TRUSTECH 2024

TRUSTECH 2024

Банкиране и финанси Сигурност
Paris, France
03-05 Dec 2024
Организатор:
Comexposium
Място на провеждане:
Paris expo Porte de Versailles
Честота:
1 year
Уебсайт:
TRUSTECH

Световният форум за иновативни решения за плащане и идентификация

Ако се интересувате от бъдещето на безопасното банкиране и финанси в дигиталната ера, не търсете повече от TRUSTECH - международно изложение, посветено на подобряване на качествените услуги и повишаване на сигурността в индустрията. 

Международното изложение е създадено през 1985 г. в отговор на по-нататъшна дигитализация на финансовите услуги и има за цел да прокара идеята по отношение на сигурността, удобството и иновациите.

TRUSTECH обхваща разнообразни технологии и услуги като POS, AI, записване, онлайн и цифрови плащания, киберсигурност, сигурност на приложенията, сензори, хардуерни токени, удостоверяване, свързаност и управление на жизнения цикъл. Това, от своя страна, прави TRUSTECH неизбежна възможност да запазите пулса си върху нововъзникващите технологични тенденции и да общувате с най-големите играчи в бранша.

Една от най-големите функции е програмата на конференцията, която има лекции и презентации от 450 водещи лектори в областта.

TRUSTECH 2024

Индустрията на финансовите технологии и сигурността отново ще се срещне на TRUSTECH. Изданието за 2024 ще се проведе от 03.12.2024 до 05.12.2024 в Paris Expo Porte de Versailles.

Настаняване

Постигнете най-добри резултати в TRUSTECH с онлайн резервация на хотел с любезното съдействие на Trade Fair Trips ltd. От години организираме бизнес пътувания и знаем какво искате - страхотна цена и звездно местоположение. Разширихме нашата база данни за къщи за гости и хотели в Кан, за да включим заведения във всяка ценова категория. 

Независимо дали искате да сте близо до събитието, като получите хотели в близост до Двореца на фестивалите или на по-живописно място в Кан, ние сме тези, които дават резултати за нула време.

От консултация до резервация, отнема ни един работен ден. Нещо повече - ние също сме тук, за да ви подкрепи по всякакви възможни начини. Ние можем също толкова лесно да резервираме съоръжения за срещи преди време, колкото можем да съберем вашата изложбена кабина.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

35 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

  

map

Хотели около TRUSTECH

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
TRUSTECH 2024 Paris Aiden by Best Western at Paris Roissy CDG Roissy en France от € 250.00 EUR Запази сега
TRUSTECH 2024 Paris Hôtel Des Mines Paris от € 354.00 EUR Запази сега
TRUSTECH 2024 Paris Hotel de Bordeaux 7.5 Paris от € 166.00 EUR Запази сега
TRUSTECH 2024 Paris Innside by Melia Paris Charles de Gaulle Airport Roissy en France от € 466.00 EUR Запази сега
TRUSTECH 2024 Paris Hotel du Jardin des Plantes 5.9 Paris от € 275.00 EUR Запази сега
Le Marceau Bastille 7.3 Paris от € 304.00 EUR Запази сега
TRUSTECH 2024 Paris Golden Tulip Paris CDG Airport – Villepinte Paris от € 446.00 EUR Запази сега
TRUSTECH 2024 Paris Hotel Paris Louis Blanc Paris от € 405.00 EUR Запази сега
TRUSTECH 2024 Paris Handsome Hotel By Elegancia Paris от € 336.00 EUR Запази сега
TRUSTECH 2024 Paris Hôtel Bienvenue 7.1 Paris от € 230.00 EUR Запази сега

TRUSTECH е със седалище в Кан, Франция и пристига всяка година в края на есента. Изданията обикновено са насрочени за втората част на ноември или началото на декември, а програмирането се изпълнява за цели три дни в Двореца на фестивалите и конгресите (Palais des Festivals et des Congrès). COMEXPOSIUM е официалният организатор на TRUSTECH, който също споделя сцената с IT Security - свързано събитие, насочено към предизвикателства и възможности в цялостната дигитална технология. 

Приемът се дава само на професионалисти от индустрията и работното време е планирано между 09:30 сутринта до 18:00 следобед през първите два дни. Третият ден затваря в 17:00 ч. Що се отнася до пътуването до работното място, освен търсенето на автомобил под наем, TRUSTECH е организира редовни автобуси от летище Ница-Лазурен бряг до изложбената площадка. Маршрутният автобус спира на Gare Maritime, който е в съседство с Palais des Festivals et des Congrès.

 

  • Всичко е свързано с иновации и мислене напред в TRUSTECH. Това е най-добре отразено в изключително популярния етап на иновациите, както и в съседното стартиращо село, което подчертава усилията и талантите на поемащите риск и разрушители в индустрията;
  • TRUSTECH е ориентиран към въвеждане на търсене и предлагане - идеалната платформа за влизане в партньорства и генериране на потенциални клиенти за продажби. Enterprise Europe Network подпомага изложението за улесняване на нов бизнес и по време на цялото събитие бяха проведени 155 бизнес срещи;
  • Можете да яхнете вълната от нови концепции, смели идеи и решения на предизвикателствата на деня чрез програмата на конференцията. TRUSTECH постоянно кани най-добрите мислители в бранша да говорят за това, което е актуално. Темите се различават значително - схеми за идентичност, поверителност на данните, плащания и сигурни транзакции, цифрово доверие и кибер устойчивост, защита на марката, удостоверяване срещу фалшифициране и финансово удостоверяване.

 

TRUSTECH е доста популярно изложение, тъй като се вижда, че почти 60% от следващото издание вече е резервирано, което показва доста ниво на удовлетвореност от изложителите. Цифрите също са добри за такова специализирано събитие - 200 международни изложители и 8000 търговски посетители.

Публиката е с международно мнозинство, като 80% от всички посетители идват от 110 държави. По този въпрос ще можете да установите връзка с африканския пазар, защото са представени и 12 правителства от комитета OSIA.

Конференцията - една от най-големите привличащи точки - е спонсорирана от шест основни марки: AMADEUS, ARM, GEMALTO -THALES, IDEMIA, MYPOS и OODRIVE. 

По-нататъшно разбиване на аудиторията разкрива, че близо 70% от всички посетители идват с инвестиционни проекти и над 80% имат някаква покупателна способност в своята компания. Секторите, от които идват, включват банки и платежни системи, компании за смарт карти, правителство и власти.

TRUSTECH 2022

На TRUSTECH 2022 присъстваха 150 изложители (89% от чужбина), 100 лектори и 6500 посетители от 97 държави (70% от чуждестранни страни). Събитието се проведе между 29.11.2022 и 01.12.2022 в Paris Expo Porte de Versailles.

TRUSTECH 2023

Изданието на TRUSTECH 2023 през 2023 беше търговско изложение на живо, което се проведе в Paris Expo Porte de Versailles между 28.11.2023 и 30.11.2023. В него участваха над 6500 посетители от 92 държави и 100 лектори. В него участваха и 200 изложители, като по този начин се постигна 26% увеличение в сравнение с TRUSTECH 2022. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до TRUSTECH 2024 Изпрати

TRUSTECH акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.