Your free enquiry
IFSEC

IFSEC

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Safety, Security, Risk Management, Defense, Fire Protection
Organizer
Organizer:
UBM
Event website
Event website:
IFSEC
Frequency
Frequency:
1 year

IFSEC и Covid-19

Изданието на IFSEC за 2023 г. ще се проведе между 16 май 2023 г. и 18 май 2023 г. Търговският панаир ще се проведе като изложение на живо. ExCeL London ще служи като място за домакин на IFSEC 2023. Участниците ще бъдат силно насърчавани от организаторите да се придържат към няколко препоръки за безопасност. Това ще включва присъстващите да носят предпазни маски за лице в закрити помещения, като заседателните зали. 

Въведение

IFSEC представя актуална информация за най-новите продукти, нововъзникващи тенденции и най-добри практики в индустрията за безопасност и сигурност и контрол на достъпа. Ще видите утвърдени и нововъзникващи компании в бранша да представят най-добрите си продукти и услуги. Международният търговски панаир е водеща от самото начало през 1988 г. и днес споделя сцената с три други влиятелни събития: Facilities Show, FIREX International и Safety & Health Expo (SHExpo).

Това, което търговските посетители идват да видят в изложбените площи, е невероятното разнообразие от продукти – видеонаблюдение, системи за сигурност, системи за видеонаблюдение, алармени системи, системи за интернет сигурност, охранителни брави, биометрични и противопожарни системи. Но IFSEC е нещо повече от пазар. Това е място на ноу-хау, както се вижда от експертните образователни семинари и казуси, които поставят всички тези нови технологии в техния контекст. 

Логистиката

IFSEC е ежегодно събитие от голямо значение, което се провежда в Лондон, Обединеното кралство около края на пролетта, началото на лятото – известни са месеците май и юни, когато събитието се реализира. Изданията продължават общо три дни и са дело на официалния организатор UBM Live.

Съвсем естествено модерният ExCeL London е домакин и входът е даден само на професионални посетители. Работното време е от 10:00 до 17:00 ч., но подлежи на промяна след финализиране на официалната програма. Най-лесният начин да стигнете до ExCeL London е да шофирате, но ако нямате кола, има и други начини. Лондон е градът на влаковете, така че можете да избирате между метрото, DLR и надземната влакова система

Какво казват хората?

„Това беше първото ни изложение в Обединеното кралство и Европа, тъй като искахме да разширим нашите пазари. Имаше добро качество на посетителите и трафика – определено бихме изложили отново,” – Мениджър бизнес развитие, Telaeris, Inc.;

„Целият екип проведе срещи с международни посетители, които бяха изключително успешни, чрез тези срещи открихме нови пътища, както и се срещнахме със съществуващи клиенти,​“ – Групов мениджър продажби, Hand Media;

„Това е най-добрата ни година в IFSEC досега. Управляваме по-добре нашия график за срещи, като изпращаме лични покани и използваме услугата за срещи,” – Инженер по техническа поддръжка на продажбите, Кастел.​ 

Аудитория и статистика

IFSC е силно локализирано събитие, което събира над 500 изложители, които се грижат за нуждите на 27 000 търговски посетители и се броят. Това може да не изглежда много, но трябва да вземете предвид качеството на публиката. Приблизително 70% от всички посетители посещават IFSC, за да намерят нови продукти – това е страхотна новина за всички изложители. Това, което прави тази цифра още по-апетитна, е знанието, че заедно те контролират покупателната способност от над £23 милиарда. Това е повече от достатъчна причина да направите пътуването до Лондон.

Що се отнася до това кой присъства, има четири основни групи посетители – инсталатори, дистрибутори, интегратори и крайни потребители. В рамките на тези четири основни групи имате различни постове и позиции като генерални мениджъри, изпълнителни директори, ръководители на отдели, водещи инженери и стратегически директори! 

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви представя персонализирани хотелски услуги за IFSEC, които ви позволяват да бъдете в хотел в Лондон, който ви харесва, и да спестявате. Отне ни години да планираме бизнес пътувания, но рационализирахме процеса на проучване до един ден. Вие ни казвате от какво се нуждаете, а ние ви представяме най-добрите цени на хотелите по време на IFSEC в изчерпателен списък.

Вашият комфорт е висок приоритет за нас, така че в допълнение към търсенето на хотели близо до ExCeL London, ние се грижим да имате добър достъп до обществен транспорт. Настаняването за пътувания е само едната страна – ние сме тук, за да направим резервации за помещения за срещи на ваше име и дори можем напълно да инсталираме вашия изложбен щанд за IFSEC. 

Предишни предавания

Издание 2022 г 

IFSEC 2022 се проведе още веднъж в ExCeL London и беше едно от петте събития, които се проведоха по едно и също време. Другите бяха FIREX International, Safety & Health Expo, Facilities Show и Intelligent Building Europe. Събитието се проведе между 17 и 19 май 2022 г. и възвести рестартирането на глобалната индустрия за сигурност. Над 20 000 професионални посетители, 60 лектори и 600 изложители от 43 държави присъстваха на изданието. 

Защо ви е необходим екипът на Trade Fair Trips Ltd? Защото за часове ще ви предложим списък с хотели и цени, в близост до събитието IFSEC. Ако имате нужда от хотелско настаняване на страхотни цени, свържете се с нас. Освен това, ще ви предложим да направим резервация на ваше име и на конферентни зали за срещи, както и да изградим вместо вас вашия търговски шанд. Така ще може да се фокусирате само и единствено върху вашето бизнес представяне на IFSEC.

Full list of
hotels for
IFSEC

Book Now
How to get to IFSEC
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By car
By car:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By public transport
By public transport:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

Similar trade shows