Your free enquiry
TRUSTECH

TRUSTECH

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Safety, Security, Risk Management, Defense, Fire Protection
Organizer
Organizer:
Comexposium
Event website
Event website:
TRUSTECH
Frequency
Frequency:
1 year

TRUSTECH - актуализация

Индустрията на финансовите технологии и сигурността отново ще се срещне на TRUSTECH, тъй като е потвърдено, че изданието през 2023 ще се проведе от 28.11.2023 до 30.11.2023 в Париж, Франция. Paris Expo Porte de Versailles няма да следва строги мерки за защита от Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения в страната.

Въведение

Ако се интересувате от бъдещето на безопасното банкиране и финанси в дигиталната ера, не търсете повече от TRUSTECH - международно изложение, посветено на подобряване на качествените услуги и повишаване на сигурността в индустрията. 

Международното изложение е създадено през 1985 г. в отговор на по-нататъшна дигитализация на финансовите услуги и има за цел да прокара идеята по отношение на сигурността, удобството и иновациите.

TRUSTECH обхваща разнообразни технологии и услуги като POS, AI, записване, онлайн и цифрови плащания, киберсигурност, сигурност на приложенията, сензори, хардуерни токени, удостоверяване, свързаност и управление на жизнения цикъл. Това, от своя страна, прави TRUSTECH неизбежна възможност да запазите пулса си върху нововъзникващите технологични тенденции и да общувате с най-големите играчи в бранша.

Една от най-големите функции е програмата на конференцията, която има лекции и презентации от 450 водещи лектори в областта.

Логистиката

TRUSTECH е със седалище в Кан, Франция и пристига всяка година в края на есента. Изданията обикновено са насрочени за втората част на ноември или началото на декември, а програмирането се изпълнява за цели три дни в Двореца на фестивалите и конгресите (Palais des Festivals et des Congrès). COMEXPOSIUM е официалният организатор на TRUSTECH, който също споделя сцената с IT Security - свързано събитие, насочено към предизвикателства и възможности в цялостната дигитална технология. 

Приемът се дава само на професионалисти от индустрията и работното време е планирано между 09:30 сутринта до 18:00 следобед през първите два дни. Третият ден затваря в 17:00 ч. Що се отнася до пътуването до работното място, освен търсенето на автомобил под наем, TRUSTECH е организира редовни автобуси от летище Ница-Лазурен бряг до изложбената площадка. Маршрутният автобус спира на Gare Maritime, който е в съседство с Palais des Festivals et des Congrès.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Всичко е свързано с иновации и мислене напред в TRUSTECH. Това е най-добре отразено в изключително популярния етап на иновациите, както и в съседното стартиращо село, което подчертава усилията и талантите на поемащите риск и разрушители в индустрията;
  • TRUSTECH е ориентиран към въвеждане на търсене и предлагане - идеалната платформа за влизане в партньорства и генериране на потенциални клиенти за продажби. Enterprise Europe Network подпомага изложението за улесняване на нов бизнес и по време на цялото събитие бяха проведени 155 бизнес срещи;
  • Можете да яхнете вълната от нови концепции, смели идеи и решения на предизвикателствата на деня чрез програмата на конференцията. TRUSTECH постоянно кани най-добрите мислители в бранша да говорят за това, което е актуално. Темите се различават значително - схеми за идентичност, поверителност на данните, плащания и сигурни транзакции, цифрово доверие и кибер устойчивост, защита на марката, удостоверяване срещу фалшифициране и финансово удостоверяване.

Аудитория и статистика

TRUSTECH е доста популярно изложение, тъй като се вижда, че почти 60% от следващото издание вече е резервирано, което показва доста ниво на удовлетвореност от изложителите. Цифрите също са добри за такова специализирано събитие - 200 международни изложители и 8000 търговски посетители.

Публиката е с международно мнозинство, като 80% от всички посетители идват от 110 държави. По този въпрос ще можете да установите връзка с африканския пазар, защото са представени и 12 правителства от комитета OSIA.

Конференцията - една от най-големите привличащи очки - е спонсорирана от шест основни марки: AMADEUS, ARM, GEMALTO -THALES, IDEMIA, MYPOS и OODRIVE. 

По-нататъшно разбиване на аудиторията разкрива, че близо 70% от всички посетители идват с инвестиционни проекти и над 80% имат някаква покупателна способност в своята компания. Секторите, от които идват, включват банки и платежни системи, компании за смарт карти, правителство и власти.

Настаняване

Постигнете най-добри резултати в TRUSTECH с онлайн резервация на хотел с любезното съдействие на Trade Fair Trips ltd. От години организираме бизнес пътувания и знаем какво искате - страхотна цена и звездно местоположение. Разширихме нашата база данни за къщи за гости и хотели в Кан, за да включим заведения във всяка ценова категория. 

Независимо дали искате да сте близо до събитието, като получите хотели в близост до Двореца на фестивалите или на по-живописно място в Кан, ние сме тези, които дават резултати за нула време.

От консултация до резервация, отнема ни един работен ден. Нещо повече - ние също сме тук, за да ви подкрепи по всякакви възможни начини. Ние можем също толкова лесно да резервираме съоръжения за срещи преди време, колкото можем да съберем вашата изложбена кабина.

Full list of
hotels for
TRUSTECH

Book Now
How to get to TRUSTECH
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

35 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд) 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

  

Similar trade shows