Your free enquiry
Intersec

Intersec

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Intersec
Frequency
Frequency:
1 year

Вместо физическо издание на Intersec 2021, специалистите в областта на отбраната имат достъп до поредица от цифрови събития през цялата година, но към момента няма официални дати. Това, което знаем е, че следващото издание на живо е потвърдено за 16 януари - 18 януари в Световния търговски център в Дубай при строги превантивни мерки.

Въведение

Intersec обслужва бизнеса и професионалистите в сферата на безопасността и сигурността повече от 20 години. Техническите решения на Intersec са в областта на здравето, безопасността, пожара и спасяването, наблюдението, информационната сигурност, търговската сигурност и вътрешната сигурност. В Intersec можете също да присъствате на продуктови презентации, лекции и семинари и дори да проектирате и реализирате цели на необикновена визия с приноса на вашите колеги и колеги.

Има и многобройни павилиони за свързани продукти като технически текстил и оборудване за въздушно наблюдение. Като такъв Intersec е мястото, където да бъдете, ако вие като професионалист по безопасност искате да създадете нови партньорства и проекти и да надградите сигурността на вашия бизнес.

Логистиката

Организиран от Messe Frankfurt Middle East GmbH в Дубай, Intersec е водещият търговски панаир за безопасност както онлайн, така и офлайн. Основана през 1999 г., Intersec се провежда в продължение на три дни през януари всяка година. Тази популярна изложба е в разгара си от 10:00 сутринта до 18:00 следобед в Дубай, Обединените арабски емирства.

Мястото му, Световният търговски център в Дубай, може да бъде достигнато чрез обширната метро система на Дубай и с автобус, което прави достигането до изложбената площадка бриз, ако предпочитате да избегнете наемането на кола или наемането на такси. Този бизнес панаир е отворен само за посетители на търговски изложения и никой на възраст под 18 години няма право да влиза в изложбените зали.

Какво казват хората

  • „Участваме в Intersec от 2015 г. Това беше правилният форум за нас, за да представим нашата продуктова гама на нашата постоянно растяща клиентска база в региона и ни позволява да се срещнем с нашите партньори и потенциални партньори от целия регион на Близкия изток на едно място." –Mike Commarmond, изпълнителен директор, BOON EDAM
  • „Представихме нашата пожарна кола 8x8 - най-голямата в света - на изложението и това беше перфектната платформа за това, благодарение на ключовите посетители, които идват от цял ​​свят.“ –Халид ал Хатиб, главен изпълнителен директор, инж. NAFFCO
  • „Участието ни беше страхотно тази година, тъй като платформата ни даде шанса да имаме директен контакт със съответните власти в държавния и частния сектор. Intersec ни даде възможност да засилим ролята си в приемането на продукти за сигурност. " –Алия Хамад, специалист по връзки с обществеността, SIRA
  • „22-рото издание на изложението идва в съответствие с визията за мъдрото ръководство, за което държавните агенции допринасят, за да бъде ключов лидер във всички области. Intersec 2020 беше чудесна платформа за популяризиране на нашите продукти и среща с лидери в бранша.“ –Майор Абдула Мохамед Ал Балуши, координатор на Intersec 2020, Дубайската полиция

Аудитория и статистика

Безопасността и сигурността винаги са били важна тема за правителствата и бизнеса и тези трудни времена - каквито са горските пожари, самолетните катастрофи, безредиците и пандемията от коронавирус - не са изключение. Това са точно видовете заплахи за сигурността, с които изложителите на Intersec се стремят да се справят, смекчат и предотвратят.

Вярата в ползата на Intersec за индустрията привлече спонсори като китайския технологичен гигант Huawei, японската технологична компания Toshiba и американската компания за съхранение на данни Seagate.

Не е изненадващо, че изложението Intersec 2020 процъфтяваше при 1084 изложители от над 56 държави, които от своя страна бяха посетени от над 33 800 посетители от 136 държави. Ако сте търговски агент, производител, търговец на едро, дистрибутор, вносител или износител, държавен орган или почти всеки, чийто бизнес изисква сигурност, това е търговското изложение за вас!

Настаняване

Ние от Trade Fair Trips ltd вярваме, че пътуването до и участие в търговски панаир трябва да бъде лесно и без стрес за всички. Искаме да създадем изгодно изживяване на изложението за вас и вашата група, като се започне с настаняване. Просто ни уведомете за необходимия брой легла и ценовия диапазон, след което ще изготвим списък с най-добрите хотелски цени в близост до Световния търговски център в Дубай. След това ще се погрижим за вашите нужди по време на самия Intersec.

Имате ли нужда от съоръжения за срещи? Аудио-визуално оборудване? Някой да изгради вашите изложбени инсталации и щандове? Можем да направи всичко това за вас на разумна цена. Просто се консултирайте с нас веднъж и намерете резултатите във входящата си поща на следващия ден!

Full list of
hotels for
Intersec

Book Now
How to get to Intersec

Similar trade shows