GrindTec 2025

GrindTec 2025

Металообработваща промишленост Инструменти Хардуер Заваряване
Leipzig, Germany
11-14 Mar 2025
Организатор:
Leipziger Messe
Място на провеждане:
Leipziger Messe
Честота:
2 years
Уебсайт:
GrindTec

Международното събитие за шлифоване и обработка на инструменти

GrindTec е в основата на технологията за шлайфане и обработка от 1998 г. Международният търговски панаир е надеждна движеща сила на международния пазар за шлифовъчни технологии и постоянен източник на нови иновации и тенденции. Търговските посетители идват да изпитат пълната технологична гама под един покрив - системи за обработка на инструменти, периферия и технологии на машини, технология и машини за шлайфане, обучение, планиране и управление и НИРД. Въпреки че индустриалният сектор като цяло е в низходяща траектория по отношение на растежа, GrindTec остава стабилна константа, която движи бизнес отношенията.

GrindTec 2025

Изданието на GrindTec за 2025 ще бъде организирано в Leipziger Messe в Германия като изложение лице в лице. Датите за провеждане на събитието са определени между 11.03.2025 и 14.03.2025. На мястото на провеждане на изложението няма да има строги мерки за  защита от Ковид-19. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация, която доведе до премахване на вътрешните ограничения, както и на ограниченията за пътуване.

Настаняване

Намирането на хотел, който да отговаря на всичките ви очаквания, е основното нещо, което нашите резервационни агенти могат да направят за вас. През годините сме подпомагали посетители и изложители на търговски панаири по целия свят. Така че, вместо да търсите идеалното настаняване за вашето пътуване до Лейпциг, позволете на Trade Fair Trips ltd да намери най-добрите хотелски цени за GrindTec, които на 100% ще ви задоволят. Ние работим в целия ценови спектър и се съобразяваме с всеки бюджет. Всичко, което трябва да направите, е колко легла ви трябват и ние ще определим подходящите хотели в близост до Leipziger Messe и ще ви ги изпратим до края на деня. В нашата серия има нещо повече от настаняване за търговски панаири. Trade Fair Trips ltd също прави резервации за съоръжения за срещи и улеснява инсталирането на изложбени кабини.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

map

Хотели около GrindTec

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Seaside Park Hotel Leipzig 6.8 Leipzig от € 247.00 EUR Запази сега
GrindTec Leipzig 2025 Leipzig Galerie Hotel Leipziger Hof 6.7 Leipzig от € 196.33 EUR Запази сега
Leipzig Apartmenthaus 6.6 Leipzig при поискване Заявка
GrindTec Leipzig 2025 Leipzig Adina Apartment Hotel Leipzig 6.8 Leipzig при поискване Заявка
Steigenberger Grandhotel Handelshof Leipzig 6.8 Leipzig при поискване Заявка
LOGINN by ACHAT Leipzig 0.9 Leipzig при поискване Заявка
GrindTec Leipzig 2025 Leipzig Victor's Residenz-Hotel Leipzig 3.3 Leipzig при поискване Заявка
GrindTec Leipzig 2025 Leipzig Ibis Leipzig City 3.6 Leipzig при поискване Заявка
GrindTec Leipzig 2025 Leipzig Hotel de Saxe Leipzig 5.7 Leipzig при поискване Заявка
GrindTec Leipzig 2025 Leipzig Vienna House Easy Leipzig 7 Leipzig при поискване Заявка

Изданията на GrindTec следват двугодишен график и са достъпни за четири дни през март. AFAG Messen und Ausstellungen GmbH служи като официален организатор, а Leipziger Messe изпълнява ролята на домакин, позиция която преди това е принадлежала на Messe Augsburg. До събитието се допускат само професионалисти. Вратите се отварят от 9:00 до 18:00, но тези часове са само средни и подлежат на промяна в зависимост от програмата. И настоящото, и предишното местоположение са лесно достъпни с автомобил. Ако разчитате на обществения транспорт, има различни автобусни и влакови маршрути, които ви позволяват да стигнете до обектите за нула време.

  • „Високите технологии срещнаха високо докосване - прецизността и рязкостта на профила отново помогнаха на GrindTec 2018 за голям успех.“ - Хенинг и Тило Конике, ръководство на AFAG Messen und Ausstellungen GmbH;
  • „С GrindTec2018 най-накрая играем в Шампионската лига на металообработващите панаири.“ - Йоахим Калсдорф, AFAG, ръководител на проекти на GrindTec;
  • „Успехът на GrindTec трябва да бъде оценен не само количествено, защото това е преди всичко едно: панаир с фантастични посетители, които се отличават с изключителната си професионална компетентност!“ - професор д-р. Вилфрид Сакслер, ръководство на FDPW;
  • „Поздравления за GrindTec 2018! Професионалната специализация, професионалната организация и международният характер са наистина впечатляващи. През 2020 г. ще се върнем с още повече изложители и търговски посетители! “ - Jianrong DING, ръководител на китайската делегация и ръководство на панаира SINOMACH.

GrindTec разширява обхвата си в цяла Европа и извън нея. Има над 670 изложители и 19 000 търговски посетители от цял ​​свят. Бегъл поглед разкрива представителство от Франция, Австрия, Германия, Великобритания, Финландия, Швеция, Китай, САЩ, Тайван, Япония, Корея и Бразилия. Именно този международен характер на търговския панаир гарантира добри бизнес възможности за увеличаване на разпознаваемостта на марката на новите пазари и пробив в тях по-ефективно. Друго хубаво нещо е, че 27% от посетителите са еднолично отговорни за вземане на решения за покупка в своите компании, след което последвани от 38%, които взимат решения в колектив. Посетителите съставляват цялата корпоративна стълбица. Предприемачи, съсобственици, на свободна практика, членове на борда, мениджъри на работи, мениджъри на заводи и мениджъри на клонове, всички отчетени в аудиторията. Това не е малко постигнато чрез спонсорството на FDPW Fachverband Deutscher Präzisions-Werkzeugschleifer e.V.

GrindTec 2022

След четиригодишно прекъсване, изданието на GrindTec Augsburg през 2022 отбеляза успешния рестарт на търговското изложение. Събитието се проведе в Messe Augsburg от 15.03.2022 до 18.03.2022. Изложбеният център разполагаше с най-новите и най-строгите мерки за сигурност, свързани с коронавируса. Планът за безопасност включваше предпазни мерки като задължителни маски за лице и най-новия вариант на политиката за влизане. В събитието взеха участие 7 100 посетители от 44 държави. Това включваше 300 изложители от 22 държави. 72% от присъстващите имаха решаваща или сърешаваща роля при създаването на инвестиционни споразумения.

GrindTec 2023

GrindTec Leipzig 2023, Intec 2023 и Z 2023 се проведоха едновременно. Събитията се състояха в Leipziger Messe между 07.03.2023 и 10.03.2023. Площта на събитията обхващаше 50 000 m2 и включваше изделията на 821 изложители от 29 държави. Общият брой на посетителите от 49 държави, които разгледаха представените продукти, беше 19 300, като повече от 50 % от тях бяха ръководители. От посетителите 85 % заявиха, че присъствието им на изложението е оказало благотворно влияние. В допълнение, 96% биха препоръчали събитията на други представители на индустрията, а 93% ще посетят предстоящите GrindTec, Intec и Z.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до GrindTec 2025 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.