Your free enquiry
EuroBLECH

EuroBLECH

Hannover ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
Mack Brooks Exhibitions Ltd
Event website
Event website :
EuroBLECH
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация относно EuroBLECH 2022

EuroBLECH 2022 е потвърден за 25.10.2022 г. - 28.10.2022 г. в Messe Hanover, където ще се проведе в съответствие с най-новите защитни разпоредби срещу Ковид-19. На мястото на провеждане ще бъдат въведени защитни мерки, като например социална дистанция и задължителни предпазни маски за лице. Освен това участниците трябва да имат предвид, че на мястото на провеждане ще бъдат въведени най-новите правила за влизане. В зависимост от нормативната уредба може да се наложи да покажат документи като паспорти за ваксинация или отрицателни резултати от изследвания. Поради въведените ограничения за пътуване участниците ще бъдат помолени да покажат такива документи при пристигането си в Германия. Това се отнася за всички видове транспорт, като влак, самолет, автомобил и автобус.

Въведение

Технологията в топлинната обработка на метали направи огромни скокове напред с автоматизацията и акцента върху оптимизирането на процесите, заемащи централно място. На събитието EuroBLECH в Hannover ,Germany  ще бъдат представени всички групи продукти и услуги от всяко звено във веригата на стойността – ламарина, полуфабрикати и готови продукти, обработка, разделяне, формоване, гъвкава обработка и съединяване на ламарина.

Акценти

  • Започваме с най-очевидния фокус - теглене – публиката в момента възлиза на 56 000 търговски посетители, което обещава много ангажираност и продажби.
  • Демонстрациите на живо са хляб и масло в EuroBLECH, тъй като можете да видите решенията в действие и да увеличите шанса за сключване на големи сделки.
  • Посетителите съставляват всеки индустриален сектор по веригата на обработка.

Логистиката

Това е на EuroBLECH, където най-опитните изложители ще представят най-добрите си проекти за четири дни в Хановер, Германия. Международната изложба е основен обект на Messe Hannover, където се провеждат издания на всеки две години.

Mack Brooks Exhibitions Ltd изпълнява ролята на организатор. Търговските посетители имат достъп до изложбените зали от 09:00 часа сутринта до 18:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

EuroBLECH се отличава със страхотни бизнес предимства, които не можете да намерите никъде другаде и те са свързани с количеството различни индустрии, които се събират под един покрив. Присъстват инженеринг, ламарина и продукти, стоманени и алуминиеви конструкции, автомобилната индустрия и нейните доставчици, електротехника, производство на желязо и стомана. Можете да очаквате висока активност на професионалисти, което означава, че е време да започнете да търсите настанявания за хотели на разумни цени.

Най-добрите хотелски оферти за EuroBlech

Планирането на вашето бизнес пътуване ще стане значително по-лесно с Trade Fair Trips ltd, отговарящо за вашето настаняване и дори лгистика. Разбирането на нашия екип от TFT ltd е, че за да направите страхотно впечатление на събитието EuroBLECH, то трябва вашето настаняване да работи във ваша полза. Това означава, че не трябва да натоварва бюджета ви, а местоположението трябва да бъде близо до международното изложение и да бъде комуникативно, свързано с обществен транспорт.

Нашите най-добри оферти за хотели са съобразени с вашите нужди и бюджет. Направете правилния избор от хотели близо до Messe Hannover и се насладете на бързо пътуване до работното място. Нашите услуги включват повече от настаняване за търговски изложения. Можем също да съдействаме при резервиране на помещения за срещи и инсталиране на вашите търговски щандове. 

Свържете се с нас за вашето бизнес пътуване, за да ви спестим усилия, време и финанси! 

Full list of
hotels for
EuroBLECH

Book Now
How to get to EuroBLECH

Similar trade shows