Home & Gift

Home & Gift

Дом и начин на живот Декорации
Организатор:
Clarion Events
Честота:
1 year
Уебсайт:
Home & Gift

Най-мащабният фестивал за купувачи в Северна Англия

Home & Gift 2024

Изданието на Home & Gift за 2024 ще бъде организирано като търговско изложение лице в лице в Harrogate International Centre. Датите за провеждане на събитието са определени между 21.07.2024 и 24.07.2024. Мястото на провеждане няма да включва строги мерки за защита срещу Ковид-19 поради премахването на свързаните с тях вътрешни ограничения. Понастоящем в Обединеното кралство не са въведени забрани за пътуване в резултат на подобряващата се пандемична ситуация.

Представяне на събитието

Home & Gift е търговско изложение за интериорен дизайн, обзавеждане и стоки за дома. На него може да се намери всичко – от поздравителни картички, през битова техника, обувки, дрехи и подаръци, до бижута и скъпоценни камъни. Тук се представят много от най-новите трендове в дизайна, както и сезонни колекции на повече от 1 000 марки. Броят на посетителите, които се очакват тази година е почти 12 000. Съпътстващата програма предлага демонстрации, консултации, шоу програми и специални събития – интересна е и за професионалисти и за любители.

Търсенето на хотели в Харогейт оставете на нас. Ние ще направим хотелски резервации за Home & Gift в най-удобния и изгоден за вас хотел, хостел или пансион. Ще се заемем с организацията на вашия летищен трансфер, осигуряването на кола под наем. Можем да ви информираме и да ви направим удобни маршрути за придвижване с обществен транспорт. В случай, че ви е необходима конферентна зала, ще намерим подходяща. Нашата цел е да ви осигурим максимално добри условия за отлично бизнес представяне. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Home & Gift 2022

Home & Gift 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 17.07.2022 и 20.07.2022. То се проведе в Harrogate International Centre в Обединеното кралство в отсъствието на процедури за защита от Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в Обединеното кралство. На събитието присъстваха 495 изложители.

Home & Gift 2023

Изданието на Home & Gift за 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 16.07.2023 и 19.07.2023. В събитието участваха над 500 изложители. 25% от участниците присъстваха за първи път. Първият ден на събитието привлече над 1000 посетители и генерира над 300 милиона паунда. Подобно на изданието от 2022, Home & Gift 2023 не включваше мерки за защита от Ковид-19. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Home & Gift Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.