ваше име и дори можем напълно да инсталираме вашия изложбен щанд за IFSEC. 

Пеша
Пеша:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С кола
С кола:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

map

Хотели около IFSEC

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
IFSEC 2024 London Novotel London Excel 0.55 London от € 242.00 EUR Запази сега
IFSEC 2024 London Rainbow Studios Canary Wharf 3.05 London от € 218.00 EUR Запази сега
Oxford Hotel 17.54 London при поискване Заявка
IFSEC 2024 London Innkeeper's Lodge London, Greenwich 8.2 London при поискване Заявка
IFSEC 2024 London Park Grand London Hyde Park 15.8 London при поискване Заявка
IFSEC 2024 London London Apartments Shoreditch Two 8 London при поискване Заявка
IFSEC 2024 London South Place Hotel London при поискване Заявка
IFSEC 2024 London The Queens Gate Hotel London при поискване Заявка
IFSEC 2024 London Kensington House Hotel London при поискване Заявка
IFSEC 2024 London Hampton By Hilton London Docklands 0.8 London при поискване Заявка

IFSEC е ежегодно събитие от голямо значение, което се провежда в Лондон, Обединеното кралство около края на пролетта, началото на лятото – известни са месеците май и юни, когато събитието се реализира. Изданията продължават общо три дни и са дело на официалния организатор UBM Live.

Съвсем естествено модерният ExCeL London е домакин и входът е даден само на професионални посетители. Работното време е от 10:00 до 17:00 ч., но подлежи на промяна след финализиране на официалната програма. Най-лесният начин да стигнете до ExCeL London е да шофирате, но ако нямате кола, има и други начини. Лондон е градът на влаковете, така че можете да избирате между метрото, DLR и надземната влакова система.

  • „Това беше първото ни изложение в Обединеното кралство и Европа, тъй като искахме да разширим нашите пазари. Имаше добро качество на посетителите и трафика – определено бихме изложили отново,” – Мениджър бизнес развитие, Telaeris, Inc.;
  • „Целият екип проведе срещи с международни посетители, които бяха изключително успешни, чрез тези срещи открихме нови пътища, както и се срещнахме със съществуващи клиенти,​“ – Групов мениджър продажби, Hand Media;
  • „Това е най-добрата ни година в IFSEC досега. Управляваме по-добре нашия график за срещи, като изпращаме лични покани и използваме услугата за срещи,” – Инженер по техническа поддръжка на продажбите, Кастел.​

IFSЕC е силно локализирано събитие, което събира над 500 изложители, които се грижат за нуждите на 27 000 търговски посетители и се броят. Това може да не изглежда много, но трябва да вземете предвид качеството на публиката. Приблизително 70% от всички посетители посещават IFSC, за да намерят нови продукти – това е страхотна новина за всички изложители. Това, което прави тази цифра още по-апетитна, е знанието, че заедно те контролират покупателната способност от над £23 милиарда. Това е повече от достатъчна причина да направите пътуването до Лондон.

Що се отнася до това кой присъства, има четири основни групи посетители – инсталатори, дистрибутори, интегратори и крайни потребители. В рамките на тези четири основни групи имате различни постове и позиции като генерални мениджъри, изпълнителни директори, ръководители на отдели, водещи инженери и стратегически директори!

IFSEC 2022

IFSEC 2022 се проведе още веднъж в ExCeL London и беше едно от петте събития, които се проведоха по едно и също време. Другите бяха FIREX International, Safety & Health Expo, Facilities Show и Intelligent Building Europe. Събитието се проведе между 17 и 19 май 2022 г. и възвести рестартирането на глобалната индустрия за сигурност. Над 20 000 професионални посетители, 60 лектори и 600 изложители от 43 държави присъстваха на изданието.

IFSEC 2023

Изданията на IFSEC и Safety & Health Expo за 2023 се проведоха между 16.05.2023 и 18.05.2023 в ExCeL London. Събитията се проведоха във формат на търговско изложение на живо и бяха посетени от над 23 000 посетители, повече от 60 лектори и над 600 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IFSEC 2024 Изпрати

IFSEC акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.