INTERSCHUTZ 2026

INTERSCHUTZ 2026

Fire Protection Security Defense
Hannover, Germany
01-06 Jun 2026
Организатор:
Deutsche Messe AG
Място на провеждане:
Hannover Fairground
Честота:
5 years
Уебсайт:
INTERSCHUTZ

Hай-всеобхватното представяне на сектора за безопасност и сигурност

Актуализация за събитиeто

Interschutz 2026 ще се проведе като събитие на живо. Изданието ще се състои от изложение на живо между 01.06.2026 и 06.06.2026. То ще се проведе в Messe Hannover в Хановер, Германия. Понастоящем в страната няма национални ограничения или ограничения за пътуване, поради което не е необходимо да се спазват протоколи като 3G политика за влизане.

Въведение

INTERSCHUTZ винаги създава вълни, когато излезе на сцената, тъй като се е доказал като единствената, истинска окончателна платформа за секторите за безопасност, сигурност и противопожарна защита в Европа и извън нея. Тук можете да срещнете бизнеси от цял ​​свят, да премествате звена и виждате от първа ръка най-новите иновации.

Продуктовото портфолио се разпростира върху линейки, спасително оборудване на голяма надморска височина, защита от падане, пожарогасители, пожарни коли, стълби, инструменти за измерване на радиация, пожарогасителни системи и спасителни превозни средства. INTERSCHUTZ е на сцената от дълго време, съществувайки под една или друга форма на нередовни интервали от 50-те години, но се формира като настоящата си марка през 1980 г. и след това затвърждава сегашния си формат през 2000 г.

Логистиката

INTERSCHUTZ е едно от малкото събития в света, които се провеждат толкова рядко, като издания се случват само веднъж на всеки пет години, което създава съвсем различно изживяване всеки път, когато се провежда в Хановер, Германия. Изданията продължават шест дни и обикновено се случват през лятото около юни.

Международното изложеие се организира от Deutsche Messe с помощта на множество асоциации като спонсори. Messe Hannover служи като място за домакин и посетителите имат достъп до изложбата от 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Както при повечето изложбени площадки в Германия, Messe Hannover е добре свързан с градската инфраструктура. Ако пътувате с обществен транспорт, имате две гари и автобусни линии, които да ви помогнат. За тези, които са настроени да получат най-доброто, винаги можете да използвате вертолетната площадка, за да летите до летище Хановер.

Какво казват хората?

  • „Това издание на INTERSCHUTZ удари силно, показвайки зашеметяващ набор от иновации, огромна международна сила на привличане и голям интерес от страна на гостуващите професионалисти.“, Йохен Кьоклер, член на Управителния съвет на Deutsche Messe;
  • „Събитието надмина всички очаквания - не само по отношение на статистиката, но и благодарение на забележителната атмосфера на водещия панаир на сектора. Нашата цел да направим света малко по-безопасен е постигната по изключителен начин в най-големия досега INTERSCHUTZ, който наистина изпълни своя залог: „Дестинация: Бъдеще“, “Дирк Ашенбреннер, президент на Германската асоциация за противопожарна защита;
  • „INTERSCHUTZ е крайната история на успеха. Вместо да бъде просто платформа за продажба на продукти и услуги, тя се превърна в култово събитие за пожарните служби навсякъде! " Ханс-Петер Крьогер, президент на Германската асоциация на пожарната служба (DFV);
  • „INTERSCHUTZ е нещо повече от просто търговско изложение. Той определя курса за индустрията и представлява мрежово събитие за общността на „помагащите ръце“, д-р Бернд Шерер, управляващ директор на Германската инженерна федерация (VDMA).

Аудитория и статистика

INTERSCHUTZ се стреми да постигне много само в едно събитие и тъй като се простира далеч в няколко посоки, се превърна в забележително изложение в индустрията с ненадмината посещаемост. Това не е малко, защото се организира само веднъж на всеки пет години. Последното издание беше джуджернаут с над 1500 изложители и над 150 000 търговски посетители от цял ​​свят.

Тъй като INTERSCHUTZ си партнира с много асоциации в страната като DFV, GFPA и VDMA, като немската асоциация на пожарната служба е част от организацията, има концентрация на пожарникари, спасители и персонал от гражданската защита, които са високо обучени. Имате и добри отзиви от търговски и нетърговски изложители, организации за пожарна и спасителна служба и организации за помощ при бедствия.

Настаняване

Изследването на хотели в чужда държава е дупка във времето и енергията, която можете лесно да избегнете, ако делегирате всички свои договорености за пътуване на нас. Нашият екип знае къде точно да намери най-добрите хотелски цени за INTERSCHUTZ, които съответстват на вашия ценови диапазон и предпочитания в дадено местоположение.

Ние се стремим да позиционираме близо до изложбения център, така че да се докоснете до елита в бранша. Отнема по-малко от ден, за да получите списък с хотели в близост до Messe Hannover. Толкова е лесно да планирате работното си пътуване. Trade Fair Trips ltd надхвърля възможностите за настаняване на търговски панаири. Ние сме повече от способни да съдействаме за друга логистика. Ние сме в състояние да инсталираме изложбени кабини и вие също можете предварително да поискате съоръжения за срещи.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С кола
С кола:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

map

Хотели около INTERSCHUTZ

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
INTERSCHUTZ 2026 Hannover zeitlos Hotel und Restaurant am Fuchsbach 8.8 Pattensen от € 217.00 EUR Запази сега
INTERSCHUTZ 2026 Hannover Best Western Hotel der Fohrenhof 12.3 Hannover от € 415.00 EUR Запази сега
INTERSCHUTZ 2026 Hannover Cityhotel am Thielenplatz 8.2 Hannover от € 432.00 EUR Запази сега
INTERSCHUTZ 2026 Hannover Novotel Suites Hannover 8.5 Hannover от € 435.00 EUR Запази сега
INTERSCHUTZ 2026 Hannover Eilenriedestift e.V. Altenwohnzentrum 8.2 Hannover от € 357.00 EUR Запази сега
INTERSCHUTZ 2026 Hannover Hotel Buchtmannshof 39.5 Wietze от € 176.00 EUR Запази сега
INTERSCHUTZ 2026 Hannover Ambiente Langenhagen Hannover by Tulip Inn 24.57 Hannover при поискване Заявка
INTERSCHUTZ 2026 Hannover Ringhotel Bertram 46.6 Schwarmstedt при поискване Заявка
INTERSCHUTZ 2026 Hannover Hotel Waldersee 10.8 Hannover при поискване Заявка
INTERSCHUTZ 2026 Hannover Celler Hof 44.6 Celle при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до INTERSCHUTZ 2026 Изпрати

INTERSCHUTZ акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.