Your free enquiry
WIN EURASIA METALWORKING

WIN EURASIA METALWORKING

Istanbul, Turkey
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer:
Deutsche Messe AG
Event website
Event website:
WIN EURASIA METALWORKING
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

WIN EURASIA METALWORKING 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице в Istanbul Expo Center. Обектът няма да включва мерки за сигурност срещу Ковид-19, като например 3G политика за влизане за събитието, което ще се проведе между 7-ми и 10-ти юни 2023. Участниците ще бъдат посъветвани да поддържат социална дистанция от 1,5 метра. Преди да се качат на борда на самолета, пътниците трябва да попълнят формуляр за локализиране на пътници в Турция.

Представяне на събитието

Какви са днешните решения на най-актуалните проблеми в металообработването? Накъде вървят технологиите и как се адаптират последните нововъведения? WIN EURASIA METALWORKING отговаря на тези въпроси в препълнена със събития програма. Международният панаир си е извоювал водещи позиции с над 480-те си изложители и 29 000 специалисти, участващи в него. Ако планирате да участвате в изложението, наемете Трейд Феър Трипс ЕООД да поемат в свои ръце организацията на вашето пътуване и да ви намерят най-добрите намалени цени за добри хотели.

WIN EURASIA METALWORKING е процъфтяваща платформа за нови контакти и бизнес връзки, където можете да поработите за името си и за разширяване на професионалната си мрежа. Основната цел е улесняването на сделки и бизнес партньорства. Освен това тук ще видите представена всяка продуктова група - от почистване на повърхности, оборудване за предварителна обработка и системи за галванизация до бои и пластмасови покрития. Ако искате да оставите трайно впечатление, ще ви свършат работа само най-добрите хотелски предложения за WIN EURASIA METALWORKING. Ето къде ще имате нужда от услугите на Трейд Феър Трипс ЕООД! Ние ще ви резервираме хотели, с които ще спестите пари и ще бъдете близо до експо центъра, където ще можете непрекъснато да контактувате с колеги и потенциални партньори.

Full list of
hotels for
WIN EURASIA METALWORKING

Book Now
How to get to WIN EURASIA METALWORKING

Similar trade shows