Your free enquiry
EuroBLECH

EuroBLECH

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
Mack Brooks Exhibitions Ltd
Event website
Event website:
EuroBLECH
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на EuroBLECH за 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо от 22-ри до 25-ти октомври 2024 в Hanover Exhibition Grounds. Мястото на провеждане няма да включва мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в Германия, включително тези, свързани с пътуването до и от страната.

Въведение

Технологията в топлинната обработка на метали направи огромни скокове напред с автоматизацията и акцента върху оптимизирането на процесите, заемащи централно място. На събитието EuroBLECH в Hannover ,Germany  ще бъдат представени всички групи продукти и услуги от всяко звено във веригата на стойността – ламарина, полуфабрикати и готови продукти, обработка, разделяне, формоване, гъвкава обработка и съединяване на ламарина.

Акценти

  • Започваме с най-очевидния фокус - теглене – публиката в момента възлиза на 56 000 търговски посетители, което обещава много ангажираност и продажби.
  • Демонстрациите на живо са хляб и масло в EuroBLECH, тъй като можете да видите решенията в действие и да увеличите шанса за сключване на големи сделки.
  • Посетителите съставляват всеки индустриален сектор по веригата на обработка.

Логистиката

Това е на EuroBLECH, където най-опитните изложители ще представят най-добрите си проекти за четири дни в Хановер, Германия. Международната изложба е основен обект на Messe Hannover, където се провеждат издания на всеки две години.

Mack Brooks Exhibitions Ltd изпълнява ролята на организатор. Търговските посетители имат достъп до изложбените зали от 09:00 часа сутринта до 18:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

EuroBLECH се отличава със страхотни бизнес предимства, които не можете да намерите никъде другаде и те са свързани с количеството различни индустрии, които се събират под един покрив. Присъстват инженеринг, ламарина и продукти, стоманени и алуминиеви конструкции, автомобилната индустрия и нейните доставчици, електротехника, производство на желязо и стомана. Можете да очаквате висока активност на професионалисти, което означава, че е време да започнете да търсите настанявания за хотели на разумни цени.

Най-добрите хотелски оферти за EuroBlech

Планирането на вашето бизнес пътуване ще стане значително по-лесно с Trade Fair Trips ltd, отговарящо за вашето настаняване и дори лгистика. Разбирането на нашия екип от TFT ltd е, че за да направите страхотно впечатление на събитието EuroBLECH, то трябва вашето настаняване да работи във ваша полза. Това означава, че не трябва да натоварва бюджета ви, а местоположението трябва да бъде близо до международното изложение и да бъде комуникативно, свързано с обществен транспорт.

Нашите най-добри оферти за хотели са съобразени с вашите нужди и бюджет. Направете правилния избор от хотели близо до Messe Hannover и се насладете на бързо пътуване до работното място. Нашите услуги включват повече от настаняване за търговски изложения. Можем също да съдействаме при резервиране на помещения за срещи и инсталиране на вашите търговски щандове. 

Свържете се с нас за вашето бизнес пътуване, за да ви спестим усилия, време и финанси! 

Предишни издания

2022

Събитието се проведе в Hanover Exhibition Grounds от 25-ти до 28-ми октомври 2022 като търговско изложение "лице в лице". Поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията, мястото на провеждане не включваше мерки за превенция на Ковид-19. На събитието присъстваха 38 076 търговски посетители (56% от чужбина) и 1 300 компании изложители от 39 държави (62% от чужбина).

Full list of
hotels for
EuroBLECH

Book Now
How to get to EuroBLECH
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

Similar trade shows