Your free enquiry
INTERSCHUTZ

INTERSCHUTZ

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer:
Deutsche Messe AG
Event website
Event website:
INTERSCHUTZ
Frequency
Frequency:
5 years

Актуализация за събитиeто

Interschutz 2026 ще се проведе като събитие на живо. Изданието ще се състои от изложение на живо между 01.06.2026 и 06.06.2026. То ще се проведе в Messe Hannover в Хановер, Германия. Понастоящем в страната няма национални ограничения или ограничения за пътуване, поради което не е необходимо да се спазват протоколи като 3G политика за влизане.

Въведение

INTERSCHUTZ винаги създава вълни, когато излезе на сцената, тъй като се е доказал като единствената, истинска окончателна платформа за секторите за безопасност, сигурност и противопожарна защита в Европа и извън нея. Тук можете да срещнете бизнеси от цял ​​свят, да премествате звена и виждате от първа ръка най-новите иновации.

Продуктовото портфолио се разпростира върху линейки, спасително оборудване на голяма надморска височина, защита от падане, пожарогасители, пожарни коли, стълби, инструменти за измерване на радиация, пожарогасителни системи и спасителни превозни средства. INTERSCHUTZ е на сцената от дълго време, съществувайки под една или друга форма на нередовни интервали от 50-те години, но се формира като настоящата си марка през 1980 г. и след това затвърждава сегашния си формат през 2000 г.

Логистиката

INTERSCHUTZ е едно от малкото събития в света, които се провеждат толкова рядко, като издания се случват само веднъж на всеки пет години, което създава съвсем различно изживяване всеки път, когато се провежда в Хановер, Германия. Изданията продължават шест дни и обикновено се случват през лятото около юни.

Международното изложеие се организира от Deutsche Messe с помощта на множество асоциации като спонсори. Messe Hannover служи като място за домакин и посетителите имат достъп до изложбата от 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Както при повечето изложбени площадки в Германия, Messe Hannover е добре свързан с градската инфраструктура. Ако пътувате с обществен транспорт, имате две гари и автобусни линии, които да ви помогнат. За тези, които са настроени да получат най-доброто, винаги можете да използвате вертолетната площадка, за да летите до летище Хановер.

Какво казват хората?

  • „Това издание на INTERSCHUTZ удари силно, показвайки зашеметяващ набор от иновации, огромна международна сила на привличане и голям интерес от страна на гостуващите професионалисти.“, Йохен Кьоклер, член на Управителния съвет на Deutsche Messe;
  • „Събитието надмина всички очаквания - не само по отношение на статистиката, но и благодарение на забележителната атмосфера на водещия панаир на сектора. Нашата цел да направим света малко по-безопасен е постигната по изключителен начин в най-големия досега INTERSCHUTZ, който наистина изпълни своя залог: „Дестинация: Бъдеще“, “Дирк Ашенбреннер, президент на Германската асоциация за противопожарна защита;
  • „INTERSCHUTZ е крайната история на успеха. Вместо да бъде просто платформа за продажба на продукти и услуги, тя се превърна в култово събитие за пожарните служби навсякъде! " Ханс-Петер Крьогер, президент на Германската асоциация на пожарната служба (DFV);
  • „INTERSCHUTZ е нещо повече от просто търговско изложение. Той определя курса за индустрията и представлява мрежово събитие за общността на „помагащите ръце“, д-р Бернд Шерер, управляващ директор на Германската инженерна федерация (VDMA).

Аудитория и статистика

INTERSCHUTZ се стреми да постигне много само в едно събитие и тъй като се простира далеч в няколко посоки, се превърна в забележително изложение в индустрията с ненадмината посещаемост. Това не е малко, защото се организира само веднъж на всеки пет години. Последното издание беше джуджернаут с над 1500 изложители и над 150 000 търговски посетители от цял ​​свят.

Тъй като INTERSCHUTZ си партнира с много асоциации в страната като DFV, GFPA и VDMA, като немската асоциация на пожарната служба е част от организацията, има концентрация на пожарникари, спасители и персонал от гражданската защита, които са високо обучени. Имате и добри отзиви от търговски и нетърговски изложители, организации за пожарна и спасителна служба и организации за помощ при бедствия.

Настаняване

Изследването на хотели в чужда държава е дупка във времето и енергията, която можете лесно да избегнете, ако делегирате всички свои договорености за пътуване на нас. Нашият екип знае къде точно да намери най-добрите хотелски цени за INTERSCHUTZ, които съответстват на вашия ценови диапазон и предпочитания в дадено местоположение.

Ние се стремим да позиционираме близо до изложбения център, така че да се докоснете до елита в бранша. Отнема по-малко от ден, за да получите списък с хотели в близост до Messe Hannover. Толкова е лесно да планирате работното си пътуване. Trade Fair Trips ltd надхвърля възможностите за настаняване на търговски панаири. Ние сме повече от способни да съдействаме за друга логистика. Ние сме в състояние да инсталираме изложбени кабини и вие също можете предварително да поискате съоръжения за срещи.

Full list of
hotels for
INTERSCHUTZ

Book Now
How to get to INTERSCHUTZ

Similar trade shows