Your free enquiry
security essen

security essen

Essen ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer :
Messe Essen GmbH
Event website
Event website :
security essen
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Security Essen 2022

Изданието на Security Essen през 2022 г. ще се проведе под формата на изложение лице в лице в Messe Essen от 20ти до 23ти септември. За да се гарантира безопасността на участниците, на събитието ще бъдат представени най-актуалните мерки за превенция на инфекции с Ковид-19. Мерките за безопасност ще включват:

  • Преди да влязат на територията на изложението, участниците трябва да представят валиден 3G документ за влизане. Ваксинационният паспорт е сред валидните форми на документация за влизане. Участниците могат да представят и доказателство за възстановяване, което е на възраст между един и шест месеца. 3G входни документи трябва да се представят и при пристигане в Германия поради въведените ограничения за пътуване. След представяне на отрицателни резултати от тестовете те също могат да получат достъп.
  • От участниците се изисква да поддържат безопасно разстояние от 1,5 метра и да се въздържат от физически контакт, като например ръкостискания. По време на посещенията си участниците трябва да носят  медицински маски за лице. Дискусиите на изложбените щандове и в помещенията за срещи попадат в местата, където това правило трябва да се спазва. Зоните за хранене могат да бъдат освободени от това правило.
  • Мястото на провеждане на събитието ще претърпи промени, като например ще бъдат добавени още зали за срещи и приемни помещения. В Messe Essen ще бъдат инсталирани напомнящи подови маркери и указателни табели. В зоните с висока степен на посещаемост и интензивно движение ще се извършват сесии за цялостно почистване на определени интервали от време. Такива места са заседателните зали и изложбените площи. Те включват също така стълбищни парапети и приспособления за врати.

Въведение

През последните 40 години една изложба на територията на Европа беше подходящото място за много експерти в областта на сигурността да се съберат, да обменят опит и да наблюдават иновации. Да, говорим за есен на сигурността - един от най-големите пазари за сигурност в света. Изложбата се провежда от 1974 г. и винаги е служила като основна платформа за образование и демонстрация на най-новите технологични иновации. Сигурността и предотвратяването на пожари са основните фокусни точки на събитието и за тази цел продуктовата гама включва системи за транспортна защита, алармени инсталации, пожароизвестители, димни аларми, газови детектори, криминално-разследваща технология, ИТ сигурност, видеонаблюдение и периметър, контрол и оборудване за наблюдение, специални превозни средства, технология за наказателно разследване и механични системи за сигурност. Също така можете да се поучите от най-добрите експерти, работещи в бранша в момента, като се присъедините към форума на експертите по сигурността.

Логистиката

Не е изненадващо да откриете, че в Essen, Германия, се провеждат основни функции за сигурност. Изложбата продължава общо четири дни и се провежда през месец септември. Изданията се разпределят на всеки две години и се провеждат в Messe Essen, който служи и като официален организатор на събитието. Към момента няма официална информация за това какво ще бъде работното време. Достъп до производството се дава само на професионалисти от бранша. Пътуването до Messe Essen е лесна задача, тъй като се намира в центъра на града, така че ако имате достатъчно късмет с избора на хотел, можете просто да стигнете до него след няколко минути. Има автобусни връзки от летището и можете да разчитате на градската железопътна линия, която да ви отведе до изложбените площадки, ако сте твърде далеч.

Какво казват хората?

„С впечатляващ външен вид на изключително проектиран изложбен щанд, марката GRUNDIG се завърна на Security Essen 2018, водещото международно място за срещи в сектора на сигурността, след еднократна почивка. Security Essen е абсолютният лидер на пазара за сигурност в международно сравнение, ”каза Лудвиг Бергшнайдер, управляващ директор, Abetechs GmbH (Grundig Security);

„Позицията ни в новата зала 6 беше много добър избор. Панаирът допринесе за по-нататъшно развитие на нивото на информираност за марката Vanderbilt. Ние считаме, че сигурността е водещото търговско изложение за нашата индустрия. Това е отлична платформа, от която да представим нашите решения на широка аудитория, ”каза Андреас Щраубингер, регионален мениджър D / A / CH, Vanderbilt International GmbH;

„За нас Security Essen е най-успешният ни панаир до момента. Високите нива на търсене на нашето логистично приложение ALVARA и „Узаконяване на цифровите драйвери“ бяха една от причините, но не и единствената причина по никакъв начин. По-специално, съвместният щанд на BMWL събра всички заинтересовани страни в касовите услуги, предлагайки цялостно решение за ефективно обращение в брой “, каза Бернд Холфелд, управителен съвет, ALVARA Cash Management Group AG

Аудитория и статистика

Сега нека разгледаме процента на посещаемост в security essen. Последното издание беше едно от най-големите и отчете също подобрение в международността на изложителите и търговските посетители. Става дума за общо 950 изложители от над 40 държави и над 36 000 търговски посетители от над 120 държави. Разбира се, по-голямата част от международните посетители дойдоха от Европа, но интерес има и от страни като Китай и Япония, САЩ и Канада. Това, което искате да знаете, е за профила на посетителя. Повечето посетители представляват компании, асоциации, както и институции, което ви дава разнообразни възможности да търсите възможни клиенти за продажби и да разширите своята професионална мрежа. Друга добра статистика е броят на вземащите решения в аудиторията - около 76%!

Настаняване

Веднага след като потвърдите присъствието си в службите за сигурност, е време да продължите с всички договорености за работното си пътуване. Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви бъде асистент на всяка крачка. Ние предлагаме логистична подкрепа за изложителите. Това може да е изграждането на изложбения ви щанд или резервирането на съоръжения за срещи преди време и да поискате конкретно A / V оборудване. Настаняването е следващото в списъка и Trade Fair Trips ltd превъзхожда в това. Ние работим с компании на всички ценови точки и предоставяме най-достъпните хотелски цени по време на сигурността. С помощта на Trade Fair Trips Ltd можете да бъдете уверени, че вашето бизнес пътуване е в ръцете на професионални агенти за резервации. Ние също така гарантираме, че сте добре свързани с обществения транспорт и търсим хотели близо до Messe Essen преди всичко. Искате резултати бързо и ние ги доставяме - за един работен ден!

Full list of
hotels for
security essen

Book Now
How to get to security essen

Similar trade shows