Your free enquiry
GrindTec

GrindTec

Leipzig, Germany
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer:
Leipziger Messe
Event website
Event website:
GrindTec
Frequency
Frequency:
2 years

Последни новини за GrindTec

Изданието на GrindTec за 2023 ще бъде организирано в Leipziger Messe в Германия като изложение лице в лице. Датите за провеждане на събитието са определени между 07.03.2023 и 10.03.2023. На мястото на провеждане на изложението няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация, която доведе до премахване на вътрешните ограничения, както и на ограниченията за пътуване.

Въведение

GrindTec е в основата на технологията за шлайфане и обработка от 1998 г. Международният търговски панаир е надеждна движеща сила на международния пазар за шлифовъчни технологии и постоянен източник на нови иновации и тенденции. Търговските посетители идват да изпитат пълната технологична гама под един покрив - системи за обработка на инструменти, периферия и технологии на машини, технология и машини за шлайфане, обучение, планиране и управление и НИРД. Въпреки че индустриалният сектор като цяло е в низходяща траектория по отношение на растежа, GrindTec остава стабилна константа, която движи бизнес отношенията.

Логистиката

Изданията на GrindTec следват двугодишен график и са достъпни за четири дни през март. AFAG Messen und Ausstellungen GmbH служи като официален организатор, а Leipziger Messe изпълнява ролята на домакин, позиция която преди това е принадлежала на Messe Augsburg. До събитието се допускат само професионалисти. Вратите се отварят от 9:00 до 18:00, но тези часове са само средни и подлежат на промяна в зависимост от програмата. И настоящото, и предишното местоположение са лесно достъпни с автомобил. Ако разчитате на обществения транспорт, има различни автобусни и влакови маршрути, които ви позволяват да стигнете до обектите за нула време.

Какво казват хората?

  • „Високите технологии срещнаха високо докосване - прецизността и рязкостта на профила отново помогнаха на GrindTec 2018 за голям успех.“ - Хенинг и Тило Конике, ръководство на AFAG Messen und Ausstellungen GmbH
  • „С GrindTec2018 най-накрая играем в Шампионската лига на металообработващите панаири.“ - Йоахим Калсдорф, AFAG, ръководител на проекти на GrindTec
  • „Успехът на GrindTec трябва да бъде оценен не само количествено, защото това е преди всичко едно: панаир с фантастични посетители, които се отличават с изключителната си професионална компетентност!“ - професор д-р. Вилфрид Сакслер, ръководство на FDPW
  • „Поздравления за GrindTec 2018! Професионалната специализация, професионалната организация и международният характер са наистина впечатляващи. През 2020 г. ще се върнем с още повече изложители и търговски посетители! “ - Jianrong DING, ръководител на китайската делегация и ръководство на панаира SINOMACH

Аудитория и статистика

GrindTec разширява обхвата си в цяла Европа и извън нея. Има над 670 изложители и 19 000 търговски посетители от цял ​​свят. Бегъл поглед разкрива представителство от Франция, Австрия, Германия, Великобритания, Финландия, Швеция, Китай, САЩ, Тайван, Япония, Корея и Бразилия. Именно този международен характер на търговския панаир гарантира добри бизнес възможности за увеличаване на разпознаваемостта на марката на новите пазари и пробив в тях по-ефективно. Друго хубаво нещо е, че 27% от посетителите са еднолично отговорни за вземане на решения за покупка в своите компании, след което последвани от 38%, които взимат решения в колектив. Посетителите съставляват цялата корпоративна стълбица. Предприемачи, съсобственици, на свободна практика, членове на борда, мениджъри на работи, мениджъри на заводи и мениджъри на клонове, всички отчетени в аудиторията. Това не е малко постигнато чрез спонсорството на FDPW Fachverband Deutscher Präzisions-Werkzeugschleifer e.V.

Настаняване

Намирането на хотел, който да отговаря на всичките ви очаквания, е основното нещо, което нашите резервационни агенти могат да направят за вас. През годините сме подпомагали посетители и изложители на търговски панаири по целия свят. Така че, вместо да търсите идеалното настаняване за вашето пътуване до Лейпциг, позволете на Trade Fair Trips ltd да намери най-добрите хотелски цени за GrindTec, които на 100% ще ви задоволят. Ние работим в целия ценови спектър и се съобразяваме с всеки бюджет. Всичко, което трябва да направите, е колко легла ви трябват и ние ще определим подходящите хотели в близост до Leipziger Messe и ще ви ги изпратим до края на деня. В нашата серия има нещо повече от настаняване за търговски панаири. Trade Fair Trips ltd също прави резервации за съоръжения за срещи и улеснява инсталирането на изложбени кабини.

GrindTec Аугсбург - Минали издания

Издание, проведено през 2022

След четиригодишно прекъсване, изданието на GrindTec Augsburg през 2022 отбеляза успешния рестарт на търговското изложение. Събитието се проведе в Messe Augsburg от 15.03.2022 до 18.03.2022. Изложбеният център разполагаше с най-новите и най-строгите мерки за сигурност, свързани с коронавируса. Планът за безопасност включваше предпазни мерки като задължителни маски за лице и най-новия вариант на политиката за влизане. В събитието взеха участие 7 100 посетители от 44 държави. Това включваше 300 изложители от 22 държави. 72% от присъстващите имаха решаваща или сърешаваща роля при създаването на инвестиционни споразумения.

Full list of
hotels for
GrindTec

Book Now
How to get to GrindTec

Similar trade shows