security essen 2024

security essen 2024

Сигурност Сигурност Отбранителна промишленост Противопожарна защита
Essen, Germany
17-20 Sep 2024
Организатор:
Messe Essen GmbH
Място на провеждане:
Messe Essen
Честота:
2 years
Уебсайт:
security essen

Водещото събитие в областта на безопасността и сигурността

Security Essen 2024

Изданието 2024 на Security Essen ще се проведе като изложба лице в лице в Messe Essen от 17.09.2024 до 20.09.2024. Събитието няма да включва мерки за превенция на Covid-19 поради премахването на вътрешните ограничения. От участниците няма да се изисква да се придържат към правила като представяне на 3G документи за влизане при пристигане в Германия поради премахването на ограниченията за пътуване. 

Въведение

През последните 40 години едно изложение на територията на Европа е правилното място за много експерти в областта на сигурността да се съберат, да обменят опит и да се докоснат до иновациите в сектора. Да, говорим за Security Essen – един от най-големите пазари за сигурност в света. Изложението се провежда от 1974 г. и винаги е служило като основна платформа за обучение и демонстрация на най-новите технологични иновации. Сигурността и предотвратяването на пожари са основните фокусни точки на събитието и за тази цел продуктовата гама включва системи за транспортна защита, алармени инсталации, пожароизвестителни аларми, аларми за дим, детектори за газ, технология за криминално разследване, ИТ сигурност, видеонаблюдение и периметър, контрол и оборудване за наблюдение, специални превозни средства, технология за криминално разследване и механични системи за сигурност. Можете също така да се учите от най-добрите експерти, работещи в индустрията в момента, като се присъедините към Форума на експертите по сигурността. 

Логистиката

Не е изненада да открием, че Security Essen се провежда в Есен, Германия. Изложбата е с продължителност общо четири дни и се провежда през месец септември. Изданията се провеждат на всеки две години и се провеждат в Messe Essen, който е и официален организатор на събитието. Към момента няма официална информация какво ще е работното време. Достъпът до производството се дава само на професионалисти от бранша. Пътуването до Messe Essen е проста задача, тъй като се намира в центъра на града, така че ако имате достатъчно късмет с избора си на хотел, можете просто да стигнете до него пеша за няколко минути. Има автобусни връзки от летището и можете да разчитате на градската железница, за да ви отведе до изложбените площи, ако сте твърде далеч.

Какво казват хората?

„С впечатляваща поява на изключително проектиран изложбен щанд, марката GRUNDIG се завърна на Security Essen 2018, водещото международно място за срещи в сектора на сигурността, след еднократна пауза. Security Essen е абсолютен лидер на пазара за сигурност в международно сравнение,” каза Лудвиг Бергшнайдер, управляващ директор, Abetechs GmbH (Grundig Security); 

„Позицията на нашия щанд в новата зала 6 беше много добър избор. Търговският панаир допринесе за по-нататъшното повишаване на нивото на информираност за марката Vanderbilt. Смятаме Сигурността за водещ търговски панаир за нашата индустрия. Това е отлична платформа, от която да представим нашите решения на широка аудитория,” каза Андреас Щраубингер, регионален мениджър D/A/CH, Vanderbilt International GmbH; 

„За нас Security Essen е нашият най-успешен търговски панаир досега. Високите нива на търсене на нашето логистично приложение ALVARA и „Digital Driver Legitimation“ бяха една от причините, но в никакъв случай не единствената причина. По-конкретно, съвместният щанд на BMWL обедини всички заинтересовани страни в касовите услуги, предлагайки цялостно решение за ефективно парично обращение“, каза Бернд Холфелд, Управителен съвет, ALVARA Cash Management Group AG. 

Аудитория и статистика

Сега нека разгледаме процентите на посещаемост в Security Essen. Последното издание беше едно от най-големите и също отчете подобрение в международния характер както на изложителите, така и на търговските посетители. Говорим за общо 950 изложители от над 40 държави и повече от 36 000 търговски посетители от над 120 държави. Разбира се, по-голямата част от международните посетители идват от Европа, но има интерес и от страни като Китай и Япония, Съединените щати и Канада. Това, което искате да знаете, е за профила на посетителя. Повечето посетители представляват компании, асоциации, както и институции, което ви дава разнообразни възможности да търсите потенциални клиенти и да разширите своята професионална мрежа. Друга добра статистика е броят на аудиторията, вземаща важни бизнес решения– около 76%!

Настаняване

Веднага след като потвърдите присъствието си в Security Essen, е време да продължите с всички останали детайли, свързани с вашето работно пътуване. Trade Fair Trips ltd е тук, за да бъде ваш помощник на всяка стъпка от пътя. Предлагаме логистична подкрепа за изложителите. Това може да е изграждането на вашия изложбен щанд или предварително резервиране на зали за срещи и заявка за конкретно A/V оборудване. Настаняването е следващото в списъка и Trade Fair Trips ltd е лидер в това. Ние работим с компании на всички ценови групи и предоставяме най-достъпните хотелски цени по време на security essen. С помощта на Trade Fair Trips Ltd можете да сте сигурни, че вашето бизнес пътуване е в ръцете на професионални агенти в резервациите. Ние също така гарантираме, че ще имате добра връзка с обществения транспорт и преди всичко търсим хотели близо до Messe Essen. Искате бързи резултати, а ние ги доставяме – за един работен ден!

 

Trade Fair Trips Ltd – вашият помощник в организирането на бизнес пътувания. Хотелско настаняване с бюджет, съобразен с вашите предпочитания, запазване на конферентна зала за срещи на ваше име, монтиране на вашия търговски щанд на изложението – всичко това ще получите от нашия екип, при това на страхотни цени! 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

40 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

25 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

map

Хотели около security essen

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
security essen 2024 Essen Ruby Luna Hotel Dusseldorf Düsseldorf от € 212.00 EUR Запази сега
security essen 2024 Essen Premier Inn Düsseldorf City Ost hotel Düsseldorf от € 331.00 EUR Запази сега
security essen 2024 Essen Postboutique Hotel Wuppertal 25.94 Wuppertal от € 277.00 EUR Запази сега
security essen 2024 Essen Flemings Hotel Wuppertal-Central former Flemings Express Wuppertal Wuppertal от € 366.00 EUR Запази сега
InterCityHotel Essen 3.2 Essen от € 311.00 EUR Запази сега
security essen 2024 Essen Holiday Inn Express Dusseldorf - Hauptbahnhof Düsseldorf от € 169.00 EUR Запази сега
security essen 2024 Essen The Fritz Dusseldorf Konigsallee 31.3 Düsseldorf от € 326.00 EUR Запази сега
security essen 2024 Essen Leoso Hotel Leverkusen ( Delta by Marriott Hotel Leverkusen) Leverkusen от € 291.00 EUR Запази сега
security essen 2024 Essen Mercure Hotel Dusseldorf Zentrum Düsseldorf от € 239.00 EUR Запази сега
security essen 2024 Essen Hotel MOON Düsseldorf от € 272.00 EUR Запази сега

Security Essen 2022

Security еssen 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 20.09.2022 и 23.09.2022. Messe Essen, мястото за домакинство, не включваше предпазни мерки за Covid-19. Това се дължи на премахването на пандемичните ограничения в страната. Събитието привлече 383 изложители от 36 държави и около 17 000 посетители, като 77% от присъстващите бяха лица, оторизирани да взимат решения.

 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до security essen 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.