Your free enquiry
Home & Gift

Home & Gift

Harrogate, UK
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Clarion Events
Event website
Event website:
Home & Gift
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Home & Gift за 2023 ще бъде организирано като търговско изложение лице в лице в Harrogate International Centre. Датите за провеждане на събитието са определени между 16.07.2023 и 19.07.2023. Мястото на провеждане няма да включва строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на свързаните с тях вътрешни ограничения. Понастоящем в Обединеното кралство не са въведени забрани за пътуване в резултат на подобряващата се пандемична ситуация.

Представяне на събитието

Home & Gift е търговско изложение за интериорен дизайн, обзавеждане и стоки за дома. На него може да се намери всичко – от поздравителни картички, през битова техника, обувки, дрехи и подаръци, до бижута и скъпоценни камъни. Тук се представят много от най-новите трендове в дизайна, както и сезонни колекции на повече от 1 000 марки. Броят на посетителите, които се очакват тази година е почти 12 000. Съпътстващата програма предлага демонстрации, консултации, шоу програми и специални събития – интересна е и за професионалисти и за любители.

Търсенето на хотели в Харогейт оставете на нас. Ние ще направим хотелски резервации за Home & Gift в най-удобния и изгоден за вас хотел, хостел или пансион. Ще се заемем с организацията на вашия летищен трансфер, осигуряването на кола под наем. Можем да ви информираме и да ви направим удобни маршрути за придвижване с обществен транспорт. В случай, че ви е необходима конферентна зала, ще намерим подходяща. Нашата цел е да ви осигурим максимално добри условия за отлично бизнес представяне. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2022

Home & Gift 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 17-ти юли 2022 и 20-ти юли 2022. То се проведе в Harrogate International Centre в Обединеното кралство в отсъствието на процедури за защита от Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в Обединеното кралство. На събитието присъстваха 495 изложители.

Full list of
hotels for
Home & Gift

Book Now
How to get to Home & Gift
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Leeds Bradford Airport (Летище Лийдс Брадфорд)

10 минути при пътуване от Harrogate Station (Гара Харогейт)

 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Leeds Bradford Airport (Летище Лийдс Брадфорд)

1 минута при пътуване от Harrogate Station (Гара Харогейт)

 

By public transport
By public transport:

40 минути при пътуване от Leeds Bradford Airport (Летище Лийдс Брадфорд)

5 минути при пътуване от Harrogate Station (Гара Харогейт)

 

Similar trade shows