Your free enquiry
Eurosatory

Eurosatory

Paris ,France
Индустрия
Индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer :
Coges
Event website
Event website :
Eurosatory
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Френската столица Париж е домакин на едно от най-реномираните събития за военния и отбранителния сектор - ние, разбира се, говорим за Eurosatory. Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions е домакин на пълната гама от продуктови категории с акцент върху сухопътните превозни средства, хеликоптери, анти-IED, гражданска сигурност и реагиране при извънредни ситуации, въздушни системи, CBRNe и оръжия.

Акценти

  • Производители в областта на отбраната и сигурността
  • Вносители и износители на суровини
  • Изпълнители и подизпълнители
  • Изследователски и консултантски компании
  • Лаборатории
  • Доставчици на услуги

Логистиката

Международното изложение се провежда в началото на лятото, обикновено през юни, на всеки две години и предлага най-големите иновации в отбранителните технологии в рамките на пет дни. Посетителите на търговските обекти се допускат от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч. следобед. COGES - официалният организатор на събитието - обещава ангажираща програма и ненадминати бизнес възможности в Eurosatory.

Аудитория и статистика

Eurosatory наистина е еталонно събитие в бранша, тъй като успява да обедини всички основни звена във веригата на стойността. Изложителите установяват връзки с производители в областта на отбраната и сигурността, вносители и износители на суровини, изпълнители и подизпълнители, изследователски и консултантски компании, лаборатории и доставчици на услуги.

Също така искаме да споменем невероятните 227 официални делегации, които са присъствали в миналото, и програмата, която включва над 70 конференции. Предвид големия интерес към изложбата, ще има голям интерес към хотели в близост до Париж-Норд Виленте Парк д'Експозиции.

Най-добрите хотелски оферти за Eurosatory

Това е мястото, където Trade Fair Trips Ltd ви оказва помощ, тъй като ние поемаме вашата резервация за хотел за Eurosatory. Като ветерани в сектора за бизнес пътувания, ние работим с голяма база данни за хотели в Париж. Свикнали сме да се грижим за бюджети от всякакви размери и сме повече от способни да ви поставим близо до центровете на обществения транспорт. В допълнение към хотелското настаняване за изложби, ние сме тук, за да ви помогнем с логистиката, като планиране на съоръжения за срещи с правилните A / V спецификации или поемане на инсталацията на вашата кабина.

Full list of
hotels for
Eurosatory

Book Now
How to get to Eurosatory

Similar trade shows