Your free enquiry
FeuerTrutz

FeuerTrutz

Nurnberg ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer :
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website :
FeuerTrutz
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на FeuerTrutz за 2023 ще се проведе между 21-ви и 22-ри юни 2023. Изложението на живо ще се състои в Messe Nuremberg в Германия. Мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че страната премахва свързаните с него национални ограничения през април 2022. По същия начин в момента в Германия не са въведени забрани за пътуване.

Представяне на събитието

FeuerTrutz е търговско изложение за пожарна безопасност. Това включва всичко – от мерките, които трябва да се вземат при проектирането и създаването на една сграда, до организационни решения. Събитието се провежда в Нюрнберг, Германия, и събира експерти, архитекти, инженери, служители на Противопожарна защита. Те представят новостите в сферата – решения, продукти за превенция, както и иновации, които помагат за бързото потушаване на пожари. Ако работите в тази област, посетете го и вие.

Изложението е кратко, затова се съсредоточете в подготовката си за него. Ние ще организираме пътуването ви. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Ще ви осигурим оферти от множество хотели в Нюрнберг. Вашият личен асистент – назначен от нас – който вече ще е информиран за вашите предпочитания и бюджет, ще избере подходящите хотели за Feuertrutz и ще се погрижи за настаняването ви. Ще организираме и транспорта от летището до хотела и обратно, както и удобно за вас придвижване из града – с обществен транспорт или кола под наем. Целта на „Трейд Феър Трипс” ЕООД е да ви помогне да пътувате колкото се може по-комфортно и посещението ви на изложения и панаири да е ползотворно за бизнеса ви.

Full list of
hotels for
FeuerTrutz

Book Now
How to get to FeuerTrutz

Similar trade shows