Your free enquiry
Eurosatory

Eurosatory

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Safety, Security, Risk Management, Defense, Fire Protection
Organizer
Organizer:
Coges
Event website
Event website:
Eurosatory
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Eurosatory ще се завърне като физическо събитие през юни 2024. Организаторите избират да следват определения график за събитието. Изложението ще се проведе от 17-ти до 21-ви юни в изложбения център Paris Nord Villepinte. Поради подобряващата се пандемична ситуация, довела до премахване на вътрешните и пътническите ограничения, на мястото на провеждане няма да има мерки за безопасност срещу Ковид-19. 

Въведение

Френската столица Париж е домакин на едно от най-реномираните събития за военния и отбранителния сектор - ние, разбира се, говорим за Eurosatory. Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions е домакин на пълната гама от продуктови категории с акцент върху сухопътните превозни средства, хеликоптери, анти-IED, гражданска сигурност и реагиране при извънредни ситуации, въздушни системи, CBRNe и оръжия.

Акценти

 • Производители в областта на отбраната и сигурността
 • Вносители и износители на суровини
 • Изпълнители и подизпълнители
 • Изследователски и консултантски компании
 • Лаборатории
 • Доставчици на услуги

Логистиката

Международното изложение се провежда в началото на лятото, обикновено през юни, на всеки две години и предлага най-големите иновации в отбранителните технологии в рамките на пет дни. Посетителите на търговските обекти се допускат от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч. следобед. COGES - официалният организатор на събитието - обещава ангажираща програма и ненадминати бизнес възможности в Eurosatory.

Аудитория и статистика

Eurosatory наистина е еталонно събитие в бранша, тъй като успява да обедини всички основни звена във веригата на стойността. Изложителите установяват връзки с производители в областта на отбраната и сигурността, вносители и износители на суровини, изпълнители и подизпълнители, изследователски и консултантски компании, лаборатории и доставчици на услуги.

Също така искаме да споменем невероятните 227 официални делегации, които са присъствали в миналото, и програмата, която включва над 70 конференции. Предвид големия интерес към изложбата, ще има голям интерес към хотели в близост до Париж-Норд Виленте Парк д'Експозиции.

Най-добрите хотелски оферти за Eurosatory

Това е мястото, където Trade Fair Trips Ltd ви оказва помощ, тъй като ние поемаме вашата резервация за хотел за Eurosatory. Като ветерани в сектора за бизнес пътувания, ние работим с голяма база данни за хотели в Париж. Свикнали сме да се грижим за бюджети от всякакви размери и сме повече от способни да ви поставим близо до центровете на обществения транспорт. В допълнение към хотелското настаняване за изложби, ние сме тук, за да ви помогнем с логистиката, като планиране на съоръжения за срещи с правилните A / V спецификации или поемане на инсталацията на вашата кабина.

Минали издания

2022

За Eurosatory 2022 бяха направени няколко промени. Изложбената площ на някои национални павилиони беше разширена:

 • Австралия
 • Белгия
 • Германия
 • Швейцария
 • Дания
 • Норвегия
 • Швеция
 • Финландия
 • Исландия
 • Фарьорските острови

За първи път Литва имаше национален павилион, който я представяше. Участваха 1743 изложители от 62 държави, като 62% от тях бяха от чужбина. Присъстваха над 100 000 посетители от 150 държави. Както и 250 делегации от 96 суверенни правителства. В рамките на Eurosatory 2022 бяха посрещнати 560 журналисти.

Full list of
hotels for
Eurosatory

Book Now
How to get to Eurosatory
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

20 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

30 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

Similar trade shows