Ideal Home Show

Ideal Home Show

Home & Lifestyle Decorations Furniture
Организатор:
Media 10 Ltd.
Честота:
1 year
Уебсайт:
Ideal Home Show

Основното събитие за битовия отрасъл в Ирландия

Последните новини за Ideal Home Show

Ideal Home Show ще се проведе в Olympia London през 2023. Събитието ще се осъществи като търговско изложение на живо между датите 17.03.2023 и 02.04.2023. Понастоящем в Обединеното кралство няма ограничения за пътуване или мерки за безопасност срещу Ковид-19 на местата за провеждане на събития. Участниците обаче трябва да имат предвид, че носенето на предпазни маски в закритите помещения е силно препоръчително.

Представяне на Ideal Home Show

Ideal Home Show е търговско изложение за интериор и всичко за дома. То предлага всичко необходимо за дома и градината – от обзавеждане, през оборудване, мебели и аксесоари за градината, до храна, мода и красота. Изложителите са разделени в 7 секции и представят най-доброто от английския и световния пазар. Голяма част от излаганите на Ideal Home Show артикули след това не могат да бъдат намерени по магазините. Ако сте производител на мебели или на стоки за дома и градината, който иска да стъпи на нов пазар, непременно посетете изложението.

Вместо да търсите онлайн хотели и да губите време, свържете се с нас. Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД организира професионално и бързо групови и индивидуални бизнес пътувания. В нашата база с хотели, ще намерим подходящите хотели за Ideal Home Show. Ще направим резервации вместо вас. Ще организираме придвижването ви от и до летището и ще се погрижим да имате удобен транспорт в града. Услугите ни покриват всичко, свързано с комфортното и ползотворно пътуване.

Предишни издания

2022

Ideal Home Show 2022 се проведе като изложение на живо между датите 11.03.2022 и 27.03.2022. Събитието се проведе в Olympia London и включваше 313 компании изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Ideal Home Show Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.