Your free enquiry
FeuerTrutz

FeuerTrutz

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
FeuerTrutz
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на FeuerTrutz за 2023 ще се проведе между 21-ви и 22-ри юни 2023. Изложението на живо ще се състои в Messe Nuremberg в Германия. Мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че страната премахва свързаните с него национални ограничения през април 2022. По същия начин в момента в Германия не са въведени забрани за пътуване.

Представяне на събитието

FeuerTrutz е търговско изложение за пожарна безопасност. Това включва всичко – от мерките, които трябва да се вземат при проектирането и създаването на една сграда, до организационни решения. Събитието се провежда в Нюрнберг, Германия, и събира експерти, архитекти, инженери, служители на Противопожарна защита. Те представят новостите в сферата – решения, продукти за превенция, както и иновации, които помагат за бързото потушаване на пожари. Ако работите в тази област, посетете го и вие.

Изложението е кратко, затова се съсредоточете в подготовката си за него. Ние ще организираме пътуването ви. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Ще ви осигурим оферти от множество хотели в Нюрнберг. Вашият личен асистент – назначен от нас – който вече ще е информиран за вашите предпочитания и бюджет, ще избере подходящите хотели за Feuertrutz и ще се погрижи за настаняването ви. Ще организираме и транспорта от летището до хотела и обратно, както и удобно за вас придвижване из града – с обществен транспорт или кола под наем. Целта на „Трейд Феър Трипс” ЕООД е да ви помогне да пътувате колкото се може по-комфортно и посещението ви на изложения и панаири да е ползотворно за бизнеса ви.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на FeuerTrutz за 2021 беше хибридно събитие поради пандемията от Ковид-19. То включваше физическо изложение в Messe Nuremberg, както и виртуално търговско събитие. Частта на живо се проведе сред най-новите мерки за превенция на инфекции с Ковид-19. Те включваха социално дистанциране и други мерки за безопасност, като например 3G политиката за влизане. Участниците трябваше да поддържат социална дистанция от 1,5 метра и да представят документи като отрицателни резултати от тестове преди влизане. На събитието присъстваха над 3500 физически и 1200 дигитални посетители. То привлече и 180 изложители.

Издание 2022

Feuertrutz 2022 също беше хибридно събитие, подобно на изданието от 2021. То включваше търговско изложение на живо в Messe Nuremberg, както и допълваща цифрова платформа. Поради отмяната на националните ограничения, свързани с Ковид-19, на мястото на провеждане не бяха въведени строги мерки за безопасност. Това беше добре прието от участниците, които включваха 206 изложители (14% от които представляваха чужда държава) и приблизително 4300 посетители от 30 държави. Двата форума на изложителите, презентациите за BIM в противопожарната защита и бордът за работа бяха сред акцентите на събитието. Те включваха и FeuerTrutz After Work, павилион , Fire Protection Experience и FeuerTrutz Training & Career Meeting Point.

Full list of
hotels for
FeuerTrutz

Book Now
How to get to FeuerTrutz

Similar trade shows