Your free enquiry
Guangzhou International Lighting Exhibition

Guangzhou International Lighting Exhibition

Guangzhou, China
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Frequency
Frequency:
1 year

Известие за събитието

Guangzhou International Lighting Exhibition 2023 ще се проведе в China Import & Export Fair Complex в Гуанджоу, Китай, между 09.06.2023 и 12.06.2023. Мястото на провеждане ще разполага с най-новите мерки за превенция на Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Участващите трябва да имат предвид, че като част от тези прилагани мерки те ще трябва да покажат преди влизането си документи като удостоверения за възстановяване. Тази стъпка се прилага и при пристигане в Китай поради въведените ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Надявате се да пробиете на обширния китайски пазар за осветление и LED продукти, аксесоари и решения? Изложението Guangzhou International Lighting ExhibitionN е вашият начин да покажете своя бранд и стоки пред впечатляваща аудитория - към момента над 145 000 посетители. Всичко, което трябва да направите, е да пътувате до Гуангджоу, Китай. Очаква се броят на изложителите да надхвърли 2400 компании. Предвид тези цифри, най-добре би било да потърсите заведение за настаняване възможно най-скоро, а Трейд Феър Трипс ЕООД ще ви предложи най-добрите цени за хотелски стаи.

С Трейд Феър Трипс ЕООД намирането на хотел за Guangzhou International Lighting ExhibitionN става лесно, въпреки че е далеч от дома ви, а и езиковата бариера е предизвикателство. Не е нужно да търсите най-добрите места, да сравнявате цени или да проучвате вариантите за обществен транспорт за ежедневното си придвижване. Ние вършим всичко това вместо вас и ви спестяваме пари без значение какъв е бюджетът ви. Изложението Guangzhou International Lighting ExhibitionN е огромно по мащаб събитие с над 100 по-малки събития, провеждащи се в рамките на програмата му. Планирайте своето посещение правилно и ще имате възможността да разширите клиентската си листа и да реализирате многобройни директни продажби.

Предишни издания

2022

GILE 2022 се проведе като търговско изложение лице в лице в China Import & Export Fair Complex от 03.08.2022 до 06.08.2022. Изложението привлече 1288 изложители от 13 държави и 128 202 посетители от 58 нации.

Full list of
hotels for
Guangzhou International Lighting Exhibition

Book Now
How to get to Guangzhou International Lighting Exhibition
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Guangzhou Baiyun Airport (Летище Гуанджоу Байюн)

Не е препоръчително при пътуване от Guanzhou Station (Гара Гуанджоу)

By car
By car:

40 минути при пътуване от Guangzhou Baiyun Airport (Летище Гуанджоу Байюн)

10 минути при пътуване от Guanzhou Station (Гара Гуанджоу)

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от Guangzhou Baiyun Airport (Летище Гуанджоу Байюн)

35 минути при пътуване от Guanzhou Station (Гара Гуанджоу)

Similar trade shows