Intersec 2025

Intersec 2025

Сигурност Сигурност Отбранителна промишленост
Dubai, UAE
14-16 Jan 2025
Организатор:
Messe Frankfurt GmbH
Място на провеждане:
Dubai World Trade Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
Intersec

Световно събитие за сигурност, безопасност, и противопожарна защита

Intersec обслужва бизнеса и професионалистите в сферата на безопасността и сигурността повече от 20 години. Техническите решения на Intersec са в областта на здравето, безопасността, пожара и спасяването, наблюдението, информационната сигурност, търговската сигурност и вътрешната сигурност. В Intersec можете също да присъствате на продуктови презентации, лекции и семинари и дори да проектирате и реализирате цели на необикновена визия с приноса на вашите колеги и колеги.

Има и многобройни павилиони за свързани продукти като технически текстил и оборудване за въздушно наблюдение. Като такъв Intersec е мястото, където да бъдете, ако вие като професионалист по безопасност искате да създадете нови партньорства и проекти и да надградите сигурността на вашия бизнес.

Intersec 2025

Следващото присъствено издание на Intersec е потвърдено за датите от 14.01.2025 до 16.01.2025. Събитието ще се проведе в Dubai World Trade Center в Дубай, без да се прилагат строги превантивни мерки срещу Ковид-19. Причината е, че страната е премахнала ограниченията си, свързани с пандемията.

Настаняване

Ние от Trade Fair Trips ltd вярваме, че пътуването до и участие в търговски панаир трябва да бъде лесно и без стрес за всички. Искаме да създадем изгодно изживяване на изложението за вас и вашата група, като се започне с настаняване. Просто ни уведомете за необходимия брой легла и ценовия диапазон, след което ще изготвим списък с най-добрите хотелски цени в близост до Световния търговски център в Дубай. След това ще се погрижим за вашите нужди по време на самия Intersec.

Имате ли нужда от съоръжения за срещи? Аудио-визуално оборудване? Някой да изгради вашите изложбени инсталации и щандове? Можем да направи всичко това за вас на разумна цена. Просто се консултирайте с нас веднъж и намерете резултатите във входящата си поща на следващия ден!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

map

Хотели около Intersec

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Intersec 2025 Dubai 25hours Hotel One Central 0.75 Dubai от € 336.00 EUR Запази сега
Intersec 2025 Dubai Ibis Deira Creekside Dubai 7.8 Dubai при поискване Заявка
Intersec 2025 Dubai Al Waleed Palace Hotel Apartments - Oud Metha 4 Dubai при поискване Заявка
Intersec 2025 Dubai Nikki Beach Resort & Spa Dubai 4.5 Dubai при поискване Заявка
Intersec 2025 Dubai Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira 8.3 Dubai при поискване Заявка
Intersec 2025 Dubai Rove At The Park 48 Dubai при поискване Заявка
Kings Square Hotel LLC 7 Dubai при поискване Заявка
Intersec 2025 Dubai Novotel Bur Dubai 5 Dubai при поискване Заявка
Intersec 2025 Dubai Roda Al Murooj Residences 4.5 Dubai при поискване Заявка
Intersec 2025 Dubai Canal Central Hotel 7.2 Dubai при поискване Заявка

Intersec 2022

Dubai International Convention and Exhibition Centre беше домакин на Intersec 2022. Събитието се проведе като търговско изложение "лице в лице". Мястото наложи строги предпазни мерки за превенция на Covid-19, за да защити 18 112-те търговски посетители и 522-те изложители. Сред прилаганите мерки бяха социалното дистанциране и използването на предпазни маски за лице.

Intersec 2023

Събитието на живо за 2023 се проведе в Dubai International Convention & Exhibition Centre на фона на превантивни мерки срещу Ковид-19, като протокола за социална дистанция. В изданието участваха повече от 120 държави, които бяха представени от над 1000 фирми-изложители и над 30 000 посетители на 47 000 м2 изложбена площ.

Intersec 2024

Intersec 2024 се състоя като търговско изложение на живо, организирано в Dubai International Convention & Exhibition Centre в Дубай, без да се прилагат мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната. В събитието участваха над 1000 изложители от 60 държави и 45 000 посетители от 120 страни.

Организиран от Messe Frankfurt Middle East GmbH в Дубай, Intersec е водещият търговски панаир за безопасност както онлайн, така и офлайн. Основана през 1999 г., Intersec се провежда в продължение на три дни през януари всяка година. Тази популярна изложба е в разгара си от 10:00 сутринта до 18:00 следобед в Дубай, Обединените арабски емирства.

Мястото му, Световният търговски център в Дубай, може да бъде достигнато чрез обширната метро система на Дубай и с автобус, което прави достигането до изложбената площадка бриз, ако предпочитате да избегнете наемането на кола или наемането на такси. Този бизнес панаир е отворен само за посетители на търговски изложения и никой на възраст под 18 години няма право да влиза в изложбените зали.

  • „Участваме в Intersec от 2015 г. Това беше правилният форум за нас, за да представим нашата продуктова гама на нашата постоянно растяща клиентска база в региона и ни позволява да се срещнем с нашите партньори и потенциални партньори от целия регион на Близкия изток на едно място." –Mike Commarmond, изпълнителен директор, BOON EDAM;
  • „Представихме нашата пожарна кола 8x8 - най-голямата в света - на изложението и това беше перфектната платформа за това, благодарение на ключовите посетители, които идват от цял ​​свят.“ –Халид ал Хатиб, главен изпълнителен директор, инж. NAFFCO;
  • „Участието ни беше страхотно тази година, тъй като платформата ни даде шанса да имаме директен контакт със съответните власти в държавния и частния сектор. Intersec ни даде възможност да засилим ролята си в приемането на продукти за сигурност. " –Алия Хамад, специалист по връзки с обществеността, SIRA;
  • „22-рото издание на изложението идва в съответствие с визията за мъдрото ръководство, за което държавните агенции допринасят, за да бъде ключов лидер във всички области. Intersec 2020 беше чудесна платформа за популяризиране на нашите продукти и среща с лидери в бранша.“ –Майор Абдула Мохамед Ал Балуши, координатор на Intersec 2020, Дубайската полиция.

Безопасността и сигурността винаги са били важна тема за правителствата и бизнеса и тези трудни времена - каквито са горските пожари, самолетните катастрофи, безредиците и пандемията от коронавирус - не са изключение. Това са точно видовете заплахи за сигурността, с които изложителите на Intersec се стремят да се справят, смекчат и предотвратят.

Вярата в ползата на Intersec за индустрията привлече спонсори като китайския технологичен гигант Huawei, японската технологична компания Toshiba и американската компания за съхранение на данни Seagate.

Не е изненадващо, че изложението Intersec 2020 процъфтяваше при 1084 изложители от над 56 държави, които от своя страна бяха посетени от над 33 800 посетители от 136 държави. Ако сте търговски агент, производител, търговец на едро, дистрибутор, вносител или износител, държавен орган или почти всеки, чийто бизнес изисква сигурност, това е търговското изложение за вас!

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Intersec 2025 Изпрати

Intersec акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.