Your free enquiry
EuroBLECH

EuroBLECH

Hannover ,Germany
индустрия
индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
Mack Brooks Exhibitions Ltd
Event website
Event website :
EuroBLECH
Frequency
Frequency:
2 years

EuroBLECH 2022 е потвърден за 25 октомври - 28 октомври в Messe Hanover, където ще работи съгласно защитните мерки и разпоредби. Докато чакате, организаторите са в процес на създаване на оригинално програмиране в цифров вид през 2021 г., което идва след успеха на срещата на върха на цифровите иновации EuroBLECH през 2020 г.

Въведение

Технологиите в топлинната обработка на метали са направили огромни скокове напред с автоматизация и акцент върху оптимизирането на процесите, заемащи централно място. На EuroBLECH ще бъдат представени всички групи продукти и услуги от всяко звено в веригата на стойността - ламарина, полуфабрикати и готови продукти, обработка, разделяне, формоване, обработка на гъвкава ламарина и присъединяване наред с други.

Акценти

  • Започваме с най-очевидното - в момента аудиторията възлиза на 56 000 търговски посетители, което обещава много ангажираност и продажби.
  • Демонстрациите на живо са неразделна част от EuroBLECH, докато виждате решенията в действие и увеличавате шанса за сключване на големи сделки.
  • Посетителите съставляват всеки индустриален сектор по веригата за преработка.

Логистиката

EuroBLECH е място, където най-опитните изложители ще представят най-добрите си проекти в продължение на четири дни в Хановер, Германия. Международното изложение е опора в Messe Hannover, където изданията се провеждат на всеки две години.

Mack Brooks Exhibitions Ltd изпълнява ролята на организатор. Търговските посетители имат достъп до изложбените зали от 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Аудитория и статистика

EuroBLECH има отлични предимства в бизнес отношение, които не можете да намерите никъде другаде и те са свързани с количеството различни индустрии, които се събират под един покрив. Присъстват инженеринг, ламарина и продукти, стоманени и алуминиеви конструкции, автомобилната индустрия и нейните доставчици, електротехниката, производството на желязо и стомана. Можете да очаквате висока активност от професионалисти, което означава, че е време да започнете своя лов за хотели на разумни цени.

Най-добрите хотелски оферти за EuroBlech

Планирането на вашите бизнес пътувания ще стане значително по-лесно с нашите услуги, отговарящ за вашето настаняване. Ние разбираме, че за да направите страхотно впечатление в EuroBLECH, трябва настаняването ви да работи във ваша полза. Това означава, че това не трябва да ограничава бюджета ви, трябва да ви постави близо до международното изложение и да ви свърже с обществения транспорт.

Нашите най-добри хотелски оферти са изцяло съобразени с вашите нужди. Направете правилния избор от хотели в близост до Messe Hannover и се насладете на бързo пътуване до работното място. Нашите услуги включват нещо повече от настаняване за търговски изложения. Също може да съдействаме за резервиране на съоръжения за срещи и инсталиране на търговски щандове.

Full list of
hotels for
EuroBLECH

Book Now
How to get to EuroBLECH

Similar trade shows