ANTICIPATE LONDON 2024

ANTICIPATE LONDON 2024

Сигурност Отбранителна промишленост Сигурност
London, UK
02-04 Dec 2024
Организатор:
UBM
Място на провеждане:
ExCeL London
Честота:
1 year
Уебсайт:
ANTICIPATE LONDON

Най-мащабното и надеждно събитие по сигурността в Великобритания

Anticipate London представя актуална информация за най-новите продукти, нововъзникващи тенденции и най-добри практики в индустрията за безопасност и сигурност и контрол на достъпа. Ще видите утвърдени и нововъзникващи компании в бранша да представят най-добрите си продукти и услуги. Международният търговски панаир е водеща от самото начало през 1988 г. и днес обединява няколко влиятелни събития: Facilities Show, IFSEC, FIREX International и Safety & Health Expo (SHExpo).

Това, което търговските посетители идват да видят в изложбените площи, е невероятното разнообразие от продукти – видеонаблюдение, системи за сигурност, системи за видеонаблюдение, алармени системи, системи за интернет сигурност, охранителни брави, биометрични и противопожарни системи. Но Anticipate London е нещо повече от пазар. Това е място на ноу-хау, както се вижда от експертните образователни семинари и казуси, които поставят всички тези нови технологии в техния контекст. 

Anticipate London 2024

Изданието на Anticipate London за 2024 ще се проведе между 02.12.2024 и  04.12.2024. Търговският панаир ще се проведе като изложение на живо. ExCeL London ще служи като място за домакин на Anticipate London 2024. Участниците ще бъдат силно насърчавани от организаторите да се придържат към няколко препоръки за безопасност. Това ще включва присъстващите да носят предпазни маски за лице в закрити помещения, като заседателните зали.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви представя персонализирани хотелски услуги за Anticipate London, които ви позволяват да бъдете в хотел в Лондон, който ви харесва, и да спестявате. Отне ни години да планираме бизнес пътувания, но рационализирахме процеса на проучване до един ден. Вие ни казвате от какво се нуждаете, а ние ви представяме най-добрите цени на хотелите по време на Anticipate London в изчерпателен списък.

Вашият комфорт е висок приоритет за нас, така че в допълнение към търсенето на хотели близо до ExCeL London, ние се грижим да имате добър достъп до обществен транспорт. Настаняването за пътувания е само едната страна – ние сме тук, за да направим резервации за помещения за срещи на ваше име и дори можем напълно да инсталираме вашия изложбен щанд за Anticipate London. 

Пеша
Пеша:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С кола
С кола:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

map

Хотели около ANTICIPATE LONDON

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Grange Clarendon Hotel 11.4 London от € 346.00 EUR Запази сега
ANTICIPATE LONDON 2024 London London City Airport Hotel 1.9 London от € 254.00 EUR Запази сега
ANTICIPATE LONDON 2024 London YOTEL London Shoreditch 8.7 London от € 348.00 EUR Запази сега
The Stratford Hotel London 7 London от € 274.00 EUR Запази сега
ANTICIPATE LONDON 2024 London Holiday Inn Express London - ExCel 0.8 London от € 363.67 EUR Запази сега
ANTICIPATE LONDON 2024 London Holiday Inn London Mayfair London при поискване Заявка
ANTICIPATE LONDON 2024 London Point A Hotel London Paddington London при поискване Заявка
ANTICIPATE LONDON 2024 London Park Grand London Hyde Park 15.8 London при поискване Заявка
ANTICIPATE LONDON 2024 London DoubleTree by Hilton London Kingston Upon Thames 29.15 London при поискване Заявка
ANTICIPATE LONDON 2024 London City Short Stays Aldgate East Studios 8.2 London при поискване Заявка

Anticipate London е ежегодно събитие от голямо значение, което се провежда в Лондон, Обединеното кралство около края на пролетта, началото на лятото – известни са месеците май и юни, когато събитието се реализира. Изданията продължават общо три дни и са дело на официалния организатор UBM Live.

Съвсем естествено модерният ExCeL London е домакин и входът е даден само на професионални посетители. Работното време е от 10:00 до 17:00 ч., но подлежи на промяна след финализиране на официалната програма. Най-лесният начин да стигнете до ExCeL London е да шофирате, но ако нямате кола, има и други начини. Лондон е градът на влаковете, така че можете да избирате между метрото, DLR и надземната влакова система.

  • „Това беше първото ни изложение в Обединеното кралство и Европа, тъй като искахме да разширим нашите пазари. Имаше добро качество на посетителите и трафика – определено бихме изложили отново,” – Мениджър бизнес развитие, Telaeris, Inc.;
  • „Целият екип проведе срещи с международни посетители, които бяха изключително успешни, чрез тези срещи открихме нови пътища, както и се срещнахме със съществуващи клиенти,​“ – Групов мениджър продажби, Hand Media;
  • „Това е най-добрата ни година в Anticipate London досега. Управляваме по-добре нашия график за срещи, като изпращаме лични покани и използваме услугата за срещи,” – Инженер по техническа поддръжка на продажбите, Кастел.​

IFSЕC е силно локализирано събитие, което събира над 500 изложители, които се грижат за нуждите на 27 000 търговски посетители и се броят. Това може да не изглежда много, но трябва да вземете предвид качеството на публиката. Приблизително 70% от всички посетители посещават IFSC, за да намерят нови продукти – това е страхотна новина за всички изложители. Това, което прави тази цифра още по-апетитна, е знанието, че заедно те контролират покупателната способност от над £23 милиарда. Това е повече от достатъчна причина да направите пътуването до Лондон.

Що се отнася до това кой присъства, има четири основни групи посетители – инсталатори, дистрибутори, интегратори и крайни потребители. В рамките на тези четири основни групи имате различни постове и позиции като генерални мениджъри, изпълнителни директори, ръководители на отдели, водещи инженери и стратегически директори!

Anticipate London 2022

Anticipate London 2022 се проведе още веднъж в ExCeL London и беше едно от петте събития, които се проведоха по едно и също време. Другите бяха FIREX International, Safety & Health Expo, Facilities Show и Intelligent Building Europe. Събитието се проведе между 17 и 19 май 2022 г. и възвести рестартирането на глобалната индустрия за сигурност. Над 20 000 професионални посетители, 60 лектори и 600 изложители от 43 държави присъстваха на изданието.

Anticipate London 2023

Изданията на Anticipate London и Safety & Health Expo за 2023 се проведоха между 16.05.2023 и 18.05.2023 в ExCeL London. Събитията се проведоха във формат на търговско изложение на живо и бяха посетени от над 23 000 посетители, повече от 60 лектори и над 600 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ANTICIPATE LONDON 2024 Изпрати

ANTICIPATE LONDON акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.